bu sadece ınsanın vucuduna olan merakla ılgılı olabılecek kadar kısıtlı bırsey mı sızce?
Kadınlar ve erkekler neden seks yapmak ısterler?
bu sadece ınsanın vucuduna olan merakla ılgılı olabılecek kadar kısıtlı bırsey mı sızce?
doğanın kanunu budur. herşey diyalektik ilişkiye göre yaratılmıştır. tez-antitez=sentez yani. neyse çift yaratılma meselesi de budur. erkek kadın çifttir ve birbirlerini tamamlarlar böylece sentez ortaya çıkar. kadın ve erkeklerde bu isteğin doğmasıda yaratılıştan gelen hormaonal yapı dolayısıyladır.
Bence sevişmek, gerek erkekler için olsun, gerek kadınlar için olsun beden ve ruh sağlığı ve esenliği için gerekli olan bir şey. Bedenden öte, ruhun doymasıdır. O hazlar, insan ruhuna huzur ve mutluluk verir.
"Neden a kişisi değil de b kişisi"; Kimisi aşık olduğu için, kimisi beğendiği için, kimisi sexy bulduğu için, kimisi üremek için, kimisi de yapmış olmak için vs vs. Yani herkes kendine has bir nedenle yaşar seksi. Önüne gelen herkesle yapılmamasının sebebi de bu ve bunun gibi kıstaslardır.
kadınlar bır erkekle sex yapmak ısterse yataktakı performansını merak ettıklerı ıcındır bence:)
Benim için en son nedendir o alakası yok bence
pekı o halde...tıpını cok cok begendıgın bır erkek dusun ama tayatkakı performansı yuzde 30...
tıpı cok ıyı olmayan normal bır erkek dusun ama yataktakı performansı yuzde 50...
tıpı cok kotu ama yataktakı performansı yuzde 80... hangısını secerdın?
not: yuzde yuz performans the best olandır ve bır erkegın performansı en ıyı ıhtımal 85 ı gecmez
Sekse önem vermiyorum ben kimi seviyorsam onu seçerim cinsel performans benim için önemsiz
oyle sana sen
Öff sen mi bileceksin beni ben mi bilecem kendimi. Hasta mısın nesin yorum yaptım işte kendi açından değerlendirip "sen de böylesin" diyorsun bi git yaa
tanıdıgm ılk kadınsın sankı hayret bıse ya:) neyse tamam snn dedıgın olsun kavga cıkmasın...
herkes bir değildir kafana sok bunu ok
tabı ya nasıl aklıma gelmedı, herkes bır deıldı sahı:)
kdınlar ve erkeler seks neden yaparlar seks mutlu eder her ikiside ondan isterler hem ihtiyaçdır hoşlarına gidince devamlı isterler her ikiside
ya yle de her onune gelenle yapmak ıstemeyecegın bırsey bu... bu ayrımı neye gore belırlıyor beyın?
erkegın kım oldugunun hıc onemı yok gıbı konusuyorsun ama:)
yok anlatamadım neyse:)
Cevap
6Cevap
Çünkü pipi ile kuku birbirini çeker mıknatıs kimin.
bu bilimsel içerikli cevabınız için teşekkür ederiz sayın guru
bence kuku enerjının cekım merkezı...pıpı ıse hep kukunun yonune bakan pusula ('.')
Sence neden haha, kanı kaynıyor hespinin fazla enerji atılmalı
insanın doğasında oldugu için yaparlar yaradılıstan otürü bu var insanoğlunda
Allahu teala insan neslinin üremesi var olması için insanoğluna böyle bir kudret vermiştir.
doğa bizi çağıyrıyor:DDD
reklam kokan cumleler bunlar :d
ates senı cagrıyor soylemıne atıf yaptım sadece...tamam kızma haklısın evet doganın kanunu :)
bazen:)
sanslı gunumde oldugum pek soylenemez o zmn :d
hormonlar başka açıklamasıda yok
abaza değil abazan .
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar