Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Klitoris okşamadan orgazm olunur ama ama çok zor olunur normalde klitoris vajina içine kadar uzanan görünenden daha büyük bir organdır klitoris okşamadan vajina parmak veya benzeri bir cisimle uygulayacagin baskiylada orgazm olabilirsin ozellikle vajina icinde üst duvar denilen bölgeye yapacagin parmak masajı orgazm olmani saglayacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılilişkide git gel yaparken bile kızın klitorisini mutlaka okşarım sürekli yoksa orgazm olması daha uzun sürüyor kızın, bir de klitorisini okşarken daha bir tatlı oluyor kız inleyişi kıvranmaları felan daha çok hoşuma giidiyor, sevişme ye başlayınca okşamayada başlarım
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen okşamadan baya uzun sürer 1 saat bulur. Okşayarak içimdeyken daha hızlı orgazm oluyorum
Cevap sahibi+1 yılevet benim hatun da da 1 saati bulduğu oluyor klitorisini okşamazsam, hem git gel yapıp hem klitorisini aynı anda okşamak bazen zor oluyor o yüzden penisi köklerim tamamen bastırırım kendimi iyice öylece içinde bekletirken okşarım klitorisini ve meme uçlarını, böyle yapınca da çok daha ayrı hoşuna gidiyor kızın, tabi benim de çok hoşuma gidiyor penisi içinde uzun süre bekletmek, daha çook taktiklerim var yapa yapa hatunu keşfede keşfede öğrendim ;)
Soran+1 yılHatun derken eşin mi?
Cevap sahibi+1 yılkız dediğim hatun dediğim aynı kişi eşim. ağız alışkanlığı olarak kız dedim...
Soran+1 yılEşin çok şanslı senin gibi tecrübeli bir kocası var
Cevap sahibi+1 yıltecrübelerimi onunla kazandım, ondan aldığımı yol su elektrik olarak ona geri şeyediyorum :D :D onun kucağımda zevkten inleyişlerini dinlemek kıvranışlarını seyretmek bana ondan daha fazla zevk veriyor, bu da bana yetiyor
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olur iyice kokleyip klitorise alet ile baskı yaparak ya da kaşık pozisyonunda girip klitoruside okşayarak çabucak boşaltmak mümkün
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılAsıl zevk noktası orası oldugu için okşamada orası önemli
00 YorumlaHayır orası nokta atışı uyarıyı oraya veriyesin orası faliyete geçiriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayBen olamiyorum asla. 10 yildir evliyim penis icimdeyken hic orgazm olamadim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn hassas tokta nasıl erkekte penis kafası kadında da klotoris
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılZevkin merkezi ora...👅👅yalansa delirirsin
00 Yorumla
+1 yılOlunur hemde çok güzel olunur
00 YorumlaOlunur vajinal orgazm olunur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlunmaz sekste bile olamayanlar var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. imkansıza yakın çok zor
00 YorumlaÇok istekli oluca dokunnadan da okunur
01 Yorumla
+1 yılEvet ya bende öyleyim dert etme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Olunur dokunmadan bile olursun
00 Yorumla
+1 yılSürtünmeye başlayacaksın o halde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSürtünerek olunur
23 Yorumla- +1 yıl
nereye sürtüyorsun genelde yastık falanmı @Neveaşıkbiri
- +1 yıl
He kanka cevap verip milletin fantezi dünyalarını renklendiricem şimdi iyi sordun
Soran+1 yılAbaza bunlar boş ver
Gizli Üye(25-29)+1 yılimkansiz gibi
211 Yorumla
Soran+1 yılSende demi
Cevap sahibi+1 yılevet
Soran+1 yılNasıl oluyorsun peki
Cevap sahibi+1 yılyani. yakisikli erkegin seks videosunu izleyip okşuyorum klitimi ve göğüs uclarimi hafifçe *. da nasıl sorular bunlar daga geçer gibi
Soran+1 yılNe alaka dalga geçer gibi? Bilmek istedim sadece benmi böyleyim diye.
Cevap sahibi+1 yılhaha
Cevap sahibi+1 yılberaber yapalım. hangi ildesin? lez degilim bu arada
Cevap sahibi+1 yıldeneyim amaçlı
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Ben de gelebilirmiyim 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Hukukçu-06 sacmlama
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBakireysen zor
00 Yorumla Olunur neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılSana sormak lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı. Olabiliyorsan ol
00 Yorumla
+1 yılSurt bi yere.
00 Yorumla
+1 yılZor ama olunur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
2 ayTazyikli su
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayYalat
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlunur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGaliba cogu boyle, konusarak olur musun
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
+1 yılDüşüncene bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlunurr