Arkadaslar eski sevgilimle 3 yillik bir beraberligim vardi ve maalesef iliskiye girdik. Aradan 2 yil gecti. Bu surecte hayatima girmek isteyen cok iyi insanlar oldu ama ben bunu soyledigimde hic biri kabul etmedi. Simdi arkadasim biriyle tanistirdi beni cocuk cok iyi duzgun ve gecmisinde hic bir kizla cinsel beraberligi olmamis. Ben soyledigimde yine beni kabul etmeyecek diye tahmin ediyorum ama soylemeye de cekiniyorum daha 2 gundur konusuyoruz. Bana karsi epey pozitif. Yastan dolayi da birbirimizi tanidiktan sonra hemen iliskiyi ciddiyete dokerek evlilik olmasini istiyor ki bende artik evlenmek istiyorum. Sizce ne yapmaliyim? Bu kadar duzgun biri oldugu icin haketmedigimi dusunuyorum onu. Ama bu bekaret olayi yuzunden o kadar iyi kismetlerimi kacirdim ki psikolojim bozuldu artik 😔😔😔 ?
Cevabın nedir?
+1 yılUmarım erkekler yapıyor bende yapmalıyım.
Bekaret çok önemli değil aslında her şey kafada biter gibi akımlardan uzaksınızdır.
Burada hatalı olan bariz sizsiniz, hak etmediğiniz birinden uzak durun.
Erkekler bunu merak eder sorgular, dürüst olun eğer her şeyi anlattıktan sonra karşı taraf da onay verir ise yolunuza devam edin.
Bazı iğrenç kadınlar var evlendikten sonra eşine bu gerçeği söylüyor. Nasıl olsa beni boşamayaz düşencesini kendisine siper ediyor.
Size tavsiyem bu konu da dürüst olun kimsenin vaktini boşa harcamayın.
Kendi hatalarınız başkalarının hayatını etkilemesin.
İyi günler.40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAslında tamamen faydana gelişmiş durumlar. Bekaret zırvası nedeni ile kabul etmeyecek kişilerin algısı ve sevgisi bellidir. Sana karşı gerçek sevgisi olan ve seni sen olduğun için sana güvenecek olan kişiyi bu şekilde sınav etmiş oluyorsun. O nedenle dürüst olmaya devam et. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama bu bir problem değil. Aksine senin özel hayatın, geçmişin kimseyi ilgilendirmez. Kadın bir eşya değildir. Bizim gibi senin de özel hayatının olmuş olması normal. Gerçekten evlenebileceğin ve seni sevecek kişi bunu önemsemeyecektir. Bunu eksi değil artı olarak görmelisin.
110 Yorumla
Soran+1 yılO zaman bu durumu karsimdaki insana ilerleyen surecte soylemem gerekir degilmi sonucta henuz ortada bir sevgi yok yolun en basinda.
- +1 yıl
Tabi seninle ciddi düşünüyorsa, gayet sakin ve normal bir biçimde, bazı insanların böyle takıntıları oluyor. Neticede özel hayatıma dair bir ayrıntı olsa da seninle paylaşmakta yarar görüyorum deyip, geçmişimde bu yönde bir deneyimim oldu dersin. Bunun bir ayıp ya da suç olmadığını bilerek konuşmalısın.
Soran+1 yılTamam insallah kotu olmaz sonu.
- +1 yıl
Bu kadar önemseme. Kendine olan saygının ve yaşamış olduğun ilişkinin arkasında durmalısın. Mutlaka seni gerçek anlamda sevecek biriyle karşılaşacaksın ve bunun önemsiz olduğunu göreceksin. Sen bu şekilde yanlış kişileri elemiş oluyorsun. O nedenle kafana takma. Evlenip 1 ay sonra boşananlar oluyor. Bu bir suç ya da ayıp değil. Birini seversin ve bunu yaşarsın. Gayet normal.
Soran+1 yılTesekkur ederim 🙏🏻 insallah guzel olur hersey. Onla ya da bir baskasiylr
- +1 yıl
Olur olur sıkma canını. Daha yaşın çok genç zaten. İnsanlar olgunlaştıkça neyin önemli ve değerli olduğunu anlarlar zaten. Şu ankiler biraz ergen tribi yani bekaret falan. O yüzden için rahat olsun. Hem evliliği ve sorumluluğunu kaldıracak biriyle evlenmiş olursun kendine biraz zaman kazandırdığında. Yani bu durumlar senin faydana hep. Zamanla anlayacaksın.
Soran+1 yılYa konustugum insan da 30 yasinda genc ergen degil ama dini butun bir insan. Dedigin gibi yasi kucuk olanlar daha cok takiyor. İnsallah guzel olur sonum bilmiyorum. Bikav seneye evlen diye aile baskisi baslar
- +1 yıl
Klasik yanlışlara prim verme. Adam 30 yaşına gelmiştir ama hayata veya özel hayata dair bir tecrübesi olmamıştır. Kadınları tanımamıştır. Hala iki ayrı kutuptur onun kafasında. Okul yıllarında olduğu gibi. Makul, aklı başında ve evlilikte seni mutlu edebilecek kişileri seçebiliyorsun bu kriterle. Dindar olması önemli değil. Bana kalırsa çok dindar biri de doğru bir seçim değil. Kendi doğruları ve fikirleri yerine, sürekli kalıplaşmış bir hayata yön tutar. Bu da sıkıcı gelebilir sana.
Ailen evlen dememeli ya da diyememeli sana. Daima şunu savun. Evlilik, yaşı olan bir gereklilik ya da mecburiyet değildir. Bir ömrün planını yapıyorsun. Boşanacağın biri olmamalı bu. O nedenle doğru kişiyi ve sevdiğin kişiyi tercih edeceksin. Ailene bu durumu böyle özetlemelisin baskı yaparsa. Pazardan limon almıyorsun. Eş tercihi yapıyorsun. Ki mecburiyet de değil zaten. Belki evlenmezsin, çalışır kariyer yapar, özgür olursun. Senin hayatın bu.
Soran+1 yılAslina bakarsan evet cocugun ozel haytinda bir tecrubesi olmamis bikac kizla konusmus onkadar. bir laf vardir doymus erkege doyum olmaz diye ama kendisi kiz gibi korumuz kendini. Aslinda bu devirde zor bulunan erkeklerden ama sanirim ailenin cok muhfazakar olmasindan kaynakli. Kafamda bazi soru isaretleri var zaten. Soyle ki brnim ailemde cok muhafazakar ve kati goruslu. Ben yillardir onlarla mucadele etmekten tabularini yikmaya calismaktan cok yoruldum. O yuzden korkuyorum esimde ailem gibi kafada biri olursa bide evlendikten sonra mucadele etmek yorulmak istemiyorum. Cocukla alakali aslinda en cok kafama takilan sey bu. O yuzden bekaret olayina girmeden once onu bir taniyip bunu tartmak istiyorum. Belki de hic soylememe gerek kalmadan bu sebeple bile bitebilir gorusmemiz
- +1 yıl
Aynen, zaten sen de az çok benzer düşüncelere sahipsin. Gerçekten kuralcı, muhafazakar ve basit zihniyetli insanlarla uğraşmak hem sıkıcı, hem yorucu hem de bir şey kazandırmayacak gereksizliktedir. Kendi ailenle bu kadar uğraştıysan, açık görüşlü ve huzur bulacağın bir ilişki kalan ömrünü seni motive etmek için yeterli olacaktır.
Unutmaman gereken kalıplar belli zaten. Kendine olan saygın ve özel hayatının adı üzerinde özel olduğunu bilmek. Kimse seni yargılayamaz. Bu sebeple seninle olmayanlar zaten ailen gibi sığ düşünceye sahip olanlar olacak. Bunu hiç takmayan efendi ve düzgün biri de seni hem gerçek anlamda seven, hem de sana huzurlu bir evlilik ya da ilişki verecek olandır. Zaten aklı başında bir erkek, ciddi düşünüyorsa, sevişmek ister, ten uyumuna bakar, bir bütün olabilmişse bunu bir ömür ister.
+1 yılTürkiyede bir kız bekaretini kaybedecekse evleneceği kişinin yabancı olmasını istemeli. Yoksa olmaz, hadi evlendin diyelim bu adam en ufak kavgada bunu senin yüzüne vurar. Ben yaptığın yanlış demiyorum en doğal hakkın ama maalesef burası Türkiye. İlerde yurtdışı planım var, böyle bişey yapacaksam o zaman yaparım Türkiyede kendimi böyle bir duruma atmam.
14 Yorumla
Soran+1 yılCanim benim buyuk konusma bak yasin daha cok genc Rabbim imtihan ediyor
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalan üzerine evlilik temeli kurarsan yıkılan yuvanın altında kalırsın.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
44Cevap
+1 yılEvet bu tarz şerefsizler mevcut milleti si. erken. Sorun yok ama seveceğim kız patlak olmasın
Peygamber efendimiz. İki kere eklenmiş. Eslerinin ikiside vefat etmiş olan Hz Hatice. İle evlenmiştir
İnsanların şerefi bukadar boşver. Elbet bı kismetin çıkacaktır13 Yorumla- +1 yıl
Yinede o yeni arkadaşa soylemelisi. n. Her erkek aynı değil. Benim gibi düşünüyor olabilir sene sansini
Soran+1 yılİlerleyen surecte soyleyecegim
- +1 yıl
Bence çok ilerlemeden şöyle neden diyiceksin
Çünkü bağlanınca ca daha kötü olur senin için sen bilirsin yinede
Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Hemen öyle pat diye söyleme adamın aklı karışır.
Önce ona bekaret hakkındaki genel fikirlerini sor. Eğer benim için bekaret çok önemli derse o zaman sen de dönüp "o zaman yolun başındayken ayrılalım çünkü ben bakire değilim" dersin.
Yok eğer bekaret önemli değil derse zaten sorun yok demektir.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılseni geçmişinden dolayı yadırgamayacak seni sen olduğun için sevecek birini bulman en doğrusu olacak. yani saklama, ilerde bir şekilde öğrenildiğinde olaylar çok daha kötü bir hal alır çünkü. sen bilmesi gerekeni söyle, biri çıkıp "geçmişin beni ilgilendirmiyor" dediğinde onu kaçırma :)
10 Yorumla Yapmasaydin hata. Başkasının altına yatarken iyi kimse benim kabul etmiyor derken agliyosunuz. Zerre kadar saygı ve sevgiyi haketmiyosunuz. Bunu başkasıyla yattigin için değil zevk uğruna yaptığın için söylüyorum. Kendin gibi ipsiz sapsız biriyle evlenirsin ancak
40 YorumlaKusura bakama her hatanın bir bedeli vardır şimdi burda boş yapıp konuşanlar var yok işte kendi ilişkiye giriyo diye kızın girmesini istemiyo diye ben bakır biriyim bakire bir kız isterim bide bir arkadaş HZ. MUHAMMET (s. a. v) ornek vermiş şimdiye kadar peygamberimizin yaptığı sünnetleri yapmış acaba?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı. Söyledin de ne oldu sonuç belli ama bir ihtimal var sonucun farklida gidebilir de. Olasılık. Riske atma sen geçmişini
Unut anlatma bir çizgi çek bence03 Yorumla
Soran+1 yılAma ne yapabilirim ki bu durumda elbet ortaya cikacak bu yani saklasam da :(
Soran+1 yılGecer ama ya vicdan ne olacak :(
bir anlık zevk insanın hayatından neler alıyor değil mi.. bence daha fazla uzatma kabul etmeyeceğinide biliyorsan söyle kendi zamanınıda boşa harcama karşıdaki insanında..
10 YorumlaSöylemen kazim, seni öyle kabul etmesi lazim, bekaretlik bence aslinda cok asiri derece önemli degil, ama bazi insanlar icin önemli
06 Yorumla
Soran+1 yılCok muhafazakar bir cocuk ailesi de oyle. Namazinda niyazinda insanlar.
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum ama iste herkes boyle dusunmuyor. Ne yapicam bilmiyorum 😔😔
Soran+1 yılBeni sevmesi icin zaman lazim beni karakterimi tanimasi lazim. En basinda bunu soyleyince daha sevgi olusmadan reddediliyorum :(
Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı. yapacak bir şey yok. kendisini böyle bir şey yaşamamışsa bunu senden talep edebilir. sende kabul etmek zorundasın. benim gibi insanlar için bu söz konusu olamaz yaşadık sonuçta.
013 Yorumla
Soran+1 yılKeske herkes boyle dusunse
Soran+1 yılOyle birisi degil asla ama kabul etmeyecek eminim :(
Soran+1 yılBakalim ne olur b
Soran+1 yılYok yargilamam saygi duyuyorum
Soran+1 yılİnsallah bana da senin gibi dusunem biri denk gelir
Soran+1 yılHaha deli :)
Soran+1 yıl😇😇
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnüne gelenle tanis, sevgili olmaya calis, hatta iki gündür tansitigina agzinin usuy aksin, sonra bekaretini sorgula..
Bekaretinden önce ruhunu degistir, önüne gelen erkekle sevgili gayreti niye?22 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşuna anne babalar yapmayın diye bas bas bağırmıyor değil mi verirken aklın nerdeydi be yavrucum
50 Yorumlasöylemessen daha kötü olur söyle olursa olur olmazsa yapacak birşey yok
01 Yorumla
Soran+1 yılYa tanidiklarimiza bu yuzden olmadigini anlatirsa
birisiyle tanistiginda ona bekaretin hakkinda konusmak zorunda degilsin. bakire olmadiginida soylemek zorunda degilsin.
bu seni asagilar.
erkek senin çiçeğini degil kalbini sevmeli.04 Yorumla
Soran+1 yılDogrusun ama ilk gece ogrendiginde?
Soran+1 yılPsikolojik olarak her reddedilme inanilmaz etkiliyor hayatimi
Sende dengini bulmalısın o zaman kardeş. Allah affetsin seni.. ama açikcası bende bakirim, kendim gibi birini isterim
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. herkes ektiğini biçer. yanlış yaşayan sensin bundan dolayı doğru yaşamı kendine haram etmişsin.
10 YorumlaOna söylemelisin , sonra dan söylersen güvenini kaybedersin.
10 Yorumlailişkiniz ilerleyene kadar birşey söyleme. ilerleyince de beraber olduğunuzda anlar ve seni seviyorsada problem etmez.
04 Yorumla
Soran+1 yılSimdi soylemiyim dimi
Soran+1 yılBiraz zaman gecsin beni bir tanisin bakalim. Guvenir soylediklerime en azindan.
+1 yılHayatta hepimizin hataları oluyor bence dürüst olmak en iyisi.
00 YorumlaYalanlarla sürdüremezsin. Gerçekçi olmalısın ve doğruyu söylemelisin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dürüst davran. Seni bu halinle kabul edecek mutlaka olur.
00 Yorumlayaa bu sacma bekaret bakirelik olayını sorun eden biriyle zaten olsanda mutlu olamazsn ki. neden bu kadar dert ettin kendine
08 Yorumla
Soran+1 yılAma karsima cikan herkes boyle olunca ben dusunuyorum hic bir zaman evlenemicem diye.
Soran+1 yılOyle demiyorlar iste :( karakterimin hic onemi yokmus gibi davraniyorlar. Namussuz ilan ediliyorum
Soran+1 yılİnsallah hayirlisi cikar :(
Soran+1 yılİnsallah
boşver takma seni o halinle kabul edecek adamlarda vardır etmezlerse gel bana be n kabul ederim seni kanka
04 Yorumla
Soran+1 yılAma artik ailemde soruyor neden onla olmadi bunla olmadi diye. Onlara da bu yuzden olmadi diyemedigimden herkes beni armudun sapi uzumun copu diye kimseyi begenmedigim icin bitiriyorum zannediyorlar 😔 evde kalicam galiba
Soran+1 yılYahu ben bu soruyu koca bulmak icin yazmadim ki :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer o geçmişindeki kişi de bakire olmayan kızla ciddi ilişki yaşayacak adamsa ben anca öyle kabul ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaçmalama kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. iyi dediğin bir çok insan günü gelince canavar olur. bence söyleme önemsiz bir şeymiş gibi devam et hayatına.
010 Yorumla
Soran+1 yılAma elbet ogrenecek bunu isin sonunda
Cevap sahibi+1 yılasla söyleme bekaret konuşmak zorunda değilsin konuyu bile açma.
Cevap sahibi+1 yılnerden öğrensin. özel gününe falan denk getir.
Soran+1 yılTamam ama ilk gece ne dicem sorunca?
Cevap sahibi+1 yılözel gününde iyice temizlersin. zarın esnek olur. bahanesi çok bu işin. unutma geçmiş geçmişte kalmıştır. önemli olan onunla birlikteyken hiç aldatmamak
Cevap sahibi+1 yılsormaz normal birleşmeye bak. çok çok anlarsa küçükken düşmüştüm çok kan geldi dersin. aslada anlamaz.
Soran+1 yılCocuk kandirmiyoruz bunlar cok riskli isler
Cevap sahibi+1 yılo zaman dersin küçükken düştüm çok kanamam oldu. birisiyle yatmıştım demede başka şey söyle.
Cevap sahibi+1 yılamma takıyon kafana o zaman başka birini bul
hiç bir erkek sıcak bakmaz bu ilişkiye.
Cevap sahibi+1 yılişini gücünü bul çalışan kızı alan çok bu şekilde. mesleği olan kızlarla evleniyo bazı erkekler.
Seni gerçekten seven biri bu sorun etmez diye düşünüyorum
00 YorumlaSöylemek mecburiyetindesin yoksa gerdek gecesi ögrenir ertesi gün boşanır sen yanlış yapmıssın hayatın boyunca taşıcaksın alışmaya calış
00 Yorumla
+1 yılÜzücü bir durum cidden. Yaptığına pişman mısın peki?
03 Yorumla
Soran+1 yılHem de nasil 😔
- +1 yıl
Bence tanıştığın erkekler haksızlık etmiş sana biraz cahillik varmış onlarda. Üzme sen kendini kısmetini inşallah bulacaksın
Soran+1 yılİnsallah 😔
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler de saçmalıyor yani bu devirde güzel kızların bakire olması zor bkz rus kızları hepsi bakire değil
00 Yorumlabekareti gercekten takmayan biri belkide senin eşin olucak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsahip çıksaydın patlak seni kim alır artık erkeklerin altina yatmasaydın
00 Yorumlaen son ilişkiye girdiğinin üzerinden ne kadar zaman gecti söyle yardımcı olayım
04 Yorumla
Soran+1 yıl1 yil oldu
Soran+1 yılCok acik yazmissin ama hayir. Kan gelme ihtimali yok eminim
+1 yılbulursun kendine göre biri meraklanma ferah tut içini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini saklasaydin bunların hiç birisi olmayacakti şimdi tekmeyi yede gör gününü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüzgün biriyse belki kabul eder sonuçta hata yapmıştın pişmansın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKendinizi kocanıza saklayın
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOna söylemen lazım ileride öğrenirse daha kötü
30 Yorumla
+1 yılSöylemeli ve tepkisine göre ilerlemelisiniz?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi yapmışsın diktir bence erkekler hakediyor
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGörüşürüz canım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılIyi iste zarinla evlenmek isteyenler eliyorsun.
00 Yorumla
+1 yılDürüstlüğü elden bırakma.
00 Yorumlazamanla ıyıce ısısnsın sana sonra soylee
00 Yorumla
+1 yılBen olsam bende reddederim Allah korusun
00 Yorumlagaripp
00 YorumlaGit diktir
06 Yorumla
Soran+1 yılAma o zaman vicdan azabindan nasil yasarim
Soran+1 yılEvet yalan istemiyorum bir omur boyu yuzune bakicam
Soran+1 yılGaliba 😔😔
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıleee normall
10 Yorumla söylme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. boşver gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yaşlarınız?
00 Yorumla
+1 yılSen de söyleme
00 Yorumla
+1 yılbende kabul etmem
00 Yorumla
+1 yılDiktirmeyi dene
00 Yorumla