Sakin ol şampiyon, onun sana olan sevgisinde bir anormallik veya değişim yok sadece sana açılmak ilişkiyi yalansız olarak ileriye taşımak istemiş. Bekaret sana öğretilen gibi bir NAMUS MESELESİ DEĞİLDİR. Sadece senden önce ilişkiye girdiğini gösterir ki ayrıca bu ilişki onun onayıyla olmamış olabilir dolayısıyla tecavüze uğramış olabilir. Sana düşen seninle birlikteyken aldatıp aldatmadığından emin olman. Bence klasik "gereksiz türk erkeği" tiribne girmeden olayı olgunlukla karşılamandır bence. Sen bu konuda ona negatif davranırsan o da sana SEN BAKİR MİSİN PEKİ?" diye sorar. Buna vereceğin cevap ne olursa olsun ilişkinizdeki güveni sarsar. O SANA GÜVENP DOĞRUYU SÖYLEMİŞ sence geç bile olsa.
SEVGİNE SAHİP ÇIKMAN DİLEKLERİMLE.
Dip Not: Bekaret olarak algılanan kızlık zarının görevi, bebeklik ve çocukluk döneminde vaginal hastalıkları engellemekten başka bir şey değildir. Kızlar için regl olmak cinsel gelişimde kendi savunma sistemini oluşturması demek.43 Yorumla- +1 yıl
başkan bana baştan söylcekti 2 defa yalan söyledı en son tartıştık ağzından kaçırdı ben bılmıyorum ya
- +1 yıl
Dostum baştan sana bunu söyleseydi sen onunla cinsel ilişkiye girmek isyeteyecektin ve o kendini "basit kız" olarak hissedecekti. Hayalini kurduğun ve kavga esnasına kadar da "harika" olan ilişkiniz hiç başlamayacaktı. Kabul edelim ki toplumumuzda bir kızın BEN BAKİRE DEĞİLİM demesi sandığımızdan daha zor. Kavun değilsin ki daha ilk gün sana bunu söylediğinde tavrını ve konuya bakış açını anlasın koklayarak.
kardeşim benim sen AHLAK ZABITASI mı olacaksın yoksa SEVDİĞİN KIZIN KOCASI mı? Ben senin yerinde olsam umursamazdım, bana ne benden önceki hayatından der geçerdim. Kaldı ki kavga anında seni denemek için bile söylemiş olabilir.
Son söz: HER NE OLURSA OLSUN SEVGİNE SAHİP ÇIK. Evlenirseniz eğer törende birbirinize "... iyi günde ve kötü günde..." diye söz vereceksiniz. Bu günü ve olayı da "kötü gün" olarak kabul et ve sevgine sahip çık. Tabi ki karar senin. - +1 yıl
Saol yorumun için düşüncem.
En İyi Cevaplar
Bak şimdi önce bakireyim diyecek sana. Neden mi; çünkü ilkin soylese sen onun hakkında olumlu şeyler düşünmezsin. Elbette sana pembe yalan söyleyecek. Neyse ilişkiniz başladı sen ona o sana bağlandı. Zamanı geldiğinde cinselliği istediniz. Tabi ki ortada hâlâ bir yalan var. Ve senin haberin yok. Buda kızı rahatsız edio. Soylim mi soylemim mi? Soylesem beni terk eder. Ya soylemesem ben rahatsız oluyorum.
Aslında kız doğru olanı yapmış. Senin onun için başka hayallerin vardı. Ne umdun ne buldun. Hayat bu herşeye hazırlıklı olmalısın. Birlikte bu ilişkiyi devam edebilirsiniz. Herşeyin ayarinda olması gerekli. Yarın bir kavga olursa sen onun yüzüne vuracaksin kızın durumunu ozaman işler arap saçına döner.
Bak yaşadığım ben bu olayı. Bizimkisi 6 ay sürdü. Ama sonu yok olmaz da. Hayat senin karar senin dostum. Bol sanşlar14 Yorumla- +1 yıl
Saol dostum çok daha düşünmek istemedim yoksa bu kurt yer bitirir beni
- +1 yıl
Ya istesem şu an gidip Yaparım ama bana ters artık gerek yok 250 gr için kendımi küçük düşürmeye.
Evet çok acı veriyo olabilir. Ama keske bastan sana dogruyu anlatsaydi. Bak seviyosan birakma bence, pismandir zaten sende birakip gidersen o kiz yıkılır. Belki pisman olmuştur zaten. Bana sorarsan onun yanında ol bir daha hata yapmaması için onu koru. Bu kızı birakip gitsen baskasiyla evlensen belki afedersin ama evlendikten sonra o... olacak. Bak ne kizlar var bekaretini kaybetmiyo ama yemedigi halt yok veya operasyonla diktiriyo evlenince kocasının ruhu duymuyo. Bunları düşün olur mu. Haa hemeb affet demiyorum biraz surunsun hatasinin büyük olduğunu anlasin ama ona tavir koyma birakma
21 Yorumla- +1 yıl
Düşünücem değdiğini yorumun için de teşekkürler. ama çok Karışık kafam ya keşke yalan söylemeseydi bir insanın güveni kırıldımı bir kere ne yapacagını şaşırıyor nasıl affetcem nasıl tekrar güvencem bir Yandan sevıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılseviyosan bırakma kardes gercekten o kadar da onemli degil ama tabi sevginden eminsen bu durumu gormezden geldiginde sevgini hakediyosa! benimde sevgilim daha once birisiyle birlikte olmus aynı senin gibi dusunuyodum hala arada aklıma gelse sinir krizleri geciriyorum olduresim geliyo sonra sakinlesiyorum soyle dusun senden once birine cok deger vermis ve sevdigi icin boyle bisey yasamıs bunun icin onu suclayamazsın ve bu kisi sonunda yanlıs kisi cıkmıs ayrılmıs bir iliskiyi bitirmisse kafasındanda o kisiyi silmistir senin kafanda yarattıgın kuruntu bosuna seviyosan harcama iliskinizi :)
14 Yorumla- +1 yıl
Seviyorum ama güvenım Kırıldı ben buna bidaha nasıl güvencem onu düşünüyorum ya bidaha söylerse yalan işte o var yoksa
Cevap sahibi+1 yıldaha once iliskilerinde birden fazla kisiyi idare etmismi sen ona bak ve oyle guven testi yap iliskiye girmesiyle degil tabi ilk basta farklı tanıtmasını bende istemezdim ama senin sevgini kaybetmemek icin dedigini dusunuyorum onun hakkında dusuncelerini degistiricegini sanmıstır emin ol sana onu soylerken kendi icide rahat etmemistir
- +1 yıl
Yorumun için teşekkür ederim kesinlikle dediklerını düşüncem
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Ben sana bakireydi değildi geçmişi sorgulama diye nasihat etmicem. Onu geç.
Konu ne olursa olsun sana yalan söylemiş mi? Söylemiş.
Ha öpüştüm öpüşmedim demiş, ha yattım yatmadım demiş.
Olan bir şeyi olmamış gibi yalan söylemek, kabul edilemez.
Hep diyorum kadın erkek ne yaşarsa dürüstce anlatmalı ki ona göre hayatlar kurulsun.21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle yalan söylemese eyvallah bana herşeyi yapsın yalan söylemesin bir ilişkide yalan olunca o iş boka sarıyor afadersin
N
+1 yılBu durumu başka birinden mi öğrendiniz? Baştan size dürüst olmalıydı. Eğer seviyorsanız, aşıksanız; aşkta gurur olmaz. Sevgilinize bu konuyu düşüneceğinizi söyleyebilirsiniz. Yalnız kalın ve '' Ben geleceğimde bu kızı istiyor muyum? , Ben bu kızla anlaşıp, mutlu olabiliyor muyum? '' diye sorun. Eğer sevgiliniz geçmişinde takılı kalmamışsa sizinle birlikteliğinde bir yanlışı olmadıysa sorun etmeyin derim. Doğru insan her zaman karşımıza çıkmıyor maalesef. İyi düşünün.
25 Yorumla- +1 yıl
Hayır kendım ögrendım. Valla düşünüyorum Kafayı yicem. Sana delmiyorum bunu ya kızım bana doğru söylesen olmuyormuydu herşeyi son noktaya gelince söyluyorsunn kafam çok Karışık çok anlayışın güzel yorumun içinde teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim. Kafanın karışması normaldir, ve buradaki erkeklerin yorumuna bakma lütfen. Burası gerçek hayat değil diye yarısından fazlası umursamadan yorum yapıyor. Sen iyice düşün, ama kızın geçmişini değil. Eğer o'nu kabul edeceksen, geçmişinde böyle bir şey hiç olmamış gibi kabul et. Kızın sana bu zamana kadar hiç bir yanlışı olmadıysa devam et derim. Evet, hatalı keşke baştan söyleseydi ama kendisine sor neden baştan dürüst olmadığını...
- +1 yıl
Başka hiç yalan söylemedi ama bu konuda yalan söyledı en. Önemli olan konu güvenim kırıldı iyice düşünmem Lazım ulan nerden sevdim ben ya
- +1 yıl
Sadece bu konuda ise başta senin kaybetmekten korkmuş olabilir, kendisini yanlış anlamandan korkmuş olabilir... sebebini o'na sor. Seni aradığında, mesaj gönderdiğinde cevapsız bırakma. Sebebini sor, ve kendini iyi hissetmezsen o an kafanı dinleyeceğini sonra dönüş yapacağını söyleyebilirsin. Kendini bu kadar sıkıp boğma gerçekten seviyorsan o an hiç yaşanmamış gibi devam edebilirsiniz. Herşey sizi elinizde.
- +1 yıl
Konuştum olucak gibi değildi ilerde yine aklıma gelecek bılıyorum
+1 yılİlişkide en nefret ettiğim şeyden biride yalan.
Hiç kendini yorma koy kıçına tekmeyi. Ve bundan gurur duy.
Başkasının zevkini , kendine helalim deme. Dersen sanada zaten adam demem.
Hani gazozun kapağı bir kere açılır. Havası kaçar.
Hiç gerek yok öylelerine.26 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun yalan söylemesı zaten koydu kanka bana herşeyi yapsın yalan söylemesin
- +1 yıl
bir ilişkinin içinde yalan olması herşeyi bozar zaten. Ha sen bakir değilsen ve o sana ilk zamanlar bakire olmadığını söyleseydi eyvAllah ama yalan üstüne kurulmuş resmen ilişki. İnsan fazlasıyla sarsılır.
Ben ayrılmanı öneririm ama şöyle de düşünebilirsin. Bakire birini istediğin için o korktuğu için söyledi. Sonrada pişman olup gerçeği söyledi. Bu tarz düşünebilirsin.
Zaten bakir değilsen bakire birini isteyemiyosun buda var.
Bak bak hanımefendilere bak 2 tane - koymuş :)) - +1 yıl
Bilmiyorum ya kardesım yorumların için teşekkür ederim
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim Allah yardımcın olsun ne diyim karma karışık bir durumun içerisine düşmüşsün..
- +1 yıl
Bitirdim karışıklık daha yok çok şükür
- +1 yıl
Umarım hayırlısı olur. Daha iyi olcağını düşünüyorum.
+1 yılKardeş sen başka biri ile Birlikte oldun mu? olduysan empati kur. o nun rolleri değiş. Seviyorsan geçmemeli bir engel olmamalı bu durum şunu sor ilişkin benden önce miydi sonra mıydı diye. senden önce ise aldırma yoluna devam et seninle birlikteyse zaten birşey söylememe gerek yok sen ne yapılacağını daha iyi bilirsin. insanları bir dönem (senden önceki) tercihlerinden dolayı yargılama. kimseyede kendini yargılatma
15 Yorumla- +1 yıl
Öyle tabikide sorun orda degıl kardesım sorun güvenım kırılması yalan söylemesı kafama kurt girdi ben nasıl bidaha o kurtu öldürürüm orası meçhul
- +1 yıl
o zaman kardeşim sorunun daha kötü kıza diyeceksin bana yalan söyledin. hele ki böyle bir konuda seninle görüşmem kendime zarar verecek. sana güvenemem en başta söylemiş olsaydın bakire olmadığını şu an bu durumda olmaya bilirdik diye kızıda fazla peşinde süründürmeyeceksin senide meşgul etmeyecek hızlı bir şekilde kopmaya bakacaksın.
- +1 yıl
Bitirdim 10dak önce
- +1 yıl
2niz içinde hayırlı olsun konu ile bildirimini kes istersen. bildirim aldıkça bide burada yazanlarla uğraşma
- +1 yıl
Aynen öyle tamamdır
+1 yılönemli olan
bakire olup olmadıgı degil
burada yalan söylemesi
baştan söyleseydi bir hal çaresi bulunurdu
şimdi sen şöyle düşün
sen o salak kişi olmak istiyomusun istemiyor musun?
o kızın eski sevgilisi ben bunu düdüklemiştim diye millete reklam edicektir bu daha da kötü.
Duyguların aklını yönlendirmesin..
ailene yakışır bir şekilde birini bul.
Valla işin ccok zor kardeşim.11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle yalan söylrmesi yol vericem ya zaten biliyorum çıksam yine kafamda? İşareti olucak kanka
Senle flort ederken mi kaybetti? Degilse fazla yadirgama.
Sadakate bakcan herzaman. Gecmis partnerleri hep tekse iyi ama ayni anda 2 erkekle idare filan ediyorsa hakli olarak sok gecirebilirsin ama yuksek ihtimalle boyle biri degil.
Bence dert etme. Olayin ozunu anlatabilmissem kabullenmelisin bahsettigim goruse ki dogrusu da budur.
Onun gonlunu alacaksin onemli olan sadakat ve şu an sadece sen ve ben diye gecmis gecmiste kaldi diyeceksin...
Tamam soktasin cunku deger yargilarin saglikli degil once deger yargilarini degistireceksin gerisi gelir yukarda bahsettigim gibi.
Yok bildigimi okurum diyorsan o zaman o kizi fazla uzme birak derim..21 Yorumla- +1 yıl
düşündüm dediklerini
Nasıl bir düşünce tarzıdır bu? Bak sana şöyle anlatıyım, senden öncesini hiçbir şekilde takmana gerek yok..
Kızlarında istek ve arzularının olduğunu unutma, ve de kendin bakir değilsen bakire birini istemen çok mantıksız..
Böyle birşey yüzünden sevdiğinden vazgeçme, unutma namus iki bacak arasında değil, beyin de biter!35 Yorumla- +1 yıl
Arkadasım bende biliyorum olay orda değil bana yalan söylemesi farzet affetim ama nasıl güvencem ya bidaha yalan söylerse
- +1 yıl
Bak adam istemiyorsa o ilişki olmaz. Adam bakire olmadığı için istemiyor. Bu onun görüşü sevse de başka bir şey olsa da istemiyor. Evlilik yalan üzerine kurulmamalı, kızda erkeğe sorsun ne soracaksa erkekte evlenmeden önce her şeye doğru cevap versin kızın işin gelmeyen nokta varsa kız da evlenmesin. Bu da olabilir adam evlenmeden önce sevgilisinin bakireliğini almıştır sonra ayrılmışlardır. Evlenecek kız adamın daha önce birisinin bakireliği aldığı ve onu ortada bıraktığı içinde ayrılabilir. Ben bu sitede onu da gördüm; sevdiğim erkek daha önce bakirelik almış kızın ahını almak istemediğimden dolayı ayrılacağım, diye.
- +1 yıl
İsterseniz erkeklerle yaşadığınız münasebeti kimsenin eleştirmesine izin vermezsiniz ; bu sizin en doğal hakkınız. Bir erkeğinde bakirelik araması özgürlük alanına girer bunu eleştirmeye de kimsenin hakkı yoktur. Bir kızı kandırmış bir adam eleştirilebilir ama hiçbir kadını yıpratmamış bir erkek eleştirilemez. Evliliğe yalan söylenerek başlanması özgürlük alanına girmez. Bu durumda bir erkek işlediği cinayeti ya da borcu olan dolarları da söylemeyerek evliliğe başlama hakkına sahip olur. Bu evrensel bir şey yalan söylenmesin. Kızın geç söyleyip cinsel olarak yakınlaşmaması şark kurnazlığıdır madem tutkusunu en doruklara kadar yaşayan bir kız bu arkadaşa da bunu yaşatsaydı ; arkadaş o zaman öğrenseydi. Bu bal gibi cinselliği özgür yaşayıp sonra kendini yamama hamlesi.
+1 yılBasta nasil soylesin korkmustur ayrilacan diye bunu demek kolay degil ama belliki ici rahat etmemis soylemis daha ne gecmisinde hatalari olabilir guvendigi kisi kandirabilir bu onun hatasi degil seviyorsan kabullenemiycen birsey degil gecmisiyle yargilama derim duzeltmene bak
14 Yorumla- +1 yıl
2 defa yalan söyledi Bana 2 defa sordum güvenimi kırdı ben bıdhaa nasıl güvenirim devam etsem hep kafamda? İşareti ya bidaha
- +1 yıl
Akilda soru isareti insanin icini kemirir bunun olmasini istemiyorsan sevgiline guvenmen gerek guvenmiyorsan birak ama iki defa yalan soyledide ne soyledi gecerli sebebi varmiydi
- +1 yıl
Keşke geçerli sebeb olsa kaç defa aradı en sonda açtım niye diyorum yalan söyledın. ama Aşkım ne bilim ya, seviyorum seni bana sebeb söyle diyorum niye diyorum, aynı şeyi geveliyor ne olur affet vs bende s. git dedim.
- +1 yıl
Kusura bakmasinda iyi demissin
kardeş kolay gelsin.
zor bir şey.
önce kendi gururuna yedirebilecen mi sorusunu geç, sen de var mı böyle bir durum?
yoksa onu kabul edeceksen de adam gibi öğren meseleyi kafanda soru işareti kalmasın. olayı motorizeye bağlamamış mı bağlamamış mı bunu öğren özellikle. çünkü bir kere yapılana hata denir olayı tekrarlayıp durmuşsa sana sadık kalması çok zor bunu bilesin.
başta söylemesini zaten bekleme. ama bazıları gibi en azından seni gerdekte kandırmaya çalışmamış.
bundan gerisi senin aklınla kalbinin bir savaşı o kadar.02 Yorumla- +1 yıl
Ben çok iyi düşümdüm bitirdim yorumun için teşekkürler
+1 yılsevgilim yok ama şu an seni anlayabiliyorum kardeşim sonuçta erkeğiz bana da koyardı şöyle düşünürdüm ben bir yanda aşkım sevgim kız bana güvenmiş söylemiş gibisinden düşünürdüm ama diğer yandanda onun yüzüne baktıkça hep neler yaptığıyla ilgili falan düşünürdüm atlatılmaz yani bu bnce ama en iyi sen bilir sin kardeşim yinede
13 Yorumla- +1 yıl
aynen kardesım saol yorumun için
- +1 yıl
rica ederim kardeşim yardımcı olamadım :(
- +1 yıl
Oldun oldun
+1 yılKimse başta söylemez, o rahatlığı vermiyorsanız söylemez. Zaten en başta seni hiç tanımadan merhaba benim aktif cinsel hayatım var demek zorunda da değil. Durum böyleyken böyle, artık sevgilin ve sevgilinin bekareti arasında bir seçim yaparsın.
13 Yorumla- +1 yıl
Anla benı bak ilkte söledım evet bakireyim ilişkinin ortasında tekrar söyledım bakireyim dedi en som bugün ağzından kaçırdı bende s. git dedim. bana herşeyi yapsın yalan söylemesın ben buna bidaha nasıl güvenırım
- +1 yıl
Ağzından kaçırdı ne yahu, tam anlayamadım. Ama ortada bir dürüstlükten ziyade kandırıldığını hissediyorsan salla.
- +1 yıl
Aynen salladım zaten 😄
+1 yılTut kulağından babasının kapısının önüne bırak, kullanılmış mal istemezük de...
82 Yorumla- +1 yıl
Kanka o kadar yapmamda, yalan söylemesi adama koyuyor dese ben Daha önceden oldu bir nebze tamamda niye ilişkide öğrenıyorum kafam alak bulak oldu
- +1 yıl
Bunların huyudur son ana kadar hep inkar full inkar ederler. Güvenmekle hata etmişsin pbs.twimg.com/media/Bwrv28iIEAEHFvn.jpg:large
bunu kendisi mi söyledi?
yoksa sen mi öğrendin başkasından öğrenmek daha acı bu kesin de
eğer kendisi söylediyse en azından dürüstmüş senin seviyormuş yoksa gizlerdi bir bahane bulur ayrılırdı diye düşündm:S15 Yorumla- +1 yıl
Yüz yüze Konuşurken ağzından kaçırdı
- +1 yıl
Yalan söylemesi Aga bılıyorum çıksam bile? İşaretlei olıcak kafamda bunla yaşamam ben
- +1 yıl
Aynen Hayırlısı dostum
- Cinsellik konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılYalan söylemiş bu bir nefsine hakim olamamış bu iki ayrılman için en büyük sebepler ayrıl. Namus kavramı yok o kişide gitmiş birinin altına girmiş birilerinin altına girmiş kadına nasıl güveniceksin onuda merak ettim açıkcası. Ve yalanda söylemiş -_-
63 Yorumla- +1 yıl
Kanka baştan söylese bir nebze ama bana yalan söylemesi koydu güven felan kalmadı ben buna nasıl güvencem bidaha onu düşünüyorum
- +1 yıl
Ayrılmak en doğrusu geçmişi temiz insan aramaya devam et.
- +1 yıl
Aynen
+1 yılYalan Bir İlişkiyi Ne Kadar Yüretebilirsin ki İlerde Yine Aynısını Yaparsa? Yine Yalan Söylerse? Bu Şüpheyle İlerlemez bence. Güvenin Yıkılmıştır Bence. İlerlemez daha fazla
23 Yorumla- +1 yıl
saol bitirdim zaten :D
- +1 yıl
Hayırlısı :)
- +1 yıl
aynen canım :)
Eger kizi oyle birakirsan erkekligini ortaya koyacaksin senden once bir yanlis yapmis seni kaybetmemek icin yalan soylemis empati kur Adam ol kiza sahip cik.
13 Yorumla- +1 yıl
Ilişkinin ortasında ben ona dedim tekrar söyledim yine yalan söyledi neyse konuştum zaten
- +1 yıl
Adam ol sahip çık derken? yalancı bir kevaşeye neden sahip çıksın ki sen empati kur bir mal
Gizli Üye(30-35)+1 yılHersey iki bacak arasinsami nasil bir zihniyet sen kizin eskidini kurcalicana ona sahip cikmayi denesen sen sanki bakirsinde kadinin bakireligini kurcaliyosun yazik sizin hibilere yaln soyleseydi dahami iyiydi dogruyu soylemis
211 Yorumla- +1 yıl
herşey iki bacak arası sen git o zaman onun bunun altına yat bu zihniyet bir git yaa
- +1 yıl
Önceden yalan söyledi arkadasım deseydi bana Değilim diye eyvallah gün gelecek yine yalan söylicek ama
Cevap sahibi+1 yılSiz o zamn neden onun bunu altiniza aliypsunuz o aldiklariniz kim acaba o zamn uckuruna sahip cikicaksaniz kardesim tamam ben allaha sukur sevdigim adamlayim adammiski adam beni birakmadi gercekten sevdi sahiplendi ve ben ona guvendim sizin gibi guvensiz kalitesiz insanda cok tabi kapayin cenenizi
- +1 yıl
Yhaw arkadasım bana baştan dıyorum söylese neyse nıye ilişkide çğrenıyorum niye yalan söylüyor doğruyu söylese hiç bişey olmıcak
Cevap sahibi+1 yılOnun en buyuk hatasi o zaten yalan soylemek seninkide kalkopta burada elin kendini bilmez serefsizlerine sorman senin mantigin aklin yok mu ya bu pis erekler varya geri kafali bu yuzden kadinlar hep dislaniyo belki korktu seni kaybetmekten sen onun yasadiklarini biliyomusun sordunmu he sordunmu şu an sadece kendini dusunuyosun
- +1 yıl
Sen benı anlamıyorsun ben kendım ona söyledim bâkire Değilim ama o Söylemedi yalan söyledi güvenim ona kalmadı biraz benım yerıme geç düşün
Cevap sahibi+1 yılO zamb kalkip sevgilini bursa ciklet yapma kafanda biseyleri kurduysan yap bu senin kararin anliyomusun yalan soylemek cok kotu bisey ya burnunu surturup devam ediceksin ya da arkanadai bakmicaksinki bu en zoru seviyosun kizi bide
- +1 yıl
Kafam çok Karışık ondan bir öneri sunarsınız diye dedım ama düşünmem Lazım yok direk cevap versem biliyorum ne olucak o Yüzden geldim sordum
Cevap sahibi+1 yılBurdan cik burada cok aptal insan var bak resimlerinize bak gecmisine bak onunla yasadiklarina 2 saat dusun ve eline telefonu al mesaj at birdan cik yoksa daha beter olucaksin
- +1 yıl
Teşekkürler yorumların için arkadaşım Dediğin gibi yapıcam
Cevap sahibi+1 yılDedigim gibi yap şu an burada olmaman lazim hadi
+1 yılSenin yerinde olsam affetmezdim bugün yalan soyleyen yarın napar.
715 Yorumla- +1 yıl
yapmış yapacağını zaten :D
- +1 yıl
Haklisin 😂
- +1 yıl
İşte bende böyle düşünüyorum
- +1 yıl
Sevgilisin sonucta sevgililik bu seylerden ibaret degilki affetme konusunda iyi dusun ilerde sıkınti cikmasin derim
- +1 yıl
Düşündüm bitirdim
- +1 yıl
Sonuc?
- +1 yıl
Rahatladım 😄
- +1 yıl
Anlamadim affettin mi😄
- +1 yıl
Yok bitirdim 😄
- +1 yıl
Kız bide affedimmi😄
- +1 yıl
Yok ne biliyim hayirlisi kardes onune bak sen ☺
- +1 yıl
Aynen KARDEŞ saol 😄😄
- +1 yıl
Ne demek hata yapmaktansa gozunun onune bak ☺
- +1 yıl
Aynen öyle
Kendine düşünmek için zaman ver ve hangisinin senin için daha önemli olduğuna karar ver, sevgilin mi bakire olması mı?
12 Yorumla- +1 yıl
Yalan söyliyen bir insan mı bâkire olması diyelim ona artık
O gururu kaybedersen geri gelmez ve hayatında icinden cikamican vaziyetlere düşersin.. ama o KADIN gider başka bir KIZ gelir.. ama gurur gittimi zor birader.. yol yaknken dön.. erkek adam ilk olmak isterkii kadında..
13 Yorumla- +1 yıl
Bitirdim yorumun için saol kaddesım
- +1 yıl
Aynen 😄
+1 yılGelmisi sorgulamayin ne ya? sorgulaycaksin bana bak kardesim adam gibi soyluyorumm yol ver yarin evlendinmdiyelim nasil disari guvenerek cikacaksin? Sen sen ol ver yolu gitsin yok seviyorum dersen cok canin yanar hadi eyw
11 Yorumla- +1 yıl
Saol yorumun için kardeş
+1 yılne yap biliyon mu? kiminle olduysa oraya yolla onla ilgilinme insanın bir namusu şerefi var o bunu düşünmediyse * et.
45 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim yalan söylemese önceden doğruyu söylese eyvallah ama bilmiyorum ya ne yapacağımı
- +1 yıl
kardeş ayrıl ondan en iyisi bu evlensen bile bunu kendine yedirir misin sen? şahsen ben yediremem. Benim sevdiğim sadece benim olacak.
- +1 yıl
Kafam çok Karışık bro ne yapacagım şaşırdım
- +1 yıl
sonuçta karar senin sen kullanılan bir şeyi kullanır mısın?
- +1 yıl
Tamamdır bitirdim zaten
Kanka bence sal ipini gitsin. Artık durumlar böyle ya hoş göreceğiz ya da yol vereceğiz. Sen zaten kafanda bitirmişsin onay bekliyorsun ufaktan bende verdim gitti kardeşim.
22 Yorumla- +1 yıl
Saol yorumun için kanka
Örnek alsın bütün okuyan erkek ve bayanlar ;) Sana yapılmasını istemedigin birsyi baskasina yapmayın. Kardes gecmis olsun yapacak birsey yok hersey sana kalmış, bunu niye durduk yere mi söyledi? Yoksa başka birşry mi var arkasında? Önyargili davranma asla. Once bir dinle aciklama yapmasini iste.
11 Yorumla- +1 yıl
Dinledım tamamdır.
bakire olmaması değilde yalan söylemesi yıkmış seni
53 Yorumla- +1 yıl
Mevzu da ozaten ya herşeyi yapsın bana ama yalan söylemesın gün gelecek ben buna nasıl güvencem ya bidaha yalan söylerse kafamda hep? İşareti olucak
- +1 yıl
Ablacım istemezmiyim biliyorum edicem yine yalan söylicek hadi söylemedi diyelim. kafamdaki kurtu nasıl öldürcem
+1 yılEğer bir erkek bakirse, bakire kız isteme hakkına sahiptir. Aynı şekilde kız da.
Ama bir erkek bakir değil ve bakire kız istiyorum diye tutturuyorsa has orspu çocugudur. Net.
Kız da aynı şekilde, bakire değilse ama kendini erkeklere bakireyim diye yutturuyorsa has orspudur. Net00 Yorumla
+1 yılSenin için duymak zorsa onun için de söylemek zordur. İyice güvenmeden söylenmez. Sen de yaptıysan geçmişte takma. Yapmadıysan sana kalmış.
23 Yorumla- +1 yıl
Yaptım. ben ona söyledim o yalan söyledi, en son bugün ağzından kaçırdı
- +1 yıl
O zaman kızmaya hakkın yok
- +1 yıl
Hakkım var yalan nıye söylüyorsun bir ilişkide yalan olursa o ilişki boka sarar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana bastan soyleseydi nolacakti? Sen onu kaşar deyip ciddiye bile almazdin, bir insan olarak degil cinsel obje gibI bakardin. Kiz kendini dogru tanitmaktan sonra anlatnis durumu. Dogru yaomis bence. Cok sukur oyle bir durumum yok ta olsaydI ben de aynisine yapardim. Hem de sen kendin soylemissin bakir degilsin. O zmn bakire istemen hakkin yok.
19 Yorumlamevzuyu götünüzdenmi anlıyonuz?
Cevap sahibi+1 yılNe diyon l*n sen? Ne alaka?
- +1 yıl
Yhaw arkadasım mevzu bâkire ya da bakire olmaması değil yalan söylemesı anlıyormusun benı
Cevap sahibi+1 yılBen de onu diyorum ya sana... Neden soylemedi diye bir sormak lazim ilk. Ben de olsam bende en bastan soylemezdim. Neden bu:Turk erkegi bu biriylr yattiysa bnmle de yatar, ben onu kullanayim en iyisi. Kiz mantikli bisey yapmis bunun icin soylemediyse. Ama baska bir sebep varsa soylememenin o zaman is degisir. bir de kendisi mi soyledi yoksa sen mi anladin o da ayri bir mevzu tabi
- +1 yıl
2 defa söyledı en sonda ağzından kaçırdı niye söyledın yalan deyınce ya bilmiyorum ben senı seviyorum vs
Cevap sahibi+1 yılHmm degisik bir durum :((( Bak kiz bir yanlis yapmis, pisman olmus ve ayni yanlisi bir daha yapmamak icin, yani kendini erkeklerden genel olarak korumak icin soylediyse baska bisey. Kizmamak lazim ama belli ki seninkinin niyetI bu degilmis en basta. Yani ona bir daha guvenmemekte haklisib
- +1 yıl
Aynen öyle yorumun içinde teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılOnemli degil, hayirlisi olsun
- +1 yıl
Saol 😄
+1 yılBastan soylemeliydi yanlis yapmis sende iyice dök düşün ona göre kararini ver ayrılacak misin devam edecek misin.
15 Yorumla- +1 yıl
Iyi düşündüm ilişkinin ortasındada söyledim aynı yalan o Yüzden hiç güvendim felan kalması
- +1 yıl
Bilmiyorum bana tuhaf geliyor baskasiyla bir seyler yasiyor ustelik seni kandirip kendini sevdirip kendini sana kakalıyor
- +1 yıl
Bana söylese başta eyvallah ama yalan nıye söylüyorsun güven kalmadı
- +1 yıl
Simdi kim bilir daha neler sakliyor diye kafani kurcaliyordur haklisin
- +1 yıl
Aynen öyle
Ben sevseydim eğer ve başıma bu gelseydi malesef ki sevmeye devam ederdim. Bazen fedakarlık yapmamız lazım kardeşim , eğer seviyorsan unutmaya çalış bu olayı geçmiş olsun doğru olanı yaparsın umarım
13 Yorumla- +1 yıl
Moruk güven sarsıldımı bende olmuyor kurt düştü kafama bıdaha ya yine yalan söylerse
- +1 yıl
bende kız arkadaşıma ilk başta bakir olduğumu söylemiştim sonradan gerçeği öğrendi tabii ama fazla sorun yapmadı bir zaman sonra ayrıldık severken sonra bidaha barıştık sonra birdaha ayrıldık ve kendi kendime dedim madem bukadar kötü şey yaşadık benim ruh ikizim bu değil bu olsaydı eğer ayrılmalar hiç olmazdı. Demek istediğim seni kabul ediyorsa ve seni seviyorsaa gerçekten bunu umursamamaya çalış. Ben şu an yalnızım ve çok daha mutluyum
- +1 yıl
Saol yorumun için ama bitirdim
aslında ilk başta yalan söylemese belki bunu sorun etmeyeceksin ama yalan bir kere başladığında sonu bitmek bilmiyor inan. Ben kendi adıma söyleyeyim her haltı yiyip masum ayağına yatandan sa her haltı yiyip beni geçmişimle kabul etmezsen sen yoluna ben yoluma diyene daha çok itibar ederim
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle herşeyi yapsın ama yalan söylemesin ben buna bidaha nasıl güvencem ya bidaha yalan söylerse
- +1 yıl
Aynen öyle dedıklerını düşüncem yorum ıcın teşekkürler.
ben erkek olsaydim affetmezdim belki asik diilim diye öyle konusuyorum ama şu an düsüncem bu cünkü böyle kadinlara nekadar güvenilir bilmiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılSenin gururun tamam da sen ve cinsdasların birbirinizi bu hale getiriyorsunuz o yalinca sem uzuldun sen yaparsan baskasi uzulecek
13 Yorumla- +1 yıl
Bana yalan söyledi bu konu hakkında 2 defa bidaha nasıl güvenim
- +1 yıl
Guvenemezsin
- +1 yıl
Aynen öyle
Bu sana kendisimi söyledi? başta yalan söylemiş sana bu da önemli ayrıca yarın bir gün devam kararı verirsen bunu her fırsatta söyler misin?
21 Yorumla- +1 yıl
Konuştum devam etmıcek.
+1 yılKim ne dersedesin. Herkezin dusuncesi farkli ama ben bakire olmayan biriyle evlenmem. Bakirelik cok mu onemli aslinda degil ama baskasi ile olan kizla isim olmaz olursada tek gecelik olur. Buraya fikir tanismak icin sorduysan. Ben olsam ya kullanrdim kizi ya da yolu verirdim. Kendini kime verdiyse onla evlensin takilsin. (Sahsi dusuncem)
11 Yorumla- +1 yıl
tamam teşekkürler
+1 yılAşkta gurur olmaz. Kıskanman normal ama ortada kızacak bir şey yok.
15 Yorumla- +1 yıl
Var var
- +1 yıl
Neye kızacaksın? Senden önce olmuş. Senleyken yapsa neyse...
- +1 yıl
Arkadasım olay k değilki ben ona söledım kaç defa bâkire misin değilmisin bakireyim dedi en son ağzından kaçırdı
- +1 yıl
Ayrıl o zaman arkadaş bu kadar dert edeceksen. Kızı da anla, böyle bir toplumda bunu hemen söyleyecek değil ya. Biraz empati, başka bi'şey değil...
- +1 yıl
Tamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakirelige onem verip vermedigini bilmiyorum. Ama onemli degil diyen de bakire biriyle evlenince mutlu oluyor bu gercek. Burada gorunen en buyuk sorun sana bakire değilim demis olmasi. Basta deseydi farkli davranirdin, bakire biri istiyorsan en azindan uzak dururdun. Ama olayin aslini ogren, sana diyen kisi yalan soylemis olamaz mi? Kesin yargida bulunma, emin ol ona gore davran. Ama bana guvenmiyorsun demeye başlar sanirim. Bilemiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
bakire bâkire değil mevzu mevzu yalan söylemesı bugün ağzından kaçırmasa öğrenmicem niye kandırıyorsun ben daha sana nasıl güvencem dedım
cok zor duurm beeehhh. s. s oyy ama olsun sen genede tut elınde seviyom dıyoon bee. s. s
21 Yorumla- +1 yıl
maalesef o Dediğin olmaz 😄
Takıl gururun peşine.. Şimdi senin peşinde olan daha önce bunları yapmş, bir zaman sonra aklını yersin.. Kafan uçar gider, yol yakınken bırak istersen
13 Yorumla- +1 yıl
Öyle düşünüyorum
- +1 yıl
Aynen öyle
Valla dostum kusura bakmada genişsen devam edersin. Bak olay bakire olup olmaması değil kız adam gibi başta bakire değilim dese sahip çık derdim sana ama durum başka yalan söylemiş aga hemde bu konuda olmaz oluru yok. Yalan üzerine ilişki kurmak istiyorsan buyur devam et
11 Yorumla- +1 yıl
Konuştum bitti
Üzülüp yıkılmakta haklısın ama sevgi herşeyden önce gelir bunu unutma...
13 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle ama güvenım tekrar kazansa yine kafamdaki? İşaretleri kalacak
- +1 yıl
Az önce bitirdim.
+1 yılpeki neden ilk yalan söyledi sonra doğruyu kavga falan mı ettiniz
114 Yorumla- +1 yıl
Yok ilişkide söyledi 2 defa kavga etik tartıştık dıyelım pat ağzından kaçırdı
- +1 yıl
isteyerek yapmamıştır belki zorla yapılmış falan olamaz mı devir değişti babalar kızlarına cinsel istismara uğratıyor?
- +1 yıl
Kabul eti kendısi isteyerek yapmış
- +1 yıl
kalbinin sesini dinle bişeyle söyleyerek kafanı karıştırmak istemem dua et Allah hakkında hayırlısını nasip etsin
- +1 yıl
Âmin. çok teşekkür ederim
- +1 yıl
yardım etmek isterdim gerçekten yarın arefe dua edicem senin için
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim etme boşver bitirdim
- +1 yıl
bitirmeseydin keşke be
- +1 yıl
Yapacak bişey yok bu sıkıntı üzerimden atmam lazımdı
- +1 yıl
ne diyelim hayırlısı olsun hakkında hayırlı olsun hakkında :)
- +1 yıl
hayırlı cumalar yerine ne yazmışım tüh neyse sen anladın :D
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Bende diyorum bu niye böyle yazdı😄 sanada hayırlı cumalar
- +1 yıl
:))))
+1 yılyalan soylemesı olmamış tabı. en başda soylese bu kadar canın yanmazdı.
13 Yorumla- +1 yıl
Olay tamda bu bana söylese baştan hıc ama sıkıntı olmıcak 2 defa bu konuda yalan söyledı benım ona güvenım bıdhaa nasıl olucak nasıl güvencem
- +1 yıl
güven sarsıldıysa çok zor bundan sonrası.
- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılevet zor bir durumdur eminim yani. bence karşılıklı konuşman lazım hem de mutlaka. kaçma yani konuş. gerekirse sinirlen vs ama konuş. evet yalan söylemiş ama arkasında yatan nedenlere bir bak. tek taraflı düşünme. ama karakterine de iyi bak derim.
02 Yorumla- +1 yıl
Konuştum yüz yüze olmasada telden nedeni yok yalan söylemesinin ben buna sinirlenıyorum
- +1 yıl
bitirmişsin hadi hayırlısı
Senden once birisni cok sevmis hata yapmis olabilir, bence konusun bi. :)
13 YorumlaKonuştum bitti
- +1 yıl
Evvet
Cinsellik konusunda 467 cevap paylaştı. Bu ilişki yalan olur kanka yol ver gitsin guvenin kalmamis bu kiza ben guvenmedigim kiza askim demem
11 Yorumla- +1 yıl
Aynenn
+1 yılBu durumu erkek olarak nekadar sevsem asla Kabul etmem.
22 YorumlaÖyle Yaptım bende zaten 😄
daha en başından yalan söylemiş tut kulagından dışarı at
23 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum kardesım kafam çok Karışık
- +1 yıl
Aynen öyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılne salaksin sen pardon yaa sanki kendin bakirsin kendinde olmayani baskasinda istion sanki bu zamanda bakire kiz var benim bakire arkadaslarim bakire olmayanlardan cok daha kasar emin ol buna. hem kiz sana tabikide ilk anda bakire olmadığını soyleyemezdi ya onu kullanmak istersin diye seni taniyip guvenmis soylemis simdi vakti gelince kusura bakma yazık o kiza birak zaten senin zihniyetinde biriyle olmasin.
32 Yorumla- +1 yıl
tamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılMillet kullanmis atmis onu.. ondan hayir gelmez yol ver gitsin.. her birlikte oldugunda baskasini onun uzerinde düsüneceksin
11 Yorumla- +1 yıl
Kafam da hep soru işareti olucak biliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık olmaz o iş. Ayrılma kararı alman çok iyi olur. Çünkü seninle olduğu her an onun bir başkası ile birlikte olduğu aklına gelecek. Hatta biz birlikte iken o belki eskisini düşünüp sevişecek seninle. Kimse bilemez. Ama ben olsam başka birinin onunla birlikte olduğunu ona benden öncen kokunduğunu bilsem. Ya ölürüm ya da öldürürüm. Kültürle alakası yok. Çünkü sevmek bunu gerektirir
00 YorumlaBu sorulari gorsun erkekler pipisine sahip ciksinlar bizde bakir istiyoruz bizede yazık:(
20 YorumlaYalan soyledigi icin ayrilmani anlarim da bakire degil diye ayriliyorsan sacma ki sen bakir degilmissin..
11 Yorumla- +1 yıl
Yok olay zaten yalanlar söylemesı bâkire olup olmadığı degıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılzor durum. allah bilir kaç kişi oldu öyle hayatında. bir şekilde yol ver gitsin. alışıktır ztn o
13 Yorumla- +1 yıl
Kafamda soru işaretleri bro zaten
Cevap sahibi+1 yılvalla zor durum hayırlısı kardeş. :) ben biraz katı bir kişiliğe sahibim fena bozardım sanırım.
- +1 yıl
Aynen 😄
Yapacagın tek şey var ondan ayrılmak
33 Yorumla- +1 yıl
öyle mi diyorsun Aklımda o var zaten
- +1 yıl
Ya sorma bir insanın güvenı kırılması sevdiği kadının yalan söylemesi çok koydu biliyorum ilerde hep kafamda olcak
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de bakire değilim sevdiğim birine ben de söyledim ve rezil biri oldugumu söyledi çok kötü bişey ama yasanılanlar unutulmuyor. Seviyorsan ve pişmansa bırakma
05 Yorumla- +1 yıl
Sevgi felan kalması bana yalan söyleyen biriyle olamam gün gelir yine yalan söylicek
Cevap sahibi+1 yılAma sana ilk kızarsın diye söylememiş sonradan saklamk istememiş
- +1 yıl
Ağzından kaçırdı yoksa yine öğrenemicektim
Cevap sahibi+1 yılHmm zaten sen kabul etsen bile belli bir zaman sonra ayrılırken. Aklına gelirdi onun yaşadıkları hayırlısı olsun. Beni de ilk kabul etti sonra da igreniyorum senden pisliksin rezil sin dedi normal sen de öyle göreceksin sonra ayrıl o zaman
- +1 yıl
10dakika önce bitirdim
+1 yılönceden bakireyim diyip sonra değilm dediyse senin yerinde olmak zor kardeş valla
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen bitirdim zaten
- +1 yıl
Yaşanmaz o gerçekle bir ilişki kalmamış zaten
- +1 yıl
Aynen
+1 yılZina edenler zina edenler ile evlenir... Bu böyledir.
20 Yorumlaİsmini beğendim maykıl clifford beyefendi.
17 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler yorumun yok mu
- +1 yıl
Seviyorumda güvenımı alt üst etti
- +1 yıl
İsmi çarpmıs ya https://michaelsikkofield.blogspot.com.tr/
- +1 yıl
Ağzından kaçırdı ağzından 😄
- +1 yıl
@Pomocu3 benım diye bişey demeedim ki niye panik atak yapıyorsun 😄
- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbenden öncesi önemli degli sonrası onemli... bakire ile evlendıkden sonra herkese verse daha mı iyi? dürüst bir kız olsun yeterli.
03 Yorumla- +1 yıl
Yani yalan söylrmesın yeterliydi ama yalancının biriyle nasıl olcak
- +1 yıl
işte o büyük sorun...
- +1 yıl
Aynen bende bitirdim sıkıntım kalması çok şükür rahatladım ak😄
- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026