Nişanlım sevişirken tutamıyor kendisini.. Ona karşı nasıl davranmalıyım?

Sevişelim veya öpüşelim sürekli sıkı sıkı sarılır. kollarımı sıkar. İlişkide bende çok narinlik sevmiyorum ama canımı yakıyor. Öpüşürken dudaklarımı ısırmak istiyor. Göğüsümü emerken canımın çok yandığını söylüyorum ve biraz yavaş aşkım diyorum ben öyle deyince dahada zorluyor. Emreken daha çok çekiyor bende ses çıkartıyorum canım acıyor diye oda daha da keyife geliyor ve dahada zorluyor.Sonra göğsüme bakıyor mosmor olmuş. Çok pişman oluyor. okşuyor. Diyor yavrum ben tutamıyorum kendimi beni öyle durumda it diyor. Canını yakmaktan hep korkuyorum ama hakim olamıyorum kendime diyor. Biz ilişkiye girmedik. Onu evliliğe saklıyoruz. Oda artık kendini tutamaz gibi olunca hayatım duralım biraz ara verelim diyorum. Oda böyle srılıyor sarılırken sıkıyor beni titriyor. Gözünden yaş geliyor. Seni çok seviyorum ben. Sana zarar vermekten çok korkuyorum. Allaha hamd olsun seni çıkarttı karşıma diyor. Bana böyle yaklaşan erkeğime ben nasıl davranmalıyım. Ve sizce bunu her bayana mı yapar yoksa bu sadece banamı özel ?Bu tür duyguları, ilişi sırasında falan ?
Nişanlım sevişirken tutamıyor kendisini.. Ona karşı nasıl davranmalıyım?