Bakire olmamdan dolayi erkekler benimle ikinci kez gorusmuyor. Aslinda ilk bulusmada cok iyi anlaştığım erkekler bunlar. Veriyim mi ben napiyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılO erkeklerin buluşmaması sizin için bir kazançtır zira amaçları cinselliktir. Sakın evlenmeden bekaretinizi vermeyin çünkü ilerde birini sevip de sırf bu yüzden reddedilebilirsiniz. Bekaret öyle kolay kolay verilebilecek bir şey değildir. Eğer önemsiz olsaydı bunca kişi, parasını harcayıp da sağlığını riske atarak zarını diktirme gereği duymazdı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bekaretin senin en kıymetli hazinendir. onu ite köpeğe verip ömür boyu hakkında kötü söz söylenen kadın olarak anılma seninle ciddi arkadaş olmak isteyenlere açık kapı ver cinsellik yaşamak isteyenlere kapat. Toplumda saygı duyulan kişi olmak istiyorsan bu konularda acele etme herseyi toplum kurallarına uygun yapılmasını sagla
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAbicim bu adamlar senden istifade etmek isteyen kimseler gerçekten seven ve senden hoşlanan bir adam asla seni bırakmaz aslında daha iyi olmuş demek beraber olsan ertesi gün yüzünü göremeyecektin belkide veya bir süre oyalayıp çekip gidecekti bu tipler
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
39Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılbekaret senin için önemlidir vs falan saçma ya geçin bunları eğer yapmak istiyorsan yap yapmak istemiyorsan yapmak istemiyorsan yapma kimseden bu konuda görüş almana gerek yok millet ahlak bekçisi kesilir ama bir sürü kızla sevişip ımmm seni seni yaptığın çok ayıp terbiyesiz! derler nefretlik
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın daha sonra köpekler gibi pişman olacağın bir anlık heves için böylesine bir hatayı yaparak günah kazanma, bak ben de aynı senin gibiyim bu yaşıma geldim hiç sevgilim olmadı elime dişi sinek bile değmedi tabiri caizse tertemiz bir delikanlıyım anlayacağın yakışıklı ve tatlı bir gencim üstelik ama yalnızım işte ve bu yaşıma kadar sabrettim sabretmeye beklemeye devam ediyorum kendimi ilkim ilk aşkım olacak evleneceğim o şanslı kıza saklıyorum ama hâlâ o kişiyi bulamadım 😃🙃
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNiye vereceksin ki seks yapmak istiyorsan tabii ki ama sırf seninle beraber olsun diye onun için yapıyorsan Sakın yapma pişman olursun
00 Yorumla Verirsen değerin kalmaz ya çok çekici değilsindir verirsen yine kaçarlar sen öz kişiyi bulmaya bak bence
00 Yorumla:D verme manyakmısın bu konu ıcın bekaretını mı bozcaksın senı sen oldugun ıcın seven bırını bulmalısın
00 Yorumla
+1 yılYuh onlara şrfsizmiş hepsi demek ki seni kullanmak istiyorlar uzak dur öyle tiplerden aman sakın
00 Yorumla
+1 yılsacmalama böyle isteyen erkek seks yapamıycagını bildigi icn reddediyo seni seven böyle sevsin
00 YorumlaHahah sondaki tepkin güzeldi 😀 ver bence hangi şehirdesin
00 Yorumla
+1 yılKimseye verme sadece kocana ver alanda aldıktan sonra gider
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Verici bi tipin varsa ve alamayacaklarını öğrenince kaçıyorlardır. Boşa zaman kaybı
01 Yorumla- +1 yıl
Verici tip nasıl oluyor yav?
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAlnında mı yazıyor bakire diye nereden biliyorlar? İlk görüşmede direk bakireyim mi diyorsun yoksa
00 Yorumla
+1 yılİlla içeri girmek ki gerek sürttür yalattır ne bilim yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. hemen 2. görüşmede her seferinde bu konu nasıl acılıyor? biraz sacma geldi sorun
00 Yorumla
+1 yılEee yani bari bermisken deneyimli olgun seni mutlu edecek bir erkek olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkekler bu soruya inanmak istedikleri için mi inanıyor, yoksa numara mı yapıyorlar 😒
11 Yorumla- +1 yıl
Yağ çekiyor bazıları, ya düşerse hesabı ama trol olduğu belli
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgililerinin hepsi seninle ilişkiye girmek mi istiyor ki. Sen istiyor musun peki iliskiye girmeyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenle görüşmesinin amacı belli değil mi hep öyle erkekler buluyorsun demek ki. dr
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılvereyim mi dediğin şey önemli bir şey evlenirken sorun yaşayabilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır verme bunun için geliyorlar zaten doğru bir profil değil onlar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. verme onlar seni sadece cinsellik için tanımak istiyor
00 Yorumla
+1 yılistersen ver istersen verme bizene bakire olup olmamanla alakası yok bence
00 Yorumla
+1 yılAyyy sktrgitt demen daha iyi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Arka kapıyı aç 😁
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Bakire olmamdan dolayı ben hiç reddetmem
00 Yorumla
+1 yılBakireysen bakiresin sen ne istiyorsun bu önemli
00 Yorumlaİlişki yapamadıkları için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. İlk buluşmada bakire olduğunu mu söylüyorsun? 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sevişme yetmiyo mu onlara
00 Yorumla
+1 yılSenin karşına çıkanlar ş…. boş ver onları
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. gel alıyım bennn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. verme tabi nie vercen delimisin sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTalibim sonu evlilikte olabilir
00 Yorumla
+1 yılAnal da vermediğin için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bakire ile daha iyi olur aslinda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılVerme dursun
00 Yorumla
+1 yılverme
00 Yorumla
+1 yılTabularini yikmadan yasa
00 Yorumla
+1 yılYatmak mi istiyorlar
00 Yorumla
+1 yılNe veriyon
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVer kurtul
25 Yorumla- +1 yıl