Neden; "insan severse tiksinmez" dedi? Sevdiğimi mi anlamış oldu?

sevgilime ilk kez oral yaptım bu benim ilkim değildi o 2. bir erkekti ama ona daha önce yaptıgımı söylemedim yapalı da 5 6 sene önceydi unutmuşum herşeyi nasıl bişey oldugunu birde çok mesafeliydik daha beyli hanımlı hitap ederken birden oral noktasına geldik ben onu çok seviyorum . oral yaparken beni yönlendiriyordu haliyle biraz tedirgindim hata yaparım diye sonuçta onu cinsel yönden tanımıyordum.bazen agzımdan çıkartıp ne zaman boşalacağını soruyordum sonra bana boşalında aşağı bırak gitsin dedi. boşaldı bende onları yuttum sonra hemen dolaba koştum agzıma bişeyler attım agzımın tadı değişsin diye bana spermleri sordu bende " yuttum " dedim o " aşağı bırak gitsin dedim ya" dedi bende aşağı bırak deyince yut dedin anladım" dedim güldü sonra bana " insan severse tiksinmez hem biliyor musun o protein sağlıklı bişey diye bana açıklama yapıyordu .

anlamadığım nende böyle bir açıklama yaptı ki pişman olacağımı tiksineceğimi mi düşündü yoksa beni rahatlatmaya mı çalıştı?birde neden insan severse tiksinmez dedi sevdiğimi mi anlamiş oldu?
Neden; "insan severse tiksinmez" dedi? Sevdiğimi mi anlamış oldu?