Erkekler, Bizim bu Türk erkeklerinin sanal seks anal seks sevdası nereden geliyor ya?

Kızarak söylemiyorum gerçekten herkeste bir anal seks merakı erkekler kadınların o bölgeden klitoris ya da vajinadan aldığı gibi bir zevk almadığını bilmiyorlar mı? Bu tamamen anal organzımla alakalı erkekler gerçekten kadını buradan zevk aldığını ya da organzma ulaştığını mı sanıyor? Yapan kadın yapıyorsa bile eğer bunu tamamen erkeğin fantezisini yerine getirmek için yapıyor. Okullarda gerçekten cinsel sağlık dersi verilmeli matematikten Türkçeden tarihten fen bilimlerinden sonra en önemli ve zorunlu ders olarak gösterilmesi lazım kadınlarda prostat organzmı yok beyler anlayın şunu artık ben analdan organzım oluyorum diyorsa bir kadın o kadın transtır biyolojik kimliği kadın olan biriyle sonradan biyolojik kimliğini değiştiren birini aynı kefeye koymayın artık. Adama Allahtan kalktık bakireyiz seks yapmadık dedik anala karşı olunca da herif hemen çok klişe bilgin var yok efendim bana hiçbir şey anlatılmazmış bu ne ya. Bunu birçok jinekolog da söylüyor beyler biz cinsel muayenemizi analdan olmuyoruz vajinamızdan oluyoruz. Bizi kadın yapan her şey memeleriniz vajinamız doğurgan olmamızı sağlayan her şey rahminiz en büyük zevki klitoristen alırız klitoris sizin penis başınıza karşılık gelir biz mast yaparken seks yapıyormuş gibi organzım olabiliyoruz hatta siz olmadığınızda bile daha iyi olabiliyoruz kendimizi nasıl uyaracağımızı biliyoruz kadının gotü okşanır şaplaklanır öpülür bakılır ama orayla birleşilmez yine sağlık açısından zararlıdır bağırsak vajina gibi kas değildir yine makattaki kas vajiba gibi güçlü bir kas değildir bir kadın doğuma girerken bağırsakları temizlenir lavman yapılır yoksa kadının doğum esnasında hem bağırsaktaki doluluk hem de içeriden çocuğun ve ıkınmanın verdiği basınça bağırsaklar yırtılı ya da doktorun üzerine zıçabilir yani tekrar diyorum bağırsak ve makat kası kadına zevk vermez vermediği gibi de acı verir kayganlaştırıcı bile yapsan o kas bir süre sonra işlevini yitirir.
Güncellemeler
+1 yıl
Zevki başka diyen erkek arkadaşlar kendinize yaptırıyorsanız doğrudur. 😂😂
Erkekler, Bizim bu Türk erkeklerinin sanal seks anal seks sevdası nereden geliyor ya?