Burda erkekler surekli sevismekten bahsediyor ve bunun icin size ihtiyaclari var Senin cinsel organin cok degerli (sexuel enerji herseyi doguran enerjidir ) bunun icin para bile oduyorlar ama seni mutlu edemiyorlar cunku tek istedikleri size ask satip iki guzel soz soyleyip oraya girip cikmak. seks bu devirde cok ucuz bir sey haline donustu cunku erkekler Seksi cok basit birsey haline getirdi, Cunku seks heryerde, ama anlamini bilmiyorlar, seks oyun degildir, duygularini kapatip yo sadece seks baglanmicam desende sen boyle yaratilmadin kadinsin senin dogan senin dusundugun gibi calismiyor. Kadin alicidir enerji olarak herseyi sunger gibi icine alir (duygular, dusunceler) erkek ona ne verirse katlar cogaltir (ornek cocuk dogurmak fiziksel alanda ama ruhunda cok farkli seyler olur ) sana girdiginde sende kendini birakiyor dusuncelerini veriyor bu yuzden beyninde dusunuyorsun ne dusundugunu bilemezsin iyi kotu seni etkileyecek. Sen hisseden bir varliksin. Kadini kirletip kadini sucluyorlar ama kendi verdiklerini gormuyorlar bu yuzden kadina nefret var ama katkilarini gormuyorlar. Ataerkil systemini anaerkil devralacak bu da kadinin kendi gucunu tanimasindan geciyor. bu systemi kadinlar duzeltecek ve bu secim degil gercek Cinsel organin sadece fiziksel degil orda hayat var ya verirsin ya da sana verilen enerjiye hayat verirsin sana ne veriyorlar? Kadinin sexuel enerjisini kadina karsi kullaniyorlar cunku kadinin farkinda olmasi bu duzeni yikacak biliyorlar, bilmeyenler de kendini kandiriyor.
Devami part 2 de...
seks PART 1. buyrun seks konusalim... seks hakkinda bilmedikleriniz detaylarda. seks sadece seks mi sizin icin?
Gia Carngi'nin şu sözü aklıma geldi : Seks her yerdeydi. Çok da bir anlamı yoktu. Bulunması zor olan şey aşktı. Onu arasanız bile, birçok insanda yoktu. Ve bulsanız da, tam orada, önünüzde duruyor olsa bile, etrafta bu kadar seks varken nasıl yaşayabilirdiniz ki? İnsanın yaradılışından gelen iki büyük zaafı vardır biri güç sahibi olmak, diğeri cinsellik. Yazılı ve görsel basının icadından beri güç sahibi olanlar, halkları idare edenler bunu her zaman kullanmıştır, özellikle de günümüzde. Tv dizileri, filmler hep bu iki öğe üzerine senaryoları yazılmıştır. bunu bilmeyen BENİM GİBİ cahiller de bunları izleyerek bunlar gibi ya güç sahibi olma hevesine düşüyor, ya da her ilişkiyi seks olarak görüyor. Kadını kadın gibi değil cinsel olarak kullanılabilecek bir varlık..
Kadinlarinda erkeklerin bu gorus ve davranisini besledigini goz ardi etme bence. Herseyin bu kadar ucuzlasmasi sadece erkeklere yuklenecek bir durum degil.
Okudum zaten bende suclu ariyorsun gibi bir yorumda bulunmadim ya da bir cinsiyet suclamiyorum. Erkeklerin yazinda belirttigin davrabislarda bulunmalari veya bu matalitede olmalari hem o vahsi dogalarinin geregi hemde kadinlarin bunu besliyor olmalari da var demek istedim. Okumadigim bir yaziya yorum yapmam brn
bende diyorum ki kadinlar kendilerinin farkina varmali... suclu degil bu iki tarafin dengesiyle oluyor.. erkeklerin yoldan cikmasi kadinlarin izin vermesi ile mumkun veya gozlerini gerceklere yumduklari kadar mumkun ogretmen veya anne degil en basta kadiniz sorumluluk iki tarafin kendini bilmesiyle baslar.. ben olani yazdim kimin ne yaptigi kisiye kalmis
Aynen katiliyorum. Ataerkil bir toplum olmamiz ya da erkeklerin bu yozluklarini bize bagliyorum ben. Cunku bu erkekleri yetistirenlerde kadin. Kast ettigim beslemede buydu zaten. Yani bir kadinin disiligini dilah yapmasi menfaafleri icin bunu kullanmadi degil bir annenin ogluna ya da bir ablanin kardesine "aslan oglum, kaplan oglum, yapar benim oglum, capkin benim kardemis" demesi bizi yozlastiran.
evet kadinlar bozdu bilmeden de olsa coook onceden kadinlar duzeltecek. ataerkil biz kadinlari kendi cikarlari icin kullaniyor ve bu yeter devraliyoruz anaerkile gececegiz tekrar. arkalarini toplamak yine bize kaliyor bu elimizde degil malesef. kendimizi gelistirelim hemcinslerimizi sevelim cunku hemcinslerimizle vuruyorlar bizi sorumluluk alicaz ve kendilerini duzeltmek zorunda kalacaklar. izin verdigimiz kadar ileri gidiyorlar cunku yani yine bize cikiyor.
Katiliyorum sana. Ne vakit biz cinsiyetsiz cocuklar yetistiririz. Kendi canimizdan bile olsa hadsizliği dile getirmeye baslariz esimizin oglumuzum yegenimizin o zaman duzelir hersey.
Seks evet çok önemli bir mevzu çok fazla anlam yüklenebilir ama tam tersi hiç bir manada yüklemeden de yorumlayabilirsin Su içmek gibi gülmek gibi uyumak gibi. Tek fark bir ortak partner var. Sekse niye bu kadar sorumluluk yüklüyorsun ki.
Sevişirsin ve biter iki taraf da memnun olmak kaydıyla.
Seks sıvı alisverişi olur erkek ve kadından sıvı transferi olur kadın sadece alıcı değildir Hem kadın hem erkek birbirinden sıvı alır yani bir parça , bunu taşırlar , ilerde huy , düşünce yapısı vs de değişim olur
Kadın erkek arasında ruhun alisverisidir seks , aşkla sevgiyle empatiyle sekse değer katılmalıdır ve hersey de seks degildir eğer bir kadini mutlu edemiyorsan seksin bir anlamı yoktur duygu anlamında yani
Enerji kısmına katılıyorum baya kalori yakılıyor çünkü, ama öyle penis aracılığıyla karşıya aktarılan bir enerji yok.. kızlara soruyorum seksten sonra daha enerjik hisseden var mı?
Halbuki sorulann sorulara baktığım zaman kızların cinselliğe daha hevesli olduklarını veya cinselikle daha büyük sorunları olduğunu farkettim bence cinsellik her iki taraf içinde tabu olmaktan çıktığı için bunkadar kolay düşünülebiliyor
siz edeceksiniz sizin yerinize biz degil dogamiz bu kusura bakma kendi uzerinize dusen zor geliyo diye bize yukleyemezsiniz. sacmaliyorsun kadin dogasi sen istedin diye degismiyo iki taraf kendi sorumlulugunu alacak
Valla sende hayal aleminde yaşıyorsun erkek n kadar isterse istesin kadını onayı olmadan ona ulaşamaz zaten doğadaki mücadelede böyle erkekler kadını kendine çekmek için çeşitli oyunlar yapar kavga eder kovalar , kuşlar yuva yapar dans eder ama hiç biri kadını zorla elde etmeye çalışmaz , insan içinde bu böyledir fark sosyal ve dini kurallrdır his aynıdır avrupada kadın istediğiyle istediğini yapar ama türkiyede düşünmek zorundadır
kadinin sevgi arayisi kalbi paramparca olana kadar surecek sonra duygularini olecek ve sonra dedigin olacak. mantigini dinleyecek cunku onder ve ogrermen sizsiniz iyi ya da kotu. kadini kandirip kulanip neden boyleler diyemezsin. iki taraf birbirini etkiliyo.
Sacral chakranizi ogrenmeye calisin ve kendinizi taniyin ki enerjinizi kotuye kullandirtmayin. bir erkekle yatinca dogan geregi enerji degisimi yasiyorsun sana enerjisini aktariyor. yattigin adam senden once kimle yattiysa kime kotuluk yaptiysa (kimin ahini aldiysa, belki kizin birini kullandi belki fazlasini) o enerjiyi sana aktariyor senin ruhun gorunmeyen sorunlarla degersiz hissetmeye basliyor cunku yattigin kisi bunu icinde tasiyor. Tabi soylemiyor cunku bu devirde cogu insa hatasini kabul edip kendinde kusur gormuyor hatta duygularini bile kontrol edemiyor veya banane erkegim bana giren cikan yok saniyor onu da sana veriyor. (tek tek birilerine bulastirdigi kendi sorunlari o sadece seks diyor ama degil) sen onunla seks yasayinca onun karmasini tasimaya basliyorsun bu yuzden depresyondasin ve kafan karisik surekli onu dusunuyorsun cunku anlamadigin ve gormedigin bir sebepten baglisin bu bir ruh sozlesmesi gibi
Bilincli hicbir kadin ve erkek dusunmeden heryere girip cikmaz cunku sexin ozel oldugunu bilir Sexuel enerji dunyadaki en guclu enerjidir buyuzden heryerde seks kullanirlar cunku cok satar. Erkegin sana ihtiyaci var ve sana ve vicuduna obje gibi bakiyorsa sonuc bu, Vicud degilsin o vicudun icinde ruhsun onlar goremiyor icine kimi aldigin onemli cunku kirli bir sekilde senin evine girip cikiyorlar ( evin sensin) kendinize deger verin yattigin erkek zevk istiyor seni degil. Sadece seks diye birsey yok. p*rno endustrisinde olanlar bile intiharla sonuclaniyor cunku o kadinlar yattiklari adamlarin pis dusunce ve sorunlarini tasiyor tabi bunu insanlara duyurmuyorlar cunku Seksi guc ve kontrol icin kullaniyorlar, erkekler bununla kontrol ediliyor bu da bugunki hallerinin kaniti.
benim yazdiklarim sen uzerine alindikca gecerli bunu da ben degil sadece sen biliyorsun.. geneli yaziyorum cunku kisileri tanimiyorum. ama genelde bu boyle geneli yok sayamam gercekler yazilacak sen oyle degilsen neguzel bende sevindim oyleysen duzelt bu durumu kendinde benim icin degil kendin icin.
En İyi Cevaplar