Eşimi seviyorum aldatmak istemiyorum ama dayanamıyorum artık 3 aydır ilişkiye girmiyoruz mastürbasyon yapmak istemiyorum ilişkinin yerini tutmuyor tuhaf oluyorum eşim boşaltıyor beni eliyle oda zevk vermiyor ne yapcam ben ya dayanamıyorum artık kaçamak mı yapsam, Allahtan korkuyorum eşimide hiç aldatmadım aldatmak istemiyorum, çocuk olmasını ben istedim şimdi pişman oldum ne yapmalıyım yardım edin
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Son iki üç aya kadar ilişkiye izin veriliyor... sizin durum niye farklı?
Öyle bir yazmışsın ki sanki ilişkiye girmese ölecek yani. İki üç ay mastürbasyon yaptın diye ölecek değilsin. Çocuğu isteyen sensin çocuk senin çocuğun eşin karnında taşıyarak ne büyük sıkıntılar çekiyor... bir acı düşün tüm kemiklerin kırılıyormuş gibi işte o doğum sancısı. Bebek vücuttaki tüm vitamini minerali çektiği için diş dökülmeleri osteoporoz olma riski var. Bin bir sıkıntısını eşin çeksin sen de sefa süremediğin için mızmızlan. Nasıl bir dünya bu ya ! ?
Evet soru troll olabilir ama ne yazık ki böyle düşünen hamile eşini aldatan bir sürü erkek var...31 Yorumla
Soran+1 yılBirazcık sıkıldım ondan aldatma filan dedim onuda yapmıcam zaten sadece o an aklımdan geçti gitti
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ne bicim kocasin ya
Nasil boyle birsey dusunursun o senin karin aldatma sakin onu senin yavrunu doguracak
Sen istedin diye yapmis gulu seven dikanine katlanir bu kadar basit032 Yorumla
Soran+1 yılKatlanamıyorum
Cevap sahibi+1 yılBir sure dayanmak zorundasin ölmezsin ya
Eşinin cani istemiyor mu saniyorsun o nasil dayaniyorsa sende dayanacan
Soran+1 yılYardım et ya
Cevap sahibi+1 yılNe yapacam be delimisin nesin sen
Soran+1 yılSen evli değilmisin kocanı nasıl idare ettin söylesene
Cevap sahibi+1 yılNe evlisi bekarim ben
Soran+1 yılPardon o zaman ben yanlış anladım
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle ve sevgilime laf atmisin baktim simdi gorus yapmis yaklasma ona
Soran+1 yılKim ki o bilmiyorum herkese yazdım ben yaklaştığım yok kimseye
Cevap sahibi+1 yılUzak dur zayen laf atma askim o benim
Soran+1 yılAnladıysam Arap olayım
Cevap sahibi+1 yılEig versene sen bana :)
Soran+1 yılOldu başka derdin o kadar laf yap bana sonra eig iste parayla veririm :)
Cevap sahibi+1 yılAman ya versen nolacak sanki sevgilime yetismem lazim :)
Soran+1 yılBu mesajlarını 70 milyon insan görcek eig seçersem rezil olurum altlarda dursun yorumun göze çarpmasın :)
Cevap sahibi+1 yılGizlisin ya kim gorecek
Soran+1 yılAslında kimseyi seçmek istemiyorum herkes hakaret etti o kadar yalvardın bari seni seçeyim iyilik yapayım dua et bana =) yoksa nah yetişirdin sevgiline
Cevap sahibi+1 yılTamma ederimm :) sen sec
Soran+1 yılAl muradına erdinmi şimdi
Cevap sahibi+1 yılErdim saoll :) insallah ihtiyacini halledersin karinla baskasiyla aslaa saglikli bir bebisiniz insallah kiz olursa adinida Gamze erkek olirsa da Barış koyabilirsiniz :)
Soran+1 yılTeşekkürler canım :) o isimleri düşünmüyorum ne yalan söyleyeyim :)
Cevap sahibi+1 yılTamam ya koyma cirkin mi isimlerimiz
Soran+1 yılBarış belki olurda gamze zor ya ilk okulda arkadaşım vardı o isme gıcığım var onun adını koymam
Cevap sahibi+1 yılTamm ya tamam bu kadar da asagilanmamistim :( :D
Soran+1 yılBen annemin babamın adını koycam ya Banane milletin adından bana bu yaşa kadar büyüktüler baktılar halada yardımları var onların ismini koycam aynen kararımı verdim =)
Cevap sahibi+1 yılİsimleri ne ve yenge ne der bu duruma
Soran+1 yılAnnemin dilek babamın abdülmüttalip, yenge ne desin ya bana bırakır heralde dimi =)
Cevap sahibi+1 yılSen oyle zannet ilk bebis yengem ortak bir karar ister bence :)
Soran+1 yılşu an birşey demedi eğer söylerse anlamlı birşey olabilir
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalim kiz mi erkek mi belli oldumu
Soran+1 yılYok olmadı
Cevap sahibi+1 yılHayirlisi olsun
Cinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. 1- Eşin kaç aylık hamile?
2- Doktorunuz yok mu? doktorunuz hamilelik başlangıcında hangi aya kadar ilişkiye gireceğinizi söylemek durumunda. Ki söylemiştir.
3- Eşin seni sen eşini düşünmek durumundasın. Riskli bir gebelik var ise, 9 ay katlanmak neden zor olsun?12 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor birader ya
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Altıncı ayın sonuna kadar rahatça girebilirisn kadın altta olmamak şartı ile.
03 Yorumla
Soran+1 yılHocam ilk kez baba olcam heyecanlıyım birşey olur diye korkuyorum ondan girmiyorum artık dayancaz artık
Soran+1 yılHocam teşekkür ederim yorumun için sizin gibi büyükleri burada görmek bizim için şeref yorumunu dikkate alacağım dikkatimi çekti şimdi bak o pozisyon
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem evlisin evliliğin sabır, fedakarlık, vefa, anlayış gibi değerlerinin olması gerektiğini biliyor olman lazım.
Zaten inanmadım da trolun tekisin yukarda yazdıklarım böyke birşey aklına gelen bekarlar olursa okusun diye yazdım, ben de evliyim etrafında da bir sürü evli olan var, bir erkek hamile olan karısına böyle azınca yaklaşmaz.. Ergen beyninizle kıçınızdan hikaye uydurma da üstünüze yok mk evlilik ve cinsellikte yalan söylüyeni hemen çıkarıyorum..10 Yorumla
+1 yılSabret azıcık ya saçmalama lütfen. Ne demek sırf kendi çıkarların için eşini aldatmak? Çocuğunun yüzüne nasıl bakacaksın sen? Bu düşüncelerin aklında geçmesi bile iğrenç ve küçük düşürücü. Yapma böyle. Az sık dişini.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor bacım ya
+1 yıleşinin gebeliği riskli değilse eğer ilişkiye girmenizde sorun yok ilk üç ay ve son üç ay da dikkat etmeniz yeterli. ağır ve yorucu olmadan ilişkiye girebilirsiniz.
09 Yorumla
Soran+1 yılBişey olur ben yapamam ben istediğim çocuğu bişey filan olur
- +1 yıl
ağır ve yorucu olmadan yapabilirsiniz. olmadı internetten bakın bunlar utanılacak ya da korkulacak şeyler değil.
Soran+1 yılYok bacım ya ben yapamam bişey olur
- +1 yıl
valla o zaman dayanacaksın 6 ay kadar ondan sonrada lohusalık dönemi var bir 40 gün daha. yapacak bir şeyin yok dayan
Soran+1 yılYuh bide omu var Allahım yarabbim yanmışım brn
- +1 yıl
eşinin gebeliği riskli m? düşme ihtimali falan var mı?
Soran+1 yılYok değil ama ben korkuyorum bişey olur yapamam doktorlara güvenmiyorum
- +1 yıl
o zaman sabredeceksin kardeş
Soran+1 yılAynen artık dayancaz bacım :)
Aldatmak gibi secenegi cikar.. Daha basinda oldugunuzdan zaten iliskiye girebilirsiniz. Bunu bir uzmana sorun.
13 Yorumla
Soran+1 yılDoktorları sevmiyorum pek yardımcı olmuyorlar
Soran+1 yılHeeee troll wariorum ben Allahım ya :)
Ne alaka yahu cocuk dusmez. Cocuk nasil olur ogrenmissiniz de bunu niye bir yerlerde okuyup arastirmadiniz.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen çok sert ilişkiye giriyorum o yüzden bişey olur yapamam çocuğa bişey olur
Soran+1 yılEvet aldatmak kötü ama biraz olsun dindirir diye dedim
Çocuğu istemiyorsan hiç yapmayacaktın. Senden baba da olmaz. Sonra Türkiye neden bu durumda? İlk eğitim verilen yer aile o da nasıl eğitim veriliyor görüyoruz işte
07 Yorumla
Soran+1 yılBilip bilmeden gelip şuraya yorum atmayın yorumları okuyun biraz sabah öyle dedim akşam pişman oldum aldatma filan yok zaten
Soran+1 yılSonuçta yapmadım o yüzden temizim =)
Soran+1 yılHadi canım senin çok temiz sanki bir kendine bak ondan sonra milleti yargıla
Soran+1 yılBelki tanıyorum
+1 yılDoktor aksini söylemedikçe hamileyken ilişkiye girmekte sakınca yoktur.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen doktor dinlemem bişey olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmak iğrenç bir şey hele de hamile bir kadını aldatmak senin çocuğunu Taşırken binbir türlü zorluklarla onu dünyaya getirirken Aldatmak gerçekten insanlık dışı hayvanı bir düşünce bana göre
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatmadım sadece aklımdan geçti söyledim zaten caydım ben yapamam o işleri
+1 yılsakın aman aldatma aman dıyım! bıraz SABIR, o çocuğu düşünsene bıcır bıcır ellerı ayakları falan..
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet heyecanlıyım bende sonunda baba olcam =)
- +1 yıl
kesinlikle :) , baba olmadan önce sırf bı zevk için ailene ihanet etme yazık olur ;)
Soran+1 yılEvet haklısın :)
+1 yılSirf bu tarz sorulari gorunce evlilikten igreniyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılHerkes ben gibi değil iğrenme her erkek böyle değil
- +1 yıl
Kusura bakmayin sert uslubumdan dolayi
Soran+1 yılÖnemli değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılo kadın sizin bebeğinizi taşıyor, siz kendi nefsinizi düşünüyorsunuz?
510 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama duramıyorum
Cevap sahibi+1 yılsiz işlevinizi bir kaza geçirip kaybedebilirsiniz.
saniyelik olay.
o zaman karınız duramıyroum bir erkekle yatmalıyım dese?
Soran+1 yılAsla kabul etmem tabii ki ama bizi de anlayın ya artık
Cevap sahibi+1 yılsize onu anlamanız lazım o durumda?
Cevap sahibi+1 yılıslak havlu yorumu yapmışlar ne demek o?
Soran+1 yılTamam yapmıcam sadece şeytana uydum öyle aklıma geldi Zaten yapan birisi olsam burada sormazdım peki nasıl bekleyim ne yapıyım sıkayım dişimi :(
Cevap sahibi+1 yılher baba adayı nasılsa sizde öyle.
karınız aldattığında ne hissedecekseniz, oda bu hissi hissedecek.
ona göre yaşamak lazım.
bu bir süreç. doğumu bekleyin. hayatta her şey cinsellik değil.
sevgi- aşk bunun önüne geçebilmeli böyle zamanlarda.
bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza almanın düşlerini kurun dualarını edin önce.
sorum vardı ıslak havlu ne demek diye atladınız mı?
Soran+1 yılYa ergenler mastürbasyon yapmak için değişik yöntemler arıyorlar daha çok zevk almak gerçek yapıyor gibi birisi bulmuş işte havluyu ısıtıyor filan penisini arasına sokup mastürbasyon yapıyorsun değişik mastürbasyon yöntemi :)
Cevap sahibi+1 yılanladım sağ olun.
sizde üstte yazdıklarım gibi düşünün en doğrusu bu olacak.
kaç yıllık evlilik? yaş en fazla 24 burada yazılana göre.
Soran+1 yıl22 yaşındayım 6 aylık evliyiz
+1 yılkarın hamile senin çocuğunu taşıyo sende bir uçkuruna sahip ol
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle olcam
+1 yılSakın öyle bir şey yapma uçkuruna sahip çık kadın nasıl dayanıyorsa sen de dayanıcaksın!
01 Yorumla
Soran+1 yılDayanamıyorum
Ya tam tersi bir durum olsa. Sen sakanlamışsın ve eşin ile birlikteliğe giremiyorsun. Eşin de senin düşdüğün duruma düşse sen ne hissedersin?
11 Yorumla
Soran+1 yılYapmadım kardeş yapmam da biz mutluyuz o an şeytana uydum öyle aklıma geldi yok öyle bir şey
+1 yılSonunda boşanmayı göze alıyorsan yap, çocuğunda rezil olur bir orda bir burada..
03 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmak istemiyorum
- +1 yıl
İstemiyorsan saçma sapan şeyler yapma. Kadın öğrenince direk boşanma diyecek sen ne kadar istemesen de Boşar yani. kalırsın elin şeyinde :D
Soran+1 yılBoşarsa intihar ederim canım benim zaten aldatmıcam o an dedik ve bitti biz mutluyuz dayancam artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılhamile eşini aldatana adam demem içinde varsa aldatta karın kurtulsun kendıne daha ıyı koca bulurda bebeğe o babalık yapar
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapcam ya o zaman
+1 yılAhlaksiz insan dogacak cocugudan utan boyle birsey yapmayı dusunuyorsan
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmıcam zaten tamam mı sadece bir an aklımdan geçti gitti fikir danışmak istedim o kadar
+1 yılaklından geçirmek bile aldatma sayılır kardeşim, o kadın karnında senin çocuğunu taşıyor bu kadar iradesiz olma
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bacım haklısın bir an şeytana uydum ama sıkıntı yok
+1 yılO kadar dayanmıssin sık dişini zina yapma sakin aldatma karini
01 Yorumla
Soran+1 yılDayanamıyorum ya
- Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılhamileykende belirli pozisyonlarda iliski olabiliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum bir şey olur diye korkuyorum ondan gerek yok girmicem
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kaçamağı ya sacmalama. Hamileyken ilişkiye girilmez bunu bilmiyor musun sen? Bekle Allah Allah ya öldün mü?
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet ölmek üzereyim
Soran+1 yılBen korkuyorum ondan girmiyorum ilk kez çocuğum olcak heyecanlıyım valla bişey olsun istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılZaten girmemeniz daha iyi ama eşinide aldatma nasıl bir karaktersizliktir bu yaa
Soran+1 yılAldatmıcam zaten o an öyle şeytana uydum yani sıkıntı yok eli kolum bağlı beklicem artık heyecanlıyım =)
Cevap sahibi+1 yılsevindim :) bekle bekle baba olcan boru değil :D
Soran+1 yılEvet artık hayatta yapcak birşeyim kalmamıştı iyiki çocuğum oluyor onun her dediğini alcam bir büyüsün yeterki :)
Cevap sahibi+1 yılAllah analı babalı büyütsün :)
Soran+1 yılÂmin
Eger doktor sakincali demediyse iliskiye girmende sorun yok
01 Yorumla
Soran+1 yılKardeş ilk kez baba olcam heyecanlıyım bir şey olur diye korkuyorum
+1 yılBu aldatmak degil canim benim, nasil birini ariyorsun seksi boy?
15 Yorumla
Soran+1 yılAlla alla :) neymiş efendim
- +1 yıl
Tanisalim hihi
- +1 yıl
Tanisalimmi ikimiz
- +1 yıl
olum bu travesti la abazalar :D
Soran+1 yılGerek yok baby ben böyle mutluyum ki =)
Oral yapsın sana sakın aldatma oral ıste
14 Yorumla
Soran+1 yılOralı sevmiyor eşim
- +1 yıl
Esınle konus anlayıs gosterecektır rısklı gebelıklerde esler bırbırını oralle tatmın edermıs bı kere konussan anlar bence sen ve yapar ama asla sakn aldatma o kadın senin ıcın karnında bır can tasıyo buyutuyo ne kadar zor bısey bılıyo musun vıcdanın varsa adam gıbı beklersın kendı kendını tatmın edersın ama vıcdanın yoksa da hıc bosuna uzatma gıt karına soyle bosasın senı en azından kul hakkına gırmemıs olursun
Soran+1 yılGerek yok bir kaç kez sordum istemedi ben insanları sık boğaz etmeyi sevmem böyle takılcam artık aldatma filan yok zaten mutluyum ben
Hee git kaçamak yap oldu
16 Yorumla
SoranNe yapıyım peki
Soran+1 yılErkek olmadığın için anlayamazsın
Soran+1 yılÇok kötüyüm sanki ben
+1 yılYok artık ne kişiliksiz bir adamsın
31 Yorumla
Soran+1 yılArada kaldım
+1 yılSana oksijen veren ağacın
11 Yorumla
Soran+1 yılSen kendine bak
cahil insanların çocukları olmamalı bence
11 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıllık bitirdin diye kendini bişey mi sandın
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibileri görünce erkeklerden iğreniyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılSen kendine bak 10 numarasın sanki
Cevap sahibi+1 yılEvet öyleyim. Kendi zevkim için kimseye ihanet etmem, özellikle de o benim için onca zahmete katlanıyorken. Sevmiyorsan ayrıl bitsin
Soran+1 yılDirek aldatsak sevmiyor mu olcaz
Cevap sahibi+1 yılSeven insanlar için aldatmak çok normal bişey zaten hatta aldatmak sevenlerin işi kesin seviyorsundur sen
Hahahha aldat bişi olmaz :)
01 Yorumla
Soran+1 yılSalla aga 31 e devam etcez artık =)
son güne kadar sorun olmuyor
00 Yorumladoktor müsaade ettiği sürece sıkıntı yok..
00 Yorumla
+1 yılIslak havlu:)))
03 Yorumla
Soran+1 yılOda olmaz ki görse güler bana :)
- +1 yıl
Ben bile gulerim;)))
Soran+1 yılHahahaha
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen yaparmıydın peki @shraeva
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral yaptır?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır sevmiyor zorlamamak istemiyorum
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı