Silikon neden takıyorlar o zaman...😕 Cinsel objelik kişiden kişiye değişir. Lakin 100 erkek dizilsin ve karşılarında bir fıstık şeyini mınçıklasa %90 i çekici bulacaktır... Bunu doğru... Kadınlar ilgi çekmek için neden dekolteli giyiyor?
He memelere özgürlük diyen erkeklerin %50 sinden fazlasının amacı farklı... Benim ilgimi çekmiyor, istedikleri gibi davransınlar...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Memelerle temas halinde iken kadında oksitosin salgısı uyarılır. Kadının partnerine daha çok bağlı olmasını sağlayıcı işlevde bulunur oksitosin. Ayrıca bebek emzirirken de uyarılır. Bu anne çocuk ilişkisini güçlendirir. Bilemedim şimdi. Bence cinsel bir objedir.
Ay benim göğüslerimin sıradanlaşarak özgür olmasındansa , özel olup cinsel obje olarak kalmasını yeğlerim :) Çok tahrik edici olmasından zerre şikayetci değilim bilakis çok memnunum ;)
Sıradanlaşıp özgürleşeceğine erkeğimin avuçlarında ve ağzında hapsolması tercihimdir ;) Kadını kadın yapan en özel bölgeler arasında yer alıyor neden özgürlük adı altında sıradanlaşsın?
obje kelimesi biraz can sıkabilir. ben de sevgilim de sevişirken memelerimiz yoluyla zevk alabiliyorsak cinselliğe katkısı vardır bence. çok da şeyapmamak lazım.
Cinsel bir organ değildir Allah kadınların memesini çocukları emdirsin diye büyük yarattı fakat bazı azgın tekeler yüzünden bu cinsel objeymiş gibi lanse edildi. Elbette ki özgürlük diye çıplak gezmek yanlış olur fakat erkeklerin de memelerinin göstermemesi taraftarıyım.
Kadınlar başlı başına bir cinsel obje olmuştur, bu insanlar sayesinde. Bravo valla size kızlar, iki gün sonrada buraya gelip sevgilimle yattık ama sonra beni terketti ühü ühü demesini bilirler. Müstehak hepsine.
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence değildir. Şöyle düşünüyorum seks yaparken tahrik eden tek şey meme değil ki. Göbek var, bilek inceliği var, bel gamzesi var, ayak var. Herkesin ufak tahrik noktaları var. Değişiyor... Nasıl ayağın amacı yürümekse, memenin amacı da emzirmektir. Cinsel obje değil.
hepiniz bos bos konusmayiz kizlar ozlellikle size soyluyorum. tahrik ve zevk aldiginiz yerler cinsel objedir.. ayak parmagina dirsegine kasina gozune burnuna dokunsam azmazssin ama memelerden ve bazi bolgelerden tahrik olabilirsin
Kadın başlı başına cinsel obje değildir ve tabiki uzuvları da Ayrıca kadın bedeni ve ruhu kadına aittir hiçbir erkeğin bunları obje olarak görmesi kabul edilemez.
Erkekler annelerinin memesinden süt emerek büyüdüğü için memeye düşkün olurlar. kadınlar ise kendilerinde meme olduğundan dolayı pek önemsemezler. Sonuçta vajina kadar olmasa da onun yarısı kadar öneme sahip cinsel obje sayılabilir.
Bakış açısına göre değişir. Zevke göre. Ayak fetişi biri için cinsel obje ayaktır bana sorarsan hiç bir albenisi yok ayağın. Yani onu cinsel obje haşine getiren bizim beğeni ve zevklerimiz
mememelrın heryerını açıpta uçlarını kapatma saçmalığı nedır ya
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Cinsel bir obje değildir. Bebek emzirmek için yaratılan organdır. Eğer bebek emzirmek için olmasaydı erkeklerinki gibi nokta kadar bir mememiz olurdu.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sen obje olarak bakarsan öyle olur. Afrika'daki bazı kadınların göğüsleri açıktır ve saklanmaz onlarda obje olmuyor sanırım. 😂 sende memeye çocuğa besin veren bir organ diye bakarsan belki o zaman da obje olarak bakmazsın 😂
En İyi Cevaplar