Otobüste gidiyordum bir anda vajina kaslarım kasılmaya başladı. Halbuki cinsel hiç bir şey düşünmemiştim. Orgazm oldum çok garip bir tecrübeydi
Olan var mı böyle?
Olan var mı böyle?
O gün cinsel istek tavan yapmış ve biraz da titreşim seni tetiklemiş☺️ Zaten orgamz psikolojik bir olaydır , fiziksel değil ☺️☺️
Yani rahat olursan ve biraz da heyecan olursa İşte o zaman olur☺️☺️ Hayatın da ilk kez yoğun orgamz hazzını tatdın sanırım ve en kısa sürede tekrarını istiyorsun değil mi
Çok ilginçti ve bir daha olur mu diye merak ediyorum
Aynı Hazdan çok daha fazlasını yaşamak elinde ☺️☺️ Hatta en az 5 katını☺️☺️
Çok etkili mast teknikleri var
Onları kullanmanı tabslye edeirm
Nasıl yai i
İstersen sana bir teknik tabslye edeyim burdan☺️☺️☺️ Bu gece hayatında ilk kez yoğun orgazm hazzını tatmış olursun☺️☺️☺️ TAbii bu hazza kalbin dayanır sa
Dinliyorum
Mastta yapılan hata nedir Dersen ☺️☺️
orgazm anına çok yaklaşıyorsun ve orgazm olmak üzereyken Olamayıp sadece ıslanmadan ile yetiniyorsun. istek de doğal olarak artıyor. Şöyle düşün önüne bir adet çok sevdiğin tatlıdan küçük parça koyuyorlar. sen onu yiyince canın daha fazla yemek ister. Yani kendini doyurmak lazım.
Orgazm olmak için kontrolun sende olmaması lazım. Eğer elle yaparsan yani kontrol sende olursa tam orgazm olmak üzere iken beynin elinin vajina dan çekilmesi emreder ve eş çekilir orgazm oldugunu zannedersin.
Peki ne yapman lazım. Kontrol sende olmamalı yani mast da titreşimli bir yatdımcı bir alet kullanman lazım. Neler olabilir
dış fırçası pilli
masaj aleti
epilatör
Şarjlı traş makinası
Pilli traş pıçağı
Hangisi var☺️☺️☺️
Nasıl yani o çözülme anı orgazm değil mi
Tam değil
Son darbeyl vuranıyorsun
Oha ciddi misin sen nerden biliyorsun peki
Masör müsün
Çok ciddiyim ☺️☺️
Masör değilim ama orgazm uzmanıyım☺️☺️
Bu gece zevkten deliye dönmek istermisin
Tekniği Anlatayım mı
Bilemedim ya masaj aleti mi gerekli
Evet
Titreyen. Ne var peki
Gece seside dikkate alarak ne kullanırsın. Ona göre anlatacağım ☺️☺️☺️
Şarjlı taş makinesi var epilatör var ama biraz ses çıkarıyor bunlar
Yorganın altında olacaksın😛☺️☺️
Hangisi uygun gizlicik
Evet bekliyorum☺️☺️
Annemler yan odada yatıyor valla sorsa ne derim hahah
Ha ha aha
Bu teknik gece ve yataksa yapılır☺️
Çoğu bayan kullanır bu tekniği ☺️☺️
Yorganın altından ses gitmez merak etme
Epilaör mü ☺️☺️☺️
Epilatör olsun madem
Kapağı var dimi ☺️☺️☺️ Aman kukuna bir şey olmasın ☺️☺️☺️
O yok ya
Arka kısmını kullanırsın
Şakın kesmesin kukunu ☺️☺️
Anlatıyorum
Peki
Masta orgazm olman için kontrol sende olmamali. Bunun için epilatör kullanacağız. ☺️☺️☺️
Epilatörün uç kısmını klistorisine gelecek. orta kısmı ise vajinanın dudaklarının arasına gelecek sekıldı yerlestir. Vajina dudaklarını ayir ve ortasına yerlestir.
Kısaca ucu klistorise orta kismi ise vajina dudaklarina gelecek. Titremeyi hissetmen lazım klistriste. Epilatöeü sabitlemek için kilodunu üste kadar çekeceksin bacak arana yastık koy ve bacaklarını kapatıp orda sabit durmasını sağlıyorsun. yani epilatör vajina ile yastık arasında sıkışacak. Kipirmadaman durması lazım. Titreşimi klistorisi titretmek için kullanacağız. ☺️☺️
Anladın san devam edecegim☺️☺️☺️
Anladım lets goo
Masta sakın başlama
Ama ıslanmak serbest
Epilatörü yerleştirecek ve o şekilde çalıştıracaksin. Burada kural vajinaya dokunmak yok ama kesinlikle. Vajinayi epilatör halledecek. Vajinaya en az 20 dakika dokunmadan durmaN lazım. bu kadar dayanman lazım. muthiş zevk alman için.
Peki arkani oksamak tan zevk alirmisin.☺️☺️☺️
Denemedim yani
Önyargı olmamasına sevin dim ☺️☺️ Hemen son kısmı yazıyorum
Üzün bir yazı geliyor ☺️☺️
Vajinanı epilatör hallediyor tek başına ve kesinlikle dokunmuyorsun Tamam mı? Ama kesinlikle
Sol elin ile arkani yani anüs çevresine sert ve dairesel masaj yapıyorsun. Önce biraz yağlı bir krem ile kremle kayganlık sağla ki zevk almaya başla. Yani okşuyorsun. ☺️☺️
Epilatör klistrosi titrettikce kendinden geçersin. Bir acayip olmaya başlasın. Sonra arkandan yavaş yavaş zevk almaya basliyacaksin ama yavaş yavaş bu çok önemli. Bunu sakın es geçme. Bu en az 20 dakika durmalı. Vajinaya dokunmak kesinlikle yok. Arkadan güzelce zevk aldıktan sonra zaten vajinaya dokunma isteğine karşı koyamaz hale geleceksin. Arkana parmağını sokma isteği gibi birşey gelecek ☺️☺️ Sert dairesel ve için doğru sert okşama. Belin kasılacak ve kontrolu kaybedeceksin. Sonra arkani oksama ya devam ederek epilatörü çıkarıp elle kendini bosaltacaksin
Bu. çok şiddetli bir boşalma olacak. Kural 15 dakika falan vajinaya dokunmamak yok
Dokunmadan dayanman lazım
Yapabilir misin. ☺️☺️☺️
Yaparım da bişey sorcam pozisyon önemli mi yan düz yüz üstü vs
Nasıl rahat edersen öyle yap ama yan daha rahat olur ☺️☺️ Bu arada ilk sefer bira zordur ☺️☺️ Biraz zevk alınca hemen kukuyu okşarsan bu iş olmaz☺️☺️
En az 15 dk beklemem laZım☺️ Belki ilk Sefer küçük bir yardıma ihtiyacın olabilir
Şu an ıslandıysan doğru yoldasın demektir ☺️☺️☺️
Yol doğru mu bakayım
Yardım derken
Sanırım gittin
Bu gece dene yarın kritik yaparıZ, olup olmadığına dair
İyi geceler
İyi geceler ☺️☺️☺️ Nasılsın iyimisin
Sonucu merak ettim ☺️☺️☺️
İyi geceler denedim açıkçası ben beceremedim sanırım yaa
Hımm
O zaman ilk birkaç sefer küçük bir yardıma ihtiyacın var demektir ☺️☺️ Ama daha sonra tek başına yapman lazım☺️☺️
Hayatımda ilk kez yolu kat kazanı takmak istersen tabii ki☺️☺️☺️
İstermisin peki ☺️☺️☺️
İyi akşamlar☺️☺️
İyi akşamlar ben o dediğini anlamadım ya yanlış mı yazdın acaba
Hangi dediğimi gizlicik ☺️☺️
Hayatımda ilk kez yolu kat kazanı takmak istersen tabii ki bunu anlamadım
Hayatında ilk kez Yoğun orgazm hazzını iliklerine kadar tatmak istersen demek istedim☺️☺️☺️
Bu tekniği ilk başta yapmak biraz zordur☺️☺️ İki dakka ıslanınca hemen kendini okşamaya başlarsan bu iş olmaz. sanırım böyle yaptın. belki sana küçük bir yardımım olabilir ☺️☺️
Nasıl bir yardım peki
Bunu ilk başta yapılması zordur kontrol bende olacak ben burada sana komut vereceğim sen yapacaksın ben sana şöyle yap diyeceğim sen yapacaksın böyle yap sen yapacaksın şimdi kendini okşa diyene kadar kendine Dokunmayacaksın yani Kontrol bende olacak bu sayede hayatını ilk kez yoğun orgazm hazzını iliklerine kadar da Tatmış olacaksın
Anladım ama müsait değilim ben şu anda
Bunu Gece yatağım da Yapman lazım aksi taktirde olmaz
Odanda tek başınaysan Bu gece olabilir☺️
Ay ciddi misin yok musun sonra
Evet bu gece yapılmalı
Yoksa etkili olmaz
Yaktın beni
Niye gizlicik
Şu an arkadaşın evimdeyim yaa
Kötü işte
Ama şu an Island’ın dimi ☺️☺️☺️
Ha ha haaa
Orada mısın çıktın mı
Buradayım
Bu gece olmaz sanırım dimi☺️☺️
Öyle görünüyor 🙈
Yarın peki gizlicik ☺️☺️
Peki öyleyse 😄
Yarın buluşuruz
Peki seni bulamazsan
Bugün zor buldum seni
Yazılmalar en altta gitmiş
Ben yazarım sana
Tamam iyi geceler☺️☺️☺️
Bende yatar
İyi geceler 😊
İyi akşamlar☺️☺️ Nasılsın
😂 Millet gece gündüz uğraşıp olamiyor. Bu bir sağlık sorunu sanırım. Amerika da bir kadın gün içinde sürekli oluyordu.
Ama ilk defa oldu benim
Oha durduk yere nasil oldu o
İnan bilmiyorum ya ilk defa yaşadım
Cevap
23Cevap
Uzun süredir olmadıysan olur öyle bizde de oluyor olup olmayacak yerde çıkıyo ortaya çok utanıyorum valla
7 10 gün falan
Çok fazla ihmal etme hem kendini iyi hissetmiş rahatlamış olursun hem böyle bişey yaşamazsın.
Tekrar yaşamak isterim ki
Daha güzel olduğunu biliyorum 😂
o an ters bir hareket ya da otobüs titremesi felan birşey fitili ateleşlemiş devamı gelmiştir. en son nezaman orgasm olmusdun?
1 haftayı geçmişti
normalde 1 hafta geçmi senin için yoksa hepmi 1 haftada bir felan
Hep öyle yani değişebiliyor ama ortalama öyle
fazla birikmişsin ondan olmus bazen dokununca boşalıcak gibi olursun
Aşırı mı zevk aldın ve karşında o an tanıdık biri çıksa napardın abin baban v. s?
Geri zzekalı tövbe tövbe ya
Tesadüf eseri diyom o an otobüste baban ya da abin gelse sana selam verse o esnada. Ne olurdu diyom
birkaç gün önce ya da otobüse binmeden o gün yaptında yarımmı kaldıydı acaba
Yoo
kız arkadaşımdada olduydu nedenini flan araştırdım baktımda farklı yani
vucudun istem disi kendini rahatlatmis bazen rüyada oldugu gibi istem disi olabilir normal.
titreşimden olabilir :D inlediysen tuhaf olmuştur :D
mahmut abi sen misin? kahvede bekliyoz abi :D
İnandırıcı değil biliyorum ama ciddiyim yalan değil.
yok daha neler durdurk yerde nasıl oluyor bu :)
Bilmiyorum. Anlamadım. Ama karın ağrısı çekiyordum onla cebelleşiyodum bağırsaklarım bozuktu yani. Tutmaya çalışırken bir anda başladı zevk de verdi garipti ya
Bildiğin boşaldın ha 🤔
Artık verme zamanın geldi
Kadınlarda az da olsa oluyormuş.
Hayal dunyan çok geniş
Ne sıklıkla oluyor boyle
İlk defa oldu ya
Evet
Eskiye göre azaldı isteksizim
Jinekolog musun gerçekten
Eğer öyleysen bişey sorabilir miyim
Durduk yere olmaz ya
nasıl olması gerekir ki