+1 yılyappıcı olan biraz be arkadaş , dostum insanoğlu duygularına yenik düşebilen bir aciz varlıktır o an homonel dengesi psikolokik açıdan beyiniyle değilde başka yeriyle düşünmesini sağlamış..
yapman gereken nedir peki?
davranışlarını gözlemle , dahada tansiyonu cıkartacak şeyler yapma , tansiyonu yükseltecek şeylerden kaçın , onun davranışlarını gözlemle sana karşı nasıl davranışları pişman gibimi vs. gözlemle bir süre , baktın istediğin gibi değil ayrıl gitsin. 9 yıldır sevgili olan bir insan seni aldatmadıysa emin ol o adam seni seviyordur ha seven vurur mu vurmaz mı orası tartışılır bazen insan hiç ama hiç istemediği şeyler yapabiliyor , hemen kestitrip atmamak gerekli ciddi bir yoldasınız ve 9 yııllık yaşanmışlıkları silip atmamalısın sana illa ol demyrum ama saadece gözlemle.03 Yorumla
Soran+1 yılMilyon kez aldattı askerde aldattı gitti karılarla yattı 9 yıl içinde herşeyi yaptı herşeyi son 1 yılda düzeldi dedim hadi sözlendik böyle oldu
- +1 yıl
yalan söylüyorsun sn bence hayali bir hikaye uydurmuş gibisin :) umarım tutar. iyi calışmalar sana
Soran+1 yılNe yalanı söyliycem yalan söyliycek olsam Böyle mi söylerim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılşikayet et mahkemeye ver. iyi sayılabilcek tek yanı hayvanlığı nişanlıyken açığa çıkmış. evlenmiş olsan daha kötü olurdu. dikkatimi çekti anası oğlunu savundu demişsin. sırf bu bile anlamak için yeterli nişanlı denen insan benzeri canlının nasıl o hale geldiğini. klasik benim oğlum erkek ya ne yapsa haklıdır kafasıyla yetiştirilmiş bir adam. düzgün bir insan bulup evlenirsen erkek çocuğun olursa bulunmaz hint kumaşıymış gibi büyütme. benzer şekilde bir olayla karşılaşırsan haklı haksız bakmadan oğlunu savunma sakın.
110 Yorumla
Soran+1 yılBen anlatıyodum babası ve amcası dinliyo mehmetcan araya giriyo bana söyleniyo babası kızıp susturuyo anneside dönüp bırak konuşsun neden hep onu susturuyosun anlamında söyledi
Cevap sahibi+1 yılannesi bırak konuşsun derken sen anlatmanı bitirmiş miydin. sen bitirdikten sonra yalan söyleme ihtimaline karşı savunma yapmasına engel mi oldun. öyleyse sen suçlamanı yaptın şimdi de savunmayı dinleyelim dediyse annesi haklı. direk sen olayı anlatırken daha söylüceklerin bitmeden senin olayı anlatmana engel olcak şekilde araya giriyosa annesi de ona rağmen bırak konuşsun diyosa haksız. klasik erkek çocuğu olunca benim çocuğum özel ne yapsa yeridir zihniyetinde çocuğunu yetiştirmiş bir kadın.
Soran+1 yılHayır anlatamadım kı Mehmet sürekli araya girdi babasıda ona kızdı sus diye anneside bırak oda konuşsun Dedi onu savundu kısacası ben konuşurken. Evet ama o kadın öyle değildi yıllardır tanıyorum böyle sırtımdan vurdu resmen
Cevap sahibi+1 yılbir sus da anlatsın kız demesi gerekirdi seni konuşturmucak şekilde oğlunu savunması sana inanmadığını gösteriyo. savunma kısmında şöyle bir durum var oğlum öyle şey yapmaz sen iftira atıyosun deyip içinden de korkarak acaba yaptı mı yapmamış olsun benim çocuğum bu kişi olmamalı şeklinde inkar savunması mı yoksa ne olmuş yaptıysa canı çekmiş tecavüz etmiş dövmüş vs bir yerin mi eksildi zaten sen ayartmışındır erkek bu yapar şeklinde ne suç işlerle işlesin arka çıkma savunması mı. öyle değildi dediğine göre bana ilki gibi geldi çünkü 2. durumdaki insan profilinde olsa bu zamana kadar anlardın diye düşünüyorum. umarım ilkidir üzüntüden kabullenmek istememekten oğlum böyle bir insan olamaz düşüncesinden yapmıştır. 2. si çok daha kötü çünkü.
Soran+1 yılİlk söylediğin herhalde ne olursa olsun artık onlarında 2 kızı var Allah büyük
Cevap sahibi+1 yılbenim isteğim de ilki olması yönünde. yeterince kötü insan var daha fazlasına gerek yok. sen yine de oğlu olcak şerefsizi şikayet et. evlerine gidip babasına olayı anlatmaya çalışırken gözlerinde vicdan azabı pişmanlık görmediysen yaptığından utanıp bakışlarını yerden kaldıramıcak halde görmediysen şikayet et. cezasını çeksin. gerçi millet daha neler yapıyo artık bu olaydan ne kadarlık ceza alırsa. gerçi bazen belli olmuyo hiç ummadığım şeylere çok fena cezalar veriyolar.
Soran+1 yılBabasıyla doğru düzgün konuşamadım kı babası arayı yapmaya çalıştı anlatacaklarımı anlatamadım
Cevap sahibi+1 yılhikayene bakılırsa bu adamla ara yapılmaz sonra pişman olursun haberlere bile çıkabilirsin allah korusun. pişmanlığı da yok anladığım kadarıyla yaptığının ne kadar kötü aşağılıkça bir şey olduğunun farkında değil. öyle görmüyo yaptığını. adliyeye taşımıcaksan bile olayı ayrıl arkana bakma.
Soran+1 yılayrıldık zaten artık bitti yüzükler altınlar verildi o anda kendiside suçu bana attı kudurup buraya kadar gelirsen bana Ada'm değilsin dersen böyle dayak yersin Dedi
Cevap sahibi+1 yılkendin için değilse bile diğer insanlar için bu insan müsveddesini şikayet et. bırak en ufak pişmanlığı daha zeytinyağından beter şekilde üste çıkmış. bu adamın sağlam bir ceza çekmesi şart. bu kafa yapısını değiştirmeden evlenmesi çocuk yapması büyük hata olur. her türlü karısına çocuklarına çok çektirir.
+1 yılŞimdi senin yapman gereken o hayvandan uzaklasmak kafani dagitmak icin evden kisa bir sure icin ayril derim
01 Yorumla- +1 yıl
Komple onu cikarsa hayatindan? O seref magduru kafasini dagitsin uzaklasip
Şimdi ben buraya oros/pu çocuğu yazacam ve kaldırılacak öyle mi?
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
benzer bir hikayeyi cok yakin arkadasim yasadi,
6 yillik sevgililik, ve 6 aylik nisandan sonra,
kiz seks yapmak istemedigi icin erkek iliskiyi bitirdi,
ikiside hayatinin askini kacirmis oldu dunyada en cok yakistirdigim 2 insandi.
erkekler seks yapamadiklari, zaman psikolojileri bozulabiliyor, cok kotu hissedebiliyorlar
sen nasil seks yapmayi tercih ediyorsan, oda seks yapmayi tercih etmek istiyor.
zaten romantik iliskiden cinselligi cikarinca kankalik kaliyor.
cok uzucu durum, keske verseyden.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. kesınlıkle şikayet et ve nışanlın deme artık ona sakın sevıyorumda deme bak evlenseydın demekkı senı her gun dovecekmış bu işn aşkı falan kalmamış kendın bu adamdan kurtul acıl olarak
016 Yorumla
Soran+1 yılNapıcam bilmiyorum babası cahilsiniz filan diyr girdi araya yarın bakalım be olcak anneside babasına beni suçlu gösterdi hep kızı dinliyosun birazsa mehmetcanı dinle dedi
Soran+1 yılYok zaten bitti şimdi napıcam ben onu bilmiyorum ailemi mahcup ettim kendime leke geldi tamam Zara bir şey olmasa bile bir şeyler yaşandı ben basıl namusluyum diycem
Soran+1 yılEvet öyle şimdi ailemi çevreyi düşünüyorum hep kadın tü kaka olur ya
Soran+1 yılArtık geri dönüşü yok
Soran+1 yılSağol inşallah geçer herşey
Soran+1 yılKeşke ölsem de bitse bunlar aileme Nasıl bakıcam ben çevreye onun ailesi özellikle annesi beni kötüledi o an ya hep iyi olan kadın o an oğlunu savundu
Soran+1 yılSağol yorum için napıcam bilmiyorum olan bana oldu
Soran+1 yılBabasınada suçlu gösterdiler beni bütün herşeyi bna attılar ana oğul dün gündüz ben annem halam komşuya mevlüde gittik bizi babam arabayla götürdü bunlarfa bizi görmüş yolda sanmışlarki onları çağırmadan gezmeye gittik diye sonra ben bunu böyle anladıklarını öğrendim annesini teyzesini arayıp söyledim biz mevlüde gittik babam da sizde yanlıs anlamıyın
Soran+1 yılDedim sonra içime sinmedi bir daha aradım annesini babama arayıp söyliyimmi yanlıs olmasın kırılmasın diye dedim yok kızım bir sorun yok Dedi tamam dedim bende meğer Ada'mın bir şeyden haberi yokmuş onu yüzüme vurdu. Babasıda
Gizli Üye(36-45)+1 yılKizim sen hastasin ya yemin ederim, ulan kac kurtar kendini kadinlar neden bu kadar kör oluyo nalamiyorum ya kafayi birine taktiginizda illa evleneceksiniz onunla öldursede sovsede dovsedr yarabbi sukur diyip evleneceksiniz.. flört asamasindaa gik dese dunyayi basina yikarsiniz iste bu durumu tum iliskiye yayacaksiniz hayir gelmeyecekse zorlamayin neyin pesindesiniz ya.
06 Yorumla
Soran+1 yılNişandan önce böyle değildiki
Cevap sahibi+1 yılSu anda sen pisman misin degil misin tekrar donecek misin donmeyecek misin?
Soran+1 yılPişmanım dönmek istemiyorum annesi babası aradı bozukmıcak söz diyolar benim ailem asla eve giremez diyo ben napıcam
Cevap sahibi+1 yılSen ne istedigine bir karar ver once su an ne istiyosun? Birlikte olmak mi ayrilmak mi
Soran+1 yılAyrılmak
Cevap sahibi+1 yılDogru karari verdiysen hicbiseyden korkmayacaksin.. korkmak ve korkuyla hata yapmak acizligin ta kendisidir..
+1 yılSen tüm bu olanlara ragmen hala onu istyiorsan git doktora görün sende sorun var kesin.
Kafan var ama beyin yok muhtemelenn.03 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum tabiki aileler var onlar ne olucak tel derdim o Nasıl biticek bu iş
- +1 yıl
Nasilmi bitecek? Sende istemiyorum bitti diyip yüzügü cikarip vereceksin eline. ve konumsayi görüsmeyi keseceksin. Ailende arkanda durursa kolay olur.
Soran+1 yılYüzüğü dün verdim zaten of allahım sen kurtar
İlk hayatı 1. ilişkide değil bu kanka ile sevgili olmakla yapmışsın, eğer bunun üstesinden gelebilirim diyorsan ayrılmalısın gemezsen de ömrün bir odunu yontmakla geçebilir
02 Yorumla
Soran+1 yılÜstesinden gelemem bitti zaten şimdi napıcam diye düşünüyorum ailemi çevre mi
Tam bir danaymis ya senin nisanlin kusura bakmada ben sahsen senin yerinde olsam boyle biriyle yuva gelecek kuramam direk gereken yapilmali
00 YorumlaSen aptalmısın verilmiş sadakat varmış baştan görmüş oldun sen isteme asıl saçmalama sakın git şikayetçi ol tazminat davası aç bari bu şekilde böyle magndalardan kurtulur insan oğlu korkma sakın
02 Yorumla
Soran+1 yılBütün suç bana kaldı ya bütün onun yaptıkları bana kaldı küfürler edip ana avrat söven kendisi kfürü etti diye konuşmadım sonra gelip sıkıştırdı ilişki için oda olmayınca yerden yere vurdu neymiş ben yakasına yapışmışım yapamazmışım
- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılO nasıl bir adammış öyle iyi olmuş bence boz gitsin nişanı öyle kişilerden adam olmaz
10 Yorumla
+1 yılo zaman polise git ya da nişan at niye buraya soruyorsun
00 YorumlaUganda'da mı yaşıyorsun, bu ne? Bırak kaç gitsin. Mümkünse de mahkemeye ver.
00 YorumlaGeçmiş olsun. Çok büyük bir dertten evlenmeden kurtulmulsun
12 Yorumla
Soran+1 yılKurtuldum mu bilmiyorum öldürücem seni dedi
orrrossğpu coocuymus ooo 9 sene senı becerebilmek için takılmıs sapık oğlu sapık
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen öyle dicem ama zaten benimleyken eskortlarla yatmıştı
+1 yılKadına el kaldıran adamdan pardon yavşaktan hayır gelmez! Dayak yemek istiyorsan sürekli peşinde dolan ama gururun varsa bir daha bakma yüzüne
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki benim ki psikopatik bir düşüncedir fakat 9 yıl sevgili olup ilişki yaşamamak nedir o kadar uzun ilişki mi olur :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılayrılmazsan eğer kimse bana kadına şiddetten bahsetmesin
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Süper Trollun için tebriks ama senden güzel trolleyenler de var.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe trolü ya ne diyosun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHemen darp raporu alıp savcılığa gidiyorsun o pisliğede nişanlım falan deme.
07 Yorumla
Soran+1 yılİliskiye girmek istemediğim için suçlu oldum ailesine gidip böyle diyemedim tabi sma dedim görüşemeyiz diyince beni dövdü dedim Hemde yengem filan vardı yanımda dayımın eşi zor aldılar elinden
- +1 yıl
Dövdü ne demek ya dağ başı mı burası. Bahanesi olamaz dövmenin. Direk şikayetçi ol nasıl bir insan profili var bu ülkede anlamıyorumki.
Soran+1 yılŞimdi napıcam bilmiyorum kullanıp attı bir kez resmen
- +1 yıl
Boş ver geçmişi düşünerek bir yere varılmaz. Hemen hastaneden darp raporu al daha sonra şikayetçi ol bu yaptığının bedelini ödesin.
Soran+1 yılBabamın başı belaya girer
- +1 yıl
neden?
Soran+1 yılÖldürür onu beni dövdüğünü öğrenirse
öyle bir şerefsizden adam olmaz şimdiden ayrıl kızlığın elden gitmeden
10 YorumlaEvlenince zaten mutsuz olurmussun simdiden oldugu iyi olmus vur tekmeyi gitsin
05 Yorumla
Soran+1 yılÇevreye rezil oldum
Soran+1 yılEn çok koyanda annesi hep benim yanımda görünürdü dün oğlunu savundu babasına ben olanları anlatırken mehmet araya giriyordu saydırıyordu babası ona bağırıp sus kız Konuşucak Dedi annesi araya girip babasına dediki neden susturuyosun bırak oda konuşsun
Soran+1 yılBen onun yakasına yapışınca ittirdim vurmasın git burdan diye sonra yatırdı yere dövdü
Gizli Üye(36-45)+1 yılsakin ol, hayırlısı olmuş. şimdi bunları yapan evlenince neler yapmaz, barışma.
00 Yorumla
+1 yılGecmis olsun hacim yapacak bisi yok dava et itoglu iti gorsun ebesininki tersten de icerde 1 gece gecirsin
00 Yorumla
+1 yılne yani seni istese yediğin dayaktan sonra tamam mı diyeceksin ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSikayet et serefsizi ya da tanidigin saglam kimseler varsa onlarda onu bir koseye cekip benzetsin bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun ilişkiyi bitirmen iyi olmuş. Ş*refsizin yaptığına bak sinir oldum ya o kim köpek böyle yapıyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılhatayı başta yapmışsın piçlere çok değer veriyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl9 yıl be 9 yıl dayanmış lan daha ne istiyosun herkezin bir sabrı vardır yani
00 YorumlaAdres versene o çocuğun ziyaret edelim bir
02 Yorumla
Soran+1 yılAh ah etsen ne olur o Ada'm olmaz
+1 yılManyakmısın sen ya defet gitsin başından
13 Yorumla
Soran+1 yıl@kıvanç125 efendim
Gizli Üye(36-45)+1 yılSafsiniz kizim nerden buluonuz bole adileri bilmiorum
00 Yorumla
+1 yılayrıl daha ne bekliyorsun...
00 Yorumla
+1 yılBukadar yüzsuz olup o eve nasıl gittin,
04 Yorumla
Soran+1 yılYüzsüz mü ailesine söylemek için gittim Tokat'ıyla dudağım öatladı karnım tekme attı Nasıl gitmiycektim
- +1 yıl
Polise gitmeliydin, onuda yapamazsın sen, bu kadar ezik olmamaliydin
Soran+1 yılPolise gidersem daha kötü ailemi düşündüm hep onların yüzünü eğdirdim şimdi de
- +1 yıl
Ok,
Ailene deseydin ilk önce
01 Yorumla
Soran+1 yılAilemde öğrendi babam bilirse onu öldürür sadece annem halam biliyo teyzem biliyo
senin sucun yok polise ihbar et serefsizi
00 YorumlaBöyle birinden kurtulduğun için şükret bacım..
04 Yorumla
Soran+1 yılKurtulamadım ailesi izin vermiyo ayrılmaya
Soran+1 yılHayır benim ailem istemiyo zaten daha aileler yüz yüze gelmedi dün gece oldu olaylar
+1 yılkendi ailene anlattın mı
021 Yorumla
Soran+1 yılAnlattım babam bilmiyo beni dövdüğünü öğrenirse çok kötü olur
- +1 yıl
durum ne peki şu an ilişkiye girdiğinizi biliyo mu ailen peki
Soran+1 yılHayır bilmiyorlar
- +1 yıl
ne olacak peki bitti mi herşey onun ilki mi olmuştun
Soran+1 yılBilmiyorum ne olucak bende ilk değildim ama ilk nişanlısıdım 9 yıl içinde aldattı tabi
- +1 yıl
ooo çok olmuş peki sen neden istemedin bu kez
Soran+1 yılSadece kullandığını gördüm benimle görüşme sebebi ilişki olunca anladım
- +1 yıl
düğün ne zamandı peki
Soran+1 yılSeneye Bahar'da dediler daha nişan yeni zaten 1 ay kadar
- +1 yıl
ooo o zaman aileside alttan almış belli ki ya özelden sohbet etmemz mümkün mü
Soran+1 yılBurdan dinliyorum sizi ailesi alttan almış mı oluyo şu an annesi babası atılmıycak nişan diyo mehmetcan atılıcak istemiyorum diyo ailem istemiyo ben rezil oldum adıma leke olucak napıcam
- +1 yıl
valla adın bir şekilde temizlenir ilişkiye girdiğini kimler biliyoda ama ilerleyen yıllarda zulmederler sana
Soran+1 yılOnunla ikimiz arasında eminim ilerde olucak şeylere ama çıkamıyorum işin içinden çaresizim bir yanda kendi ailem çevrem of
- +1 yıl
valla onunla olacaksan eğer hayatın zindan olur ayrılırsan arkanda duracak kimse yok mu
Soran+1 yılVar varda sorun ayrılmaktan ziyade sonradan olucaklar
- +1 yıl
ayrılırsan ne olur ayrılmazsan ne olur
Soran+1 yılAyrılınca herkesin diline düşücem ayrılmazsan hep alttan almak her istediğini yapmak zorundayım bak yapmaktanda geçtim Ada'm beni sokağa çıksttmıyo benimle yatak dışında paylaştığı bir şey yokmuş meğer bütün herşey burdan çıktı ama eski olanları filan anlatmış ailesine suçlu beni göstermiş
- +1 yıl
o zaman ayrılacaksın en fazla 1 sene hatırlarlar unuturlar sonra ama adamla evlenirsen aileside seni ezer kocanda seni ezer
Soran+1 yılşu an tek isteğim bırak önce şu olanlar bitsin biri gelsin elimden tutup çeksin
- +1 yıl
valla o dediğin zor keşke evlenmeden vermeseydin ama yapacak bişey yok çözüm yolu bulmaya bakacaksın
- +1 yıl
napysun nasılsın
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızım senin iş yatmış
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir dahaki ilişkinde değerini düşürme
evlenmeden sakın yatma
- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılCocuk tam dayaklikmis sinirim bozuldu su an
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok pişmanım.
kadına el kaldıranları fillere s. ktirmek lazım
00 Yorumla
+1 yıluzuldum senın adına :S
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bence hemen ayrilmalisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Valla kurtulmussun sevinmen lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıladam gibi birini bulmazsanız sonuç bu
11 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bilmezdim ki onu nişan olduktan sonra böyle oldu
+1 yılAyrıl gitsin yol yakınken...
00 YorumlaŞikayet et köpeği
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen aptalsın hala onlaysan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOndan sana hayır olmaz. Yol yakınken dön
10 Yorumla
+1 yılGüzel hikaye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızım neyin kafasını yaşıyorsun, s. tir et gitsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Vermek
00 Yorumla
+1 yılBaya kullanıyor
00 Yorumla
+1 yıleeee neden anlattın?
00 Yorumlakurtulmuşsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılat nişanı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen hala bakiremisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBas tekmeyi gitsin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri