Biz sevgilimle bir kaç gündür sevişiyoduk herşey çok güzeldi aşk vardı tutku vardı çok mutluyduk bir an grup konusu açıldı ve bende merak ettiğimi söyledim oda istediğini söyledi denemeye karar verdik ben istiyorum evet ama meraktan sadece ona da defalarca sordum istemiyorsan yapmayalım dedim istiyorum dedi dün gece aramıza onun bir arkadaşını aldık beni evden alıp eve bıraktılar geri döndüğümde çok pişman oldum o da bunu kaldıramadı bu sabah yine buluştuk ama çözemiyoruz ne olur yardım edin ne yapmalıyız çok seviyoruz birbirimizi
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılsiz nasıl insanlarsınız Allah aşkına birde seviyoruz birbirimizi demişsiniz.. arkadaş seven insan sevdiğini kendinden bile kıskanır sakınır, siz bırakın sakınmayı düpedüz birbirinizi paylaşmışsınız bir erkek nasıl böyle bir istekte bulunabilir sevdiği kadını bir başka erkeğe nasıl servis edebilir ve bundan da zevk alır haz duyar.. arkadaş fantezilerinde bir sınırı vardır.. soruyorum sorunun sahibi olan şahsa sen bir başka erkeğin altında inlerken bundan erkek arkadaşın ve sen nasıl bir zevk aldınız ki bukadar aşagılaşabildiniz.. kusura bakmada sen kadın olarak kabul etmişsen bu rezilliğin baş aktörü sensin... daha hala birbirimizi seviyoruz deme seven adam, adam olan adam sevdiği kadına asla bir başkasının gözünün yanlışlıkla kaymasına dahi müsade etmez edemez.. sen sadece erkek arkadasının ve onun arkadasına meze olmussun.. bu rezilliği hayat kadınları bile kabul etmezler..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin sevgilin gerçekten şrfsiz bir insanmış ak bir insan nasıl sevgilisini başkasıyla paylaşır töbe ya
32 Yorumla
Soran+1 yılbir hataydı oldu işte
Cevap sahibi+1 yılYaw he hataymış halada sevgilim diyorsun seven biri nasıl paylaşır sevgilisini bırakın bu işleri
+1 yılSevdiği insanı paylaşma duygusunu idrak etmem mümkün değil ama hadi yaptınız arkadaş ne? Bari bur daha karsilasmayacaginiz birisi olsaydi. Toparlanmaz artik bu. Sonucta cevresinden bir insan.
13 Yorumla
Soran+1 yılAma güvenilir olması gerekiyordu bakireyim
- +1 yıl
Daha ne kadar saçmalayacaksın bakalım. Ne bakiresi ya bir git :D
Soran+1 yılAllah allah ya bakireyim diyorum o yüzden tanıdık güvenilir birini istedim
+1 yılZor durumm ama cozulemeyecek bir sorun değil bana yaz müsait olursan
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
45Cevap
Siteye kafa dağıtmak için girdim, önüme çıkan ilk soru bu ve midem kalktı. 3. kişi kadın olsa bir nebze anlarım ama ERKEK ile... Oldu olacak kamera da koysaydınız p*rno çekmiş olur hatta satar parasını yerdiniz. En azından yaptığınız şeyin bir getirisi olurdu?
20 Yorumla
+1 yılBence seni sevmiyor seni sevseydi cinsel ilişkiye girmezdi seninle töbe et bidaha yapma rabbine yarvar seni affetsin pişman ol rabbinin seni affetmesi için uraş kurana bak nasıl af olabilir sin bak sakın yapma töbe et bidaha yapma bak kurana rabbim beni nasıl affeder bak rabbinin seni affetmesi için uraş bidaha da asla yapma
20 YorumlaLan arası yok yemin ederim bu milletin ya. Biri kıskandığından vurur öldürür biri de tövbe yarabbim ya. Alıp karşına konuş sonrasında olmazsa olmuyor demekki
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Afedersin biz de üniversitede grup olayini yasadik ama bu kadar psikolojiye baglamadik. He bizde kimse birbirine asik degildi. Belki o yüzdendir. Ama ikiniz de birbirinize sorarak danisarak yapmissaniz üzülmenin de bir anlami yok emin ol.
00 YorumlaAferin sana bu sevgi olmaz seven insan boyle bir sey dusunmez sevdigi kiza da soylemez yapmazda bir de seni baskasina dokundurtturuyor bu sevgi ask degildir sevgiyi aski ne hale getirdiniz ya igrencsiniz ya
01 YorumlaYine mide bulandırıcı sapkınca yaşanan ilişkşler ve kaçılmaz pişmanlık 😏
22 Yorumla
Soran+1 yılHataydı nasıl düzeltcem ben bu durumu ya çok seviyorum onu
+1 yılSalak gurup demek bı kaç erkek bı kaçta kız aynı odada kim kime dum Duma ilişkiye girmek demek bu nasi aşk nasi tutku siz p*rno filmi çekemiyorum istiyosunuz
00 YorumlaTanıdık arkadaş olmamalıydı orada hata yapmışsınız. Çok zor üzüldüm sizin adınıza. Ya herşey bitecek ya da o çevreden uzak olacaksınız o zaman belki düzelebilir diye düşünüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim o yüzen tanıdık aldık güvenilir olması gerekiyordu
Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Kaldıramayacaksa neden istedi ki? Normal bir sevişme gibi algılayıp hayatına devam etmeli... Yoksa düzelmez...
04 Yorumla
Soran+1 yılKaldıramayacağını bilmiyordu ki 😔
Soran+1 yılZamanla geçer belki
Yaptınız tamam anladıkta arkadaşıyla niye yaptınız nasıl bir dünya
02 Yorumla
Soran+1 yılGüvenilir olması gerekiyordu bakireyim
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. İlk başlarda olur tabiki böyle durumlar konuşun bu durumu birbirinizi sakinleşirin olan olmuş değilmi
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu kaybetmekten korkuyorum bu sabah buluştuk elini tutarken bile kendimi kötü hissettim ellerim buz gibi oldu
Mideniz bayağı genişmiş, verecek bir akıl bulamıyorum, şeytana sorun birde iç sesinizi dinleyin
10 Yorumla
+1 yılSevgilinin arkadaşından mı daha çok zevk aldın bence buna bozulmuştur.
00 YorumlaKendiniz istemişiniz ama ne demişler alışmadık dötte don durmaz
00 Yorumla
+1 yılIsteyen sizsiniz sonra sorun yasayan da.. Sacma degil mi? Konusarak ve unutarak cozebilirsiniz..
06 Yorumla
Soran+1 yılUnutamıyorum sürekli aklımda o halin diyo
- +1 yıl
Hosuna gitmis oyleyse..
Soran+1 yılHayır o Biraz durdu sonra çekildi gitti ama arkadaşı beni bırakmadı ben de o çıkınca pişman oldum zevk falan da almadım zaten
- +1 yıl
Bir de ucuncu kadin almayi deneyin belki unutur!!
Soran+1 yılEllerini tutarken bile kötü oluyorum bir daha nasıl yapcaz ki
- +1 yıl
Ayrılın öyleyse.
sizin sevginizi siikim bari birbirimizi seviyoruz demeyin!! sen bu gidisle daha cok farkli yaprak alirsin
10 YorumlaDemek ki sevgilin seni sevmiyor kullanıyor sadece başkasıyla paylaştığına göre.
00 YorumlaYaz bana istersen konuşalım anlat sorunu yardımcı olmak isterim
00 Yorumla
+1 yılGece ki zevkin yerine şimdi utanç bürümüş zamanında ki hurmalar misali
00 YorumlaHayvanlar bile eşlerini kıskanıyor
İnsanlara düşünüp tütersiniz diye beyin vermiş00 Yorumla
+1 yılGrupta iki erkek olmaz iki bayan olur sevgililer için beyin namına bişi yok sizde
00 Yorumla
+1 yılBitsin artik su troll sorular.
06 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim trol değil mahvoldum çözüm bulamıyorum
- +1 yıl
Bak kizim eger sevgilin seni paylasabiliyorsa onun gozunde senin zerre kadar degerin yoktur sen onun icin sadece bir objesindir...
Soran+1 yılDün geceden beri karşılıklı eriyip bitiyoruz ama sevmeyen bir erkek neden böyle olsun ki
- +1 yıl
He canim he kesin eriyip bitiyodur. Cok sevdiginden seni baska bir erkegi altin tepside sunmus wuuu aska bask 😅
Soran+1 yılKeşke yardımcı olmayı deneseydin
- +1 yıl
Nasil bir yardimda olabilirim ki? Ondan uzak olman gerektigini sende bende burdaki binlerce insanda cok iyi biliyor. Sen hala bilemiyo musun?
Ne midesiz insanlarsınız ya.
10 YorumlaUlan ne sacma yaratiklarsiniz.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeviyosa seni niye başkasına s.. ktirmiş
23 Yorumla
Soran+1 yılGrup merakı sadece
Soran+1 yıl@MuratX40 ya hata diyorum işte oldu ve pişmanlığı kaldı geriyee
neden 2 erkekte 2 kız değil :D
00 Yorumla
+1 yılbir defol git yaaa iyice bokunu çıkardınız
10 Yorumlanolur troll olsun ya.
10 YorumlaAyrilirsiniz tatlım keşke 3. Kız olsaydi
02 Yorumla- +1 yıl
peki tşkler
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlkinde öyle oluyor alışırsın.
08 Yorumla
Soran+1 yılbir daha asla yapmam
Cevap sahibi+1 yılEvet ilk zamanlarda böyle düşünülüyor.
Yapmamak elbette tercihin ama süreç böyle ilerliyor.
Soran+1 yılZor off çok zorr
Cevap sahibi+1 yılAlışırsın.
Bir süre sonra gülüp geciceksin hatta.
Yaşamış görmüşsün işte.
Soran+1 yılBenden soğursa?
Cevap sahibi+1 yılOlan olmuş zaten.
O ilişkinin süreceğini de düşünmüyorum. Olay sadece grup meselesi de değil.
Herkes farklı heyecanlar deniyor, üst noktalarından biri de grup seks. Çok çok ilerlemiş ilişkilerde renk katmak için kullanılır. İlerlememiş ilişkilerde oldu bittiye getirilir.
Soran+1 yılSadece merakk😢
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi olan olmuş, yasadiniz bitti. Bundan sonrasına bakarsanız. Yaşamadım da demezsin.
Bir sonrakinde kararını sen verirsin, merak kısmını geçtiniz.
- Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılSiz ne ile besleniyorsunuz merak ediyorum doğrusu
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah ıslah etsin sizi sizin gibileri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalan konusma kes kes
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. 😄😄😄 olan olmuş boşver
00 YorumlaAferin bır ton ıncırı bok etmişsiniz
00 YorumlaAranıza alıp tam birleşmemi oldu yoksa
00 Yorumla
+1 yılGruba beni cagirsaydiniz ya la
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılOnun arkadaşıda sana iş tuttu mu
00 Yorumla
+1 yılAllah belanizi versin
20 Yorumla
+1 yılYaşarken zevk aldın mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk başta evet ama sonra o çıkınca herşey bitti adam zorla devam etti
- +1 yıl
Çıkınca derken? Boşaldığında mı?
Arkadaşı ile bişey yaşadın mı
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılOral yaptık analdan da sadece kafasını soktu ben dayanamadım daha ileri gitmedi orda boşaldı bitirdik
Soran+1 yılBakireyim çünkü
Soran+1 yılÇok kalındı
Soran+1 yılOfff
Soran+1 yılÇıktı gitti dayanamadı
Ne güzel tost oldun mu yoksa sadece izledi mi?
00 YorumlaSon pismanlik fayda vermez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHala birlikte misiniz?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir daha kimseyi almayın aranıza
011 Yorumla
Soran+1 yılPeki nasıl çözelim bu durumu unutamıyorum diyo
Cevap sahibi+1 yılbir müddet ayrı kalın. Özleyince unutur insan.
Soran+1 yılSanırım en mantıklısı bu ama onu görmeden nasıl yaşycam ben kokusunu içime çekmeden gözlerine bakmadan offf delircemm
Cevap sahibi+1 yılKısa bir süre sabredeceksin. Hangi arkadasini getirdi gruba? Sana da fikrini sordu mu getirmeden once?
Soran+1 yılKonusu açıldı merak ediyorum aslında dedim ama güvenemem kimseye dedim oda istiyorsan deneriz dedi ben tanımıyodum getirdiği adamı sadece güvenilir olsun dedim o kadar
Cevap sahibi+1 yılCinsel anlamda bir haz aldın mı peki?
Soran+1 yılİlk başta aldım evet ama sonlara doğru o çıkıp gitti dayanamadı o zaman çok kötü oldum bitiremedim de
Cevap sahibi+1 yılİlişki esnasında zevkle ağzından onu incitecek birşey çıkmadı değil mi?
Soran+1 yılHatırlamıyorum ki ne dediğimi
Soran+1 yılNasılım diye sordu kucağındayken be de harikasın d im sanırım
Cevap sahibi+1 yılUmarım duzelir aranız bir daha yapmayın böyle şeyler :)
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılbu sefer 1 de kız alın
00 Yorumla
+1 yılSonu hüsean ayrılık olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin erken mi boşaldı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız mıydı erkek mi
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz grup yaptınız mı bari onu de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgılıyle yapılmaması gereken seyler bnce..
00 YorumlaNeyi cozemiyosunuz
00 YorumlaŞaka yapıyorum de 😒
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhehe komikkk
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbende yaptımm :)) gecer zmanlaa istersin gene
Soran+1 yılAsla😢
Cevap sahibi+1 yılhehe sen öyle san dicem ama nyss tanımadık bulun her zmann
Soran+1 yılGüvenmek gerekiyordu
Cevap sahibi+1 yılzırt dıye bulmanızz gerekmıyorduu ama bakire olup nasıl yaptın anlamadım ben :))
Soran+1 yılAnal
Cevap sahibi+1 yılnasıl grup oluyor bır delık varken yahuu :))
Soran+1 yılOral ve anal
Cevap sahibi+1 yıldelıce zevk almadınmı yaparkenn sonuctaa
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle bir hata yaptık yardımınız gerek detaya lütfenn😕😞😔😢?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler