Kocam kendisini aldattığımı biliyor ve sesini çıkarmıyor sizce bir planı mı var?

Ben 24 kocam 34 yaşında 4 yıldır evliyiz ve çok erken boşalıyor. 5 belki 6 dkda işini bitirip banyoya gidiyor. Ben orgazm olmuyorum böyle diyorum napim kızım elimden gelen bu diyor. Oralı değil. Ön sevişme de yok. Ben ona yaparsam istiyor ama bencil yani. Ben 4 yılda 1 kez bile onunla orgazm olamadın hep kendim yaptım. 1 yıldır üstümüze taşınan matematik öğretmeni çocukla yatıyoruz. Nişanlı o da 1 ay sonra düğünü var. Ev düzmesine yardım etmeme kocam izin veriyor çok rahat diye bir gün onda sevişirken kocam geldi bizi o halde gördü ve bir on saniye dona kaldıktan sonra kapıyı açık unutmuşsunuz diyip gitti. Ben korka korka eve indim. Ayakta durdum bekledim dövecek diye ödüm patlıyordu dışardan söylicem yemeği sen ne istiyosun dedi ben tokum dedim doğru sen yukarda yedin yiyeceğini dedi güldü yemek sipariş etti ve bir daha konuyu hiç açmadı. Aldattiğim çocuk 28 yaşında sonradan bir psikopatlik yapmasın kocan bu sakinliği normal değil diyor. Üzerine kocam benimle yine birlikte oldu birde
Kocam kendisini aldattığımı biliyor ve sesini çıkarmıyor sizce bir planı mı var?