merhabalar sevgilimle 2 yıldır cıkıyoruz artık evlenmeye karar verdik bir takım yakınlasmalarımız oldu Ama hic bu kadar yakınlasmamıstık dün ki kadar , hic dokunmama izin vermiyordu dün dokundum ve gördüm ve bir de ne göreyim sevgilim sünnetsiz ! şok oldum ve sen sünnetsiz misin dedim o da evet olmadım dedi 5 kardes oldukları ıcın durum yetersızlıgınden olmamıslar :( bu duruma cok üzüldüm bizde adettir damat olacak kısıyle hamama gidilir kız tarafından erkekler ya altı düserde görürlerse :( hic izin vermezler benım evlenmeme :( bu konuyu ablama söyledim ablamda hemen olsun yoksa babama söylerim dedi ama esım oalcak kisi istemiyor bu saatten sonra ben kestiremem diyor :( deriside uzun uzundu cok rahatsızlık verdi bu konu bana demekki ondan dokundurmuyordu çüküne hic
Cevabın nedir?
+1 yılAksine çok şanslısın. Sünnet olmayan erkeklerin cinsel performasını yüksek olur ve cinsel sorunları az olur. Çünkü uyarıcı sinir uçları o deride fazlaca vardır. Ayrıca sünnet olmamış erkekler, ilişki esnasında kadının kurumamasını sağlar ve kadın, eşsiz haz alır. Geç boşalırlar. Ayrıca penis yıpranmaz. Bence bunu nimet olarak görmelisin. Sünnet olmaması senin faydanadır. Sağlıklı olandır. Seçme hakkım olsaydı küçükken, asla sünnet olmazdım.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılsen nikahsız adamın billugune bakmaya utanmıyorsunda
sünnetsiz olması mı canını sıkıyor
ilginç bir namus ahlak kavramı
yeni nesilde tam keşmekeş durumu olmuş durumda
mesela sünnetsiz oldugunu söylediğin ve buna pek muhafazakar tepki veren ablan sünnetsiz billugu nasıl gördügünü sormadı mı kafamda deli sorular :)
hahaha ulan ya60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen istersen ikna edersin, benim nisanlim yabanci buna ragmen sünnet oldu, sen türk olanimi sünnet etiremicen.
127 Yorumla
Soran+1 yılnerde nası oldu
Cevap sahibi+1 yılkonusarak ikne etdim, evet dedigi anda o vazgecmeden doktorda termin yaptim önce konsumaya gittik nasil yapiyolar falan ögrensin duysun diye ordan termin yaptik sünnet etdirdim, bu zamanda zaten uyusturuyolar sade igneyi hissediyo sonradan bisey hissetmiyo
Soran+1 yıltermin ne
Cevap sahibi+1 yılrendevu
Cevap sahibi+1 yıl@starbox 22yasinda oldu
Cevap sahibi+1 yıl@starbox sünnet ol diye baski yapmadim, konustuk ikna etdim tamam dedi, doktora gidene kadar korku yoktu, ama sünnet günü bekleme odasinda beklerken korkmaya basladi :)
Cevap sahibi+1 yıl@starbox sünnet olurken yanindaydim elini tutdum, hayir aglamadi, konusarak oyaladim onu altda ne oldugunu düsünmesin diye. etek giymedi bol giyindi rahat etmesi icin. hayir sünnetsizken sorun yasamadi. 2-3 hafta evde yatti dinlendi
Cevap sahibi+1 yıl@starbox ikinci gün dus aldi, ilk gün yasak. agrisi vardi biraz, agri kesici ve krem verdi doktor. o zaman sünnet olman lazim sagligin icin. korkucak bisey yok uyusturuyolar hissetmiyosun, tabi sonradan aciyo biraz ama sade ilk iki haftasi
Cevap sahibi+1 yıl@starbox o senin bilecegin is, her seferinde aci cekme yerine bir sefer aci cekip kurtulabilirsin istersen, istemiyosan ömür boyu böyle gider. 45 dakika falan sürmüstü.
Cevap sahibi+1 yıl@starbox o kadarini bilmiyorum. özel doktora gittik, hazirlik yapmadi bir dus aldi, sabah ac karnina gittik
Cevap sahibi+1 yıl@starbox evet yeter
- +1 yıl
Sevgilinde sünnet derisi darlığı falan yoktu dimi rahatlıkla sünnet derisi geriye çekilebilir durumda miydi. Iste benimki sünnet derisi çok dar dus alırken mecburen zorla sünnet derisini geriye çekmek gerek sünnet olurken temiz gözüksun. Normalde sünnet öncesi hemşire ya da doktor sünnet derisini geriye çekip temizlik yapıyor mu yoksa direk sünnet mi ediyor
Cevap sahibi+1 yıl@starbox nisanlimda sorun yoktu, benim icin sünnet oldu.
hemsire desenfekte etmek icin temizliyo.
+1 yılSenin ailen adamın vücuduna karışamaz onun vücudu sonuçta
32 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
27Cevap
+1 yılolum ne güzel lan işte mal mısın bir sünetli penis ile sünnetsiz penis arasında ki farkları araştır bak şöyle örnek vereyim bizim küçük yaşta klistorisimizi kesmişler hayattan zevkimizi kesmişler adamın ki duruyor daha ne istiyorsun he diyorsan illa adamı sünnet ettircem git kendinde sünnet ol bencilik yapma
10 YorumlaAksine çok şanslısın. Sünnet olmayan erkeklerin cinsel performasını yüksek olur ve cinsel sorunları az olur. Çünkü uyarıcı sinir uçları o deride fazlaca vardır. Ayrıca sünnet olmamış erkekler, ilişki esnasında kadının kurumamasını sağlar ve kadın, eşsiz haz alır. Geç boşalırlar. Ayrıca penis yıpranmaz. Bence bunu nimet olarak görmelisin. Sünnet olmaması senin faydanadır. Sağlıklı olandır. Seçme hakkım olsaydı küçükken, asla sünnet olmazdım...
10 YorumlaSöyle olsun. Belediye bile kesiyor ya hayrına kkestirende var yalan söylemesin imkansızlık filan diye. Ya müslüman değildir ya da başka bişi vardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılinancı olan insan zaten bu zamana kadar kestirirdi.
00 Yorumla :D inşallah bu bir trolldür eğer öyle değilse sen alıver ucundan azıcık
00 Yorumla
+1 yılBen staj yaptığım zamanlarda 29 yaşında bir sünnet hastası gelmişti bizim yataklı servise 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılEşinin müslüman olduğundan eminmisin
Birde askerlik yyaptımı00 Yorumla
+1 yılYa bizim gibi adam olmayacaksa bırak ayrıl benim gibi sünnetli paşa gibi şeyi olan birisiyle evlen ya o ne öyle
00 YorumlaSünnetsiz olmaz sağlıksiz ve haram müslüman adam yapmak zorunda zaten yapmasa mide bulandırıcı olmaz evlenme
00 YorumlaBunu ablana söylemeni de sorun etmedi ablan yani aileye bak
00 Yorumla
+1 yılBence evlenme o ne öyle ya. Ya ayril ya da kestirsin dinimiz için hem kötüdür o ya uzun bir deri kafasında
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle sünnet ettirmelisin canım
10 Yorumla
+1 yılAzcik ucundan gitcek artik
00 Yorumla
+1 yılsünnetsiz olmaz müslümansa olmalı mecburen
011 Yorumla- +1 yıl
iğneyle uyuştursunlar bayıltıp yapsınlar
Soran+1 yılzorunda zaten ama nası ettiricem
- +1 yıl
yazdım işte derisi nasıl kalındınya
Soran+1 yılkalın evet
- +1 yıl
inceledin mi yani
Soran+1 yılevet gördüm
- +1 yıl
valla bu iş duruma bakmaz devlet toplu sünneti var herşey maddiyat değil ama olmalı derisi kalın büyük fark etmez
- +1 yıl
sünnetsiz olması günah sana da ona da ailesine de
Soran+1 yıltoplu sunnette mi kestirteyim yani
- +1 yıl
o örnekti
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Birde öyle denersin hoşuna gitmezse ikna edersin
01 Yorumla
Soran+1 yılgitmiyor ki hosuma hiçç
+1 yılArkadaşın müslüman değil herhalde.
00 Yorumla
+1 yılDinen gerekli olmasa ben istemezdim
00 Yorumlaben de onun gibi sünnetsizim bu yasta zor yaa
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Hımm ilginç şu gafur filminde ki gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen edemezmisin sünnet
010 Yorumla
Soran+1 yılben edemem bilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılucunun fazlasını elinle ayarlayıp makasla falan kesiver :)
Cevap sahibi+1 yılbiraz bağırır ama sonuçta sünnetli olur.
Soran+1 yılyapamam ya fazla falan keserım mazallah cocugumuz olmaz :( acır hem canı cok makasla benden de utanıuor
Cevap sahibi+1 yılşaka yapıyom özelden yazarmısın sorunu beğensem
Soran+1 yılbegen
Cevap sahibi+1 yılbeğendim
Cevap sahibi+1 yılmutlaka doktor etsin sünnetini ben şaka yaptım.
Soran+1 yılgöremedim begendiğini kendini gizleme
Cevap sahibi+1 yıltamam görünür oldum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSünnetsiz dene olmazsa kestirirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİki senede yeni mi çükünü gördün, ilginç
00 Yorumla
+1 yılSünnetsiz olmaz.
156 Yorumla- +1 yıl
@starbox hem din açısından hemde sağlık açısından sünnet önemlidir
- +1 yıl
@starbox bizim geleneklerimizde küçükkeb sünnet olur erkekler. Ama sünnetin tabii ki de yaşı yok. Bence kesinlikle olmalısın utanılacak bşy yok
- +1 yıl
@starbox hyr daha küçük yaşlarda. 3 4 5 6 gibi. Kullanma bşy git kestir
- +1 yıl
@starbox kestir ne olacak. 2 haftaya eski halina dönersin heraldr bilmiyorum
- +1 yıl
@starbox korkulacak bşy yokmuş. Uyuşturucu iğne yapıyorlar sonrasını hissetmiyormuşsun. Sadece iğneyi hissediyormuşsun
- +1 yıl
@starbox hastanede ol. En kısa sürede.
- +1 yıl
@starbox bununda karizmayla alakası yok 😂
- +1 yıl
@starbox işi o yapacak tabii 😂😂
- +1 yıl
@starbox ya offf bşy olmaz. İlk defa görüp yapmıyorlar ya sksjjs
- +1 yıl
@starbox olabilir 😄
- +1 yıl
@starbox hiçte öyle değil 😂
- +1 yıl
@starbox burası türkiye ama 😊
- +1 yıl
@starbox yok ya banane nesine bakıcam 😄 yok özele geçmiyorum ben
- +1 yıl
@starbox ayy yokk
- +1 yıl
@starbox hayır yol
- +1 yıl
@starbox yok
- +1 yıl
@starbox çook uzadı bb 😊
- +1 yıl
@starbox çeyrek takacam sana 😂😂
- +1 yıl
@starbox olma banane. Benim hayrıma mı oluyorsun 😏😏😂
- +1 yıl
@starbox aynen öylee
- +1 yıl
Sence bir erkek sünnet olmalı mı @in_flames_
Ailen kabul etmez.
00 Yorumlasen sünnet et
05 Yorumla
Soran+1 yılben yapmayı bilmiyorum ki sünnet :(
Soran+1 yılolmaz öyle :(
Soran+1 yılhyr
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz ayrılın bence, çok yobazsınız.
00 YorumlaKestirmezse evlenme
06 Yorumla
Soran+1 yılama sevıyorum
Soran+1 yılsünnet ettirmem lazım onu
Soran+1 yılkirvesi ben bile olurum ama nasıl oldurucam utanıyor acmaya cükünü
+1 yılKestirt
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılsen kes ;)
00 Yorumla Günah öyle
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri