o zaman siz bu konuda şanslısınız diyebilir miyiz rüyada deneyim kazanıyosunuz falan ?
Rüyalanmak dediğiniz nedir?
o zaman siz bu konuda şanslısınız diyebilir miyiz rüyada deneyim kazanıyosunuz falan ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hımmm bole bir soruya cevap vermek zor olucak ama ömrüm boyu 2 kere basıma geldi,
ruyanda bir güzelle birlikte olursun ama bunu okadar gercek yasarsın sırt ustu yatıo dahı olsan sankı aletın bır vajınanın ıcınde gıdıp gelıomussun gıbı hissedersin ruyanda.
yane tamamen gercekci gorurusun o ruyayı bu durum bosalana kadar deam eder.
ben 2 sındede bosaldıgım an uyanmıstım.
tabıkı iç çamasırım batmıstı o nasıl ruyaydı yaa sankı cıdden bırıyle doyasıya sevişmişim bosalmısım.
ruyalanmak tam olarak budur.
bazı erkekler sabah ereksıyonunu gelen zevk suyunu bazen vs.. durumları ruyalanmak sanırlar.
erkeklerımız seks vs.. konularında cogu kadınımızdan daha cahildir.
p*rnolarda ki gibi tak fısı bıtır ısı yeterlı sanırlar cogu ;)
nese ayrıntıya gırmım kendı cınsımden tıskıncem.
umarım merakınızı gıderebılmısımdır ;)
valla ruyada deneyım kazanmak gibi hic dusunmemıstım ama sanmıorum erkegı daha istekli hale getırıyor aklında yoksada bı sey uyandırıyor dıyelım ;)
ha peki benim şey gibi aklımda canlandı yani.. rüyanda görüyosun dyelim ki ilk görüşün daha ilk kez ve sonra da sevgilinle falan sevişirken sana rehber oluyo gibi ?
anen guzel anlamıssın sanki sana ruyanda yol gosterılıyor sırt ustu yatıosun yaa aletin bı yere degmıyor belkı kendı kendıne gıdıp gelme felan da yok hersey bılınc altında canlanıyor sona ulasıyor dıkatımı ceken sey tam bole bosalıcagın zaman uyanıosun ama tutamıosun zevkın dorugundasın gozunu acmanla bosalman bır oluyor gece ya da sabaha karsı toplamda 2 kere olmustum 1 i ergenlikte biri daha sonra ama inanılmaz bir sey sanki gercekti
güzelmiş :) insanın erkek olası geliyo da neyse :D peki yine aynı mı oluyo boşalırken yani titreme falan :? :)
erkekde bosalırken titireme sadece ilk bosalmaya has bı duygudur zamanla o...pu su oldugundan sadece vucudunu kasar, titrme vs.. olmaz kasma olayıda istege baglıdır aslında ;)
iste dizlerinin ama ruyadakı bu bosalma anında belkıde uynmamın sebebi zevkten kasıldıgımdan olabılır. yıllardır yasamadım bu kadar tarif edebılırm ;)
olsun iyi tarif ettin teşekkür ederm :)
nedemek ben Tesekkur ederim umarım az da olsa merakınızı giderebilmişimdir ;)
evet braz olsun azaldı :) kafamda bir şeyler netleşti en azından :)
Ergenlik çağının başlangıcı ile birlikte uzun süreli erekte ya da boşalma durumunda olmayan erkeklerde sperm ve er suyu birikmesi gece rüya halinde yaşanan bir erotizm durumuyla kendini bırakı verir. Çoğunlukla insanlar buna ergenliğin bşlandıcı ya da "erkekliğe başlangıç olarak" tanımlar.
Kadinlar icinde aynisi geçerli. Benimde bir cok kez başıma geldi cok gercekci oluyo ve orgazmda oluyosun
Cevap
24Cevap
Rüya olayı genelde uzun süre biriyle veya kendini tatmin edemediği için artık bir süre sonrasında vücut bunu algılıyor ve hormonlara cevap veriyor ve genelde eğer video izliyorsa oradaki vücutlardan alıntı veya aksine hiç tanımadığı bir ten ile karşılaşıyor ama sonuç olarak bunu hormonlar karşılar.Arz talep ilişkisi yani :)
bi arkadaş şenerşenle yaparken baoşamış rüyasında :D
ben bikere ajda pekkana arkadan sarılmıştım o anda boşaldım
bu örnekler haricinde p.rno daki gibi gümbür gümbür yaptığım rüyalarda oldu
yani bildiğin şehvetli bir olayı rüyada gerçek gibi yaşıyosun
Genellikle ergenliğe yeni giren erkekler veya çok uzun süre seks ya da mast yapmamış erkeklerin gördüğü genelde sabaha karşı olan rüya çeşididir ... Seks içerikli olup rüyanın sonunda erkek boşalır ve kilodunu pantolonunu batırır..
Dün gece çok samimi bir arkadaşımla yatakta sarılıyorduk sevgili gibiydik, ama faul bir durum olmadı, bazen çok ateşli sevişme bazen sadece tek tarafli bir cinsel yaklaşmayla masturbasyondan çok daha zevkli çok gerçekçi bir orgazm meydana geliyor, yani aslında erkekler rüyalarında milli oluyorlar vücut bunu gerçeği gibi yaşıyor :)
Bazen birşey görüyorsun bazende uyandığında boşalmış olduğunu görüyor, hayal meyal birşeyler hatırlıyorsun. En boktanıda rüyanda keyifle boşaldığını görüp uyandığında o keyif veren şeyi hatırlamamak...
Deneyim diye birşey Yok :) cinsellik her insanda var yeri gelince içgüdü sel Olarbk herşeyi yaparsın :)
hııı öyle mi dersin.. ama şey gbi düşündümo an görüyosun sonra sevgilinle sevişirken rüyan sana rehber oluyo gbi ... yanlış mı düşünmüşüm..
Yani öyle :) ama yani Bence cinsellik içgüdüsel olup doğaçlamadır :) ama ruya nin da faydası var :) daha çok ruyada ki zevki bulmaya çalisiyorsun en çok uygulaması ön sevişmede Bence :)
hmm anladım :)
Kızlarda Yok mu :)
yok sanırım hiç duymadım hiç de görmedim :)
Ben bayanların uykularında zevk aldıklar'ni duymuştum . Yani bizler gibi :) görüntü olmayabilir ama zevk durumu var :)
araştırmalara gireyim baari :)
Ilişki aralığın ne arada :) mastürbasyon sıklığı ne :) bunları sık yaşıyorsan uykuda ruyada orgazm i unut :)
ilişki aralığım uzun da masturbasyon pek uzun aralı değil ondan demek ki :)
göremezsin :) mast yapıyorsun zaten ... ateşi alır o :)
bir ara vereyim bari bakalım görcek miyim :)))
ama uzun bir ara olması lazım ben 1 ay denedim gördüm ama icraat tam oalrak yoktu bende pes ettim :)
1ay masturbasyonsuz muuu :) ben yapmasam bir ay sevgilim durmaz zaten o hazzı göremicm demekki :)
sen mast mı yapıyorsun sevgilinle mi sevişiyorsun :)
değişiyo :)
madem gerçek seks yapıyorsun rüya için neden arzu duyuyorsun aynsıı :) ama rüyandakiler tamamen ksursuz oluyo :) belki sana kaslı brad pit erkek falan çıkabilir :)
ama merak ediyorum işte :))
1 ay sabret o zman ama 1 ay sonra garanti demiyorum :)
tamm bkalım :)
puanını da veriyorumm :) hadi mutluluklar :)
saadet benimdir artıık saolasın bende en iyiyi sectm ama seni artılarım :)
sorun değil :) başka sorularda görüşmek üzere :)
inşallh :))
Erotik rüyalarım oldu ama bu yaşıma kadar hiç boşalmadim uykuda ve ne yalan söyleyeyim ben de merak ediyordum :@)
çişi gelen kişinin rüyasında tuvalet araması gibi. uzun süre boşalmamış erkek rüyada biriyle birlikte olur ve boşalır.
rüyalanmak ifade edebilmek için kullanılan bir tabir... bildiğin rüyasında boşaldığını ama gerçektede olabileceğini düşündüğünden duş alma zorunluluğu hissetmesidir...
Gerçekden ayırt edilmeyen bir ilişki oluyor . Uyanınca falan etkisi sürer . Sanki Gerçekde yapmış gibi hissediliYo
bak şöyle canım mesela sen şimdi kendini tarif et fiziğini yani,gece seni rüyamda göreyim yarın anlatırım olmazmı hı :)
tüp kamyonu dolumdan dönüp bayiye giderken virajı alamayıp devriliyo şöförde ben mesela öyle düşün
misal geçen gene sevişiyoruz arkadaşlarla...bu işte rüyada sevişmek
uyurken cinsellik yaşamak ,orgazm olmak ve boşalmak
bazı kızlar da uyurken rüyasında sürtünme yolu ile tatmin olabiliyorlar
rüyada sevişmeye deniyor, ben rüyamda sevişsemde boşalmıyorum
rüyada tanınan ya da hi tanınmayan bir kaıdn ile cinsel münasebet yaşamak ve o ensada orgazım olmak ya da ıslanmaya rüyalanmak denir ?
Rüyalanmak çoğunlukla ergenlikte olan kişilere oluır rüyasında bir kızı tatmin eder ve boşalırr bunu hisseder hatırlar sabah uyandığında ..
rüyadan tahrik olarak hiç bir şeyin teması olmadan zevk alarak boşalmak
rüyada tahrik olup boşalmak ama ben hiç olmadım bazen uyanınca ereksiyon halinde uyandığımda oluyor ama :D
gerçek sanırsı nerdeyse bildiğin seks işte ama istediğin hatunla yatabiliyosun bir o seysi var
Deneyim kazandıktan sonra rüyamda da sevişmeye başladım asdfgahjk
rüyanda seks yapmak ve boşalmak bu işte
Ciddi ciddi hatunla seviştiğim oluyor rüyamda.
rüyan da sevişmek gibi (:
etkilenmek bedenen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar