Seks yaparken orgazm olamayan var mıydı? Nasıl çözdünüz bu sorunu deneyimli kadınlardan tavsiye bekliyorum lütfen çözüm önerilerinizi yazın. Erkekler biliyorsa yazsın sapıklık yapanı anında engelliycem. Elimi kullanmadan orgazm olamıyorum çözümü yok mu bunun?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. kadiınların cinsel zevk almasını sağlayan sinir ağı merkezi klitoristir. bu ağın çok az bir kısmı vajen girişine ve perine bölgesine uzar. vajina içerisinde zevk almayı sağlayacak bir şey yok. bu nedenle sadece ilişki kadına zevk vermez. zaten vajinal orgazm yoktur. klitorşse bağlı olan iç dudaklar penis hareketlerini klitorise iletir. dolaylı yoldan klitoral zevk hissedilir ama yetersizdir.
çok kaliteli bir sevişme yaşanmalı. hatta el ile ya da dil ile kadın bir kez boşalmalı, sonra ilişkiye geçilmeli. ama asla sevişme kesilmemeli orgazma kadar sevişerek ilişki yaşanmalıdır. klitorisin uyarı gönderdiği beyin loplarına meme uçları da yalandığında uyarı gönderir. memeler yalanarak orgazma destek verilir.
ya da extra klitoris uyarılmalıdır
başka yolu yok. bu nedenle de erkeklerin zikini ölçüp durmaları anlamsız ölçünün etkisi yok. sadece dolgunluk hissi verir. vajina içerisinden zevk alınamadaığından ölçü ile alakası yoktur. erkekler de artık ölüp durmasın saçma sapan bir huraf inanış.635 Yorumla
Soran+1 yılBu fikre katılıyorum ama klitorisin dalları var ya o yüzden zor da olsa sadece penetrasyonla orgazm mümkün ve penisin büyğk olması o dallara olan teması/baskıyı artıracağı için önemli ama hep diyoruz ya kullanmayı bilmek işte kullanmayı bilirsen minnoş penisinle büyük olanın dokunamadığı noktalara dokunabilirsin tamam ok elimle vs klitorisimi de uyaralım ama elimi çektiğim an neden orgazm ihtimalim sıfırlanıyor 😔 yapan nasıl yapıyor
- +1 yıl
dedim ya ilişkide iç dudaklar ile klitoris birleşik olduğundan iç dudaklar penis hareketlerini klitorise iletiyor. dolaylı klitoral zevk oluşuyor. vajinal orgazm yok. dolaylı klitoral orgazm var.
bazı kadınlarda çok nadir görülse de klitoris ve iç dudak yapısından dolayı alınan zevk biraz fazla olup orgazma ulaşabilir. ama genelde sadece ilişkiden kadın zevk almaz
https://www.youtube.com/watch?v=gsdf1ZWYw8c
Soran+1 yılİZlicem belki de izlemişmişiz ama böyle boşalan kadın vaat
Soran+1 yıl😔😔 ıslanmayı orgazm sanmak mı 😂 deli gibi ıslanıp zevk de alıyorum ama boşalmıyorum 5 dk sonra çıkınca bazen kasıklarına kadar batmış oluyor
Soran+1 yılYa ağız alışkanlığından boşalma diyoruz da o kadarı var mı ya
- +1 yıl
burada kaç kişiyle konuşuyrum. boşalıyorum zevk almıyorum diyor. nasıl oluyor. boşaldığını nasıl anlıyorsun nasıl zevk almıyorsun. diyor ki bir sürü sıvı aktı diyor. boşaldım diyor. yahu o boşalma değil ki diyorum. o sıvı zaten her zaman olan sıvı. sadece cinsellik anında biraz artıyor. onun işi kayganlık sağlamak. vajinayı mikroptan korumak. orgazm ya da boşalma farklı diyorum. lafın kısası sıvı akışını boşaldığını sanıyorlar
Soran+1 yılAnlıyorum onların durumlar Baya kötü
- +1 yıl
mesela mast yapıyor kız. orgazma yakın klitoris hassaslaşıyor ya. o anı orgazm sanıyor. yahu değil biraz daha devam edeceksin. o an orgazm safhasına girdiğini gösterir orgazm olmuyorsun diyorum. biraz daha sabredip devam et diyorum. bazısı başarıyor bazsısı elimi değemiyorum deyip bırakıyor
Soran+1 yılYa ama cidden bazen el değmiyor
Soran+1 yılEvet maalesef
- +1 yıl
ama işte o an klitorisin tam şiştiği sinirlerin tam algıladığı an. biraz daha sabredip devam etmek gerek
mesela ben oral yaparken de tam o ana geldimi kadınım kaçmaya çalışır. aşırı hassaslaşıyor. ama ben bacakları kavradığımdan bırakmaz devam ederim. zaten bir iki dakika sonra orgazma ulaşır.
o hassasiyet katlanacaksınız ki mutlu sona ulaşasınız
Soran+1 yılBazen o hasaasiyeti tam yaşamadan orgazm mı şimdi bu dediğim saçma bir şey olup geçiyor
Soran+1 yılTamam ediyorum da bazen çok çok hassaslaşmıyor devam ediyorum biraz zevkim artıyor sonra geri normale dönüyor boşalma gibi biraz tam anlatamıyorum * çok hafif ya o boşalma mı emin değilim
- +1 yıl
boşalma ve orgazm aslında farklı
boşalma fiziksel olarak gerçekleşir. orgazm ise boşalmayı da içine kapsar hem fiziken hem ruhen rahatlamadır
bu tam odaklanma ile alakalı. kafan meşgul ise ya da bir sters durumu varsa ya da ortam uygun değilse... cinselliğe tam adapte olamıyor tam odaklanamıyorsan klitoris tam olarak loplara uyarı gönderemez. ya da hatalı algılama olur. bu da zoraki bir boşalma yaşatır - +1 yıl
odaklanma çok önemli. alınan haz klitoris sayesinde beyin loplarına tam olarak uyarı göndermeli.
mesela bir örnek vereyim. hiç cinsel ortam yokken memeni ya da klitorisi oynasan cinsel haz değil gıdıklanma gibi his duyarsın. yani loplara bu işekilde uyarı gider. ama cinsel ortamda uyarı yaparsan bu kez gıdıklanma değil zevk alma hissi iletilir
Soran+1 yılBoşalma derken orgazm demek istedim zoraki şey olayını da pek mantığıöa yatıramadım
- +1 yıl
hala bir yerde anlaşamıyoruz. zoraki demekteki kastım emrivaki zorlama değil. sen farkında olmadan beynin zorlaması. odaklanmada kopmalar olur beyin toplamaya çalışır. bu nedenle de işte senin tam hissedemediğin hassasiyet azalması yaşanır. buna zoraki denir. yani odaklanma bozulması ve odaklanmaya zorlama
ayrıca sen de orgazm ve boşalmayı karıştırıyorsun. her orgazm aynı anda boşalmadır ama her boşalma orgazm değildir - +1 yıl
orgazm çok nadir yaşanır. çok zordur. herkes alışmış boşalmaya orgazm diyor. hiç kimse her aktivitesinde orgazm yaşayamaz. çok nadir yaşanır. tüm ön şartlar uygun olmalı
ortam
mekan
ses
renk
koku
partnerin aktivitesi
... saymakla bitmez. odaklanmayı tam sağlayacağın bir ortam olursa , odaklanmanı bozacak en küçük şey olmazsa orgazm yaşanabilir. ya değilse boşalma olur
Soran+1 yılO boşalma orgazm ayrımı erkekler için geçerlidir kadınlardaki sadece orgazm
Soran+1 yılEmin olamadım ya
- +1 yıl
www.hurriyetaile.com/.../...ni-seyler-mi_3327.html
arkadaşım o zaman okuyun araştırın önce biraz bilgi alın. hani ben cahilim belki. uzmanların yazılarını araştırın. buralardan hurafe bilgi alırsınız
Soran+1 yılZaten okuyup araştıran bir tipim bunu da hiç okumadım o yüzden dedim
Soran+1 yılEe yaş gereğiyle benim 19 yaşında olduğum düşünülürse :)
Soran+1 yılO da biraz onların sorunu
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
bak bu gün de boşalamayan ve boşalmaya ramak kala bırakan biri
www.kizlarsoruyor.com/.../q8373575-zevk-aldiktan-sonra-devam-etsem-ne-olur
Soran+1 yılEvet de bu yaklaşmış baya
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Bu konuda kadınlarımız biraz şansız çünkü türkiyede yapılan araştırmalarda erkekler tek taraflı çinselliği yaşıyor ve kadınlarını genelde düşünmüyorlar bu yüzden de pek çok kadın orgzmı bilmiyor.
Bu konuda bekçok bilgiyi bir araya getirdiğim blog adresimdeki sayfa adreslerini aşağıda veriyorum lütfen okuyun
cinsellegitim.blogspot.com.tr/p/blog-page_23.html
cinsellegitim.blogspot.com.tr/.../...rekenler.html
cinsellegitim.blogspot.com.tr/.../...asl-olur.html
cinsellegitim.blogspot.com.tr/.../...-dsndaki.html
cinsellegitim.blogspot.com.tr/p/bosalma-nedir.html
cinsellegitim.blogspot.com.tr/p/blog-page_70.html
cinsellegitim.blogspot.com.tr/p/blog-page_1.html
cinsellegitim.blogspot.com.tr/p/blog-page_10.html
cinsellegitim.blogspot.com.tr/.../...1li-sart.html
cinsellegitim.blogspot.com.tr/.../...asl-olur.html22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılfazla mast yapmaktan kaynaklı bu durum mastı bırakmalısın
27 Yorumla
Soran+1 yılEmin miyiz
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle
Soran+1 yılEe bıraksam çözülecek mi
Cevap sahibi+1 yıltamamen bırakman lazım ama
Soran+1 yılDenedin mi?
Cevap sahibi+1 yıldenemem mi gerekiyo
Soran+1 yılEvet ne bileyim kıçındanuyfurmadığını
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
45Cevap
Partnerin bencil veya işini bilmiyo galiba.
Önsevişme en az yarım saat olmalı , tüm vücut hatları uyarılmalı , tahrik olmak ve etmek için gerekli oral itina ile yapılmalı.
seks ise uzun sürmeli ve sert olmalı , ne kadar sert yapılırsa sinir uçları o kadar çok uyarılacağı için orgazm olma oranı artacaktır. Birde isteğe bağlı güzel sözler veya argo sözler söylenebilir. O da tuzu biberi olur.. Eğer bunların hepsini uygulayıp hala orgazm olamıyosanız , penis boyutu ve çapı yetersizdir. Ayrıca farklı fantaziler deneyerekte , orgazm sürecini hızlandırabilirsiniz , mesela farklı kostümlerle , farklı ortamlarda veya seks videosu izleyerek veya başkalarının seks hayatı hakkında tahminlerde bulunarakta olabilir. Ayrıca partnerinizin yüzüne söyleyemeceğiniz şeyleri mesaj ile yazarsanız daha sınırsız bir fantazi dünyasına sahip olabilirsiniz. Şimdilik bu kadar
Daha fazla bilgi almak isteyen takip edebilir , bol zevkli günler dilerim...011 Yorumla
Soran+1 yılYok bu da çözmez benim olayı çoğunu denedim çünkü
Soran+1 yılEş? Denedim sayılır da ben seks diyorum sen mesaj diyon neyin kafası
Soran+1 yılHayır o naprsa yapsın olmuyor ve eş değil eş deyip durmaxsab
Soran+1 yılMesajlaşmayı denedim de bu ateşli sevişmesini tetiklemez zaten öyle ki
Soran+1 yılİki tarafta da var şartlar tamamken de ben vajinal orgazm olamıyorum 50 dkda olamamışlığım var
+1 yılpratik oluşu yüzünden enn çok tercih edilen orgazmdır.. partnerin erken boşalma sorunu varsa eğer, vajinal orgazm hayal olarak kalır.. bunun sonucunda da kadın kendi kendini uyararak ya da partnerinin oral seksiyle klitoral orgazma ulaşabilir-
dil, elden daha hassas olduğu için, çok daha etkili bir sonuç verir..
bunun dışında orgazm emareleri vajinal orgazmla aynıdır: kasılmalar, vajinal orgazmdaki kadar şiddetli olabilir, bacaklar kendi özgürlüğünü ilan edip, delicesine titreyebilirler..
ve orgazm sonrası mutlaka ikincisini isteme gibi bir bencilliği vardır klitoral orgazmın00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Bence bu tamamen psikolojik birşey.. Sen kendi kendine beynine elimle dokunmadan orgazm olmam mesajı vermişsin.. o da her yaptığında orgazm İçin dokunmanı bekliyor. Kadınlar bizim gibi değildir. Sizde sadece düşünce ve konsantrasyonla bile boşalabilme yeteneği var. Bence yaparken yavaş yavaş daha az dokunmaya çalış.. ayrıca erkek arkadaşın dokunsun hatta oral yapsın daha derin orgazm olursun. 😇
10 YorumlaBu aslında bir nev-i cinsel fonksiyon bozukluğudur... ancak sebepleri arasında deneyimsiz ya da bencil partner de vardır. Öncelikle senin ilişki içerisinde orgazma ulaşmanı sağlayacak faktör partnerindir. Partnerin elinden geleni yapıyor ve onun gerçekten iyi olduğuna kanaat getiriyorsan durum tamamen seninle alakalı olur. Bunun için zaman ve deneyim senin en iyi ilacın olacaktır.
015 Yorumla
Soran+1 yılHer iki koşulda da ne yapmam gerektiğiyle ilgili daha somut bilgiler lütfen
- +1 yıl
Sorun paratonerindeyse senin değil partnerinin yapması gerekenler var. Seninle daha fazla ilgilenmeli, ilişki için sabırsızlanmamalı, ön sevişme süresini uzun tutmalı, seni cinsel birleşme için fazlasıyla iyi hazırlamalı... vs vs
Senin ise bedeninde seni uyaran yerlerini iyi keşfetmen gerekiyor. İlişki sırasında partnerini bu bölgelere yönlendirmeli ve istediğin temas biçimiyle seni uyarmasını sağlamalısın. Deneyimlemediğin hiç bir şey seni orgazma ulaştırmaz. Klitorisinden çok daha başka bölgelerin var mutlaka seni uyaran... sevişme sırasında yenilerini keşfetmeyi deneyerek zamanla daha iyi sonuca ulaşabilirsin.
Soran+1 yılYok işte denedim ki cidden baya çok şey de denediğimizi düşünürsek...
Soran+1 yılAdam daha naapsın onu da bilmiyorum ki
- +1 yıl
Ne yaptığını sen biliyorsun. Ben ise neler yapmadığı üzerine fikir yürütebilirim sadece. Ancak Türkiye ve doğu ülkelerinin çoğunda özellikle erkeklerin cinsel ilişki sırasında yeteri kadar kadını önemsenmesi sonucu kadınlar orgazmı yaşayamıyorlar... ayrıca her kadın her erkekle orgazmı yaşayamaz. Ten, dokunuş, davranış, koku, yaşanan cinselliğin o anki büyüsüne ayak uydurmak, fanteziler, fısıldamalar ve daha bir çok unsur... kadını orgazma yaklaştırır ya da uzaklaştırır... önemli olan neyi istediğini çok iyi biliyor olman. Ortada eksiklikler var. Henüz tamamlanmamış bir çok açığın var ve muhtemelen bu açıkların farkına varmamış bir partnerin var. Unutma orgazm olamamanın sana verdiği sıkıntı, stres ve üzüntü seni cinsellikten uzağa taşır ve mastürbasyona yöneltir. Sen en iyisi partnerin ile bu konuyu detaylı bir şekilde konuş. Hayatınıza yenilikler katın. Her ilişkinizde ilk kez birlikte oluyormuş gibi birbirinizi yeniden keşfetmeye çalışın.
Soran+1 yılOf of
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yılçok üzülmüyorum da dün gece buradan biriyle konuşunnca yine aklıma geldi dedim dur bir daha net kurcalıyım ve hep denir ya Türk kızının kafasında seks tabu o yüzden böyle oluyor ama ben yaşlardaki yabancıların da bunu çok yaşadığıyla ilgili bir makale okumuştum.
Soran+1 yılEvet biraz öyle
Soran+1 yılKonuşucam
kilitorus uyarılma şekli çoğu kadında daire çizmeyle olur. ancak senin yaşına bağlı ilişkilerinde erkekler daha erken orgazm olacağı için sana fırsat kalmayacak işini bitiren gidiyor gib bir durum olacak.
En etkili yöntem. Erkek altta kadın üstte olacak şekilde erkek hiç hareket etmez. Kadın 8(sekiz) çizerek klitorisi uyarır. En hızlı yöntemi budur. Bu esnada kadının göğsünün erkek tarafından yalanması (emme demiyorum) kadının işini kolaylaştıracaktır.00 Yorumla
+1 yılCinsel birleşme olmadan gerçekleşen seks her zaman daha çok zevk verir.
Vajinanın en hassas kısmı klitoristir. Cinsel birleşmede penis, vajina duvarıyla etkileşime girer ve bu erkek için fazlasıyla zevk vericidir ama kadın için geçerli değildir. Yapilan arastirmaya gore Vajinal seks yapan kadınların %65'i, oral seks yapan kadınların %81'i, anal seks yapan kadınların ise %94'ü orgazm oldu.13 Yorumla
Soran+1 yılAma ben vajinalde orgazm olmak istiyorum
- +1 yıl
Buyuyunce olursun
Soran+1 yılAhahha salak
tamamen sevişmekten hoşlanmana ve de konsantrasyonuna bağlı.. geç orgazm oluyorsan sevgiline çok iş düşüyor.. ve kesinlikle konuşmalısın seks yaparken.. ney sana daha iyi geliyorsa onu yaptırmalısın.. tarif ederek..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişki esnasında penis girip çıkarken klitorisi elle değil de vücutla uyarıyoruz. Tempolu bir şekilde klitorise değiyoruz. Vajinal orgazm ancak öyle oluşur. En kolayı kadın üsttryken olur
10 YorumlaRomantizm.
Yogun duygular önemli, ayrica partnerin performansi hissettirebildikleri çok mühim.
Elini kullanma, orgazm olamasan bile kullanma.112 Yorumla
SoranEe hiç olmuyorum ama kullanmayınca
Soran+1 yılFizyolojik sorunum olduğunu hiç hiç sanmıyorum
Soran+1 yılAdam naapsın ki 🤔
Soran+1 yılYa yapılabilecek bir çok şeyi de denedik aslında psikolojik olduğunu düşünüyorum ve umuyorum
Soran+1 yılEvlenmeden uğraşmam cinsel terapi dediğin şey çift terapisi bunun için en azından ciddi ilişkim olması lazım
Soran+1 yılOnu da yapıyoruz desem teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılOrgazm olmak çok çok zor birşey.. Boşalmaktan bahsediyorsun galiba? 10 - 15 sene evli kadınlar var orgazm yaşamamışlar..
03 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar boşalmaz
- +1 yıl
kadınlar boşalır ama dışarı boşalmazlar.. orgazm olmak farklı birşey ; rahatlamak boşalmak farklı bir şeydir.. orgazm olduğunuz da zaman durur sanki - dışarı bir fışkırma olur - beyniniz kontrolden çıkar.. dedim ya evli bayanlardan bile orgazmı bilmeyenler var.. zaten orgazm da erkeğin bayağı bir ter dökmesi lazım 1 saat en az ve nereye ne zaman dokunacağını iyi bilmesi ve bayanı iyi tanıması lazım...
Soran+1 yılAmca bilime tıpa mı inanıym sana mı hafi ordan daha orgazm ne bilmeyen adam bana yardım edecek güya
karim bnle yaparken orgazm. olamiyo. mast yapmayi sevmiyo. sulansa bile hemen kuruyo. kendim. zevk alip kendim rahatluyorumm off off. off
09 Yorumla
Soran+1 yılBiraz ilgilensen onla
Soran+1 yılKuruluk kötüolsa gerek ya jel kullanın
Soran+1 yılDr gitsenize
Soran+1 yılTamam işte tedavi olsun
yaşasın orgazm adlı kitabı okumanızı tavsiye ederim
03 Yorumla
Soran+1 yılBilgisayarımda pdfi vardı okumadım ama bakıym bir
Soran+1 yılBenimki fena sayılmaz tavsiye edersen ben bakarım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük olasılıkla asıl sebep psikolojiktir.
Tabi klitorisinin yapısı, vajinanın yapısı gibi fizyolojik sebepleride olabilir ya da her iki sebebin birleşiminin sonucuda olabilir.011 Yorumla
Soran+1 yılBiraz psikolojik aslında şöyle mastürbasyon yaparken seks yaptığımı düşünüp odaklanıp boşalıyorum ama seks yaparken genelde saçma sapan şeyler düşünüyorum şimdi nasıl gözüküyorum ne yapsam zevk alır ay orama dokunmasın ya falan gibisinden
Cevap sahibi+1 yılAnladım.
Zaten genelde psikolojik olur bunun sebebi
Ama fizyolojik açıdanda klitorisin yapı ve birazda vajina yapısı önemli olabiliyor.
Bu arada Tıp fak. öğrencisiyim ben
Soran+1 yılMastürbasyon yaparken hatta zorlarsam sekste de boşalıyorum ama fizyolojik bir şey olduğunu sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılKlitoris yapısı ve şekli önemli olabiliyor arkadaşım
Soran+1 yılDiyorsun :/ aslında klitorisin o tepecikten ibaret olmadığını biliyorum vajinanın etrafını dolanıyor sanırım kast ettiğin de o kısmın şekli
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle.
Ayrıca klitorisin tepe noktasının şekli ve tipide dahil.
O kadar çok sinir geçiyorki o minicik şeyin içinden. Klitoris diye adlındırılan o ufacık çıkıntı resmen büyük bir sinir santralidir, bir şehrin tüm internet ağıyla eşittir
Soran+1 yılAbi bir el at şu bence fizyolojik bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılBeni takip et istersen az bir çıkayım gizliden
Cevap sahibi+1 yılTamam dersen çıkacam.
Çünkü burada bir noktaya kadar konuşup durumunla ilgili sana yardımcı olabilirim
Soran+1 yılTamam çık hemen bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılçıktım
aşırı masturbasyon yapmanın sonucu, masturbasyona doğan bağlılık. dayanbildiğin kadar masturbasyon yapmadan dayan. sonrasında sular seller zate :D :D
08 Yorumla
Soran+1 yılRekorum 14 gün tek sorunun mastürbasyon olduğunu sanmıyorum ya da şöyle diyim baya sık seks yapıp ayda 1-2 anca mastürbasyon yapmam lazım ki anca öyle azaltıym bunun içinde neredeyse her gün seks yapmam lazım o da imkansız
Soran+1 yılVar ama düzenli sayılmaz
Soran+1 yılHayır ya sonra sekste boşalamıyorum ben sekste boşalmayı öğrenmek istiyorum zevk alıyorum ama boşalmayınca boşuna yapmışım gibi geliyor insana
Soran+1 yılİşte bizde ya geç ya hiç
+1 yılÇoğu kadının sorunu bu. Bence fiziksel birleşmenin yetmediği noktada psikolojik etmenleri devreye sokunca çözülüyor (fanteziler mesela).
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu konuda yurt dışında bir fakültede yüksek ihtisas yaptım, oldukça bilgiliyim. Ama hangi birini anlatayım bilmiyorum çünkü çok kapsamlı bir konu bu
02 Yorumla
Soran+1 yılEe abi o zaman az çok fikrin vardır bir el atsana karmaşık konu biliyorsun bir kişiyi kurtarsan kardır sen bitirme tezini bana atsana kendim okuyım insanlara da aktarıym😂
Cevap sahibi+1 yılKusurabakma şimdi burda yazmaya kalksam sorular sorsam sayfa yetmez yazacaklarıma, mesaj atarak konuşsak yine aynı şey, o kadar yazacak ne vaktim var ne de uğraşabilirim şu an.
Yapacağın en doğru şey, bir psikologa gitmek olur.
İyi günler
+1 yılBu kadar saçma yoruma gerek yok
iyi bir partner bul
senin sorunun sende değil partnerinde
orgazm olamıyorsun değil
edilemiyorsun00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinle konuş seni orgazm durumuna getirene kadar uğraşsın ondan sonra boşalsın.
010 Yorumla
Soran+1 yılNaapsın
Cevap sahibi+1 yılMast yapsın sana kendi eliyle. Ona şart koş.
Soran+1 yılAmaan onu kendim de yaparım anlamı yok
Cevap sahibi+1 yılHayır yani sana mast yaparken bir yandanda sevişin diyorum. Lezbiyenler yapıyor ya aynı onun gibi. Sadece belli bir aşamadan sonra penisini devreye soksun.
Soran+1 yılOlmuyor öyle
Cevap sahibi+1 yılO zaman sen ilişkiye girmeden önce belli bir süre mast yap ondan sonra ilişkiye gir bu sayede ilişki esnasında orgazm olabilirsin.
Soran+1 yılOlmuyor neden anlamıyorsun
Cevap sahibi+1 yılHa tamam anladım sorunu o zaman sevişirken bir yandan da kendine mast yap. Bu da olmuyorsa ilişkiden sonra yap. :/
Soran+1 yılO zaman ne anlamı var ben seks yaparken boşalmak istiyorum nefen anlamıyprsun
Cevap sahibi+1 yılvalla çok da uzmanı değilim. zaten burada uzmanlar mevcut ki ben sadece belli yöntemleri söyledim gerisi uzmanlara kalmış bişe. Selametle.
+1 yılBen 🙄 bilimsel olarak imkansız zaten bişey orgazm olmam 😂
014 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Çünkü kadınlar orgazm olur sadece
- +1 yıl
Erkekler boşalır
Soran+1 yılYoo sen öyle san
- +1 yıl
Orgasm hem bedeni hem zihni rahatlatır orgasm 10-15 saniyelik kasılmayla olur boşalma sadece bedeni rahatlatır
Soran+1 yılErkek de orgazm olut
- +1 yıl
Hayır erkek boşalır
Soran+1 yılCık erkekler de orgazm olur attığın yeterli değil benim içşn
- +1 yıl
tamam
Soran+1 yılEe zaten erkek orgazm olmaz demiyor ki
- +1 yıl
Aynı şey değil dediğine göre?
Soran+1 yılEvet biraz daha farklı
- +1 yıl
Yani
+1 yılBir süre elinle yapınca aliskanlik oluyor , bendede vardi o duzeliyor seks yapinca
07 Yorumla
Soran+1 yılYok işte düzelmiyor
- +1 yıl
bir doktora ugra derim benim ki düzeldi cunku o kotu bir aliskanlik ya
Soran+1 yılNe dicem ki
- +1 yıl
Derdini anlat canim iste boyle boyle diye
- +1 yıl
Anlat derdini gidip boyle boyle deyip bende bel soguklugu oldum gidip soyledim hemen anlıyor zaten😄
Soran+1 yılİşte ben bel soğukluğu değilim
- +1 yıl
Bende 1 seneden fazla seks yapmadim yapinca bir gelmedi yani zorlandim baya ama 6 gun her gun yapinca normale döndü
+1 yılduzenlı seks yapmıyosan orgazm olamazsın. mastı bırakman gerekıcek. zaten elını kullanmadan olman ıcın de baya prof bırıyle yapman lazım
00 Yorumla
+1 yılSorduğu soruya bak birde gitmiş seviyeli cevap istiyor. Allah akıl fikir beyim nasip etsin.
00 Yorumla
+1 yılAnana sor derim ben , sonuçta tecrüne konuşur.
10 Yorumla
+1 yılPeki sen orgazm oluyormusun
00 YorumlaKızlarda çok oluyor o. Genwlde psikolojik.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajinal orgazm zamanla alışılacak bir şey galiba
02 Yorumla
Soran+1 yılGaliba da hızlandırmanın yolu yok mu
Cevap sahibi+1 yılSen klitoral oluyormuşsun en azından bir kızla tanıştım. Hiçbir türlü olmuyordu. Geçmiş yaşantısındaki bir olay yüzündendi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSünnetsiz, kalın, büyük lazım sana
00 Yorumla
+1 yılDoğru pozisyon buna tek cevap
00 YorumlaAlışkanlık yspmışsın bunu ondan oluyor
00 Yorumla
+1 yılHiçmi olmuyor yoksa aradamı oluyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılPartnerin elini kullandığın noktaya çalışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sevgilimle sevişirken orgazm olmuştu.
00 Yorumlasen olamıyorsun sanırım
00 YorumlaÖn sevisme uzun tutulmali
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun icin cinsel terapiler veriyorlar yurtdisinda
02 Yorumla
Soran+1 yılBurası Tr ama
Cevap sahibi+1 yılEvet partnerin onemli esin mi sevgilinmi random mu
+1 yılZevk noktalarını bulamıyorsunda ondan
00 Yorumla
+1 yılben olamıyorum :D
10 Yorumla
+1 yılVardır
11 Yorumla
Soran+1 yılEe?
Gizli Üye(30-35)+1 yılben oluyorum
31 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
+1 yılvar hemde çoğunlukla
06 Yorumla
Soran+1 yılÇözüm bulan arıyorum işte
- +1 yıl
farklılık yapmak çözüm farklı mekan farklı pozisyon tabiki partnerin de yeniliğe açık olmalı
Soran+1 yılYok olmuyor öyle basit şeyler
- +1 yıl
kadınlarda orgazm olamama sıklıkla görülen bir durum erkek arkadaşından kaynaklı olabilir senin durum
Soran+1 yılTamam ben de çözüm önerileri istiyorum mekan pozisyon basit zaten çeşitliliğe gittiğim şeyler bir çok şey denedim klasikleri demeyin bile çocuktan kaynaklı olduğunu da sanmıyorum pek
- +1 yıl
sanmıyorum derken çok emin konuştun önceden boşalıyormuydun peki
Sevgilinde is yok
01 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim yok
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılee?
Bana ulaşmanlazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVarr
00 Yorumla
+1 yılİsin zor
01 Yorumla
Soran+1 yılSaçma salak yorum yapmayın
Gizli Üye(25-29)+1 yılUtangaç birimisin
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç değilim
Cevap sahibi+1 yılHmmm seç yaptın mı
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılyalat sende
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olamıyorum
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?