Ben yaklaşık bir buçuk yıldır internetten tanıştığım kişilerle cinsellik üzerine sohbet ettim. Bunu yapmadığımda kendimi daha mutlu hissediyorum fakat yaptığımda bir pişmanlık duygusu oluşuyor ve bu tüm günümü mutsuz geçirmeme sebep oluyor. Ben gerçekten bırakmak istiyorum. Lütfen yorumlarda gerçeğini yap geçer ya da bırak gitsin yapmaya devam et demeyin. Çünkü ben bırakmayı gerçekten çok istiyorum. Mümkünse tek başıma yapmayı da bırakmak istiyorum. Bana yol gösterecek kişiler varsa çok mutlu olurum. Lütfen soruyu çarpıtmayın.
Cevabın nedir?
öncelikle neden seni mutsuz ediyor onu bir irdelemen lazim. pismanlik duygusu ise bu masturbasyonla hele genc yasta cok görulen bir sey, merak edilecek bir sey yok. yuzyillardir masturbasyon kadinlarla özellikle yanlis bir seymis gibi anlatildi ve böyle olduguna dair bir dusunce yapisi mevcut. konu uzerine guzel bir arastirma var adi: Psychological, Relational, and Biological Correlates of Ego-Dystonic Masturbation in a Clinical Setting.. yaptignin yanlis olmadigini, normal oldugunu, herkesin yaptigini kabul etmen gerekiyor. ama unutma uzerinde cok fazla makale yazilmis bir olay. yukarida yazdigim makale ingilizce ve klinik ortamda yapilmis bir testi anlatiyor. masturbasyon sonrasi olusan pismanlik duygusunu 6 farkli psikolog irdeliyor. bunun kurtulman gereken bir sey oldugunu dusunmeten ziyade bu yas grubunun yaninda getirdigi hormonal bir davranis oldugunu kabul etmelisin, bir kac seneye bu duygular gececek zaten. kendini uzmene degmez. umarim yardimci olmusumdur.
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
rica ederim. saglikli bir cinsellik duzenli olarak sevismek anlamina gelmiyor. kendini oldugun gibi kabul edip, yaptiklarindan dolayi mutsuz olmama anlamina geliyor. bir cok insan yaptigini kendine yakistiramiyor, bunu anliyorum. kadinlarda utanilasi bir seymis gibi gösterilirken erkeklerde genelde saka konusu olmustur masturbasyon. Bu yuzdendir pismanligin kadinlarda daha cok görundugu. ailem bilse ne der, tanidilarim ne dusunur gibi beynini mesgul eden sorular aslinda kurtulmaya calisman gereken seylerdir. ama tabiiki her seyin fazlasi zararli, cinsel denge icin belki de kendini biraz spora vermelisin. kendimi örnek verecek olursam konu cinsel olmasa da kafami kurcalayan ve sebebsiz yere psikolojimi etkileyen durumlar oldugunda (örnegin sebebsiz anksiyete) kendime bir hedef belirliyorum.. mesela 4 ay sonraki x maratonu. kendimi o maratona hazirlayacak sekilde kosmaya basliyorum spor salonunda, önce dinlenmeden 1 km, sonra 5 vs vs gibi. ya da oluruna da birakabilrisin. pisman olma.
Soran+1 yılÇok sağol dikkate alacağım söylediklerini
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Sanalı tercih eden erkekler genelde realini pek bulamayan ilişki yürütemeyen tiplerdir, zira istisnai durumlar dışında düzenli cinsel hayatı olan birine bu komik gelir, gerçeğini yap geçer yazmayın demişsin ama ciddi bir partner edinirsen şimdiye kadar sanalda muhatap olduklarından bambaşka bir insanla karşı karşıya olacaksın ve cinselliğe yaklaşımında haliyle değişecektir, alternatif bulamadan kurtulamazsın cinsellik herkes için ihtiyaç
15 Yorumla
Soran+1 yılBekaretimi kaybedemem
Soran+1 yılUç fantaziler kurmuyorum. Ama yine de bırakacağım bunları. Teşekkür ederim
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılDini ibadetlerini arttırmalısın. Bunu yapmaktan utanırsan gitgide azaltırsın, sonra bırakırsın. Bunu sadece yaptıkça isteginin arttıgı bir şey olarak dusun. Uzun sure yapmazsan eskisi gibi meraklı olmazsın. Ama uzun süredir yapmıyorum bir yapayom dşyip şeytans uydugum günün ertesi 2 3 gün dsha yapıyorum. Sonra yapmıcam diyip şartlıyordum. Geçti hiç ihtiyaç duymuyorum 2 yıldır hemen hemen
11 Yorumla
Soran+1 yılDini inancım yok sayılır karmaya inanıyorum ama bunun yanlış olduğunu biliyorum ve bunu yapmanın bana kötülük olduğunu da
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
36Cevap
Amacının sanal seks olmadığını kabul ettir kendine. Kitap oku, interneti açtığında, aklına cinselliği ya da sanal seksi değil, araştırıp öğreneceğin şeylerin olduğunu getir. Makaleler, ilgi alanlarına göre yazılar oku. Mastürbasyonu belli aralıklara ve sayıya düşürmeyi planla. Gün ve zaman olarak kafanda takivimin olsun ve bu takvime bağlı kalmaya çalış.
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılHaklısın
Pişmanlık duygusunu üstünden atacaksın öncelikle niye pişmanlık neden pişmanlık neden bir temele dayanmalı bu soruları sor kendine
14 Yorumla
Soran+1 yılYaptıktan sonra hep içime kötü bir his doğuyor tüm günüm pişmanlıkla geçiyor bunun dini bir sebebi yok ama bilmiyorum
Soran+1 yılHaklısın
Cinsel Yaşam konusunda 569 cevap paylaştı. seni rahatsız eden nokta ne? soyunmak mı , bunu rast gele biriyle konusmak mı , buna çok zaman ayırdıgını düşünmek mi , tam olarak ne yani?
13 Yorumla
Soran+1 yılHepsi desem.. soyunduğum da oldu. Ve geriye kalan sadece pişmanlık. Rastgele biriyle birbirimizi tatmin etmeye çalışmış olmak beni çok rahatsız ediyor ve vaktimi boşa harcıyorum. Ayıp olarak da görüyorum bunu.
- +1 yıl
Bunu rastgele biriyle yapıyır olmak evet kötü. Güven , samimiyet , hoşlantı gibi faktörleri aramamak aslında seni tehlikeyede atıyor. fakat burda bana göre sanal seks yapıyor olmandan daha kötüsü duygusuz olman. cinselliği normal görüyor olman gerek. modern birine benziyorsun. o yüzden bir sevgili ya da tek bir kişi olsun hayatında. aidiyet duyarsan pişman olmazsın.
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
+1 yılsevgilin var mı? eğer bir sevgilin olursa onu aldatmamak için kendini tutabilrsin.
16 Yorumla
Soran+1 yılYok. Ama hoşlandığım biri varken bile kimseyle yapmam mesela.
- +1 yıl
demekki sevgilin olduğu zaman atlatacaksın bunu. sanal seks bir hastalık yakalandı mı bırakması zor. mast yapmak için daha değişik şeyler bul illa yapacaksan
- +1 yıl
biriyle konuşmak zorunda hissediyosan da yine konuş ama onunla bişeyler yapıyo gibi konuşmaktansa onun geçmiş deneyimlerini dinle yine zevk alırsın kendini de kullandırmş gibi hissetmezsin ;) rica ederim
Soran+1 yılÇok sağol :)
- +1 yıl
ne demek ;)
Ben de yaşadım bu tarz şeyler ama atlattım, kendine artik büyüdüğünü söylemelisin.
11 Yorumla
Sen 1 buçuk senedir ben 5 seneden fazladır bu şekildeyim. Aynı şeyleri hissediyoruz. Bırakmak istiyorum, yaptıktan sonra pişmanlık duyuyorum ama ne yaparsam yapayım vazgeçemiyorum da ama güvendiğim uzun süre görüştüğüm hatta hala da görüşmeye devam ettiğim iki bayan bıraktılar. Bence siz iradenize sahip olma konusunda bizden daha iyisiniz.
00 YorumlaBunun günah ve gayrı ahlakı olduğunu öğrenmelisin önce. Kendine yakıştırıyorsan yapmaya devam et
120 Yorumla
Soran+1 yılYakıştırmıyorum
Soran+1 yılHer seferinde bu son diyorum ama hiç son olmuyor
Soran+1 yılBağımlılık
Soran+1 yılFarkındayım çok güzel bir tarafı da yok ama biriyle konuşuyor olmak farklı geliyor bana tek yapmaktansa ama çok yanlış.
Soran+1 yılYapmayacağım teşekkür ederim
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBiriyle yapmayacağım. Ama tek başıma yapmak zorundayım sanırım bırakamam bunu.
Soran+1 yılİyi geceleer teşekkür ederim tekrardan
Gizli Üye(36-45)+1 yılburda herkes senle sanal seks yapmak için yardım elini uzatır :)
kimseyle tanışma muhabbet etme yapmazsın. bende yaptım ama arayışım yok kaç senedir yapmıyorum yaptıgımda 1 2 kere
bazen mesaj atanları bile tatmin edemiyorum diye gidiyolar umrumdamı. D04 Yorumla
Soran+1 yılBirini bulmak için paylaşmadım zaten ama bunu yapmadan gün geçmeyecek gibi geliyor ama yapmadığım zamanlar yapmadığım için mutlu oluyorum ve ginüm güzel geçiyor pişmanlıkla değil
Cevap sahibi+1 yılbaksana çözüm üretmek için senle özele gel diyenler var amac kim oldugunu bilmek başka hesaplarla teklif etmek böyle boş üyelere kanma ben birini bulmak için sordun demedim :)
millet seni bulma derdinde. netten uzak ol başka hobilerle vs ilgilen
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :)
+1 yılBelkide yaptığın kişilerle bağlı bir durum ve pişmanlık yaşıyorsun, ya da sonra kendinden utanıyorsun.
01 Yorumla
SoranOlabilir
Bununla mücadele yapmalısın bu biraz bağımlılık olmuş sende. Bilinçaltı terapisine ihtiyacın var bence
00 Yorumlabu tamamen irade ile alakalı zaman zaman bende yaparım ama bunu zorundaymısım ya da mutlaka bugun yapmam gerek diyerek degil bir an gelir o an yaparım oda beni mutlu eder
00 Yorumla
+1 yılkızma ama sanalda olsa kişiler ne yav bir tane olsun sabit olsun belki evlernisin bu hastalıktan da kurtulursun ne gerek var birden fazlasına
06 Yorumla
Soran+1 yılBir kişi oluyor sonra tartışma oluyor başkasını buluyorum. Öyle.
- +1 yıl
kazanmaya bak bence tartışmaya degil
Soran+1 yılFotoğraf istiyorlar atmıyorum konuşmıyorlar. Öyle
- +1 yıl
onlarda haklı sende haklısın güven olmadan sanalda muhabbet olmaz hakkınızda hayırlısı ne diyim
Soran+1 yılYapmayacağım bir daha
- +1 yıl
en güzelini yaparsın
Gizli Üye(36-45)+1 yılVay be ksde 1 yıldır varım sanal seks yapcak kimseye rastlamadım bakirim daha istiyorum bunu ama sanal yapan bulamadım sen sanslisin
00 Yorumla
+1 yılBoş bırakma kendini durmadan bişi oku geliştir kendini
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın okuyorum ama her seferinde bu son deyip bir daha yapıyorum
Bunu yapmak neden kotu sence yasin kac evlenmen yakinsa evlen
01 Yorumla
Soran+1 yılAyıp çünkü
Gizli Üye(25-29)+1 yılvideo izlesen olmazmı en azından sanal değilde tek başına yaparsın?
00 Yorumla
+1 yılZor ya baska mesgaleler bulman gerek spora basla mesela
00 YorumlaGerçekten zevk alabiliyo musun ondan
01 Yorumla
Soran+1 yılNadiren.
+1 yılyavaş yavaş ara vere vere
00 YorumlaBu dami bagimlilik oldu mk.
00 Yorumla
+1 yılUmarim bir gün birakrsn
00 Yorumla
+1 yılBunu nasıl yapıyorsun inan cok merak ettim
01 Yorumla
Soran+1 yıl😑😑
+1 yılalışkanlık tek sekılde son bulur... unutarak
00 Yorumla
+1 yılkapat sosyal medyayı.. akılsız telefon kullan..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılReal yapacak birisini bularak
02 Yorumla
Soran+1 yılDetayı okusaydın keşke
- +1 yıl
Real istemiyorsun sanalida istemiyorsun iste bu olmaz alismissin sanal yoksa real real yoksa yapmadan duramazsin yani birakamazsin
bundan vazgeçemezsin, bende aynı durumdayım
00 Yorumla
+1 yılSosyal hesapların tümünü kapatarak
00 Yorumla
+1 yılFarklı sosyal aktiviteler deneyebilirsin..
00 Yorumlasanal seks olmadan mast yap
02 Yorumla
Soran+1 yılBiriyle konuşmaya alışmışım
- Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılBırakın Hanımefendi O zaman
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. sevgili yapman lazım en güzel öyle olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Çözüm sende
01 Yorumla
SoranNasıl işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun sebebi ne düşündün mü hic
06 Yorumla
Soran+1 yılYapmamın mı pişmanlığın mı
Cevap sahibi+1 yılHer ikisinin de
Soran+1 yılYapmamın sebebi isteğimi başkalarıyla bir iki yıldır geçiriyor olmak bana alışkanlık yaptı
Soran+1 yılYaptıktan sonra hep içime kötü bir his doğuyor tüm günüm pişmanlıkla geçiyor bunun dini bir sebebi yok ama bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılKafani dagitma yöntemi olarak gör. Sadece mast yapiyosun 😉
Cevap sahibi+1 yılKötü bisey degil yaptigin emin ol
+1 yılSanal seks ne ya saçmalığın daniskası acıdım sana
029 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün cevap verebilirdin çok kabasın
- +1 yıl
Kusura bakma ama acınacak haldesin yazık
- +1 yıl
bir zarı koriyim diye olmadık numaralar... Ne zarmış arkadaş ya
- +1 yıl
hırsını mı alamadın yoksa erkeksin kızla muhabbet etmek için zorluyo musun merve hayat onun sana ne
- +1 yıl
Soru sorulmuş fikrimi söylüyorum. Sanal sexle kendi tatmin edenler olarak çok acınasısınız bilin istedim. Tatava yapmayın
- +1 yıl
senin tercihin gerçeği olabilir. onun ki farklı. kız da kurtulmak istediğini pişman olduğunu söylüyo zaten.
- +1 yıl
Tercihi tatmin edici değil tanımadığı bir abazayla sanaldan yavan yavan tatmin olmaya çalışıyor kız. Sadece zarı yanına kar kalmış bir zar kaygısına... gercek hayat daha farklı sanal yavan ve duygudan uzak ; hayvanca!
Buna saygı gösteremem ve acırım; ruhu tatmin etmedikten sonra - +1 yıl
evet sanal duygudan uzak sadece zevk amaç. hayvanca olduğunu bilmek içinde yapmak gerekiyo. zamanında yapmışsın demek ki biliyosun. bu kız da yapmamak istiyo. o yüzden yapıcı konuşulması gerektiğini düşünüyorum ;)
- +1 yıl
Yapmak mı gerekiyor. Emin misin bence bu kadar zeki olma. Yapmadım ama mantığını az cok biliyorum yani ne olabilir ki. Sana şunu yaptım şöyle yaptım böyle yapıyom falan dicen ne dicen.
- +1 yıl
Tenezzül bile etmem
- +1 yıl
bana şunu bunu yaptım demeni istemiyorum zaten. yapmadıysan yanlış tahmin etmişim k. bakma. anlatmak istediğim hemen saldırmak yerine anlayış biraz
- +1 yıl
Saldırmadım ki ben. Acıdığımı söyledim farkındalık yarattım tabi ders alana işte
- +1 yıl
acınası demek kırıcı bir kelime
- +1 yıl
Olabilir kişisel değil zaten tanımam etmem. ama bırakmak için durumun farkında olmak gerekir çoğu zaman. ben acınacak bir durumda olduğumu bilmek beni caydırırdı mesela. hakaret etmedim ki saldırgan olsun.
- +1 yıl
gerçeğini yaşamanın acınası olduğunu söylese biri vazgeçer miydin?
- +1 yıl
Ben açıkladım ama nedenini.
- +1 yıl
@robbaggio tatava yapma be he sen akıllısın biz aptal he
Soran+1 yılİnsanları küçümse küçümse sonra kendini zeki san
Soran+1 yılBunu hata olarak gördüm ve de düzelttim buna göre beni küçümsemek de senin hatan
- +1 yıl
Acınmayı hakedene acınır yani yapabilecek bisey yok
- +1 yıl
@robbaggio ok ok hadi tatava yapma.
Soran+1 yılHerkes senin kadar rahat olmak zorunda değil buraya gelip de kimseye acımaya hakkın yok senin bu kadar kaba ve haysiyetsiz olduğun için acınacak olan sensin
- +1 yıl
Yav he he tatava yapma sanal seks de yapma zavalli olma olur mu canim😙
- +1 yıl
@robbaggio dünyada en aptal insanlar kendilerini diğerlerinden akıllı sananlardır.
- +1 yıl
@robbaggio atasözü değil gerçek. acıttı galiba salaklığa vurdun. ya da gerçekten canımsın. hadi kaybol
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Yap rahatla
04 Yorumla
Soran+1 yılPişman oluyorum
Soran+1 yılMastürbasyonu tamamen bırakmak istiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılreele geç sende
01 Yorumla
Soran+1 yılDetayı okumadan niye yorum yapıyorsun
+1 yılBiz yaptıkmı?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır.
- +1 yıl
Yapalım öyleyse
+1 yılÇol yanlış çokk..
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sanal seksi bırakmak için ne yapabilirim? Bunu yapıyor olmaktan çok mutsuzum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler