Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek arkadaşını savunup durmuşsun yürü git barış o zaman ne bu yani,saçma sapan soru soruyosun bekleyemiyor musun baya kötü durumdasın anlaşılan,eski erkek arkadaşınla fuckbody durumu yaşayın güzel güzel takılın ama sevgili olmayın haaa sakın bu birinci seçeneğin ikinci seçenek body ler gelsin gitsin nasıl olsa amaç s.x yeterki ihtiyacın görülsün
01 Yorumla
Soran+1 yılsavunmuyorum ben benı seven ınsanla ayrılmama ragmen yapsam ne olur dıorum. bu ınsan abna bunu solemıs sızce benı kullanıyor mu dıye bır soru sormuyorum. başlıkta da kocaman yazıyor ben malımı bıldıgım ıcın YARGILAYACAKSANIZ YAZMAYIN diye. bekleyemıyorum galıba bılmıyorum. işte bende dıorum kı eskı erkek arkadşmla fuckbody mıdır nedr ole olsam ılerısı ıcın ne gıbı sonuclar dogurur?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek arkadaşın başkasıyla yaşayınca...olursun demiş ya yalan söylemiş. onunla da yaşarsan...olursun
71 Yorumla
Soran+1 yılen net cevap.
+1 yılUyanık hem senden ayrılıyor hemde başkasıyla yaparsan or*spu olursun ama sevdiğinle yaparsan olmazsın diye seni kafaya alıp kendisinden başkasıyla yapmaman için demagoji yapıyor ve sende zeka özürlü gibi buna kanıyorsun öyle mi? Senin gibiler hakediyor kullanılmayı. Git yat onunla devam et kullandır kendini. Yazık ki gram beyin yok sende.
311 Yorumla
Soran+1 yılben ayrıldım bu bır. ıkıncısı baskalarıyla yapmayım dıye dıor gerçekten bunu . içimin kaldırmayacagını bılıor cunku. kendısı de eskı kulagı kesıklerden yanı bana ıhtıyacı yok ama ben hanı bu durmda gıdıp baskayla yapacagna gel benle yap o zmn dıor.
- +1 yıl
Elinin körü ne yaparsan yap. O zaman ne soruyorsun burada gereksiz yere. Ayrıldın madem hala ne yatmayı düşünüyorsun ya da yatacaksan ne ayrılıyorsun? Ergenlerden kurtulamadık gitti ya.
Soran+1 yılanlayamadıgnz nokta surası ayrıldım ama baskasıylada sex yapmak koyuyor bana . bole bole 30 adamla mı yatacam yanı ben sımdı. onla yatmayı dusunmemn sebebıde bana kotu gozle bakmayacak tek erkek yaratık olması .
- +1 yıl
Ayrıldıysan nerden bili,yorsun kötü gözle bakmayacağını?
Ayrılacağın adamla yatmış birisin. Yattığın adamla ayrılan birisin. Madem yattın neden ayrılıyorsun ve ayrıldın neden onunla yatmaya devam ediyorsun?Sende bunu anlamak istemiyorsun. O adam demez mi ayrıldık ama hala kölem benden başkasıyla yapmıyor. Yatağımın or*spusu demeyecek mi? Ayrılmanın verdiği intikamı farklı şekilde almayacak mı? Biraz ayakların yere bassın yaaa!
Soran+1 yılişte demeyecek bır ınsan o yuzden yoksa zaten bende hayatta yapmam. ama tabı babana bıle guvenemyeceksn bu devırde. dogru olabılırsın.
- +1 yıl
Madem öyle biri demez etmez ise neden ayrılıyorsun? Bence sen sorunlusun. Ne yaptığını ve ne istediğini bilmeyen birisin. Otur düşün ve öyle karar ver.
Soran+1 yılya bak ayrılma nedenımızle ne bu sorunun ne benm cınsel ıhtıyacımın bır alakası var. ayrlma nedenımz armut dıyelım. benm sordugum soru elma. onun adam gıbı adam olması bazen yetmıor bazı seyler ıcın . oyle bısey demıor dıe ayrılamazsın dıye bırsey mı var? ama ben ayrılmama ragmen onunla bırlıkte olayım mı dıorum bu ılerde ne gıbı sorunlar dogurur.
- +1 yıl
Ayrılmana rağmen beraber olmanız fuckbuddy olmanız demektir ki bu durumda ne sen ne o ayrılmış sayılmazsınız. Birbirinizden kopamazsınız. Sık olmasa da benimde senede 1-2 görüştüğüm eski sevgilim var ve Farklı şehirde yaşıyor artık. İstanbul a geldiğinde görüşüyoruz ya da arada arıyor ama sanki hala berabermişiz gibi. Yani devam etmen cinsel ihtiyaç görmen ilişkiyi bitirdiğin anlamına gelmez. Onun isteğine cevap vermen demek her anlamda devam etmesi ve kullanılman demektir.
Soran+1 yılbak buna eyw derım işte. ılla benmle yatınca benı kullanmıs mı oluyor bu da bır tabu yanı. neese ama cevabımı aldm ben saol bu arada ılk basta kı tavrının ıyı nıyetınden oldugunu anlayabılıyorum . teşekkurler:)
- +1 yıl
Onun seni kullanması demektir aslında karşılıklı zevk alıyorsunuz ama kastettiğim erkeğin hala seni kısıtlaması başkasıyla olmanı istememesidir. Bu çoğu erkekte vardır. Bende istemem sevdiğimin başkasıyla olmasını. Sen bitiren taraf olmasaydın anlardın ne demek istediğimi. Rica ederim.
Soran+1 yılkullanmal sevmeyen adamın deger vermeyen adamın yaptıgı seydır. kısıtlama konusunda hak verıyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılO sadece kendini dusunmus guya kandirip kendi irispisi yapcak seni, unarim anlamissindir bunu.
Yani baskasi bul da diyemem guvenmek zor sevmek zor, napmayi dusunuyosun peki sen?016 Yorumla
Soran+1 yılya tanımadgnz ınsanlar hakknda yorum yapmayın. bılmedgnz durumlar hakknda yorum yapmayn.
Cevap sahibi+1 yılhhaha komik misin sen ya, fikrimizi soran sensin yani nasil tanimamizi beklersin ki anlattigina gore yazdim dusuncemi. Ve hala ayni dusuncedeyim sence gercekten masum mu yani en azindan oncebaska yollar teklif etmis olmali mast. Sanalsex gibi, yaptimi bunlari
Soran+1 yılben sıze durumla ılgılı fıkrınızı soruorum tanımadgnz bır adam hakkındakı on yargılarınız degıl.
Soran+1 yılbak canım arkadaşım bızım yasadgmz cınsel ılışkıyı bana hıc teklf etmedı o altta yazdgnz seylerı hıc yapmadım mesela. bız severek beraber olduk olmadı ayrıldık. sızede sordugum ayrılmamıza ragmen benı seven adamla olsam sonucları ne olur? adam benı kullancakmıs bılmemne bu fıkırler sıze kalsn. sıze sordugum soruyu yazdım
Cevap sahibi+1 yıltamam canım arkadaşım özür dilerim, bana hiçbirini düşünme zaten ki bence kendine hakim olabilirsin inanıyorum sana yani ne eskine evet de ne de başkasını düşün yani eskinnle bir kere çok mide bulandırıcı bir de sevgilisi olduğu zamanı düşün o zaman yapmasanız bile bırakmak zorunda kalcaksın zaten o yüzden canım arkadaşım seni düşünüyorum beni dinlersen ikisini de yapma derim, bırakabilceğini hiç düşünmüyo musun yoksa?
Soran+1 yıldusunuyorum da yapabılır mıyım sızce?
Cevap sahibi+1 yılbence kesinlikle yapabilirsin inanıyorum sana, ne kadardır sex yapmadın mesela, başka şeylere odaklan dışarı çık, meşgul et kendini ama çok zorlanıcağını da sanmıyorum mast. yetebilir bence sana
Soran+1 yıl2 hafta faln oldu. valla mı kız yapabılır mıyım:D
Cevap sahibi+1 yılhhaha valla kız, 2 hafta çok iyi bir zaman değil mi hem, yapıyosun işte :D
Soran+1 yıltamam o zaman dayanabilrim ben hiç bulaşmıyım kımselere:d saol valla :)
Cevap sahibi+1 yılelbette yapıcaksın hiç bulaşma ve hatta eskin bile olsa birinin sana böyle bir teklif yapmasına izin verme, tekrar açarsa filan konuyu sen net bir şekilde kapar derim, sen sağol :))
Cevap sahibi+1 yıl:D teşekkür ederim
Soran+1 yılalttakı cesaretlendırmen ıcın:d::d
Cevap sahibi+1 yılkabul et iyi gaza getiriyorum :P şaka şaka sana inanıyorum gerçekten :)
Soran+1 yılyaaa çok saol :) valla
Cevap sahibi+1 yılher zaman :) sen sağoll
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılSeni kulkanmis yeterince baskasini bulmustur bulamamistir bilinmez yine seni kullanmak icin diyor elinin altinda hazur ihtiyac giderici..isi bitince wc kagidi gibi kaldirip atcak seni..
012 Yorumla
Soran+1 yılhahaha evet ondan evlenme teklıfı ettı abı herkesı kenedenz gıbı sanmayın:D bılemdgnz seyler hakkında da yorum yapmayın lutfen. sıze sordgum suşu ankı durumum bu ıhtıyaclarım var bunu benı seven adamla mı yapıyım ayrılmş olsak da benı sevmeyenlere mı kendımı kullandırayım
- +1 yıl
Senin kafan mi guzel yukarda yazdiklarinla verdigin cvb birbirini hic tutmuyor ayrica erkek erkehin ne dusundugunu anlar algilar..kadinlar nasil birbirini anliuorsa..seviyordunuz niye ayrildiniz...ayrildiniz nasil evlenme teklifi etti?madem durum karisik bunkari niye yazmadin sonra cvb hosuna hitmedimi tuhaf cvblar veriyorsunuz..
Soran+1 yılbana erkegın en ıyı bıle o.çocugudur dıyen bır adam o. yukarda ayrıldgm yazıor . baska bırsey yazmıor . olayın derınnı bılmıorsunuz o yuzden yorum yapmayın. sevıorduk benm bazı aılevı sorunlarım ve sorumlulularm var ve onlarla ugrasmam gerekıor , bazende anlaşamıyoruz o yuzden ayrıldık. ayrılmadan once ettı. bunların sorumla alakası yok o yzuden yazmadm.
- +1 yıl
Arkadsim yanlis anlamada bn seninle.muhatap olmak istemiyorum srnin psikolojin iyi degil gercekten..
Soran+1 yılbenm pıskolojımle alakalı olan bır durum yok . ilişkini içerigini bilmeden yok senı kullanmış falan dıye pıskopatça hasta bır şekılde yorum yapan sızsınız. bızım ne yasadıgımızı bılıor musunz? sıze gore adam benle beraber oldu dıye benı sevmıor mu ? dielım kı ole ben sıze fıkrınızı sormadım baslıkta da yazıor yargılamayın dıye. benı bılıor musun? adamı bılıor musun? ne yapıp ettıgımızı bılıo musun? nasıl ınsanlar oldugmuzu bılıor msuun? hayır . ama masaalahh herseyı bızden ıyı bılıorsunuz.
- +1 yıl
Arkadadim yazdiklarin tpik erkek adamin kullani gitme ve seninde burda gaykirisini anlatiyor..madem ogle yazican ki herseyi bizde lafimizi bilip konusalim..hem eksik yaziyorsun hemde yapilan cvbi begemmiyorsun..ben hayat tecrubedine gore dedim srn isine gelmedimi umursama niye canin yanmis gibi. saldiriyorsun demek bir bokluk var yoksa okur gecerdin..neysr haklisin bende salaklik ozur dilerim arkadas seninle ve sorunla mihap oldugum icin.
Soran+1 yılyo en ıyı cevap oalrak setgm cevaba bak o da ısıme gelmıor ama adam fıkrını degıl soruya cevap verıor. canım yanm gıbı degıl dogrusunu anlatmaya calısıorm . bızm ulkede bole bırsey var kız mesela etek gıyer kasar olur erkek kızla cınsellık yasıorsa erkek kzıı sevmıordur bızde yapıorduk bunları . benm tepkm buna. ben sorumda ı benı cok sevıor evlenme teklıfı ettı ay ne guzel dıye yazmak zorunda degl cunku sızı ılgılendıren sıze sordugum soru adamın benı sevıp sevmemeı degl. nese bende boleydm
- +1 yıl
Arkadadim allah yolunu acik etsin...istedigini yap...senin aklin sana yeter..
Soran+1 yılte allahm :D he he evet
Soran+1 yılte allahm :D
Soran+1 yılama haksz mıyım?
- +1 yıl
Arkadadim yaxma gozunu sevim ikide bir.ileti mail geliyor..yazma lutfen..
Ne ayaksiniz yaw :) dunya size guzel. Madem yapacaksin git onunla yap. Ya da firsat olarak kabul edip kendine hakim ol. Yasin daha genc, vajinani çuval gibi genisletme istersen
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılfuckbodyliği istiyosun sanırım ama bunu eski sevgilinle yapman çok büyük hata olur hatta yakın bir arkadaşını düşünmen bile çok kötü olabilir senin için, bence hiç tanımadığın ama sana inanan saygı duyan biri olmalı güven vermeli sana, tanımadığın biri olmasına dikkat et diyorum yani kesinlikle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok saçmalamış. seni kullanmak istiyor sex için bildiğin. sevdiğinle yaşadığın zaman hiç böyle hissetmezsin boşver
01 Yorumla
Soran+1 yılsevdgm oydu zaten. ama ayrıldık.
Sevgilin olsun, ciddi de düşünürseniz tamam işte...
05 Yorumla
Soran+1 yılyav sevgılıyken anlaşamıoruz bız. ama o ben baskasıyla yapmayım dıe dıor.
Soran+1 yıle ozaman zaten yapmaz heralde . aman ne bılıyım ya.
Soran+1 yılbencede
Gizli Üye(36-45)+1 yılamacın sadece sex yapmaksa istediğinle yaparsın
önemli olan sonunda bedel ödemek zorunda kalmaman hamile kalma hastalık kapma...
bu senin bedenin istediğinle paylaşırsın01 Yorumla
Soran+1 yılorası ole tabı
sonucu ne mi olur bence 3-0 maglup olursun golleri hamit burak ve umut atar
12 Yorumla
Soran+1 yılha ha ha
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece kendin kullandırmış olursun eski erkek arkadaşına, o saatten sonra yaşadığınız ilşkinin de ben seni masum kılacağını düşünmüyorum.sadece cinselliğe dayalı ilişkii ha onla ha başkasıyla
11 Yorumla
Soran+1 yılbende ole dedım o da baskasıyla yasadgn kendını kaşar hıssettırı ama benle yasadgn ole hıssettrmez dedı.
+1 yılbak arkadasım seni sex amaclı kullancak bı sevgılın olur onla yaparsın veya gıt en yakın arkadaslarından bırtanesını fuckbdyn yap ama o cocuga yaptrma
04 Yorumla
Soran+1 yılişte ben ya benı sex amaclı kullanack adamı oldurum ya kendımı ozaman.
- +1 yıl
hani kesınlıkle eskı erkek arkadasınla oyle bısıye kalksma sadece sex yparsınz kullanılırsın en yakın arkadasınla yap onla yapma kı ayrıca oyle bısı bulablrsn soncda sende ıstıyorsun sex yapmak anladıgım kadaryla bu kadar ısteklysen kendıne bulabılrsn ama dikkatlı olman lazım
Soran+1 yılbana gorede yakn arkadaşla yapmak cok fena bısy ya
- +1 yıl
hepsıyle degıl tabıkıde cok guvendıgın bırtanesı olur hanı veya sevgılın olur guvenırsın onunla yaparsın
+1 yılanlamadım ama bir secgili bul onunda devam et sex hayatına.
bunun senin için sorun olduğunu zannetmiyorum.06 Yorumla
Soran+1 yılsorun ıste.
- +1 yıl
çocuğu seversin zamanla.
mast bana yetmiyor diyorsun başka yolumu var?
Soran+1 yılayy olmaz
- +1 yıl
ayy diyen kızlar bitanedir :D
ve bence sen bir yolunu bulursun.
Soran+1 yıl:D
- +1 yıl
hoşuna gitti :)
seni gibi seni.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılihtiyacını gidermiş olursun ama alışkanlık yapar,evlensende değişiklik ararsın ve düşünmeden verirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılişte alışkanlık yapar dımı pfff
Cevap sahibi+1 yıliyisimi mast devam evlenince tadını çıkarırsın
her şeyi unutursun. ama kendine yaptığın haksızlığı asla unutamazsın ve kendini affedemezsin.
yine de sen bilirsin karar senin.00 Yorumla
+1 yılhahaha alakya maydonoz mk başkasıyla yaşa yedekte tutmaya çabalamış seni boşver ondan iyileri var mutlaka ;;)))
01 Yorumla- +1 yıl
sana bende kötü gözle bakmam
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl5 yaşında çocuğu ancak ikna eder ama sen ikna oldunmu?
03 Yorumla
Soran+1 yılya herkesı kenedenz gıbı sanmayın. oooo. bızşu anevlensek evlenırız aılesı benı tanıor bızım durumumuz cok farklı. o benm ıcın dıor kendı ıcın hava hoş ve benı bılıor sevmdgm bırıyle yaparsam ıntıhar ederım.
- +1 yıl
barış o zaman fıtık ettin
Soran+1 yılanlaşamıorum yanı baska sorumluluklarım var su an ılşkı yurutemıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende aynen böyle birşey yaşamıştım sevgilimle çok benziyor bu durum.ama başka tende hiç fena olmuyor güven bana daha heycanlı oluyor hatta ;)
06 Yorumla
Soran+1 yıle sonra kız noldu? sen kıza nasıl gozle baktn?
Cevap sahibi+1 yıldaha öncede yaşadıgım için kötü gözle bakmadım ama emin ol ben bunları aşmış biriyim yargılamam ama şöyle bir durum var ilerde birini seversin alışırsın bunu bırakır onunla devam edersin o zaman bunu kaldıramazsa kötü olur.bunu herkes kaldıramaz emin ol ,;)
Soran+1 yılişte evet o da var kı o cok duygusal kaldıramaz ole şeylerı
Cevap sahibi+1 yılişte bunun için onunla emin ol yaşama kendine fuckbody bul ama onunla yapma daha kötü olur ama diger türlü sorun olmaz.
Soran+1 yılo zaman da ben kendımı cok kotu hıssederım.
Cevap sahibi+1 yılneden sonuçta bununla bitmiş.sekste bir ihtiyaç ve bununla birdaha başlamıyacaksında ama asla güven bana yapma bununla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilinle sadece s.e.x. yaşamak için arada buluşmak istesen ne der sana?
10 Yorumlailla cinsellik mi yaşamalısın
08 Yorumla
Soran+1 yılcanım istiyor:S
Soran+1 yılherhangı bırıyle yasayamam.
Soran+1 yılduygu olmadan yapamam
Soran+1 yılben bulamam zevk duygusundan bahsetmıorum ben
+1 yılbence ne istiyorsan onu yap hayat senin hayatın
00 Yorumlaeski sevgilinle seks mi yaşıyosn sadece
08 Yorumla
Soran+1 yılole bırsey olsa nasıl olur yanı
Soran+1 yılsevglı olunca da ha o ha baskası amaan koyayım bole işe ya
Soran+1 yılsevdıgımle olsun ya e ozamana kadar ne bok yıcem aq
Soran+1 yılişte o da onu dıor gıdıp tanımadgn adamlarn altına yatcagna gel benle yap.
Gizli Üye(36-45)+1 yılkötü sonuçlar olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayatına biri girene kadar olur bunu yapan çok var
00 Yorumla
+1 yılihtiyacını giderecek birisini bul demiş.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat