sızın cevabınız suna benzıyor aynen
ben sıze saatınız var mı dıyorum...sız bana saatı soylemek yerıne evet saatım var dıyorsunuz...
Yalnızca zevk için olsa idi her isteklenişimde hiç bilmediğim bir erkeğe giderdim ve zevkimi yaşar geri gelirdim... Ama böyle değil... Bağlı olduğum ruhun tutkusu ile şahsi arzumun birleşmesi, ikimizin de bedenlerinde somutluk kazanıyor... Soyut mânâda, arzularımız rahmimize düşüyor ve dölleniyor, dünyâya geliyor... Bunun ismi onlara bir beden giydirmektir... Bütünleştiğim ruhun özünü tenimin akıcılığında hissetmek, aramızdaki diyaloğu oluşturan harflerin bedenlerimizde sözcüklere dönüşmesi, teninin hissettireceği sıcaklığın kaynağı olan biyolojik fonksiyonun da ilerisini görebilmek, âdeta ruhların karşılıklı pandomimi... Benim nedenim işte bu olur...
sen benım gerekcemın uzerıne bır de destansı anlatım eklemıssın:))
tebrık edıyorum, her zmnkı gıbı :)
Hormonal gereği. Doğanın kanunu bu biz napalım aga.
Aşk sevgi zevk vesaire bu konunun salatasından ibaret , herkes bu salatayı kendi beğendiğince süsler ve yer.
Seks insanlara özgü birşey değildir . Hayvanlar ve bitkiler , hatta tek hücreliler bile kendince bir seks yaşar. Doğa'nın sonraki nesli oluşturma girişiminden başka hiç birşeydir.
haklısın dedıklerıne katılıyorum ama salt gercek bu olsaydı
ınsan sadece uremek ıstedıgınde cınsel ılıskı yasamaz mıydı?
E.T tarzı bir üreme şekli de verilmiş olabilirdi, dolayısı ile o muhteşem sandığın hislerle dolu seksi yaşamazlardı . Salata kısmını çıkardığında , bir de tür tür canlıları incelediğinde cinsel ilişki lafının sadece insanların konuyu cazip gördüğünden kaynaklandığını anlamak zor değil. Konu sadece bir uzantı ve bir yuva eşittir " bızzzt " . E.T tarzı ise bunu parmak uçları ile yapmak
Cevap
3Cevap
kimsenin aklına gelmeyen bir konuya parmak basmışsın, bravo
yuzeysel kalmamalı...bıraz derınlemesıne dusunmek lazım:)
İhtiyaç öncelikle. Sevgi,
bi bosluktur dolması gereken yani :D
haha
cok fonksıyonel bır cevap olmus :)
Yarına kalabilmek için sex yaparız.
sen tamamen pragmatıst yaklasıosun olaya:)
Yaptığımız herşey bilinçaltının eseridir dostum ve hayatta hiçbişey hayatta kalma içgüdüsünden daha baskın değildir.Kadına nasıl erkekler sexy gelir erkeklere nasıl kadınlar sexy gelir hiç düşündün mü?herşeyin temelinde bu duygu vardır
bunun bılıncaltıyla alakalı oldugunu sanmıyorum...daha cok ıcgudusel bırsey...ama onun da bır sebebı olmalı... yanı bır ınsan neden sex yapmak ıster...bence karsı tarafın bedenını gormek ıcın deıl
Söylediğimi farkı algıladın sanırım
Zevk icin .. ;)
umarım kımse sana tanısma bahanesıyle bıle olsa saatı sormaz :D
ahah ins :P
selam canım asdasd :D
LAN BENI TAKIP MI EDIYORSUN!
tabiki hayır, pişti yapayım dedim. Kücük kızlar gibi trip atma!
...
şşştt hakkınızda takıpsızlık kararı verıyorummm...
uzatma artık sen de mavili
zevkli olduğu için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar