eşim tesettürlü bir bayan bana tesettürlü olduğu için fantazi yapamayacağını söylüyor ve her istediğimi reddediyor bu doğrumu?
yani islamda fantazi olmuyormu?
yani islamda fantazi olmuyormu?
Bu olayın dinle bir alakası yok bence, açık bir bayan da gururu varsa yüzüne boşalmayı kabul etmez.
Bu p*rno dediğiniz şey ne diye merak edip izledim bir ara. Bu sadece kadını mal olarak görmek ve bu kategoride yapılan hiçbir şeyin makul bir açıklaması yok gözümde. Videoların sonu hep yüze boşalmayla bitiyor genel olarak. Bu gurur ve onur kırıcı bir hareket. Gerçekten seven bir insanın da sevdiği insana bunu yapmak içinden gelmez. Bu kadar fazla p*rno izlemeyin, bilinçaltınıza yerleşmiş.
Yok bunları istiyorum diyorsanız da evlenmeyin. Hem de böyle tesettürlü yetişmiş, dinle içli dışlı biriyle..
O kadının sizin eşiniz olması, onu sizin seks köleniz yapmaz. Dinde memnun etmek kelimesinden de bunların kastedilmediğini düşünüyorum. Kendi pis arzularınızı haklı çıkarmak için dini kullanmayı da bırakın lütfen.
Kısaca eşiniz çok haklı. İstememe sebebi sadece din değil, bu isteklerin akla ve insanlık onuruna uygun olmamasıdır. Saygılarımla..
Rica ederim
Güzel soru bende evliyim tesettürlü. Ama bu eşim ve benim aramda. Mesela ben yapmak istiyorum ama yapamıyorum bazı şeyleri. Sadece giyim konusunda giyerim ama icraatım yok yapamıyorum. Eşim yardımcı oluyor bu konuda. Zaten eşim için yapıyorum gözü dışarı kaymasin diye. Sadece red ettiğim şey makattan yapmak istemesi ve buda haram o yüzden izin vermiyorum. En iyisimi siz eşinize sorun bu konu hakkında hadisler vs ayet mi var yapamayız diye? Çünkü tam tersi bu konu hakkında resullah efendimiz eşinizi tatmin edin der yani böyle saçmalık yok eşinize özel durum
@zigzawor teşekkürler 😝😝😝
@ciftonik bakin eşinize hadisleri okutun açık açık konuşun. Kadın erkeğini mutlu etmeli gözünü dışardan içeri sokmalı 😊 anlatabiliyormuyum bunu eşinizle konuşmanız gerek. Tesettür dışa dönmek demek kocaya dehilki
esler arasi namahrem iki kisi arasinda olur. Bunu burda paylasman hic hos degil.
Ve allah helal kildigi herseyi helalin olan esinle yapmaya müsade etmisken senin esinin böyle yapmasi uygun degil.
Yanliz fantezi derken haram olmayan seylerden bahsediyorsundur umarim.
İslamda kadının erkeğini yatakta memnun etmemesi günahtır. Bunu açıp okuyabilirsiniz.
Cevap
10Cevap
Fantezi derken ne olduğu önemli. Mesela ters ilişki, sapkın ilişki türleri haram. Aynı şekilde aranızda bir gizlilik olabilmeli, başkalarının şahit olabileceği şeylerinde doğru olacağını zannetmiyorum, şayet ulu ortamlarda veya kamera kaydı gibi fantezilerin varsa.
Fakat eşine seksi fantezi çamaşırlar vs. engel değildir.
Dini açıdan bilemem ama eşinden istediğin beklediğin uç ya da ona göre fazla absürtse türbanını vb bahane edebilir ki malum kapalı yetişmişse bununda olumsuz getirileri vardır. Anlayışlımve sabırlı ol bence
Yanlış yapıyor kadının helali kocası herseyi yapmalı Anal hariç o haram
Yok hanımın hata var ama onunla konusabilirsin açabilirsiniz konuyu
Grup veya eş paylaşma veya anal İslamda haram onun dışında oral dahil yapabilirsin.
Ne peki istedigin
Gayet normal seyler bunlar ifsa videolarina bak nette kapalilar neler yapiyor
Normal istekler bunlar en azindan bir kez yapsan daha ustelemezsin zaten
Bence yanlış düşünüyor seks evlilikte önemli bı konu ve iki tarafında Mutlu olması için sınırsız yaşanması gerekli snra diyorlar erkekler neden aldatıyor işte bu kısıtlamalar yüzünden.
Arkadan ve hayız halinden başka herşey serbest ama bunları nerden duyuyorlarsa milleti evlilik ten soğutuyorlar ondan sonra aldattı oluyor
yavv arkadaş şurda eşleriniz ile olan cinsel hayatlarınızı paylaşmayın kendinizden bile sakının özel hayatınızı..
Yani doğru yapıyor tesettürlü bir bayan kendini seksi hissedemez zaten kadına kişilik bölünmesi yaşatmayın
@KaanBond var tabi gerçekten hakkıyla kapanan insanın şehveti azalıyor
Tabi eşimizin dışardaki şıllıklara gözü kaymasın diye herşeyi yapmalıyız memnun etmeliyiz
@KaanBond ben öyleydim eskiden bikini felan giyince çok seksi kadın gibi hissediyordum kendime daha çok bakıyordum , kapanınca seksi hissetmedim
Yani altta da biri yazmış kapalı yetişince daha utangaç filan olur
Doğru yoldasın gizli... bozma kendini böyle devam et.
@Stanpolis bilemem ki onlar da eşiyle seks yapıyorsa onlar da kendini seksi hisseder ama anlık dışarı çıkınca biter
Öyle yapan kapalılar sadece kendini kandırır seksi olamas yolda makyaj yapamaz dar giyinemez siyah giyinir mümkünse diğerlerinin açıklardan farkı yok
@KaanBond evde eşinin yanında tabiki olabilir onda sıkıntı yok... onun anlatmak istediği şey farklı olayı yanlış anlıyorsunuz
@Sert_Çocuk1 valla okuma özürlüler
Ayrıca kapalı olan niye seksi olsun bu saçmalık
@Stanpolis soralım tanga bikinili Ruslar mı kapalı Türk kızları mı bir kere Ruslara bakınca anlıyorsun nasıl tecrübeli iyi olduğunu kapalı kızlar daha utangaç yetişir ve tecrübesi yoktur evlenene kadar varsa da çakma kapalı oluyor
@Stanpolis ben güzelliklerini demiyorum tecrüben olduysa bilirsin hepsi çok açık seksi giyinir ve işten çok iyi anlarlar😜
@Stanpolis doğru ve gereğine uygun kapanmış bir bayanı ALLAH zaten haram gözden korur kızın anlatmak istediği bu... seni tahrik ediyors bir kapalı, o gereğine uygun ve samimi kapanmadığındandır... öyle çarşafla geliğ plajda bikiniyle denize giren çok hatun var... kişinin içinde yoksa isterse yatak çarşafına sar o kapalı değildir
@Stanpolis işte olay bu... gerçekten ALLAH için kapanmış bir bayanın yabancı bir erkekle işi olmaz.
@Stanpolis asıl ruh onlar da var tek sevdikleri eğlenmek filan tam dişiler yani 😜Ama geçen bir ukraynalı kadın boşanma davasındaki hakimle birlikte olmuş kayseride onlar da çok normal bunlar
@Sert_Çocuk1 allah için kapanan kaç kadın var sen bu zamanda bunun samimiyetine inanıyormusun ve kadınlar allah için kapanmaz erkekler kapanmalarını istedikleri için kapanır
@Stanpolis sen görmemişsin.
@Stanpolis pardon ne demek kadin erkek istedigi icin kapanir
Bu sacmaligi nerden cikardiniz ya da nasil boyle bir izlenime sahip oldunuz cok merak ettim dogrusu
kadın niye erkek istediği için kapansın o kim ki yaa büyük bir emir bu farz
Ne istiyorsun ki ona göre yorum yapmak gerekir
Bence sen kafayı yemişsin böyle fantezilerin var ise türbanl bir kadınla işin ne yazık kadına
Pardon yanlış okumuşum :D O zaman oral falandır
Eşinin iğreneceği bir şey ise tesettürü bahane ediyor olablir
1. iğrendiği içindir ya da hakaret olarak görüyordur diğerleride biri görür diye korkuyordur
Evde eşine tesettür ayakları yapmasın
ne tür fantazi istiyorsun
Ne alakasi varki
Sen galiba çok genissin kadın hakli
ne istediğine baglı
E bir zahmet
Fantaziye bağlı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar