AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
O hissi bnde blrm biranda aldatilmis gibi hissedersin moralin bozulur gerçekten çokmek neymis bilirsin ama yapacak birsey yok bir hata yapmis olan olmus artik unutmak gerek eger gerçekten ama gerçekten birbirinizi seviyorsaniz ozmn unutacaksin
Aga bana herşeyi ama herşeyi yapsın ama bana yalan söylemesin ben nasıl güvenırım hadi tekrar çıkım affedim ama gözümde hep yalancı kalacak
Bu hersey degilki mesela bu birden soylenecek birsey degil belki kiz iliskiniz biter diye korktu bir sans daha ver boyle etme git konus
Defalarca söyledım yıne yalan söyledı ağzından kaçırmasa öğrenecegım yok
Sen daha önce birileriyle beraber olduysan o da seni birakmaliydi bu mantıkla
Ama ben ona bastan söledim o defalarca hayir dryip yalanlar söledi
ya kardeşim çık artık bu düşüncelerden ya, biz erkekler her boku yeriz ama zarımız yok die hatasız kalıoruz, sevdiysen sevgini bir zar parçasıyla kıyaslama
Öyle değil be dostum yalan söylemesı 2 defa yalan söyledı ben bıdhaa nasıl güvencem ya bıdhaa yalan söylerse
yıl olmuş 2014 hala bekaret kafası yaşıyanlar var. ajajslkda
senın kadar geniş Değilim hocam
dostum istediğin kadar dar ol. başkasıyla birlilkte olmamış kız arıyorsan ortaokula iniceksin artık. veya çirkin sivilceli bir kız olur
Mevzu o değil hocam başta yalan söylemesi
Ben kimseyle birlikte olmadim sivilceli degilim, orta okullu degilim.
Bacın yok mu diye sorsak suçlu oluruz değil mi?
Yıl olmuş 2014 hala başkaların düşüncelerine saygı duymayıp ve genelleme yapıp başka kızların hakkına giren dangalaklar var.
Belki biraz ağır olacak ama sen 2. elci misin? Başkalarını zevke getirenle mi evleneceksin?
Çocuklarının yüzünee nasıl bakacaksın...
Gururuna niye bagliyorsun ki, o sana ihanet etmemis gecmiste olan biten bir durum onun da arzulari var unutma
Olabilir ben anlayışla karşılarım ama yalan söylemesi herşeyi bitirir
Seninle birlikteyken oldugundan suphe duyuyorsan bitirmekte haklisin ama onceden olmussa belki iliskiyi korumak icin yalan soylemistir
Bana baştan yok kimseyle olmadım ondan sonra oldum dedi yalan söyledi bende DHA güvenemem bitirdim zaten
sen de onu kabule decek bır tıp var , sen aşıksın kabul edersın
Finish
Gördük
hayirlisi olsun diyorum. belkide o kizinda bir gunahi yoktu karsina cikan adam serefsizdi ve onu birakti bilemezyiz ki, bence kimseye bu konuyu anlatma artik o kizin yasadiklarini bilemeyiz. simdi sende onun gibu musin diyebilirsin hayir ben kimseyle cikmadim ama empati yapmayi biliyorum. toplumumuz malesef yalanci ve sadik degil , en tehlikeli toplum bizunkiler avrupayida gordum adamlar yalani sevmez ama bizim toplumda oooo masallah yalan ustasi mubarek. ataerkil toplumda kadinlar herxaman zarar gorur yine hak hukuk sal kaynaklarda erkekler tarafindan yapildigi icin kadini koruyan hic birsey yoktur belliki o kizda bunun farkinda ama kizcagiz korkmus sana diyememis. senin yapacagin en mantikli sey konuyu kapat disarida kimseye bahsetme kizida cok rencide etme. Kendini farkli alanlarda gelistir kitap oku spor yap.
Ilişkinin içerisi çok farklı ne kadar empati yapsan boş ben detay anlatma Gereği duymadım
yalan soylemis korkmus yaw benim karsilastigim adam yalan ustasiydi bir erkegin hayatimda bu kadar detayli dusunup yalan soyledigine sahit oldum erkekler duz mantikti hani. seninki bakire olmadigini saklamis korkmus belkiki hata yapmis ama benim karsilastigim adam sevgilisini saklamak icin kirk takla atti sen ne diyorsun. beden dili kitabi okumus kasar oldum mus
😄😄 doğrudur ama ben yalan söyleyenle yapamam bana göre değil
yapma tabiki bitmis zaten unutursunn.
Valla inanmıcan ama hiç olmamış gibi şu an 😄
guven kaybi yasamak en kotusu su asiri guvensizim.
Aynen bende öyle oldum maalesef nasıl güvensiz yaşamak?😄
cok kotu asiri supheciyim yalan mi soyluyor diye kinse inanamiyorum eskiden bu kadar degildim simdi dedidim teksey keske katsilasmasaydim guvenimi alt ust etti
dime güven kırılması ne kadar kötü ya
evet. sinav notu bilgi almak icin uzun sure saklamis ne bicim erkekler var. evinde kaldigi kizi ders notu icin sakliyor yalan soyluyor igrendimm iyice
adam 30 yasinda birde
Bakire olmadığını nasıl öğrendin, kendi mi söyledi?
Ağzından kaçırdı
peki bunu en başta soyleseydi onu o şekilde kabul edebilecek miydin?
Ben bâkire degılım zaten ben ona dedım bak söyle dürüst ol yok dedi eğer deseydi evet sevıyordum
belki kabul etmezsin diye cekinmiş soylememiş olabilir. ama ağzından kaçmasa doğruyu söyleyeceği yokmuş. güvenim sarsıldı diyorsun, güven yoksa zaten ilişkiyi devam ettirmenin anlamı da yok.
Kesinlikle bitirdim zaten
kız ne yaptı peki?
Ağladı seviyorum vs
Senin cinsel birlikteliğin oldu mu?
oldu
O zaman onu bir tek yalan söylediği için suçlayabilirsin. Ki, sende bu duyguyu hissedip seni kaybetmemek için yalan söylemek zorunda kalmış da olabilir ama işin ciddiyetinden dolayı dürüstlük yapıp sana bakire olmadığını söylemiş, büyük bir erdemlilik örneği. Ha, dersin ki ''aga, ben ilişki yaşamadım, bana gelecek kişide de saflık, bakirelik beklerim'' eyvallah kardeşim haklısın, ama sen de bu haltı yedikten sonra kusura bakma ama bunu bekleme hakkın yok.
Kızı tebrik ettim yine, sana bunu açmış, anlatmış, başkaları gibi ''yırttırdım diktirteyim, göz boyayayım'' amacı gütmemiş. Asıl evlenilecek, helalin diye alnından öpeceğin asıl kız bu.
Keşke kendı söyleseydi ağzından kaçırdı söyleceği yoktu paşam ben ona defalarca demem rağmen hayır dedi ben kendım ona evet bâkire degılım dedim aMA o yine yalan söyledi 1-2 defa dese neyse işin içine yalan girince boka sarıyor
S*ktiri çek o zaman. Olayı tüm gerçekliğiyle bilmiyordum, yazdığına göre yazdım. Haklısın öyleyse.
büyüyebilirsin mesela.
büyümek le ne alakası var yalan söylüyor ben sımdı onu böyle kabul ederimde benım düşündüğüm gün gelir başka yalanlarda çıkar ortaya
ilk yalanında insanları yargılama. kadınların böyle konuda yalan söylemesinin bir nedenide erkekler değil mi. madem seviyorsun geç karşısına bir daha sana karsı acık olmasını yalan söylememesini söylemen en olgun hakaret edecektir
Ama bak şimdi baştan biz konuştuk herşeyi ben söyledim bâkire olmadığımı o yalan söyledı ilişkinin ortasında yine söyledim yine yalan söyledi benım güvenim Kırıldı nasıl bidaha güvencem onu düşünüyorum.
dediğim gibi insalar hata yapar. ve kolayca itiraf edilemeycek bir konu.
1 sefer hata yapınca insanlara ikinci bir şans vermelisin. insanlar korkarsa yalan söyler.
seni kaybedeceğini düşündüğü iç. n söylemiş olabilir. demek ki sen o güveni vermedin ki o itiraf edemedi. tek taraflı bakma olaya
Her gördüğünde canın acıyacak. Ayrılmanı öneririm.
Bende öyle düşünüyorum ama işte
katılıyorum bu arakdaşa ömür boyu kimle yaptı diye düşünceksin.
Yuuuuuhh kız onun bunun altında kalmış ve sen onu sevgili olarak kabul edıorsunnn :-O inanamıyorum arrtık
l*n sus
Neden dogru deyilmi
adamın kabul ettigi yok mk adamın başından kaynar sular dökülmüş bile..
bir gün başına gelirse bu lafını yemiş olursn unutmazsn umarım millete atıp tutmak kolay tabi
Beyni bakire mi konu o?
Yalan söylüyor beynı bakireme orası Meçhul
Yalan üzeri ilişki kurulmamalı
kesinlikle :)
Haaaa ne oldu eşitlik? Hani kızlar da özgürdü? Beden onların bedeniydi istediklerini yaparlardı? Yediniz mi o genişlik içeren büyük laflarınızı?
abla mevzuyu nereden anladın
=) atarlı genç was here
Yok sen anlamadın benı Yalan söylüyor zaten olay orda
Adetli kadında çekilmiyor.
Ha pardon seni rahatsız eden başkasının altına yatması değil yalan söylüyor olması mıydı..
sterseniz erkeklerle yaşadığınız münasebeti kimsenin eleştirmesine izin vermezsiniz ; bu sizin en doğal hakkınız. Bir erkeğinde bakirelik araması özgürlük alanına girer bunu eleştirmeye de kimsenin hakkı yoktur. Bir kızı kandırmış bir adam eleştirilebilir ama hiçbir kadını yıpratmamış bir erkek eleştirilemez. Evliliğe yalan söylenerek başlanması özgürlük alanına girmez. Bu durumda bir erkek işlediği cinayeti ya da borcu olan dolarları da söylemeyerek evliliğe başlama hakkına sahip olur.
sen bakirmisin
Benım bâkir olmam la alakaı yok 3 aydır çıkıyoruz bana başta bakireyim dedı ilişkide anladım hayır degılım dedi bana koyan yalan söylemesi doğruyu söylese hiç bişey olmıcaktı ben sımdı nasıl güvencem
ne gururu yaa kız pişman belliki çekindiği korktugu için yalan söylemiş
Yok ilişkinin ortasında da sordum yıne yalan söyledi güvenim kalmadı senın anlıcagın
ayy yuh soran senmıydın yaa ben bakmıyom kım sormus dıy dırek cevap verıyom
Ne oldu len
bu bana eksi veren kızı bir bulsam varyaaa bak nası snırlendım yaaa
@MichealSikkofielld kız pişmansa bukadar uzatma senden önce olmuş sonucta oda üzgündür emin ol
2 defa yalan söyledı dostum ben nasıl güvenım bidaha çıksam ya yine yalan söylrrse kafamda soru işaretleri olucak
ozaman unut gitsin arada güven olmıcaksa devam etmenın anlamı yok
eksi verenlerin zoruna gtmişsn sanırm
Aynen öyle
Neden bu kadar gerekli bir zar parcasi...
Zar değil yalanları. Bitiridi
O zmn haklisin...
Seviyosan birakma olur boyle seyler
Ama ya bidaha söylerse?
Niye bunu bidaha soylesin ki
Neyse bitirdim 😄
Yalan söylemiş sonuçta
Aynen öyle
işin zor bence uzatma bitir gitsin
Aynen öyle yaptım
bende yıkılırdım he
Aynen öyle
Bende daha once birileriyle oldum de :)
Tamam
Başta söylese o* muamelesi yapardın ama :)
Yhaw he
sen sen bakir misin
hayır degılım
Yalan söylemek ve erkeği salak yerine koymakla bakirliğin ne alakası var , hep kendinizi düşünün.
yoo kız da önceden söylemeliydi bakire olmadığını. @falanca3
Soran, kızın bakire olmamasına niye şok oldun ki bu kadar, sana yakışan bir kız işte.
yani bakir olmayan niçin bakire ister onu da anlamış değilim zaten.
zengin olmayan bir kadın neden zengin koca ister , hadi bunu açıkla.
@falanca3 konuyu anla sonra yorum yap.
Sen anla ilk önce bakire olmadığın için direk gözüne bakirelik olayı batıyor halbuki burada kadın defalarca yalan söylemiş , asıl mesele yalan söylemek. Ondan sonra saçma sapan bir şey söylüyorsun ona karşın bir şey yazıyorum onunda cevabını veremediğin için alakasız bir şey yazıyorsun.
Olay orda değil ben söledım bakire degılım dıye ama o yalan söyleyip durdu sen ne yapardın?
soran, zaten ben de diyorum ki, kızın hatası baştan söylemeliydi. kırılman doğal yani. konuş onunla, üzgün olduğunu söyle.
@falanca3 nereden biliyorsun bakire olup olmadığımı? söylediklerimi anlamıyorsun bari yorumu bırak iftira da atma.
Bak adam istemiyorsa o ilişki olmaz. Adam bakire olmadığı için istemiyor. Bu onun görüşü sevse de başka bir şey olsa da istemiyor. Evlilik yalan üzerine kurulmamalı, kızda erkeğe sorsun ne soracaksa erkekte evlenmeden önce her şeye doğru cevap versin kızın işin gelmeyen nokta varsa kız da evlenmesin. Bu da olabilir adam evlenmeden önce sevgilisinin bakireliğini almıştır sonra ayrılmışlardır. Evlenecek kız adamın daha önce birisinin bakireliği aldığı ve onu ortada bıraktığı içinde ayrılabilir. Ben bu sitede onu da gördüm; sevdiğim erkek daha önce bakirelik almış kızın ahını almak istemediğimden dolayı ayrılacağım, diye. Üstelik kadınlar maddi manevi bir çok şey istiyor erkeklerden Evliliğe yalan söylenerek başlanması özgürlük alanına girmez. Bu durumda bir erkek işlediği cinayeti ya da borcu olan dolarları da söylemeyerek evliliğe başlama hakkına sahip olur. Bu yönden düşünceniz sakattır.
@falanca3 sana katılıyorum kardeş.
Gecmis olsun dostum. Bence yolver gitsin
Aynen yine yalan söylıcek bılıyorum
Bakirmisin?
Bak bana yalan söyledi doğruyu söyleseydi hiç bişey olmıcaktı sonradan ilişkide anladım ve söyledi benım bâkir e olmamla alakası yok
Sen ona en başta bakir olmadığını söyledin mi peki
Fukbuddy yap o zaman akjs
Fuckbuddy*
@Citadel söyledım @red_hattttt fuckbudy niye yapım
Sen bakir misin acaba onu merak ettim.
Hayır
Ee o da değilse sanane
Mevzu farklı anlatmaktan sıkıldım
Sen bakir misin?
Hayır
O zaman sorun ne yalan söylemiş olması mı yoksa bakire olmaması mı 2. seçenekse hoş değil düşüncen sende sütten çıkmış değilmişsin sonuçta
Ben ona baştan söyledım zaten o defalarca yalan söyledi ben nasıl güvenım bidaha olsam
Nasıl söyledi ki bakire olmadığını bunca zaman yalan söylediyse şimdi nasıl söyledi
Tartıştık mevzu uzun ağzından kaçırdı kısacası
Belki bu sefer yalan söylemiştir
1 kere olsaydı keşke çok kez söyledım her seferinde yalan söyleyınce maalesef bitirme kararı aldım
Yani demek istediğim bakire olduğu halde bakire değilim demiştir belki olamaz mı
Yok öyle değil inanabilirsin.
O zaman haklısın ne diyeyim yalan söylemesi yalnış belki o da korkmuştur ama sonuçta sonunu düşünmeli ve bir şekilde açıklamalıydı
Ve açıklamadığı içinde biraz önce bitirdim
Önce konuşsaydınız keşke ama doğru olanı yapmışsın öyle ya da böyle yalan sonuçta bir daha nasıl güvenecektin başka yalan söylemediğine nasıp emin olacaktın hep bir şüpe olurdu içinde
Kesinlikle çok saol yardımın için
Rica ederim ne yardımı ettim ki umarım bundan sonta mutlu olursun ve kalbine göre birini bulursun
Umarım.
Ben bakirim.
sorulan soruyla ne alaka verdigin cevap kamil
İnanayım mı :)
sen inanma boşver bu mevzuları öğrenmenı istemem :D
Peki sen bakir misin
hayır
bir dakka bakir erkek şeyetmemiş olandı dimi
yuhh :D evet öyle bakire olmıyanda şey etmiş olan :D
O zaman sen bakir değilsen karşındakinin de bakire olmaması normal değil mi ben şahsen bakir olmayan erkek istemem haklı olarak
içerik çok farklı şimdi anlatsam roman olur :) sen istemezmisin yani bakire olmıyan birisini
İstemem ben bir halt yemediysem o da. yememiş olsun
Peki
sen bakir misin sanki te allam ya :D
Ya canım anlatım sana dicemdd bitti
sil !!