1 bucuk yildir evliyiz neredeyse her allahin günu sevisiyoruz ne adet dinler ne agrı ne hastalik artik gercekten biktim surekli yaptigimiz icin islanmiyorum artik canim yaniyor canımin yanmasina ragmen utanarak soyluyorum doverek yapıyor sogudum seksten falan ilk gunler boyle degildi sonradan sacmalamaya basladi artik aglayinca siniri bozuluyor ne yapacagım ben gercekten cok ypruldum arkadan da yaomak istiyot ama canım cok yaniyor lutfen yol gosterin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBende her gün yapmak isterim seksi ama zorlamakla olmaz yani istemesi lazım partnerinde döverek ya da yaparken acıtarak yapmak olmaz bu iş zevk işi erkek zevk alıyor demek ki seni yaparken sen aci çekiyorsun o sadece kendini düşünüyor baksana dua et ilaç alıp saatlerce seni yapmıyor yaptığı resmen kocacinin şerefsizlik saygı olur biraz obje olarak seni Görmesi iyi değil
02 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten gec bosalıyor 2 saat suruyor buttün gunum reamen kabus sabah kalk yapalim sonra kahvalti kahvaltifan sonra tekrar artik kac milyon saat surcekae sonra ogle yemegi sonra spora gider gelir yemek yer tekrar yapalim ondan sonra zaten aksam yrmegi vakti geliyot aksam yemegi yer sinra tekrar sonra iste dusa gireriz ondan sonra gece olur tekrar yapnak ister sabaha kadar uyutmaz 4 5 saat anca uyuyorum her gunum ayni evi temizlememe yoplamama bile izin vermiyor o spordayken yemek yerken yapmaya calisiyoruk artik ev koksa umrunda olmaz
- +1 yıl
Kaç yaşındasiniz sen ve kocan? O kadarda fazla sıkıntı yani aklı fikri sekste senin kocanın uçkurundan başka bişi düşunmez olmuş durum sıkıntı dua et hamile değilsin hamile olsan yine zorla yapar kesin
En İyi Cevaplar
Hayırlı olsun kocan seni seks işçisi olarak işe almış!!!
Sekste iki tarafta mutlu değilse bu seks değil tecavüz oluyor hem istemiyorsun hem şiddet görüyorsun haklarını bilsen zaten çoktan boşanmıştın hem seviyorum hem nefret ediyorum olayı O SEVGİ DEĞİL🤦♂️ daha çok çaresizlik oluyor boşansam hakime nasıl anlatırım diyorsun bayağı anlatacaksın ben istemiyorum bu bana zorla tecavüz ediyor diyeceksin Türkiye Kadın Dernekleri Federasyon 02126569696 05496569696 kadın meclisleri 02129124243 bu numaraları ara sana yardımcı olsunlar00 Yorumla
Sakın şap kullanma. Kalkmaması isteği azaltmaz. İstek varsa ve kaldıramazsa asıl o zaman sorun yaşarsın. Adamın psikolojisi bozulur ve sana şiddet bile uygulayabikir. Aslında çözümü çok basit.
Bu yorumu okuduktan sonra cevap yaz yoruma. Hemen sonra sana çözümü yazacağım ve sen yorumumu kökten sileceksin olur mu?
Söyleyeceğim çözümün başka amaçlara kullanılmasını istemiyorum çünkü.
Yorum silmeyi biliyorsun değil mi?
Üstte 3 nokta varya. Ordan bu yorumu görmek istemiyorumu seçeceksin.01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum yorum silmeyi
kendine uygun birisini bulamamışsın. Yani kimi kadınlar da bunu ister o arkadaş öyle bir kadınla mutlu olabilir sen biraz daha soft romantik bi adamla mutlu olabilirmişsin. Dedikleri gibi çözmeye çalış bu durumu. Anlatarak tatlı dille sen ele almaya çalış olayı sen yönetmeye çalış. Olmuyorsa ayrıl illa ayrılmayacağım diyorsan takviye vs kullan kendin için ya da şap al kocana ne diyim=)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
56Cevap
Okuduğum yorumlar kadarıyla ayrılık senin için zor görünüyor. Ama eşinin yaptığı tecavüze giriyor. Eşin bile olsa rızasız ilişki tecavüzdür. Yapman gereken ona yaptığının yanlış olduğunu kabullendirmek. Bunun için de öncelikle tek başına psikoloğa git ve durumu anlat o sana fikir verecektir. Eşin de bu konularda muhakkak bilinçlendirilmeli çok cahilce ve kabaca hareket ediyor. Eğer eşin psikoloğa senin iyiliğin için gitmeyi reddediyorsa onu boşanmayla tehdit et. Yaptıklarından ötürü kendisinden soğuduğunu söyle
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah için ayrıl daha neyi bekliyorsun? Yeni evliyiz yeni evliyiz diyorsun hergün bunları mı yaşamak istiyosun? Biriside yeni evli olduğunuz için öyledir zamanla azalır demiş. Peki yıllar sonra bunlar tekrarlanmasa sen bu günleri unutup ona sevgi duyabilecek misin? Biraz kendini düşün kendine saygın olsun ve ayrıl o adamdan. Bir avukat bul onunla konuş istersen durumu tek seferde boşasın sizi gerekirse ses kaydı falan kanıt için lazım mı diye sor ve KURTUL O ADAMDAN. Sende bir insansın cinsel obje değilsin. Geri kafalı eski zamanın insanları gibi konuşmuşsun daha yeni evliyiz yeni evliyiz diye aklını başına topla.
22 Yorumla
Soran+1 yılGeri kafalı degilim evlenmeden obce bende senin gibi dusunuyordum evlenince hersey zor gelmeye basladi bu konularda ayrılmak unutmak mahkeme kavga falan hersey beni zorluyor nasıl ayrilirim bilmiyorum seviyorum ama bi yandan da nefret ediyorum elimde olan biraey degil benimde
Cevap sahibi+1 yılZor olan ayrılmak değil o tür muamele görmek. İlk yapman gereken bunu ailenle ve bir avukatla konuşmak. Daha sonra ailenin yanına geçip dava açarsın. Umarım sana bunları yapmasına izin vermezsin. Ve unutma sevgi de bir yere kadar
Cinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Ya regl iken yapmakta ne yaa. Senin hiçbir didğüni yapmıyor. Kendisi hayvani güdleirnşmüzeirnde giderip kenarı çekilip yatıyor. Öyle saçmalık olmaz. Ayrıca ıslanmaman çok yapmaktan ziyade sneşnle ilgilenmediğin için ve istemeyerek yaptıpın için vücudun kendini ilişkiye hazırlanıyor bu sefer daha da mutsuz ayrılıyrosun. Sana tavsiyem net bir şekilde tavrını koy.
Dur demesini bil. İlk başta şaşırır üsütne gelicek tir hayır didip kestirip at. Hatta daha da ısrar ederse bir hafta çek git annene arattır sneş çağırsın yakanda yanına git gelirse oda gelir çalışıyor ise gelemez zaten. Senin değerini anlasın yokken. Ayrıca normal bir insna olana bencilliğin bırakana kadar senden uzak durıcam diye de söyle.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKontrol sende olsun o istiyor diye her gun yapmanin anlami you. Doktora gittigini ve bunun zararli oldugunu ic kanama bile gecirip olum riskinin oldugu gibi yalanlar soyle israr ederse tek yatmaya basla, esinin kendini kontrol etmesi gerektigini, hatta hayvanlarin bile her gun ciftlesmedigini falan soyle.
Kendini kontrol etsin azman kocan canim32 Yorumla
Soran+1 yılBenle gelmek ister o ya doktora gitcem de gelmiycek keske oylr bsiey olsa
Cevap sahibi+1 yılSen tek gittigini Doyle yalan soyle
+1 yılHormonlarina senden daha onem veriyor yani bunun bi anlami yok. Madem oyle hormonlorunu attiktan sonra konusmayi dene sevisikten sonra o an ki his seni duymasina neden olabilir. Anlat icindekileri sagligin icin zararli olddugunu falan ki kadinina el kaldiraj biri nasil algi saahibi olabilir bilmiyorum ama konus yani baska yapicak bisey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTers ilişkiye istemediğin halde zorluyorsa boşanmak için tek neden dahi olsa tek celsede boşsnırsınız. Haklarını bil, bu konuda kimseden çekinme çünkü ne yaşadığını insanlar değil sen biliyorsun. Kocan da olsa bu insanın seks sırasında onu tatmin ettiğin kadar seni tatmin etmesi gerek. Bu olmuyorsa daha fazla canını yakmadan ayrıl. En kısa zamanda bir avukatla görüş ve utanmadan sıkılmadan durumu anlat.
10 Yorumla
+1 yılBu durum ARTIK seni yormustur sevgiyi de bitirmiştir belli ki hastalıklı bir adam sen çocuk yapmadan ondan kurtul hayat sadece seksten ibaret degil hele ki hastalıkta yapıyorsa sana onem veren biri degil
20 Yorumla
+1 yılevet evli olmak çok güzel ama tadında yapmak her zaman idealdir.
sorun psikolojiktir Yani aynı kişiyi görmekten sıkıldığın için. seks yapmaktan sıkılıyorsun.
yani şu demek oluyor arada yapmayın ki. birbirinizi özleyesiniz.04 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu tam okumadin herhalde beni dinlemiyor annemlere gidiyorum geliyor oda annesini cagirdim 2 gun sonra kadini ne yapti ne etti evine yolladı
- +1 yıl
Bu insanın genetiğinde bir şey hep aynı şeyleri yaparsan bıkarsın.
farklı şeyler yaparsan o zaman istediğiniz gibi olabilir. Bu senden eksik yapmaz. Onu tam tatmin etmediğin için hep ister. Bu erkek ve kadında da var.
konumuz sapıklık değil psikolojiden konuşuyoruz. ama içine şiddet giriyorsa bu onun istediği bir şeydir.
Soran+1 yılSaçmalamada da 1 numarasin tatmin etmedigim icin degil tatmin ettigim için yapıyor bunu
- +1 yıl
sevdiğiniz kişiyle evleniyorsun ve onu iyi tanıyorsun. Ve zaman geçtikce onun vucudunu tanıyorsun.
+1 yılarkadan yapma isteği dinen boşanma sebebidir. tabi bizim kanunlarımıza göre nedir bilemem.
ikincisi eşinin hormonları çok fena çalışıyor. seninki ona göre biraz zayıf kalıyor. ikinizden birinin bu konuda tedavi görmesi gerekiyor.04 Yorumla
Soran+1 yılBenim hormonlarim yavas falan degil yorumun gercekten sacma olmus 1 bucuk yildir toplasan 10 gun yapmamisimdir gunde 6 7 ye kadar bile ciktı hormonlarım ne kadar cok calısa da vajinal kuruluk yasiyorun artik zevk de almiyotum hormonlari fazla calismiyor akli fikri sikiste baska bildigi yok sadece spor yaomaya gidince rahatliyorum oda 2 saat
- +1 yıl
o zaman senin adam baya abartmış.
Soran+1 yılAynen oyle evlilik seksten ibaret degil mesela bi yete gitmek istiyorum yapmadan goturmem falan diyo gercekten salakca
- +1 yıl
:D :D
bak bana kızmışsın da "eşinin hormonları çok fena çalışıyor. seninki ona göre biraz zayıf kalıyor." demişim seninki normalin altında dememişim. ona göre zayıf ya da onunki sana göre fazla demek istemişim. demek ki tedavi ihtiyacı olan eşin.
+1 yılÜzüldüm senin adına vallahi. Güzel olan bir şeyi ne kadar kötüleştirilirse o kadar kötüleştirmek için uğraşıyor kocan
25 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle tutkuyla askla sevgiyle yapilacak birseyi gercekten soguttu yani yapasım artık hic gelmiyor gunde 4 5 kere yapinca gercekten canım acıyor sende bayansın sende anlarsin beni belki hersey kararinda güzel düsunsene sevisiyorsun 4. De 5. De yapamiyorsun acidan yapamiyorum diyince dayak yiyorsun var gucuyle vuruyor tokat atmasi falan igrenc geliyor artik benim tanidigim adan nerde diyorum bazen evlenmeden once opusmedik bile dogru duzgun evlendikten sonra ne degisti anlamadin sanki evlendik diye istedigi her saniye bana sahip olacakmis gibi davranuyor
- +1 yıl
Sen de eğer istesen 4 5 sana da çok gelmez belki. Ama istek olmayınca her şey çok zor tabi. Bir de şiddet girince çok zor. O an şiddeti zevkten mi yapıyor bilerek mi Acabs ilişkiden sonra hatırlıyor mu şiddet uyguladığını
Soran+1 yılYapmak istemedigim icin dovuyor zevkten falan degil dursaydın sende diyor bildigin tekme tokat yani
Soran+1 yıl1 haftada 35 kere yaomak normal degil en az 35 falan oluyor zaten bir gunu bos gecmiyor anneme gidiyorum hop yanimda bitiyor annesini cagirdim 2 gune kadini evine yolladi li o gunlerde de rahat birakmaz ana baba dinlemez babasini cagirdim aksami yolladi annemi cagiriyotum annem gece bizde kalmaz rahatsiz etmemek adinabirde annemi cagirip da annemden nefret etmesini istemiyorum arkadadlarim8 komsularimi zaten cagiramam pandemide
- +1 yıl
Ne 35 mi? Cidden normal değil seninki de can kardeşim. Kullandırma kendini. Seni dövmesi hiç ama hiç normal bir şey değil. Tekme tokat diyorsun ya ne demek tekme tokat ne zannediyor kendini o. Onu uyar bir daha olursa boşamavağını söyle. Allah korusun iki gün sonra istemesen daha fazla da şiddet uygular bu sana
+1 yılŞikayette bulun bu her ne kadar eş de olsa tecavüze giriyor suc
50 Yorumla
+1 yılEvlilik içi tecavüz, boşanma sebebi. İstersen boşanabilirsin
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Kesinlikle karşılıklı çok açık ve net olarak ifade edin bu durumdan sıkıldığınızı.
.01 Yorumla
Soran+1 yılAcik acık söylüyorum ben istiyorsam yapacaksin diyor istemiyorum ypruldum canim aciyor diyorum aglayinca mesela aglayinca cok igrenc oluyosun aglama gül falan diyor
+1 yılHiç cinsellik yaşamadığım için bilmiyorum 😂😂 boş işlerden uzak duruyorum ben kafam rahat sana da tavsiye ederim
02 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim ben yaalnix
- +1 yıl
Boşan
Yanlis anlama ama iyi güldüm ya... 😂😂
Ne güzel demek ki seni çekici ve seksi buluyor eşin, daha ne istiyorsun?02 Yorumla
Soran+1 yılYani allah vucudumun belasini versin ya zamaninda keske spor yapmasaydim formumu korumasaydim sisko veya gotsuz bacaksiz olsaydim kilo da alamiyorum ne kadar yesem de
Eşinin problemi var bence insan adetken yapar mı bu nasıl kafadir bnce bı doktora gidin
14 Yorumla
Soran+1 yılBunu bende milyon kere dedim adetken yapilmaz hem gunah hemde igrenc kan akiyor sonucta adet olmak igrenc degil tabiki ama yatak ortusu batiyor ne gerek var
Soran+1 yılNe?
Kızım böylesi psikopat şerefsizleri nereden nasıl bulup evleniyorsunuz
02 Yorumla- +1 yıl
Ya kavun mu bu ya koklayarak anlayalım
Soran+1 yıl4 yılda tanimisimdir diye dusundum evlendikten sonra anladim boyle biri oldugunu hatta 1 sene icinde ogrendim diye bilirim
Hepsini anladıkda, Regl döneminde zorla seks nedir yahu, daha neler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. Tamam sexe hepimiz düşkünüz de anlattığın suça giriyor bu yanlış
Anal için önce temizlenmen ve bol kayganlaştırıcıyı kullanmak gerek yoksa canın çıkar00 Yorumla
+1 yıl5 sene sonra birbirinizden soğumamak için nadiren birlikte olun.
00 Yorumla
+1 yılBikaç gün dinlendirip öyle yapsın seni bak nasıl canın çekiyor o zaman:) ya da başka kadınla paylaşcan ;)
01 Yorumla- +1 yıl
Çözümü ne kadar güzel bulmuşsun. Orda şiddet uyguluyor diyor sen bunu es geçip hala erkeği savunup o zaman başka kadınla paylaşıcan diyodun pişkin pişkin
Yemeğinin içine şap at kızım sende aklını kullan kalkmazsa yapamaz
015 Yorumla
Soran+1 yılO ne nerde satıliyor 😂😂
Soran+1 yılYazamam malesef yazarsin silerik sonra yorumunu
Soran+1 yılTuz gibi yani yemege atiliyor peki bi zarari olmasin
Soran+1 yılNe kadar atmam gerekiyor
Soran+1 yıl
1 kere atinca ise yarar mi surekli mi atmak lazim ne kadar surede etki edee
Soran+1 yılTakip edemem tamam o zaman ben yemem o yemegi ama 😂😂
Soran+1 yılNedirb
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnenin evine kaç arada. Ben 7 yıllık evliyim. Ayda bir yapmaktan bıktım. Ne hayatlar var
02 Yorumla
Soran+1 yılBen 1 bucuk ýildir evliyim yeniĺ diye oyle oldugunu dusunuyordun baslaeda ama siddet girincs isin isine iyice abartti onu tahrik edecek birsey de yapmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSadizmden hoşlanıyor. Zevk almandan değil acı almandan hoşlanıyor. Çok zor bi hayat. Nasıl böyle bi adama denk geldin. Offf :(
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. boşa o kocayı hakime gitsen bunları anlatsan tek celsede boşar seni o sapıktan
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmak bu kadar kolay degil ya daha 1 bucuk senedir evliyim hakime bunlari nasil anlatirim bilmiyorjm
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendinden iyrendir belki uzak durur. bakimsiz ol vajina tuylerini alma spor yap yikanma, tuavlete git arkanca su tokme. seviwirken qax cikar ta ben dusununce iyrendim sen boyle yap uzak durur :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTüylerim zaten yok kaşlarimi almiyorum makyaj yapmiyprum seksi ic camasirlari giymiyotum parfüm kullanmiyorum kendime oz saygim olan seyleri yaomakla yukumluyum
Rezalet bir durum ama bence sen zevk almadıktan sknra hiç birşeyin önemi yok
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bende bunu diyorum ikimiz de zevk alalım gün asırı bile yapsak olur yani vajina kendini toparlar belki... sadece 1 kere istemistim ben yapmak ve o zamam gusul abdestimi bozamam dedi yapmadı ama benim abdestim olunca umrunda olmuyor sikayet etmek gibi olmasın ama gerçekten canım acıyor bi insan nasıl cinsel iliskide aglar gercekten anlamıyorum ya severek evlenmeseydim değer vermeseydim bosanmak isterdim daha 1 bucuk yıl oldu gidip calismiyor da 2 3 kira geliyor diye ne is ne guc istifa etti oturuyor evde bende kendi alanimla ilgili bir is bulamadim henüz pandemi dolayisiyla bulmak da cok zor
+1 yılAllah yardımcın olsun boşan dicem de o da çok zor bu dönemde
04 Yorumla
Soran+1 yılBosanmak istesem elaleme neden bosandigimi nasil anlaticam elalemi gectim anneme babama dava acacagim zaman ne diycem
- +1 yıl
Zor bir durum işte şiddet görüyorum dersin
Soran+1 yılCinsel birliktelik disinda bi sorun yok ama ne diycem sevisirken istemeyince beni dovuyor mu
- +1 yıl
Evet bunda utanılacak bir durum yok annene rahat anlatabilirsin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende az yapmaktan bıktım. Sürekli ilişkiye girmek istiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoverek mi? E bu tecavuz ediyo sana. Kizim sen hayvanla evlenmissin. Sapkin fantazileri olan piskopat bu
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYasin kac senin
+1 yılYuh görmemişin oğlu olmuş tutmuş çükünü kopartmış
21 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bi insan degildi ne oldu da böyle oldu anlamadım
Zorla seks mi olur ya birde döverek bu nasıl insan insan olamaz seviyor musun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ne ya Allah sabır versin döverek yapıyor ne sen nasıl susuyorsun buna gidin bi doktora görünün derdinizi anlatın isteksizlik olması için yapılmış şeyler olabilir twm bilmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu bir tecavüz. Bunun farkında mısın?
50 YorumlaAcık acık söyle gerekirse boşan
010 Yorumla
Soran+1 yılAcık acik canimin yandigini hazır olmadigimi soyluyorum veya arkadan yapmanin gunah olmasini adrtkende ayni sekilde ama ne namazi var ne niyazi evlenmeden once namazinda niyazindaydi
Soran+1 yılPardon? Ben ne yaptim ki gunahi benim boynuma olsun
Soran+1 yıl1 5 yil oldu evleneli severek evlendim
Soran+1 yılBosnamak evlenmeden once bana da kolay geliyordu ama kolay degil Şu an
Soran+1 yıl25 29
+1 yılNe güzel işte devamkeee
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılOna bitane şişme kadın al bence.
10 Yorumla Dövüyor mu buna izin veriyorsun pes
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDöverek mi yapıyor? Neden ayrılmıyorsun?
23 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak o kadar kolay birsey degil severek evlendik bu seks illeti olmasa hicbir sorunumux yok
Cevap sahibi+1 yılPsikologa gitmesi icin ikna ey
Soran+1 yılKabul etmiyot ki tatli dille söylüyorum benim birseyim yok evli degil miyiz falan diyor beraber gidelim aşamayacagimix sorunlar degil diyorum dinlemiyor bide sacma sapan spor salonunda kur mur bisryler ogrenmis igme olanlardan adini bilmiyorum tam zararli ama bide ondan yaocakmis erkeklik hormonu da artiyormus yani olcem diye korkuyorum artik
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBir dur demeli ya abartmış
00 Yorumla
+1 yılDostum kocan kaç senin yaş kaç
00 Yorumla
+1 yılEsin dovmekten kastin ne
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılKimisi mumla arar. Kimisi de.. neyse.. boşan.
00 Yorumla Ben kız olsam boşanırdım la böyle şey mi olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Zevk almıyosun o zamn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin içki veya hap kullanıyor sanırım
13 Yorumla
Soran+1 yılAlkol kullaniyot ama ayda 1 2 kere o gunler rahatliyotum iste direk uyuyot hic birsey yaomiyot hap ta kullanmaz spor yapiyotmus beyfendi keske hap map kullansa da kurtulma sansim olsa
Cevap sahibi+1 yılYeni evlenmişsiniz istek tavan şu an. Zamanla azalacak. Senden çok elektrik almış bütün ihtiyacı senle gideriyor
Soran+1 yılInsallah yeni oldugunuz icimdir
+1 yılşap koy yemeğine ahahaha
03 Yorumla
Soran+1 yılSöyleyen 3. Kisisin deniycem bunu sende aybi sekilde kullan diyceksin 😂😂
Soran+1 yılYapicam bakalim insallah ise yarar ya
- +1 yıl
kolay gelsin
+1 yılHiç seks yapmamış kendini sana adamış
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılAdet döneminde yapılmaz zaten. Anal iyice zararlı.
00 Yorumla
+1 yılDava et bu tecavüze giriyor hapis suçu bile var
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeske eşin kadar sansli olsam bizde ele mahkum
00 Yorumla
+1 yılArkadan mı yapıyorsunuz ayıptır sorması 😆
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Allah yardmcn olsn işin zor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Artık farklı alternatifler denemek istiyor
00 Yorumla
+1 yılYaparken saçları çekip boğazdan sıkıyormu
02 Yorumla
Soran+1 yılSen sorunu anlamadin herhalde zevkten veya fantaziden yapmiyor bunu
- +1 yıl
Yoo anladım belki seni sadece seks objesi olarak görüyordur gerçekten sevse yapmaya kıyamazdı
+1 yıliki üc gün kac ailenin evine
02 Yorumla
Soran+1 yılOda geliyor
- +1 yıl
sıgınma evine git ozaman
Çaresini buldum yemeğine şap at 😂😂😂
08 Yorumla
Soran+1 yılBiri daha yazmis ta kesin sonucmu birde zarari olur mu
Soran+1 yılNe kadar atmam laxim
Soran+1 yılYapmazsa yapmasin yav eczaneden mi almam gerwkiyir aktarda da varmista
Soran+1 yılYaramiycaksa neden sap at diyon
+1 yıladetloyken nasil oluyor ya iğrenç
00 Yorumla
+1 yılYemeklere şap koy
00 Yorumlasen uzan o yapsin iste
00 Yorumla
+1 yılYapacak şey yok
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi