hem dinin şartlarını tamamen yerine getirecek, hemde günahları alabildiğine işleyecek bir insan. aradıgınız insan elbette vardır. ancak hepiniz sütten çıkma ak kaşık degilsiniz diyede peşince fırçalamışsınız. insan oglu nefis taşıyor.her zamanda yanlış yapmaya meyilliyiz. elbette kimse sütten çıkma ak kaşık degil. dini inancı agır basan birkimse veya normal bir kimse sınırsız seks yyapsın istiyorsunuz. seks yapmak fiziki bir olay her şeyden önce insan bedeninin bir dayanma gücü vardır o sınırın üstüne çıkamaz. taga girince degişsin buda tamam. çok sevecek fantazi dışında kıskanacak burada fantaziden kastınız nedir. hayali bir gurup seks ve teşhircilikmi yoksa gerçek anlamda gurup seksmi.. gerçi bu dediğinizi yapanlarda var herhalde. internet aile mahremiyetini kökünden yıktı. insanlar aynı odada ilişkide bulunacaklar. aynı zamanda eşlerini birbirleri ile degiştirecekler. eşleri başkası ıle ilişki yaşarken de zevkle seyredecekler. en önemliside kıskanmayacaklar. eşini bir başkasına peşkeş çeken insan (dikkat ederseniz hep insan kelimesini kulanıyorum yani buradaki kastım hem kadın hem erkek) kıskansa ne olacak kıskanmasa ne olacak ortada kıskanılacak bir durum kalıyormu. 3-5 aile bir araya gelecek herkes kimi oanda uygun görürse eşlerinin ve başkalarının gözü önünde bu işler olacak herkes birbirinin karısını kızını istediği gibi kullanacak. tabirimi belki kaba bulacaksınız adam önce abdestini alacak namazını kılacak sonrada sekspartisi düzenleyip eşini arkadaşına sunacak. özür dilerim bu şuna benziyor önce birgüzel yıkanıp temizlenip güzelce giyineceksin sonrada bataklıgın ortasına atlıyacaksınız. olurmu olur. isterseniz bunu yapmak isteyenler var mıdiye birde burada sorun. KS de nasıl olsa sansür yok her şey özürce tartışılıyor. bakalım çıkan olacakmı
02 Yorumla
Soran+1 yılgelen mesajlardan benim sandığımdanda çok kişi olduğu anlaşılıyor ha belki onlara göre internetden düşürmeye çalıştığı basit birisi olara görüne bilirim ama yanılıyorlar bu kişi belki ben olmuycam ama insanların akıllarında böyle bir fantazi olduğuda gerçek bir çoğuna sorsak iki kadın bir erkek olsa diye ona çok daha sıcak bakarlar ama iş tersine döndüğü zaman aaa olmaz kdın namuslu olmk zorunda sizin namusunuz yokmu sadece kadın bşksıyl yattığı zamanmı namussuz oluyor
- +1 yıl
cevabımı yazarken özellikle şunu belirtmiştim >>(dikkat ederseniz insanlar diye yazıyorum. kadın ya da erkek ayırtetmiyorum)<<< demiştim kimseninde seni suçlamaya hakkı yok . burası özgür bir ortam oldugu için her türlü soruya açık. vajinasınınşekli hakkında bile yorum alan arkadaşlarımız var. kisede bunlara ayıp gözü ile falan bakmıyor. Bir toplumda tüm bireyler namuslu olmak zorunda bunun istisnası yok. özür dilerim sistem fazla yazmayı sınırlıyor. özelden yazabilirsen daha geniş yazarım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam aradığım gibi birisisin doyumsuz isen başkası ile yatma hakkı tanırdım sana güncel hayattada kıskanc olurum
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldinen herşeyi yerine getirrim olaya sadece fantazi olarak bakıyorum
Bune ya sen muslumanligi tam bilmiyorsun galiba. Müslüman kadın kapı çaldığı zaman iki dudagininarasina iğne koyarmış ki kapıda eğer yabancı bir erkek varsa sesinden etkilenmesin. Müslüman kadın kendisine mahrem olan bir erkekle kapı kapalı bir şekilde bir odada bile oturamaz. Dinini bilen bir erkek karısını gözünden sakınır bu devirde kimse tam muslumanligi bilmiyor . Kadın kadın olucak kutsal olduğunu bilecek. Ana olucak yeri geldiğinde eşi olacak. Sırdaşı olacak tek eşine ait olcak. Muslumanligi bilen bir kadın suslendiği zaman sadece eşine seslenecek dışarı değil. Hem müslüman olsun hem afedersin kavat olsun der gibisin. İkisinden birini bulursun birinde ama bu ikisi yan yana asla gelmez.
11 Yorumla
Kızım sen saf mısın dini bütün adamsa neden haram şeyler yaşasın?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurada cok tepki cekebilir belki, ama ben kendimi sanirim bahsettigin gruba dahil edebilirim. Bu yüzden insanlarin beklentilerinde saskinlik olusuyor. Ailem, cevrem ve dünya görüsüm ile cinselligi pek bagdastirmiyorum. Baglanti kurunca insanda hemen tuhaf hisler olusuyor, ama bu seferde ne cinselligin tadina varabiliyorsun nede ait oldugun cevreye yakistirabiliyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılyanlız olmadığımı bilmekde güzel...
Cevap sahibi+1 yılBu konuda yalniz olmadigimiza eminim, fakat bunu kabullenebilecek kisilerin yogunlugundan emin degilim
Gizli Üye(36-45)+1 yılşimdi öyle yaşarsın yaşamasına da bir anlamı olmaz, yani kendini kandırır bu tarz yaşayan biri... dinin içinde grup seksi kabul edecek bir anlayış yok... başbaşa her fantaziyi yaşarsın ama işin içine grup seks girdiğinde bu kişilerin dinden bahsetmesi imkansız hale gelir, bunu bir kez yapıp pişman olmak ayrı, onu affedecek olan bilir... fakat bir yaşam tarzı haline getirmek ve affedilmeyi beklemek aptallık olur... seni sevip kıskanıp seninle fantaziler yaşayabilecek dinine düşkün ama doyumsuz birini bulabilirsin ama grup seksi kabul etmesi bana çok da olası gelmedi...
00 YorumlaZor değildir...
Çünkü belli bir kesim vardır
-Ben içkide içerim, küfür de ederim, sevişirim de ama namazımı da kılar, orucumu da tutarım... Elhamdülillah Müslümanım.. Ben iyi bir insanım bu yetmez mi?
Dine düşkünlük? :)) Nefsinin esiri oldugu yerde dine düşkünlük mümkün değil :) Çünkü bu Münafıklıktır :)
cut.20 Yorumla
+1 yılaradığın insan ayağına geldi gökde ararken yerde buldun beni ben geldim işte karşındayım kriterlerine uyuyorum tarikatçıyım hemde çokda azgınım sekste aşırı tecrübeliyim grup bdsm travesti fhisting v. s. her türlü fantezileri yaşadım gizl olmasaydınız mesaj atardım ama gizlisiniz siz atın konusalım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgrup, teşhircilik dışında böle birini bula bilirsin ki zatende yatak odası mahremdir onu kimse bilmemeli orda ne istersen ne fantazin varsa yaparsın orda olan orda kalır kimse bilmez güzel olanda o zaten yoksa senin ne yaptığını başkası bilmesi iyi birşey olmaz...
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yıldini kurallara uygun birisi, bunları kabul edebilemez,
ki şu olay var, dini bir kimliği olmasa bile toplumun normlarına uygun tarzda yetişmiş kişiler bile bu tür konulara sıcak bakmazlar
sen, hayat yolunda biraz level atlamışsın galiba, hem şoför meali hemde 3 kuruş olacak bir koca bulman zor,
ailenin üstündeki baskısından kurtulduğunda kendi sağlıklı kararını kendin vermelisin00 Yorumla Çoğu erkek ben de dahil karısının mutfakta aşcı, dısarda hanımefendi, yatakta fahiş olmasını ister kendisine karşı. Şimdi ben böyle düşünürken eşim bişeyler istemiş çok mu zor ama paylaşma hariç tabi insan paylaşmak istemez İKİMİZ ARASINDA OLDUĞU SÜRECE fantaziler geçerli tabi .
00 Yorumla
+1 yılÖyle biri yok. varsada zina yapmadığı için 30 senelik patlamasını yaşar.
43 Yorumla
Soran+1 yılkötüde olmaz hani ;)
- +1 yıl
çok isteklısın bakıyorum :)
Soran+1 yılolması gerektiği kadar ;)
cinselliğe din konusu bulaştığında doğru düzgün yaşanamaz gibi geliyor . cinsel fantezilerimi gerçekleştirir ken sonuç ta ya bismillah demiyorum :).
aynı zamanda fanyezi dışında kıskanacak birisi kısmını anlayamadım00 Yorumla
+1 yılGrup, teşhircilik gibi şeyleri dine düşkün birini bırak, normal biri bile kabul etmez. Evlilikle bu dediklerinin ne ilgisi var? Bunları yapacaksan niye evleniyorsun?
Ya da ağır trollsün -.-10 Yorumla
+1 yılYaaaşu annasil mutluyum anlatamam ksde sorulan eski uyelerden en cok kimi ozlediniz sorusuna verdigim cvb nedenama cok zledim seni defalarca yazdim skype falan ama sesin cikmadi bende cok zelsin iyiki varsin hosgeldin renk verdin inan
05 Yorumla
Soran+1 yıl;) fark yarattım dimi ;)
- +1 yıl
Yaaa inan banaaa hep seni andim durdum bak istersen arattir eski uyelerden en cok kimi ozledinz sorusunaa tek cvbim sensin
Soran+1 yıldelisin sen :) baktim özleniliyorum tekrar deneyelim dedim ;)
- +1 yıl
Bu sadece bir tanesi daha belki yirmi tane var biliosun sana hic yalanim olmadi
Bas deysin koy mu? Hem p**evenk olacak hem godoş hem gavat hem adam hemde müslüman he. Bu uçaktan atlayıp canlı kalmayı umut etmektir.
20 Yorumla
+1 yılGüncellemeye istinaden;
Benim kocam dışarıda muhafazakar, işinde beyefendi ve yatakta bir tutku iksiri olsun diyorsun doğru mu?02 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle sadece onu yaşayacağımız kişilerden başkasıda bilmisin ve kimsenin aklına dahi gelmesin bizim böyle birşey yapacağımız ikimiz arasında kalsın...
- +1 yıl
Anladım, lakin öyle birisini bulmak bir hayli zor.. Bir yanda dini öğretiler diğer yanda şehvetin ve arzunun harmanı...
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle bir sırrı bir başkasının bilmesi hayat benim için bir Yük oluşturacaktır çünkü bir başkasının duyması halinde, benim için yaşanmaz hale gelir ha fantezi olarak da düşünüyorum da yok ya seviyorsam bir başkasıyla paylaşmam sadece paylaşana çok çok çok güveniyorsam eşlik ederim belki ama ortak arkadaşımızın tanıdıkların olmaması koşuluyla :)
00 Yorumla
+1 yılDin ve grup seks.. Açıkçası trajikomikliğin de ötesinde...
30 YorumlaBenimde en çok arzuladiğim. şeydir bu tarz bir eş bulup evliliği heyecan içinde yürütmek ;)
Ama cesaret edebilen kiz sayisi çoooook az maaleseffff :( :(( :(( ;)00 YorumlaFantezi olacaktır ama bu fantezi konusu çok uç noktalara kaçmamalı.
Onun dışında aradığın özellikteki kişi benim ama ben sana bakmam ki10 Yorumladinine bağlı olup eşine sınırsız hizmet sunabilirde yani öyle biri bulunur anlarımda, grup işi bozuyo... Dinimiz amin
12 Yorumla
Soran+1 yılfırata selamlar ;)
+1 yıldinin gereklerini yerine getirmeye çalışıyorum namaz kılıyorum yalan söylememeye çalışıyorum zina yapmadım vs... ve ben de yatakta değişecek birini isterim seninle aynı ama grup beni aşar çünkü o 3. kişilerle zina yapmış olucaz.
10 YorumlaGünahkar müslüman deniyor ona.
Ama zaten grup seks falan İslam inancına ters.
Ateistim ben, grup yapmam; Müslüman adam grup yapıyorsa gülerim :)10 Yorumlaenteresan bir soru olmuş ya, dindar olup sexi sınırsız yaşamak biraz garip değil mi, çünkü dinin cinsellik ile ilgili de kuralları var...
ne kadar dindar mesela?00 Yorumla
+1 yılBana ulasmani istiyorum sadece ulasirsan ulasabilceklerimizi hayal bile edemiyorum
00 Yorumla
+1 yılhayırlısı be gülüm sen bir salla şeyini ellini işte bakalım 50 si gelicek mi görürüz seçeriz işte şakirtleri sana
00 YorumlaBu ne bu saatte offf sen gerçek misin sen kesin uzaylısın dünyada senin kadar hem güzel hemde sexi yok of of yaktın bugün beni hadi hayırlısı. Gözüneaydın bu şansı kaçırma bence.
00 Yorumlagrup lazımsa bizim kahveden arkadasları cağırabilirim bir telefonum yeter ha hepsi gelir rahat ol
11 Yorumla
+1 yılTam benden bahsrtmişsin iki cami arasında beynamaz gibi dolaşan tip benim işte. Bir yanım çok dindar öbür yanım hr türlü seks istio
00 Yorumla
+1 yılsenin dediğine genişlik derler fantazilerin fantazide kalırsa sorun yok reele taşımak istersen YANDI GÜLÜM KETEN HELVA
00 Yorumladine düşkün olması neden önemli? önemli olan seni sevmesi ve sekste sınırsız olması değil mi?
14 Yorumla
Soran+1 yılhayır oturup muhabbet ederken paylaşımlarımızda dini konularsa sıfır bir adam olmamalı...
Soran+1 yılokadar uc düşünen birisiyle bende yapmam zaten ki öyle birisi benimle evlenmez bile
+1 yıldindar biri sevdiğiyla bazı fantaziler yaşaya bilir ve vardır ama gurp la olmaz ve yoktur olsa kafasından hasta dır
01 Yorumla- +1 yıl
sadece gerçekleri söyledim
+1 yıldalga mı geçiyorsun müslümanlığı ne hale getirdiniz ? ZATEN FAKESİN .
33 Yorumla- +1 yıl
yahu fakesin uzatma .
Soran+1 yılcanım benim :)
- +1 yıl
kabul ettin işte
- Cinsellik konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılgrup biraz fazla sanki diğerlerine her türlü evet derim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaram helal ortada fazla açmalama
52 Yorumla
Soran+1 yılsanırım derdimi anlatamıyorum farkındayım günah olduğünun ben helalmi diye sormuyorum sadece beyninde yatağa girdiği zaman bunu yaparsam haram işlemiş olurum kısmını resetlesin istiyorum...
Cevap sahibi+1 yılOnu anladım ben haram olan herşeyi yaptığınızda nikah düşecek ve bir üçüncü kişi cidden mide lazım azabı büyük bence yeterince bilgin yok birini bulursun adamın elinde olan bir tad olacaksın başka tadlarada sorunsuz şekilde bakacak kendini müslümanım diye kandıran birini bulursun zor değil
grubu türk erkeklerinden kabul eden yok diğerleri de ecnebi olmaz :D
10 Yorumla
+1 yılbunu çogu erkek ister sen bazen benmisin dıye merak edıyorummm cidiyimmm
02 Yorumla
Soran+1 yılsenin hatun versiyonun ;)
- +1 yıl
aynen gonulden katılıyorum biz aşmışız bakış açısı kişilere göre aykırıyız buda önemli degıl bizim ne yasadıgımız önmeli:)))
birebirde yaşanabilir ama grup filan olmaz bence.dinde yeri yok çünkü
04 Yorumla
Soran+1 yılyahu biliyorum yeri olmadığını...
Soran+1 yılçokmu şey istiyorum
+1 yıldindar ve seksi seven biri bulunur ama hem dindar hem de dine aykırı işler yapan biri çıkar mı bilemem. zira dinin dışında işler yapana ne kadar dindar denir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende günah olduğunu biliyorum ancak senin gibi düşüncelerim var eski sevgilime bahsettim bu yüzden ayrıldı anlaşmalı evlilik olmalı gizlilik içinde yapılmalı eşler dışında kimsenin ruhu duymamalı
00 Yorumlaen az iki kapak almış!ayık bir zihinden çıkmış olamaz bu soru
10 Yorumlapeki sevgili olarak mı arıyorsun evlilik mi?
sevgili arıyorsan tanışmak isterim.00 YorumlaBana sorarsan samanlikta iğne aramak gibi birsey bu :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben dindar biriyim. bir sohbet edelim senle bakalım, neymiş isteklerin?
00 YorumlaCinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. altı kaval üstü şişhane yani :)))
14 Yorumla
Soran+1 yıleh birazcık öyle olucak ama :)
+1 yılBiri benden mi bahsetti?
10 Yorumlayok öyle bir dünya
60 YorumlaGeröekten böyle birini bulsan evlenirmisin
03 Yorumla
Soran+1 yılevet..
Soran+1 yılsor bakalım :)
+1 yılNeyin peşindesin elegant :D
10 Yorumla
+1 yıldindar biriyle evlensen örtünür müydün
09 Yorumla
Soran+1 yılçok düşünmem lazım ki zaten kapanırsamda eşim istediği için değil yapmam gerktiği için yaparım Allah (c.c ) istediği için ve emrettiği için...
- +1 yıl
güzel cavap :) bak bazı şeylerden ödün verirsen istediğin biriyle evlenirsin. mesela grup ve teşhircilikten ödün vermelisin.. bunu sen de biliyosun aslında..
- +1 yıl
sana sadece şunu sormak istiyorum, Allah ismini büyük harfle yazacak, (c.c) diye ekleceke ve emrettiği diyecek kadar hassas biri nasıl olur da özgürce grup seksten bahsedebilir?
Soran+1 yılen iyi cevabı kendime veriyorum o halde ;)
Soran+1 yılgelmeyin üzerime... bende benim gibi birisini istiyorum işte
- +1 yıl
senin gibiyim.. bu kendin gibi birini bulmanın ötesinde.. grup, zina çok çok büyük günah.. bundan evlenecek birini bulmak için değil kendin için vazgeçmelisin.. benim de strapon fantazim var ama haram malesef yapamıycam
Soran+1 yıl:( hiç işime gelmedi benim :(
- +1 yıl
:)üzülme bukadar.. gerçekten değer verdiğim bir insansın. içtensin çünkü.. :) birine aşık olursan belki bu fantazilerin hiçbirini düşünmezsin bile...
peki neden dinine düşkün olsun onu anlamadım
05 Yorumla
Soran+1 yılsanırım anlatamadım farkında olacak tabiki yaptıgının yanlış oldugunun lakin yinede cinsel dürtülerinin buna karşı koyamamasını istiyorum sadece o konuda dini düşüncelerinin devre dışı kalmasını istiyorum...
Gizli Üye(36-45)+1 yılgrup teşhircilik hangi dinde serbestmiş :D
04 Yorumla
Soran+1 yılserbest olsun demiyorumki zaten onun gunah oldugunu biliyorum ama hırsızlık yapanlard günah olduğunu biliyorlar...
Cevap sahibi+1 yılevet ama o günahi işleyince bu sefer zatı muhterem dine bağlı biri olmuyor :) o yüzden dedim.
Soran+1 yılcanım benim beyninin o kısmında dini düşünlerin devreye girmesini istemiyorum sadece ben demiyorumki ikisinide tam dört dörtlük yapsın diye benim fantezi dünyamında bir sınırı var tabiki ama dini açıdanda çok çok çok uç noktoda yuksek düşünen birisi olsun demiyorum... bir çok dini bilgiye sahip olsun namazını kılıp orucunu tutsun ama imam olsun hafız olsun demiyorumki ben
Cevap sahibi+1 yılanladım güzel kardeşim, zaten dinde cinsel hayat için çok az sınır var. insanlar hem dindar olup hem istediği gibi ihtiyacın çok ötesinde eğlenebilir de. bu gayet hoş olur. mesajda belirttiğim gib sadee grup yani eşini paylaşma bana oldukça uç geldi (şahsi görüşüm) fikir olarak güzel düşünmüşşsün. insan helaliyle sevişirken orucu, başka şeyleri düşünmez, zaten sevişmenin kendisi de ibadettir =)
Gizli Üye(36-45)+1 yılo biraz zor hatta imkansız
00 Yorumla
+1 yılzot ikisi birden ya..
00 YorumlaBulursun elbette niye bulamayasın ki
00 Yorumla
+1 yılOlabilir neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfake erkeklerin bilinçaltında neler varmış
01 Yorumla
Soran+1 yılahh ahh ne erkekler var dimi ;)
+1 yılburada mısın?
00 YorumlaBeni eklermisin..!
00 Yorumlanormali de o :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyoktur sanırım
10 Yorumla
+1 yılben varım
00 YorumlaBen. d
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?