Kadın cinsel organı gerçekten bu kadar mı tatlı?

Tamam herkes seviyor cinselliği ama erkekler daha bir başka aşık sanki kadın cinsel organına. Bu hafta ikinci müşterim bana cinsel ilişki teklif etti olmaz dediğinde öyle paralar teklif ediyolar ki yani insanlar o para için 1-2 ay çalışıyolar bu adamlar bir gece için vermeye hazır. Ayrıca karılarına para vermiyolar nedense evdeki tatlı gelmiyo dışardaki kadına para yedirmeye bayılıyolar. Bir arkadaşımın kocası arabayı sattı karılarla yedi boşandılar zaten. Erkeklerin bazen mal olduğunu düşünüyorum seks için her şeyi yapmaya hazırlar ellerinde avuçlarında ne varsa kadına yedirmeye bayılıyolar. Ya kuzum mal mısınız siz değer mi bir deliğe girip çıkak için bu kadar?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar soruyu yanlış sormuşum yanlış anlaşılma var eskort olduğumu sananlar olmuş :-D Hayır ben Türkiyede yaşamıyorum bazı şeyler burada daha rahat insanlar cinsel ilişki istediklerinde bunu daha rahat dile getiriyolar. Emlakçıyım ben müşterilerden bazıları açık açık cinsel ilişki teklif ediyo olay bundan ibaret ama çok yanlış anlaşılmış :-D
Kadın cinsel organı gerçekten bu kadar mı tatlı?