Sorum Kızlara kaç erkeğe oral sex yaptınız ? Ve sonunda nerenize boşaldı? Ve ne hissettiniz...
Sormamın sebebi bütün erkekler bana bunu yaptırmaya çalışıyor
Sormamın sebebi bütün erkekler bana bunu yaptırmaya çalışıyor
Eğer ağzın aynı vajina gibiyse vajinana göre dar ise
, vajinanda bayağı genişse erkek zevk alamamıştır.
Tabiki karşına çıkan erkek sana oral seks yaptıracak.Ağzına oral sex yaptırtıkca genişlemiyor hiç değilse :D
Ben olsam ağzından girer kulağından tüttürürdüm :D
bütün erkeklerin sana bunu yaptırmasının sebebi
Reklamın piyasada iyi demekki :D
Oral sekx her erkek için güzeldir. nihayetinde en zevk aldığı yer,kıvrak dille temas esiyor.
İşi bilirsen karşındakinide kıvrandırırsın.
şimdiye kadar iki erkek arkadaşım oldu ikisinede yaptım nerenize derken sadece bir yere değil bu o anki isteklerimize göre değişiyor içime boşaldığıda oldu göğüslerime boşaldığıda ağzıma boşaldığıda.kendimi gayet mutlu hissettim sevdiğim erkeği mutlu gördüğüm için.sende seviyorsan sende aynı şeyleri hissedersin muhtemelen
herkes kendi kapısınının önünü süpürse sokaklar kirden pastan kurtulur demi kardeş :D
abi sen kaç erkekle oral sex yaptın da bütün erkekler diyorsun
Cevap
9Cevap
senin bir özelliğin yok erkekler olayı seviyor. Ben bişey hissetmedim öncesinde tahrik oluyorsun o kadar sonucunda erkek tatmin oluyor.
oral iyidir hemde cok iyidir ama kimsenin partnerinden bunu istemeye hakkı yok, partner kendi isteyip yapmalı ...
bazen ınsan sırf karsıdakı mutlu olsun dıye yapay olur,işte benım ıcın bu olay tamamen böyle
bütün erkekler mi? sen kaçtanesine oral seks yaptın güzelim :)
yüzün attırmalıktır. te allam herkes bunu istiyormuş
hahaha ellam bizim oralardansın
ne diyeyim bilemedim
bende mrk ettim azıcık ondan
şuan seni kaç erkek paslaşıyor?
sorun kızlara ama tecrübem olduğu için cevaplayacam.bir erkeğe yaptım ve yüzüme boşalmıştı..çok tuhaftı
kısacası gay sın yanı
biseksüelim
demek o işten başka bir işe yaramadığınu biliyor tüm erkekler senin
tahmin ediyorum en az 6 erkekle yapmıştır :)
Bence sen bir erkeksin
desene ağzın hiç boş kalmıyor
demekki erkeklere göre öyle bir kızsın
sadece elle yaptım
göğüslerime boşaldı
ağzına fıycıttım :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar