Kocam çok isteksiz biri erken boşalma gibi sorunları da var bugün seks istedi yaptık ama çok çabuk boşaldı hemen de beni kucağına oturttu her zamanki gibi kendi kılını bile kıpırdamıyor seks sırasında. Mesajla seks falan da konuşmuyoruz normalde ayıp bulur bunu ama acaba doggy pozisyonuyla ilgili bir görsel atıp yarın sabah bunu deneyelim mi bugünün tadı damağımda kaldı seni çok istiyorum tarzı bir mesaj atsam hoşuna gider mi bana kızar mı doggy sadece bir kere yapmış olabiliriz şu ana kadar çok hoşuma gitmişti bence onun özgüvenine de iyi gelecek bir pozisyon üste çıkmayı unuttuğu için hatırlatır belki ama korkuyorum da sizce nasıl tepki verir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
aynı pozisyondan sıkıldı isen telefonuna bir tane pozisyon programı indir veya zar varsa evde sayıya bir tane pozisyon not et kağıda ve zar atın. bir şekilde oyuna döktüğün zaman farklı pozisyonlar deneyebilirsin ve doggy gelme ihtimali %16.67 çaktırmadan zar tutabilirsen %100 :D
014 Yorumla
Soran+1 yılKocam üste asla çıkmadığı için benim için misyoner bile lüks adama misyoner bile yaptiramiyorum o yüzden doggyden bu kadar çekiniyorum zarı bırak bana onun üstte olduğu tek bir pozisyon bile yeterli olur aylardır sadece ben ters kovboyda zıplıyorum o kadar başka pozisyon istemiyo
Soran+1 yılYatak dışında asla sevismez duşa girdiği zaman mesela peşinden ben de giriyorum soyunup ona yaklaşmaya çalışıyorum asla ilişkiye girmiyo o an istese bile çıkar kurulanır öyle yatakta seks yapar duşta girmez mutfakta salonda vs girmez orda sevişmek için adım attığımds karşılık verse bile alır yatağa götürür gitmek istemedigimi belli edersem kucaklar götürür ama mutlaka götürür
Soran+1 yılO ne istediyse yaptım bugüne kadar hiçbir isteğine hayır demedim ve degisiyor bazen penisi iner ben oral yapar kaldırırım devam ederim o şekilde yirmi dakika falan dayanır bazen de bugün olduğu gibi iki üç dakikada boşalır
- +1 yıl
20 dakika ise gayet normal yani erken boşalma diyemeyiz buna, demek ki çok yanlış bir ritim vs seçiyor ki 20 dakikada seni boşaltamıyor. 2-3 dakika tamam kısa ama 20 dakika az değil, 2. de daha da artar bu 20.. arkası açık iç çamaşırlarından alsan mesela, üzerinde iç çamaşırı var iken yapmayı seviyor mu kenarından sıyırıp vs?
Soran+1 yılO yapmıyor ki ben yapıyorum hep ben zıplıyorum ritim falan her şey bende o sadece öylece yatıyor penisinde iki farkli sorun var ya ilişki sırasında iniyo o zaman erken boşalma yok ya da inmiyo ama erken boşalma var. Ben ne giysem de olmuyo benim bosalmiyo olma nedenim de penisi indi penisini kaldır falan derken benim ona bir sekste 3 4 kere oral yapmam ama onun bana bir yıldır yapmamış olması gerçeği kendimi o an başka düşünceler içinde buluyorum yine penisi indi biseyi yanlış mı yaptım vs gibi ve sinirim bozuluyo bosalamiyorum sen beni anlamıyorsun galiba ama benim kocam yatakta öylece yatiyo bir yıldır kılını dahi kipirdatmadan
- +1 yıl
yazdıklarınla anlamaya çalışıyorum neler yaşandığını ona göre tavsiye vermeye çalışıyorum. sizin sorununuz şu an pozisyondan ziyade ereksiyon sorunu gibi duruyor. eğer ki sürekli iniyor ise seks esnasında hangi pozisyonda olursa olsun yine dikkatin dağılacaktır. kocan kilolu birisi mi?
Soran+1 yılSürekli iniyo ama ilacı bıraktı en azından o biraz aktif olsun istiyorum doggyde mesela o git gel yapar en azından erkeklerin de çok zevk aldığı bı pozisyon olduğu için belki inmez penisi diye düşündüm napıyım kendimce çözüm arıyorum
Soran+1 yılHızlı olunca daha kolay boşalıyor ve açıkçası hızlı olunca daha çok zevk alıyor o yüzden hızlı zıplama yapıyorum arada yorulunca yavaşlayıp daire falan çizme seklinde yapıyorum kilolu bir adam değil hafif göbekli ama boyu 1.85 kilosu da 90
Soran+1 yılYa o bı denesin de onun denemesi bile yeter bana en azından çaba harcadı derim penisinin büyüklüğü bence gayet güzel küçük bir penisi yok asla
En İyi Cevaplar
evlisin kocan mesajla flan olmaz ama yani uzun sürmez yinede pozisyonla alakalı değil pek iradesiz yani çoğu evli kadının sorunu bu kocalarından dolayı yaşlarınız kaç
04 Yorumla
Soran+1 yılBaşka çarem yok ki ben 27 o 32
Soran+1 yılSigara iciyo çok fazla değil ama günde 5 6 tane içer hormonlarında sorun çıktı ilaç verdi doktor ama kafasına göre bıraktı yarıda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Çok can sıkıcı bi durum. Çok yakın bi tanıdığımın kocasıda böyleydi
02 Yorumla
Soran+1 yılNoldu peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe bileyim bu kadar isteksiz erkek varmıdır. Varsa niye evlendi
035 Yorumla
Soran+1 yılHormonal sorunu var
Cevap sahibi+1 yılSorununun farlındaysa o zaman bişeyler yapacak. Emeksiz terlemeden sevişmek olmaz
Soran+1 yılO yapmiyo ben yapmaya çalışıyorum işte beni arzulamiyosun falan diyince ters tepiyo bugun sekste 3 dakikada nerdeyse boşalmasına rağmen çok zevk almış gibi davrandım sonrasinda ona çok iyi davrandım şimdi ise gitti acaba böyle bişey yapsam özgüveni yükselir mi kendisi de üste çıkmak aktif olmak ister mi diye düşündüm ama korktum da buraya sorayım önce dedim
Cevap sahibi+1 yılBahsettiğin dogi pozisyonu yataktaki su içmek yemek yemek gibi basit bir durum. Tamam hormonal bir soru var anlıyorum ama evlilik cinsellik üzerine kurulu, belli bir yerden sonra mantık sevgi biter. Eğer ateşliyeceksen eşini nelerden heycanlandığını bilmen lazım kş sen bunuda bilemeyeceksin. Bence senin istediğin şeyleri ona söyle, öğrenmenin başka yolu yok. Sorun olacak bir durum da yok. Neden bana dogi pozisyonu dedin mi diyecek
Soran+1 yılDaha önce sağlıklıyken cinsel hayatımız vardı ve o zamandan biliyorum neleri sever doggy normalde seviyodu ama utaniyodu bence yaptığımız zaman ikimiz de çok zevk almıştık sonra hormonal sorunu çıkınca sekste aktifligi tamamen bıraktı o üste cikinca penisi pat diye iniyo çünkü ben ustteyim o yüzden her seks baştan sona kadar. Doggy istemek normalde çok basit bir şey ama benim için su an misyoner istemek de bir lüks. Tek yapabildiğimiz kucağında zıplamak o kadar o yüzden çekiniyorum olmaz öyle penisim iniyo falan derse kalbim kırılır ama doggyde ineceğini sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılMesaj attım ama gelmemiş anlamadım. Tekrar yazayım
Soran+1 yılLütfen
Cevap sahibi+1 yıldogi pozisyonu erkeğin duruşu açısından vucuduna doksan derece olması nedeniyle inmesi diğer pozisyonlara göre zordur. ayrıca erkeğin görsel olarakta herşeyi görebilmesi açısından ona daha çok zevk verebileceği bir pozisyondur. haliyle inmesi hatta daha çok sertleşmesi dahi olabilir. kendşmden bilerek yazıyorum
Soran+1 yılBence de zevk aldığı bir pozisyon erkeğin o yüzden ona ikna etmeye çalışayım diye düşündüm inmezse eğer penisi o pozisyonu hep yapmak ister özgüveni yerine gelir diye cekinmeli miyim ama bundan yani az çok anlamışsındır eşim seks konusunda norml bir erkek gibi değil yapmayı düşündüğüm şeyi eşin sana yapsa sana çok çok sıradan normal bir şey gibi gelebilir ama benim eşim böyle haliyle cekiniyorum olmaz der canımı sikacak bir şey der vs diye
Cevap sahibi+1 yılnormal olarak sizin durumunuz hassas. bize normal olan şey haliyle sizde sorun olabilir. ama denemekten çekinme eğer çekinirsen bu sefer sende soğuma olursa işte o zaman sıkıntıya dönüşür. adamın yapamıyacağı şeyi isteme tabi ama çözüm noktası araştırma yapman doğal bir davranış. ama sizde bu konuda iletişimin zayıf olduğu kanaati de oluştu bende
Soran+1 yılBu konuda iletişim inanılmaz zayıf eşim zaten seks konusunda utangaç bir insandı cinsel hayatımız çok guzelken bile benimle seks sırasında konuşmaz seks sonrası mesela ilişkiye girdik mi diyecek gözlerini kaçırarak söylerdi cinsel içerikli mesaj falan işine hiç girmezdi hele ki sorun başladı başlayalı cinsellikle ilgili bazen bana geliyolar ve ona beni arzulamiyosun beni istemiyorsun diye kızıyorum beni reddettiği zaman o zaman bile kıyamet kopuyor ona hiçbir zaman da şu pozisyonu yapalım şunu istiyorum diyemedim o dediğinde hep kabul ettim ama kendim söylemeye çekindim. İlişkide erkekmis gibi olmaktan da çok sıkıldım açıkçası o yüzden biraz aktifligi eline alsın istiyorum ama bunu ona nasıl söylerim nasıl konu kavgaya dönmez bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılsorun olmasaydı iletişim kurmanıza dahi gerek olmayacaktı. spontene gelişecekti veya konuşmadan yapacaktınız. ama durum böyle değil. iletişim kurmanız lazım. bu çok önemli. ben evliliğimin 7 yılında söz mesaj vs ilişkime ne kadar haz kattığını öğrendim. işte bu yüzden yatağınıza haz katmanız lazım. senin patlaman doğal eğer sende olsaydı bu sefer eşin de patlardı. evlilik cinsellik üzerinde yürür veya en azından yaşlanana kadar. tabi bu sinirle eşine patlarsan bu durum daha da işin içinden çıkılmaz hale gelir. öncelikle bir erkeğin gururuyla oynama hadi yap demekle olmuyor çok baskı kurarsan da teper. biz bir zaman çocuk istiyorduk ve eşim çok fazla ilişki istediği için baymıştı beni. sen böyle bahsedice o zamanlar aklıma geldi. seks önce beyinde başlar
Soran+1 yılBen ona sürekli yapalım demiyorum ama mesela canım istiyor adım atıyorum reddediliyorum evliligin ilk zamanlari bunu çok yaşadım ve evlilik öncesi süreçte sonra o doktora gittikten sonra ilk adımı atmayı tamamen bıraktım onun canı isteyince olsun canı istediği zaman en azından beni istiyo mu zorla mı yapıyor diye düşünmem seks sırasında hem de reddedildigim için kalbim kırılmaz dedim. Yaklaşık 5 6 aydır bu şekilde davranıyorum ama artık buna da sabrım kalmadı ondan bekleyince de ayda 1 ayda 2 falan oluyo o zaman da ister istemez insan yine düşünüyor beni istemiyor diye. Ben ona hiçbir zaman gururunu incitecek şekilde konuşmadım penisin iniyo erken boşalıyosun beni tatmin edemiyorsun vs bu şekilde konuşmadım ona hep beni arzulamiyo musun artık sen beni arzulamayinca ben çok üzülüyorum tarzında konuştum ama bunları söylemem bile onun için küfür hakaret gibiydi bu şekilde beni arzulamiyosun dememi de yasakladı bana. İletişim tamam da eşim cinsel konuda konuşmayı hep ayıp bulan bir insandi cinsellikle ilgili hep konuşmayan insandı penisi inmiyoken de ben onunla bunları konusamiyodum ne yazık ki bu konuda zor bir insan ama en azından o zaman istekliydi sorunları yoktu beni tatmin ediyodu şimdi tatmin de olmayınca ben gerçekten üzülüyorum stres yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılAnlattıklarınla bu konuda çok ince düşünen biri olduğun belli oluyor. Kalbin kırık olmana karşın hala daha da eşini düşünüyursun. Bunlar öyle herkesin üstesinden gelebileceği şeyker değil. Gördüğüm kadarıyla ipler sende. Süreci sen yönetiyorsun. Eşin istemese bile baskı altına almadan istediklerini söyle. Mesela sana oral yapmasını iste. Bunu çok istediğinden bahsedebilirsin,
Cevap sahibi+1 yılEğer burda çok özeline giriyorsak rahatsız olursan özelden de görüşebiliriz, sen nasıl rahat hissedeceksen
Soran+1 yılBana eskiden nerdeyse her seks oral yapardı ama son oral yaptığı gün bana evlenme teklif ettiği gün yani Ekim ayı. Nerdeyse bir yıl olmuş öyle olunca da insan iyice çekinir hale geliyor daha önce birkaç kez davranışla belli ettim göğüslerimi emerken elimle başını aşağıya doğru yönlendirmeye çalıştım ama göbeğimi öpüp tekrar yukarıya çıktı istediğimi muhtemelen anladı ama yapmadı ben de onu zorlamamak için sustum sözle de bana oral yap demedim şimdi sözle dersem ve hayır derse yine çok kırılırım içime öyle bir korku saldı ki anlatamam bazen şey diye düşünüyorum oral yaparken 69 pozisyonunda mi yapsam kalçamı o tarafa verirsem belki diliyle eliyle bir şekilde beni tatmin etmeye çalışır eskiden severdi 69u da ama hiçbir şey yapmadan öylece durur ya da şu kalçanı çek önümden dermiş gibi geldiği için korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılEşine bişey demek istemiyorum tamam sağlık problemi var, ama en azından karşındakinide düşünmesi lazım. Senin haz alman bile onun erkekliğinin yücelmesi ve sonucunda yine kendinin tatmin olması değil midir. Bu konuda kafayı kuma sokmak kşmseyi kurtarmaz evliliği kemirir ve sonunda da bitirir. Sanırım bir yıllık evlisiniz. Bu çok tehlikeli zaman dilimi. Sen elinden geldiğince durumu kurtarmaya çalışırken sanırım eşin psikolojik olarakta ipleri saldı. Ama evlilik bunu kaldırabilir mi. Benim düşüncem pesin olması veya olmamsı bişeyi değiltirmez. Lezbiyenler nasıl tatmin oluyorlar. En iyi örnek bu. Hiç bişey yapamazsan bunu örnek alabilir ki penisi tam olmasada yine iş görüyor. Sen kırılmasından dolayı konuşmak istemiyırsun ama bir gün patlarsan ne olacak. Bence isteklerini eşine belli et yine kafasını daha baskın olarak aşağıya doğru bastır sen net ol ki farkına varsın, uğraşsın,
Soran+1 yılBir yıllık bile değil 5 aylık evliyiz henüz evlilik öncesi de cinsel hayatımız vardı
Cevap sahibi+1 yılKaç yıl çıktınız veya evlenmeden önce cinsel yaşamınız ne kadar süredir vardı
Soran+1 yıl2 yıldir cinsel hayatımız var 2 yıllık ilişkiden sonra evlendik sorun başlayalı da 1 yılı geçti 1 yıl 4 ay falan oldu
Cevap sahibi+1 yılYaşlarınız kaç
Soran+1 yılBen 27 o 32
Cevap sahibi+1 yılYaşlarınızda genç ve eğer çözülecekse hemen çözülmeli. Ayrıca bu durumu oturup konuşma zamanınız geldi. Doktora gittiniz ama devamını getirin. Bu durum sonuçta bir hastalık, tedavi edilmeli, boşlamaya gelmez. Senin kırılgan bir yapın var anlıyorum seni o kötü olayı yaşamaktansa olmasın huzurumuz bozulmasın istiyorsun ama bu sorunu ötelemek olur. Zaman kaybetmeyin en değerli şey zaman. Hele hele 5 aylık evlisiniz bunu izahı olmaz. Eşini doktora tekrar getir ve seks haytatınız asla bitmemeli, soğukluk girmemeli, öyle olacağına 69 yap ağzına ver
Soran+1 yılBen ona her seferinde oral yapıyorum ama o bana aylardır yapmıyor aslında sorunu yok saymak benim değil onun isteği ben son kez bunu dedigimde bana bir daha bu konuyu açarsan bosan benden dedi o yüzden korkuyorum 69u denicem ama cesaretimi toplayip oral yaparken kalçamı ona doğru doncem oral yapmasa bile elini falan kullanır onun için de bana kızmaz heralde bu kadarının hakkım olduğunun o da farkındadır dimi eskiden 69 çok severdi
Cevap sahibi+1 yılOrtada sağlık problemi ile birlikte anlayışsız veya psikolıjisi kötü bir adam da var. Hangisiyle baş edeceksin. Zaten eşin bu kafayla giderse 2 yıla kalmaz çöker evlilik. O kadar hassas pldunuz ki basit şeyler de bile acaba demeye başladınız. Demeyin nasıl sen ona oral yapıyorsan oda sana yapacak. Tek taraflı seks mi olur. Sen eşine bu işi bırakırsan gidişat belli. Aynen oral yaparken bende istiyorum de ona sonuçta daha önce çok yaptınız. Yine yapsın veya yaptır
Soran+1 yılDaha önce göğüslerimi emerken başını aşağıya doğru ittim yapmadı ben de üstüne gelmedim ona en son cinsel isteğimi reddettiğinde kizdigimda bir daha bu konuyu açma acacaksan da boşan benden dedi o yüzden bu kadar korkar oldum
Cevap sahibi+1 yılEşinin bu ruh hali boşanmak kadar tehlikeli yani. Bak sana şöyle anlatayım. Ben ilk evliliğim 2 yıl sürdü. En son yıl seks olarak soğuduk bu soğukluğu bir daha toplayamadık. Bu işler öyle kolay değil bozuldumu bozuluyor. Yani sonuç yine boşanma. Haliyle daha başındaşınız. Asla seks hayatınız azalmamalı. Şmyle düşün o seni yalamıyor eee bende onu yalamıyacağım. Sonra soğukluk veya o konuşmak istemiyor konulmayalım yoksa kızar sonuç yine soğuk yatak. Eşini sevdiğini görüyorum yoksa bu kadar alttan almazdın. Ayda bir ilişki olmamalı sayısını arttır.
Cevap sahibi+1 yılBu arada boşan demesinden korkma laf icabı bu
Soran+1 yılOnu gerçekten çok seviyorum o yüzden bu kadar alttan alıyorum ama haklısın bu çözüm değil çözüm olmadığı için de burada kendimce çözüm arıyorum bazen o soğuma geliyo gerçekten o kadar sinirli oluyorum ki ona banane ne hali varsa görsün diyorum başka bir şeyden sorun çıkarıyorum sonra yine kıyamıyorum onun için de çok zor diyip alttan alan halime geri dönüyorum ama bir yerden sonra ben de patlarim diye korkuyorum neyse ki dün yaptık yoksa bunları çok daha farklı yazabilirdim sana
Soran+1 yılGerçekten laf icabı mı çünkü ben eşimin ağzından bugüne kadar hiç ayrılık lafı duymamıştım o ilkti o yüzden çok ciddiye aldım
Cevap sahibi+1 yılSabırlı olman lazım. Acele etme ve ayda bir olan seks sayısını artırmaya bak. Ona çok haz verecek şeyleri yap. İnan bu konuda öyle sımırsız şeyler varki mesela eşim bana fantezi olsun diye 3 bayanla hatta biri zenci nasıl seviştiğimi anlatıyor. Sonucunda tam tahrik olmuş bir erkek ve neticesi.. Tabi ki bu asla gerçek olamaz olmaz fantezi dünyası bu. Sana örnek olması için anlattım bu konuyu. Siz daha sekste emekleme aşamasındasınız birazcık sabır
Soran+1 yılOnun zevk aldiginj bildiğim her şeyi yapıyorum inan ama ben oyle zenci falan desem beni kesin bosar
Cevap sahibi+1 yılİlk olduğu belli ben eşinle ayda bir boşanırız 😂 en son kadın sığınma evinide aramıştı ama telefonu kapalıydı gülesim geldi 😂
Soran+1 yılEşim bu konuda çok nettir bir gün bosanalim dersem ya da derse onun dönüşü olmaz
Cevap sahibi+1 yılZaten eşin seks konusunda esnek olsa veya esnese penisi inmez. seks beyinde başlar
Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. Kaybecek birşey yok senin için. Bence denemelisin
06 Yorumla
Soran+1 yılTers tepki verirse diye korkuyorum kızarsa ya da öyle penisim iniyo daha bugün yaptık gibi beni üzecek bı laf ederse diye
Soran+1 yılKendi fotoğrafımı mı atıyım yoksa sabah eve gelince mi yapıyım dedin anlamadım ve daha önce yüz kere reddettiği için beni yine hayır derse korkum var
Soran+1 yılYatakta öyle karşılaşınca reddedilme olasılığı daha yüksek ama ya
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. bence söylemelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılTers tepki verir diye korkuyorum öyle penisim iniyo ya da daha bugün yaptık tarzı bir cevap verir diye korkuyorum ayda 2 3 kere anca yapıyoruz çünkü
Sana kurs vermeliyim
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir kurs
Soran+1 yılBence asıl tavsiyeye ihtiyaci olan kişi kocam da sence bu mesaj onda ters bir etki yapar mı kızar mı öyle penisim iniyo vs tarzı istemediğini belli eden bir karşılık verir mi
Soran+1 yılDestek olmak için kendimi parçalıyorum inan
+1 yılSen nasilsjn peki sekste
03 Yorumla
Soran+1 yılBunu kocama sormak lazım ama elimden geleni yapıyorum o tahmin olsun diye
- +1 yıl
Bak istersen gel yardımcı olayım.. yanlış anlamazsan egerki mesaj yaz
- +1 yıl
Dertleşmek için yanj ama. sen bilirsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılne zamandır evlisiniz
023 Yorumla
Soran+1 yıl5 ay
Cevap sahibi+1 yılkocana karşı rahat ol, çoğu kadın istekli görünmeyi istemiyor kolayca dile getir istediklerini
Soran+1 yılBen istekli görününce reddediliyorum kocsm rahatsız olduğu için yoksa ben çekindigimden değil kocam ne der kabul eder mi benim derdim
Cevap sahibi+1 yılrahatsızlığı nedir
Soran+1 yılHormonal bozukluğu var bu yüzden aşırı isteksiz ve ereksiyon kaybı erken boşalma gibi sıkıntıları var
Cevap sahibi+1 yıltedavi oluyorsa sorun yok ama bir de tedaviyi reddediyorsa sorun. bu süreçte geçici çözümler bulabilirsin dildo vs. evlenmeden biliyor muydun?
Soran+1 yılTedaviyi yarım bıraktı ilacını o yüzden çözüm bulmam şart ve bu derece olduğunu bilmiyodum sadece isteksizlik vardı evlilik öncesi penisi inmiyodu
Cevap sahibi+1 yılinmiyordu derken doyuruyor muydu seni? kocan ilkin mi
Soran+1 yılİlkim ve evet doyuruyodu başlarda çok güzeldi herşey sonradan isteksizlik başladı sonra da ereksiyon sorunu başladı sebep hormonal çıktı ama ilacı bıraktı işte birakmasa iyiydi belki şimdiye düzelmişti
Cevap sahibi+1 yılilaca başlaması için telkin etmelisin. umarım yakında tekrar eskisi gibi olur. yoksa da oyuncak vs al
Soran+1 yılDoktor ilaç onun beni arzulamadigini söylemek falan da yasak bana. Bir daha bu konuyu acacaksan boşan benden dedi bana ben de korkumdan açamıyorum
Cevap sahibi+1 yıloyuncak kullanırken görse ne tepki verir dolaylı mesaj versen?
Soran+1 yılKıyameti koparır bence özgüveni iyice yerin dibine girer bir dsha zor toparlarim benim önce bu adamın özgüvenini toparlamam lazım ki doktora gitmeyi istesin
Cevap sahibi+1 yıloral yapsan ne tepki veriyor
Soran+1 yılBen ona hep oral yapıyorum o bana hastalandığındsn beri yapmıyor eskiden yapardı
Cevap sahibi+1 yıloralla rahatlarsa seni en azından.. 69 teklif et denediniz mı hiç
Soran+1 yılEskiden yapardık dediğim gibi hastalandığından beri hiç yapmadı birkaç kez elimle onu oral yapması için yönlendirmeye çalıştım ama istemedi
Cevap sahibi+1 yılüzücü bir durum. zamana bırakacaksın gibi duruyor. mesleği nedir iş sıkıntısı var mı
Soran+1 yılİşi gayet iyi bir iş maddi sıkıntımız da yok iş sıkıntısı da yok işi stresli de değil rahat bir iş
Cevap sahibi+1 yılher şey olumlu ne güzel inat etmeyip tedavi olsa güllük gülistanlık olacak
Soran+1 yılBana karşı normal hayatımızda yaklaşımı da çok iyi o yüzden kiyamiyorum zaten içime atıp burda içimi döküyorum
Cevap sahibi+1 yılsenin mesleğin nedir? ondan gizli mastur yaptın mı hiç
Cevap sahibi+1 yılgelişme var mı
- Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılÜzüldüm sen hibi kadına
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıliçinden geleni yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHala aynı mı?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem