Homofobikler yazmasın önemli bir konu. Ben homoyum ama sevdiğim erkek hetero?

Öncelikle günaydın, hergün onedioya girerim. Uzun zamandır takip ettiğim bir erkek var, o kadar ortak yanımız varki anlatamam. Yaklaşık 1-1.5 senedir takip ediyorum ama mesaj atmaya çekiniyordum. En sonunda yürek yiyip kendi adımla bir hesap açtım ve mesaj attım. O izmire yakın bir yerde yaşıyor ben ise doğuda bir yerde. Buluşmak istediğimi söyledim, bulunduğu ilden dışarı çıkamayacağını söyledi. Ben ise 1 günlüğüne ziyarete gelebileceğimi söyledim ama o cinsel tercihlerimiz uyuşmuyor dedi. Tüm konuşmayı uzun uzun yazamam ama benimle bir gün geçirmesi için ona para bile verebileceğimi söyledim. Kendisi homofobik olmadığını istediğim zaman dertleşebileceğimizi söyledi. Sitede yorumlarını okuyorum, o kadar mantıklı şeyler yazıyorki sanırım beni bağlayanda bu oldu ona karşı. Yemyeşil gözleri var ve resmine baktıkça duramıyorum. Bu arada belli ailedenim ama yinede doğuda yaşadığımızdan annem ve babam homofobik. Mecburen gizli gayim. Benim sorunum son mesajımdan sonra bana cevap bile vermedi ne yapacağım bilmiyorum. Lütfen bana yardım edin..
Homofobikler yazmasın önemli bir konu. Ben homoyum ama sevdiğim erkek hetero?