utanmasam gizliliği kaldırcam şimdi de neyseki bunun için sormadım tabi sadece görüşlerinizi merak ettım
herkese +1
ilerde evlenceğim kişiye bunu açıklamalımıyım
soylesem dalga geçer ınanmaz mı yoksa açıklasam daha mı ıyı olur
evlenirken eşinin geçmişini sorgulayan bekarken birisiyle beraber olduğunu öğrendiğinde bu ben,m için sorundur diyen bayan görmedim. erkekte gelecek aranır derler.
kızlar kötü erkeklerle ilişkisini yaşar zevklerini yaşar iyi erkeklerle evlenirmiş.miden kaldırıyorsa bilemem hacı
dipnot:benim de hiç ilişkim olmadı hiç ilişkisi olmayan bir kız istiyorum.kandırılacağımı düşünüyorum ve bu kanıma dokunuyor.ben de her zevki yaşamış olsaydım umurumda olmazdı.
doğruyu soylersin inanmazsa kendısı bılır
onun seni kandırmasını diyorum.her haltı yiyip zar diktiren anal oral yapan gırla insan var. iş ciddiye binince iyi erkekle evlenirler diyorum
anladım
heskes layığını bulur diyorum takma kafana
inş. dostum inş. öyle olur...
Asrın patlamasına maruz kalacak eşin, ona da zor ^_^
ahaha :D yok ulan o kadarda değil :D
sadece evlenceği kişiyle ilk defa ilişkiye gircek bir erkek
iyi erkek tir tabiki
evli olup esini essekle bile aldatanlar gördüm
gördün mü nerde :D
oha ya bir insanın gözü bu kadar mı döner nasıl bir sapıklıkmıs
Bunu kendine yapılmış bir hakaretmi saydın :)
yargılamam , takdir ederim
teşekkür ederım
Cevap
2Cevap
Bakir erkek mi ? O yatağa girdiğin de kadını sana bağlayan tecrüben olacak bunu da bil istersen sonra yatak da sen ona bakar o sana bakar durursunuz sen sanıyormusun burada güzel güzel nasihat verenler öyle bir şey tercih ediyor evliliğin temeli cinselliktir kim ne derse desin sen tatmin olmazsan tatmin edecek birini bulursun kadın tatmin olmaz sa kadın bulur bu kadar basit kimse kendini kandirmasin şuna da eminim ki sen evlenip ilişkiye girdikten sonra eşin sana yetmiyor gibi gelecek ve her çiçekten bal almaya çalışan arı gibi sağa sola gideceksin
oyle olsa şimdiye kadar zaten işi bitirmiştim
zaten kadına cinsel obje olarak bakmıyorum vinsellik işim bir parçasıda oyle kadında benı bulmasın o zaman neymıs tecrube yok diye bakışcakmısın
yaw he he :D
Kadına cinsel obje gibi bak demiyorum olacakları söylüyorum izlediğiniz filmlere benzemez ya da sanal seks yapmaya da benzemez sen inaniyormusun sevgilisi olmayan eline erkek eli değmeyen öpüşmeyen sevismeyen birisini bulacağına ? :))) biraz gerçekçi olun gerçekler can yakar moral bozar hazırlıklı olmazsan psikolojini bile bozar
açıkcası geçmişi benı ırgalamaz ama dediğin gibi tecrubeli biriylede işim olmaz kaşar olmustur o artık
problem olmaz sonuçta
ben çözerim onu evlenmeden sen rahat olabilirsin (=
Geçmişi seni ilgilendirmez tecrübeli biri de kaşar nasıl bir çelişki bu madem geçmişi irgalamiyor Bakışıp açın bu mu bir insan sevdigi insanla bir şey yaşaması kaşarlık mı ? Birde şu var şimdi bir kaç kişiyle bunu yapmak istersin ters cevap alırsın kendine güvenin olmaz evleneceğim kişiyle birlikte olurum düşüncesi :))))
çok kaşarlanmamıssa olur da dediğin gibi tecrubeli falansa işim olmaz
zaten evlenmeden önce sorgularım diyorum
ayrıca sankı dunyada ilk benım bakir? nasıl bakışcaz ya
zaten evlencek insanlar artık çok samımıdır problem çıkmaz yanı
Ben sana bir şey deyim mi bakir cinsellikle alakası olmayan bir erkeğin bu tarz sitelerde işi bile olmaz kusura bakma da sazan avına çıkmışsın sen hem geçmişi seni ırgalamayacak hem kaşar diye tabir edeceksin kısaca şöyle de benim cesaretim yok kızlara yanasmaya ancak evlendigim zaman bunu o kişiye yapabilirim de anlayalım :))
delimisin sen ya kurmussun da kurmussun
git yüzünü yıka gel en iyisi
bakir bir erkeğe hırsın ne anlamadım, adam nasıl yaşadıysa ona göre birisini bulur, evlilik cinselliğin yüzde 99 diyenler hayata apış aralarının arasından bakıyor ve onların da kalitesi belli, en ufak zorlukta evliliğini terkedenler oluyor genelde.. bir tarafta evliliğin mukaddesatını oturduğu her kucakta tüketen kadın ya da erkek kalmışken böyle bir devirde kendisini koruyan adamı tabi ki birilerinin çekememesi normal
teşekkür ederım limonsoda
neden durduk yere böyle bir yalan söyliyim
hem sizi inandırmak gibi bir sorunum yok yanı istediğinize inanabilirsiniz Allah biliyor o yeterli (:
öyle öyle
sen neden bu kadar karşı çıktın ne yanı bakir olamazmıyım
ne dıyosun o zaman?
senın bakirlik anlayısınla benımkı farklı
okudum yıne tecrube gerek dıyosun işte bende evlenmeden yapmak istemıyorum diyorum
bakir olarak nasıl tecrübe ediniliyo o zaman bakirlik kalmaz ortada
sen yazdıklarının farkındasın deme?
tepkim hala devam edıyor yazdıklarına anlam veremıyorum
32 yasında mühendissin
tecrubeli bakir olunur diyosun
hangi tiner markası kullanıyosun :D
evet sadede gel hemen lütfen (:
evet?
özgüven meselesi diyelim kendısı korkak olabilir
sen benı çok pısırık ya da korkak sandın galiba
bu konuyu kapatalım artık
hayat görüşlerimiz farklı belki yaşadığımız ortamda farklı çevremız jigololarla hayat kadınlarıyla dolu olabilir bu duruma aykırı bişey olamaz diye bir kadide de yok
Sen onu okuduktan sonra ne demek istediğimi daha iyi anladın jigolo ve hayat kadını diye tabir ettiğin olaylar para karşılığı olan şeyler görüşlerimiz ayrı olduğu için bir çok kadınla birlikte olan senin için jigolo bir çok erkek arkadaşı olan da kaşar sen kendini muhafaza et sıkıntı yok ben her zaman diyorum kızlar bakir erkekleri sever tecrübeli erkeklere verir olay bu
Ne yani hic iliskiye girmedim diye beni ayıplıcak mı terk mı etcek zaten oyle biriylede isim olmaz ben önüme bakarım (:
Hem sen cok emin konusuyosu elbette sevdigi bakirde tecrube kazanir zaten :D
Tabi evlenirler bakir tecrubeli olur diyorum baska yere cekmeyelim ne var bu kadar sorun yapcak
anlamadın sen evlenipte tecrubelu olur diyorum zaten evlendikten sonra esiyle iliskiye girmicek degil heralde haliyle tecrube edinilir
O eksi verenler senin düşüncelerine karşı oldukları icindir bakir kisilerin nesli tukenmek üzereyken sen diyosun ki tecrübe edinmezsen kız tecrubeliye kaçar dunya tersine dönmüş sende kanıtısın bunun (:
Herkesin tercihine saygı gostermek gerekir
Ne yani sendemi o anlattıkların gibi birisisin diye sorası geliyor insanın
Herkesin tercihine saygı göstermek gerekirse bu şimdi yap o zaman beni eleştirip durma ben fikrimi belirttim beğenir begenmezsin nesli tükenmek üzere derken sanki çok önemli bir şey gibi bahsediyorsun :) erkek bakir olsa ne olur olmasa ne olur benim için bakir erkeğin bir özelliği yok yani
senın için hiç özelliği yok ama buraya gelip cevap yazdın zorla yazdırmadık ya cevabı (:
benım için önemli olmasa korumazdım kendımı asıl şart olan kızların bakire olması ya neyse oraya da girmeyelim şimdi yine başlarsın muhalefete
bu kadar eksiyi boşuna yemedın
neyse artık cevap yazma lütfen
selametle
herkesın kendı problemı
eğer sebebi kız bulamak, denk gelmemek, arzulamamak gibi bir şeyse değeri sıfır. ama inancı gereğiyse, kızlara yiyecek gibi bakmıyorsa, çok fazla p*rno flan da izlemiyorsa. Allahım ver bana böyle birini ya =(((
yok ya abazanlıkta yok bende (:
inancım gereği bakireyim kızlarla yüz yüze gelmemek için kız görünce yere bakarım ayda bir kere 3-5 dk p*rnoya bakarım belki benim gibisi çoktur, belki benim gibisinden azdır bilmem ama 20 ye gircem ama bu zamana kadar kendimi korudum Allaha şükürler olsun ki
adam talip sana gizli bak arıyodun işte ayağına geldi (:
tanışalım mı gerçekten.eğer gerçekse dediklerin istiyorum
nasıl tanışcaz birimizin deşifre olması lazım ? (:
bi dakka yanlıs yazdım sen alttakıne soyledın deme pardon (:
bakir olması yetmez dediğim gibi gözü kızlarda olmayacak p*rno izleyp duran birini istemiyorum. ve inancı gereği vazgeçmeli bnlardan
Bakir erkek = nesli tukenen erkek .. Helal sana ya ne diyim bu zamanda bakire kiz bile zor .. Allah gonlune gore versin ..
içinden geldiği gibi davran aklını kullan yeter bence... :)
Niye yargılanasın ki... Zaten o boyuttaysan yapmamalısın. Yüreğin ve ruhunu dinle.
aferin sana.olmasi gereken bu,hesap günü geldiginde sen kazanicaksin.
Burada methiyeler düzen kızlar var bir çoğu da gizli profille bunlarin hemen hepsinin sevgilisi var az ya da çok öpüşüyorlardır da sevisiyorlardir da ileride anlasamayıp ayrıldılar senin fikrin ve düşüncelerine göre bunlar da kaşar oluyor ? Nasıl Olacak o iş hadi birisi de çıkıp desin ki benim sevgilim olmadı öpüşmedim :))))
ben de benım sevgilim olmadı demedım kı zaten ben ileri gitmedım sadece
sen benım yazdıklarımı işine geldiği gibi anlamıssın
bak diyorum kı öpüşebilir geçmişte bişeyler yaşamış olabilir benı ılgilendırmez ama artık kaşar olmussa dediğin gibi yatakta tecrubeliyse zaten baştan her sey konusulur ilişki bitirilir
banane burdakı kızlardan şimdi (:
demek kızlar üzerine üzerine geliyorlar ve sen kendini inançların gereği engelleyebiliyorsun... seni tebrik ederim dostum,bizlere sevişmeyi masum bir şey ya da keyifli bir ev eğlencesiymiş gibi, ya da birini kullanma, ona hakaret etme aracı değilmiş gibi yutturmaya çalışan lanet insanlar ve kaşarlara inat hiç kimsenin sahip olmadığı süper bir güce sahipsin :) erdem namus ahlak neden başkalarının nasıl zift bir hayat yaşadıklarını düşünmekten geçiyor? fikrin vardır...
teşekkür ederım tam olarak üstüme saldırdıkları soylenemez ama insan arada bir kendınden geçmiyo denemez neyseki dediğin gibi inanç en büyük silah (:
bakir erkekler grubumuz var,evlenene kadar bakir kalmak bizce normal bir şey,siz niye garipsiyorsunuz normal olan bu değil midir?
seni her kız ister ya n güzel evlenmek isterdim seninle
(=
mast haftada kaç yapıyosun
1 ya da 2
hangi kategoride prno izliyosun
neden sordun
merak
kız güzelse kategorisi önemli değil ne oldu soyle :D
sevdiğin pozisyonlar ne peki :) bakirsin ya merak ediyorum daha once hiç bir bakir erkekle konuşmadım
sende bakiremısın eşitmiyiz ? (: benıde bozmaya mı çalısıyosun (:
bnde bakireyim, yok ya hadi söyle ama :)
ahaha :D bakiresın de rahat da durmuyosun
herneyse madem merak ettın söyliyim
hardcore senın ne sende soyle o zaman
oha ya biz kıza sorsak abilerini çağırır (:
bende hard seviyorum
2 gizli boş boş konusuyoz burda gece gece :D
hadi ordan ulan :D
bole olmamız çok iyi ama sevgili edinmemiz zor .
sende mı benım gıbısın
yanı cinsel ilişkiyey girmedinmı demek istiyorum
benım sevgilim oldu ya
evet dürüstçe söylemek istedim .
layığın birini bulursun kimse yanlız kalmaz
sevgilimden ayrılalı çok uzun zaman oldu .uzun zamandırda sevgili edinemedim .hayatımda uzun zamandır düzen içinde yaşayamadım .kendime bir hayat kurma imkanım olmadı .sevgilim olmasını sevmeyi sevilmeyi çok istedim ama olmadı .ya tercih edilen olmadım ya da terkedildim .
inşallah amacım ve temennim de bu .çok isterim bir sevgilim olmasını .
takma ya inan bana sadece sevgili olmak için istiyosan cebindeki paraya da yazık zamanına da
zaten sevdiğin ve senı seven biri çıkınca karşına dediğimi ancak o zaman anlarsın hiç bir kaybın yok şuan
haklısın bende sen gibi düşünüyorum .dediğin gibi boşa para harcamak tır .yalan ve anlamı olmayan ilişkler yaşamayı hiç bir zaman istemedim .kendimi kandırmaktan başka bir şey olmayacaktı .
En doğrusunu yapıyor nefsine sahip olan herşeye sahip olur umarım onu tertemiz biri bulur
altın değerinde erkek <3
(:
+1
açıkla yavru bebeğim
teşekkür ederım şımartıyosun benı :D
rıca bebiş
Helal olsun bence çok doğru birşey yapıyorsun..
ADAM derdim. bulunmuyor şimdilerde.
sadece erkek değil bakir kızda bulunmuyor biz bakireler evlenecek kız bulamıyoz aynı şekilde kızlarda evelenecek birileri bulamıyor devir çığrından çıktı
aynen
Kendi tercihi saygı duyarım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar