eşim hep akşamları ışık kapalı seks yapıyor sizce nedeni nedir?
bende ışıkı acıp delı gıbı gozlerımıze baka baka yapalım ıstıyorum ama olmuyor?
bende ışıkı acıp delı gıbı gozlerımıze baka baka yapalım ıstıyorum ama olmuyor?
Benim bildiğim kadarıyla bu durum dinen hoş değil diye biliyorum ondandır . Mesela örtüsüz ilişkiye girmek günaha yakın gibi bişe bunun şeylerden işte .
anladım olabılır tabi
Şimdi biyerde okumadığım için net günah diyemiyorum ama duydum , belki çok eskilerden okudum aklımda kaldı bilmiyorum , yanlış fetva vermek istemediğim için bu tarz konuştum ama bnde evli olsam ışık yakmam , çok kısık gece lambası belki ama odanının ışını yak , imkansız . Bu yüzden eşine anlayış göster , aklından ; şuna bak beni beğnmediği için karanlıkta yapıyo falan diye geçmesin öyle bişe yoktur . Dilerim her daim mutlu olursunuz .
Harflerime Yazık Olur :D Son Du .
ışık kapanırmı ya, seninde dediğin gibi gözlerinin içine bakarak, en şuh bakışlarını ona sunarak, gözlerinle her yerini keşfederek yapmak varken...
Cevap
14Cevap
bazıları öyle ya özel bir neden arama karanlıkta ilişkiye girmeyi daha cok seviyor belki mide bulantısından olabilir ama özel bir nedeni yok cogu insan karanlıkta ilişkiye giriyor dert etme o kadar
ama bı kaç kere gunduz seks yaptık. bu her defasında cok guzelsın..bebek gıbı tenın var cok sekssısın gıbı ıltıfatlarda bulundu ısık kapalı olunca demıyor. ısık acık olunca bana bayılıyor bende halıyle ısık acık olsun ıstıyorum
olması gereken zaten budur. sen onun eşisin. fahişesi değil.
Havaya girmek istiyordur, ya da kendi vücudunu beğenmiyordur... İkisinden birisi.
ışık açık olmalı tabiki bn karanlıkta yemek de yemem sekste yapmam.o bedeni görmeliyim tüm ayrıntılaryla
Öyle alıştırmışsın. Alışkanlıklar kolay kolay değişmez.
bende açık severım aslında ne yaptığım ı nereye dokunduğumu nereyı yaladığımı görmek ısterım
çoğu edepten dolayı böyle davranır yanı utandığından dıyeyım :)
ben her ikisi ile yaparım ama ışık yanarsa daha iyi olur dediğin gibi partnerimin yüz ifadeleri görmek süper tahrik eder
Deliği telefon ışığıyla falan buluyor heralde :D
Vücuduna karşı özgüvenli değildir
ne alaka ya hanımı görüyor sankı hiç görmedı kocasını çıplak
Utanıyordur başka nedeni olacağını sanmam
daha erotık ve etkıleyıcı de ondan
Ayarli olandan al az aç :)
enıste osmanlı terbıyesı almıs yakısır !
Başkasını düşğnühor
bencede göz görecek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar