Sanal seks yapamıyorum, beceremiyorum :)

Arkadaşlar 3 kez bir sohbet sitesine girip sanal seks yapmak istedim, sırf merakımdan öyle kamerada soyunmak falan değil yazışmak istemiştim. Nasıl oluyormuş merak ettim..

Herneyse girdim siteye ve anında bir sürü insan yazdı zaten içlerinden sapıkça olanı değilde daha farklı yazanları seçtim açıkçası yalarım yutarım yazanlar itici geldi ilk etapta biri nickime atıfta bulunarak çok hoş bir espri yapmış ona karşılık verdim konuşmaya başladık.

İsimler yaşlar meslekler soruldu haliyle yalan da söylemedim kim nerden bilecek sonuçta aynı isim ve yaşta birsürü insan var.Ben mimarım karşımdaki arkadaşda endüstri mühendisiymiş başta inanmadım oda bana inanmadı ama sohbet ilerleyince bir çok ortak noktamız çıktı çok keyifli sohbet ettik işten okullardan sosyal hayattan uzun uzun konuştuk.Sonra sohbete girmekteki amacını sordum tatmin olmak için dedi benimki de öyleydi ama bitürlü o muhabbete giremedik önceki sohbetin keyifli olmasından kaynaklı sanırım :)) Sürekli bir arkadaş aramadığım içinde skype falan vermedim vedalaştık ayrıldık çıktım siteden.

Sonrasında iki kez daha aynı şey oldu sohbet muhabbet derken sanal seks partneri değilde arkadaşmışız gibi oluveriyor ve devam edemiyorum düşününce çok komik geldi :))

Yapanlar nasıl yapıyorlar bilemedim ben beceremedim yani resmen.Var mı benimle aynı durumu yaşayan aranızda acaba ?
Sanal seks yapamıyorum, beceremiyorum :)