Kocam aldatiyor galiba?

Kocamin beni aldattığı düşünüyorum yeni pantolon ayakkabı almalar dış fircalarken gormedigim adam yanına macun fırça almalar telefonuna rec diye rec uygulama indirdim bütün gün kimle konusuysa kaydediyor bende gece oturup dinliyodum bir gece dinlerken bir kızla konuşmaları vardı is arkadaşıymis 7ye kadar yatma demiş kız tamam yatmam gel bekliyorum tamam demiş kocam hastayım demiş ilaç getiriyor mi demiş kız kocam Hayır benim ilacın belli demiş kız tamam arama kaydıni sil demiş eşinde tamam canım demiş ben bunları duydum gittim kaldırdım kız arkadaşıyla kavga etti oyüzden tek kalmak istemediği için yatma dedi hastayım benim ilacim uyku deddedi eşim fırında çalışıyor rzgahtarin kız olduğundan dahi haberim yoktu meğer o kızmış Turkcell'den kayıtlar baktım benden çok onunla konuşmuş sabahları kalkamiyodu arayıp onu uyandırıyor um dedi kızın yanına gogötürdü sordum o benim abim diyor hala suphhe içindeyim ama kanıt toplamak istiyorum ailem bile bana inanmiyor yapmaz o diyor sizce nasıl takip edip delil toplayabilirim ya da yanlış mı düşünüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadasinin üstüne atıyor arkadasinin sevgilisymis madem onun sevgilisi o arayip uyanddirsin sabah ben 2 aydır hissediyorum aşkım gizlediği şeyler var mı diyodum yok ne olucak diyodu şu an hala ağlıyorsun allahı şahit tutuyo yemin ediyor ben yapmadım diye ana ben inanmıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Yaptığına inanmak istemiyorum yapmaz diyorum ama olanlar yüzünden kendime engel olamıyorum yanlış mı düşünüyorum diye sormak ve dogruysada nasıl delil bulucam diye sormak istedim çünkü delil bulursam hemen bosanicam
Kocam aldatiyor galiba?