Arkadaşlar erkek arkadaşım 2 haftada bir ruyalandigini söyledi. Neden rüyalanır bir erkek özellikle 2 hafta gibi yakın bir süre içinde
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel içerikli rüya görüyorlar ve uyandıklarinda boşalmış oluyorlar kızlarda fazla olmaz ama erkeklermastürbasyon yapmafıklarında bu şekilde vücudu fazla spermi dışarı atar bu aralar libidosu fazla galiba bu şekilde atıyor bedeni
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla ne yalan soyliim bugun bana da oldu ya. Bende iki haftadir yapmiyordum, yapmamaya calisiyom zaten ama son bi kac gundur sabahlari sey olarak uyaniyom zaten demek ki bundan sebep, bugun de bana oldu iste...
02 Yorumla
Soran+1 yılO da mast yapmıyormuş niye yapmıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılYani hem evlendigim de iliskiye girdigimizde erkek icin kotu etkisi oluyormus, dayanma sure bosalma olarak yani, erken bosalma vs, bide gunah oldugu icin. Elimden geldigince yapmamaya calisiyom. Onun nedeni de bundan mi bilmiyom tabi, o nasil biri duskunmudur bu tarz seylere? Ben namazinda olan biri oldugum icin valla yapmamaya calisiyom gunah sonucta...
South Park'ın Butters' Creamy Goo isimli bölümü bu sorunu bir belgesel tadında cevaplayacaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılYaaa izleyeceğim hemen
2 hafta az bile mk spermi atması lazım yoksa rüyalanarak atılır mk
05 Yorumla
Soran+1 yılHer hafta mı olması gerek
Bir de sen görmüyor musun rüya dedi Hayır dedim
Soran+1 yılMast yapmadığını söyledi
Soran+1 yılAslında Çok ateşli davranan biri öpmesi vs ama nedeen mast yapmıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılMast yapmadığına göre haftada 1 bile olur iki haftada 1 az bile. Rüyalanma kısaca uykuda boşalmadır illa rüya görmeye de gerek yok görmeden de olur.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@--rauf İlk zamanlar olmaya bilir bünyeye göre değişiyor o sonradan biraz artabilir ama bünyeyle alakalı bunun sıklığı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılMast yapmazsa belli bı zaman sonra istek olur rüyasında ilişkiye girer ve istemsizce bosalir
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladımm
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMast yapmadığı için boşalmasına denir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Rüyada biriyle ilişkiye girmeye rüyalanma denir
00 Yorumlagece ruyanda zıkısıcen bu ruyalanmaktır
07 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣
Soran+1 yılAh evett
Soran+1 yılKendisi Çok ateşli ama bana belli etmemeye çalışıyor sence niye bunu yapıyor
Mesela kalçalarımdan tutup kendine çekiyor vs vs çok ateşli sıcak öpüyor ama azdığını gizliyor
Soran+1 yılSalak işte :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılİhtilam olabilir, farkında olmadan bile olabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılHmm
Cevap sahibi+1 yılYa da cinsellikle ilgi yoğun olabilir. Ama ihtilam için mast yapmamak etkili diye biliyorum. Vücut yorgunsa pek böyle olacağını sanmam.
Soran+1 yılMast yapmadığını söylemişti sevmiyormuş öyle şeyi ama ateşi cokkk bu nasıl oluyor
Cevap sahibi+1 yılSeni arzuluyor olabilir. Hayal kuruyorsa o da biliçaltına etki ediyordur. Sonuç olarak ıslak rüyalanma :D
Soran+1 yılYaaa eveet düşünsün beni hoşuma gider :)
Doluluğu boşaltmak için
06 Yorumla
Soran+1 yılNiye illa rüyayı bekliyor kendisi boşaltsın
Soran+1 yılYapmadığını söyledi zaten teşekkür ederim yine de
Soran+1 yılUtanırım ya soramam :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği