Saatlerce bir kadina oral seks yapabilirmisiniz? Mesela bir erkek bana saatlerce oral yapsa hayır demem ben dur dedikce inletmeli beni sizcede dogru olurmu bu?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen oral'ı cinsel birleşmeye tercih ederim..😊😊 Bende 1 saate yakın yaptın. Partnerim için ilk başta herşey iyiydi. İlk orgazm olduktan sonra eliyle başımı itti. Ama ben tekrar devam ettim 😊😊 üst üstte orgamz hazzını yaşadı. Bir ara sanki bilinç kaybı gibi birşey oldu😊😊 inlemeleri bağırmaya dönüşşünce daha fazla uzatamadan kestim😊😊😊 Sanırım bu hazzı yaşamak için çıldırıyorsun 😊😊😊 masttan da yeteri kadar zebk almadığın aşılar. Yani orgazm olamadığın. 😊😊 değil mi😊😊
111 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😃😃😃
Cevap sahibi+1 yılBakirrsin cinsel istek doğal olarak tavan mastta senin kesmiyor. Het maattan sonra önce içini bir pişmanlık kapsıyor. 5 dakika sonra eskisinden dsha fazla istek geliyor. Gene mast yapıyorsun ama istek hiç azalmıyor. Yaptıkça yapasın geliyor 😊😊 hatta her akşam eve geldiğinde kilodunun ıslak olduğunu görüyorsun 😊😊
Yanlış mast tekniği kullandığım için orgazm anlamıyorsun kısaca 😊😊 Çok etkili mast teknikleri var onları kullanmanı tavsiye ederim
Cevap sahibi+1 yılEvet @tutku20
Cevap sahibi+1 yılEvet sadece öğrenmen lazım O kadar. Bu arada 2 sene önce özel mesaj atıp bana anlat demiştin. Hiç anlatmadan engel koymuştun. Şimdi hatırladım seni. Ama o yaptığın hiç hoş değildi @tutku20
Cevap sahibi+1 yılGizlilik açıyorum bak istersen😊😊
Cevap sahibi+1 yılSoruyu soran kusura bakma
Evet bu hazzıb bir benzerini yaşamak istermisin
En İyi Cevaplar
+1 yılSana saatlerce oral. Yapmaya hazirim
Bu siteden bir kizla beraber oldum sadece oral yapmak icin bulustuk cok merak ediyormus ona gittim gunluk ev tuttum beraber oldum sadece oral yaparim sanada
Memnuniyet ve orgasm garanti ederim tanimak icin sans istiyorum00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyy geçen geceyi hatırlattın bana.
+ Ahh durrr
-ımmmmmmm
+Yapmaaa
-(şapur şupur sesler)
...423 Yorumla- +1 yıl
kac dk surdu
Cevap sahibi+1 yıl@İmagine_perst Ara vermeden 20 dk ama hepsini toplarsak 1 saat yapmıştır.
- +1 yıl
zevkten dayanamazsin ama ya
Cevap sahibi+1 yıl@İmagine_perst Dayanamadım ki zaten başını ittim dursun diye ellerimi tutup devam etti yer gibi ağzına boşaldım inleyerek resmen
- +1 yıl
iyiyimiş
Cevap sahibi+1 yıl@carismatikk mükemmeldi
- +1 yıl
hergun olsa dur demezsin
- +1 yıl
sabah sabah libidomu tavan yaptırıyorsun bak benimki şimdi kızılay çadırı gibi oldu canım çekti şimdi ya
Soran+1 yılKaç dakika oral yapıldı?
Cevap sahibi+1 yıl@İmagine_perst O günden sonra hergün onu hayal ediyorum zaten. Aklımı aldı.
Cevap sahibi+1 yıl@carismatikk Ben de düşününce ıslandım. Galiba yine o geceyi düşünerek boşalıcam 🙈
- +1 yıl
normal banada biri oyle oral yapsa bende unutamam
Cevap sahibi+1 yıl@Soran Toplamda 1 saati buldu. Ben yapma dedikçe o ısrarla devam etti.
- +1 yıl
git bosal sen:)
Soran+1 yılNe hissettin peki
Cevap sahibi+1 yıl@Soran Harikaydı. Bayıla bayıla yalamak istemesi bana muazzam geldi. Her zerreme dili değdi. Sonra yüzüme bakıp dudaklarını yaladı tekrar devam etti. Ben sadece inlediğimi hatırlıyorum istemsizce
- +1 yıl
Ben sana anlattıklarım hariç birde içine girsem artık bayılırmısın zevkten titreye titreye ne olursun bilemem oral yaptığım kadar bide içerde devam ederim izlediğin film sönük kalırdı
Cevap sahibi+1 yıl@carismatikk Merak etme devamında film koptu zaten.
- +1 yıl
Sana yazdıklarımı uygulamış olsam var ya izlediğin p*rno filmleri çocuk hikayesi gibi gelir.
Cevap sahibi+1 yıl@carismatikk Bana bişi yazmadın ki?
- +1 yıl
Nasıl yazmadım yazmadıysam nasıl cevap verdin peki :)
1-Kadının dayanabilme noktasına kadar devam ederim içime gir dese bile çarşaf yıttıracak kadar yumruklarını sıkar yaladıkça inim inim inletirim titreye titreye boşaltırım
2-sabah sabah libidomu tavan yaptırıyorsun bak benimki şimdi kızılay çadırı gibi oldu canım çekti şimdi ya
3-içine girsem artık bayılırmısın zevkten titreye titreye ne olursun bilemem oral yaptığım kadar bide içerde devam ederim izlediğin film sönük kalırdı
4-Hatta öyle bir an geliyorki zevkten çıldırınca çişi geldi sanıyor karıncalandığını söylüyor
Bunları okumadınmı hiç cevabınıda verdin
Cevap sahibi+1 yıl@carismatikk Pardon ben başka bir muhabbetle karıştırdım kusura bakma
- +1 yıl
:) şimdi oldu işte.
Cinsel Yaşam konusunda 816 cevap paylaştı. Dayanamazsın ki
En uzun kaç dakikada yapıldı sana36 Yorumla
Soran+1 yılHiç yapilmadi ki hiç denemedim sadece istek var durduramiyorum
- +1 yıl
Seni durduracak biri çıkar elbet :)
Soran+1 yılYetmez 😃
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
68Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir olay gecti kisaca anlatayim. Birgün alkol almışım kiz arkadaşımla ilişki girmiyoruz yuzeysel neyse ben mast yaptim baktim bosalmiyor ben hirs yapmışım 1 saat falan oyle oral yapmışligim var. Merak edenler icin diyorum inledi cildirdi bosalmadi ameka
17 Yorumla
Soran+1 yılNiye bosalmadi ki
Cevap sahibi+1 yılalkol etkisiyledir diye düşünüyorum yoksa daha önce hic oyle olmadi.
Soran+1 yılHimm iyi hirs yapmissin
Cevap sahibi+1 yılHı hı kabus gibiydi ahah
Soran+1 yılNiye ki boşalmadi diyemi
Cevap sahibi+1 yıliliski sirasinda partnerim bosalmadi mi kendimi eksik hissediyorm. Bide agizda 1 saat sey edincr yoruldu
Soran+1 yılDoğru haklisin
+1 yılKadının dayanabilme noktasına kadar devam ederim içime gir dese bile çarşaf yıttıracak kadar yumruklarını sıkar yaladıkça inim inim inletirim titreye titreye boşaltırım
04 Yorumla
Soran+1 yılYaptinmi
- +1 yıl
Evet yaptım tecrübe konuşuyor burda :)
Soran+1 yılIyiymis
- +1 yıl
Hatta öyle bir an geliyorki zevkten çıldırınca çişi geldi sanıyor karıncalandığını söylüyor
Ah iste bn de varya dunya guzeli kdn ble olsa oral yaprm satrce hic bkmdn hafdende azma iseybilir okdr net iyrnmm baylrm bn yapyim sana masorum hm boyle bisey gormdne bahse girerim ara bni
10 Yorumla
+1 yılevet yaptımda. Sabahta oral yaparak uyandırdım. Oral kıltorıs eslıgınde cok verımlı oluyor. Parmakları ıyı kullanbılmek gerekır. Mesla oral yaparken kalcaları tırnaklamaaa ıyıcee yapısmak gıbısı yok :) bu yuzden kadınlar oralı cok sevıyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. 50 kadından birine olur o, çok iyi olmalısın çoğunlukla ayıp olmasın diye yapılır bazıları insanın burnunun direğini kırıyo
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani burun kirmak?
- +1 yıl
Kokuyor kadınlar ondan bahsediyor penis gibi güzel kokmuyo ama ben bütün kızlara aşığım razıyım yani
+1 yılsen dur dedikçe seni inletsem sizimsizim sizler oran 5 dk sonra şişşiş olursun. beni itersin. kafamı sikistirirsin bacaklarinla. yaptiramayacagin şeyleri isteme
020 Yorumla
Soran+1 yılYoo ben çok ciddiyim
- +1 yıl
bende cok ciddiyim kasilip durursun ben yaladikca yeter diye bağırır en son yataktan kalkarsin ve orana dokunamassin
Soran+1 yılBana fark etmez 😂😂😂
- +1 yıl
bacaklarini ve ellerini iki elimle kavrayıp bırakmadan yalarim seni hemde öyle böyle değil ama sonunda sesin kisilir. aglarsin benden soylemesi
Soran+1 yılHiç zannetmiyorum asıl bıkan sen olursun
- +1 yıl
ben 😊
daha yalamadim bir deneyelim gor istersen - +1 yıl
hergün beni ararsin
- +1 yıl
aklina ben gledikce orani okşar durursun
Soran+1 yılHahahaha oylemi oluyor genelde
- +1 yıl
genelde değil hep öyle oluyor 👅
Soran+1 yılHimm 😃😃😃
- +1 yıl
yanımda genelde nta bir selpak bulunduruyorum. çok islaniyo benim partnerlerim vıcık çocuk oluyor
- +1 yıl
vicik vicik
- +1 yıl
sen bir düşün😊
Soran+1 yılNeyi dusuncem 😃😃😃
- +1 yıl
randevulasmak isteyip istemediğini 😀
Soran+1 yılYoo yasamam 😃sadece evlendigim kisiyle olur ancak yasamadim ki hiç
- +1 yıl
ozaman sana ben ağır gelirim baya tecrubeliyim çünkü 😊
Soran+1 yıl😂😂 hiç zannetmiyorum
- +1 yıl
sen benimle olursan olacaklar yalamakla kalmayacak anladim ben 😀
saatler ne oral i ne la belediye musluğumu onunda bir sınırı tadı var.. sen onu nasıl kaldircagini düşün😂😂
00 Yorumla
+1 yılYav sen ne Dion elimden gelse bütün erkekleri yok ederim
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
- +1 yıl
Kendim hariç benim en büyük hayalim dünyada kızlarla yalnız kalmak
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Valla yaptıranı görmedim. Bana denk gelenlerin alayı dur yapma, utanırım, tamam yeterci tayfadandı. Ağız tadıyla doya doya yaptırmdılar.
00 Yorumla
+1 yılolur neden olmasın. oral güzel bişi 2 taraf içinde. ki kadınların vajinasından zevke geldikçe çok hoş bir koku yayılıyor benim farkettiğim. buda çok tahrik edici bişi. bende mesela bir hatun bana saatler 69 olalım dese hayır demem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilimle yaptik sabaha kadar sevistik 10 saat yatakdaydik 3-4 saat seks yaptik bunun yarisi oraldi
02 Yorumla
Soran+1 yılNe hissetti
Cevap sahibi+1 yılSorunu begendim ismim bildirimde cikar mesaj atarmisin özelden konusalim?
of ya işin gücün yok mu senin abazaları toplamak için mi yazıyorsun bunu
00 YorumlaVallahi bir kadının oraldan zevk aldığını çözersem elimden kurtuluşu yok deli edene kadar ona oral yaparım hele birde oda bana yaparsa normal seks si bile yapmam
00 Yorumla
+1 yılSaatlercemi Onun da canı var o benim herşeyim zor zamanlarımda çok yardımı oldu onu yedirmem sizlere
00 Yorumla
+1 yılAynı ben saatlerce yapabilirim. Tabi temizse. Boşalsada devam 2. 3. Hatta 4. Orgazmı yaşamalı partnerim.
00 YorumlaSabaha kadar durmadan yapabilirim ama en fazla 10 dk daysna biliyorsunuz o kaslariniz izin vermiyor yatakta titremekten grberiniuonuz 10 dk sonra benim 3 deneyimimde oyle oldi
00 Yorumla
+1 yılBurdaki sorun karsilikli saatlerce oral yapabilirmi ciftler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Saatlerce imkansız bikere boşalınca erkeğin ki iner tekrar uyarsa 2. Ye boşalmış olsa bir dahaki secere zor bence
00 Yorumla
+1 yılSaatlerce değilde 1 saate yakın yaptığım oldu. Hatun delirdi
010 Yorumla
Soran+1 yılNasıl delirdi
- +1 yıl
Defalarca boşaldı. Yatakları yoldu inmedi zevkten
Soran+1 yılMaşallah 😃😃
- +1 yıl
Sen hiç yaptırdın mı?
Soran+1 yılHayır hiç
- +1 yıl
Sanırım düşünüyorsun..
Soran+1 yılEvlenince tabiki
- +1 yıl
Evlenmeden yalanmıyor mu?
Soran+1 yılOluyo ama bana ters
- +1 yıl
Nerde yaşıyorsun?
Orala hayır diyen erkekte görmedim ama kızlar pek oralı olmıyo
00 Yorumla
+1 yılEger istedigin gercekten iyi bir oral seks ise ihtiyacin olan benim.
00 Yorumlabirine yaptim kafami yaracakti 40 dakka sonra deliler gibi orgazm oldu emmeye devam ettim ard arda 3 kez orgazm oldu
00 Yorumla
+1 yılDayanamazsin o kadar paylaşın ve sonunda tahriş oluyor uzun yapınca 🙈
00 Yorumla
+1 yılbanada bir kadın oral yapalım dese ben iptal en güzelide o ya :D
00 Yorumla
+1 yılOlayin ozu oraldir oralsiz olmaz oralsiz cikmam abi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıl1,5-2 saat yaptıklarım çok oldu bu esnada 3-5 arası orgasm oldular ahh ohh larla
05 Yorumla
Soran+1 yılBende onu istiyorum
- +1 yıl
her bayan dayanamaz ama
Soran+1 yılDayanabildigim kadar
- +1 yıl
mmmm süperrr
Soran+1 yıl😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. 7 24 yapmisligim var en büyük zevkim vajina yalamak emmek sevmek öpmek koklamak
00 YorumlaSeni bulabilirsem çok doğru olur istediğin kadar inletirim
00 Yorumlaİsteyen kadina istedigi kadar yaparim 👅👅👅👅👅👅👅💋💋💋💋💋👅💋👅💋👅
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSaatlerce yapabilirim hatta seni cildirtana kadar inim inim inlersin
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok iddialisin 😃
Cevap sahibi+1 yılSonuna kadar emin ol
Gizli Üye(36-45)+1 yılpara ile yapıyorum bu işi ankarada tanıdığım kişilere.
00 Yorumla
+1 yılevet kadın kadına harika oluyor
00 Yorumla30 dakika en fazla. Sonra sokarım
00 Yorumla
+1 yılHerkesin dogrusu kendine
00 YorumlaOlabilir neden olmasın
00 YorumlaBencede mükemmel olur😋😋😘😂😃ajsjdjx
02 Yorumla
Soran+1 yılHarikasin
Aynen ben yaparım suyunuzun tadı harıkan
00 Yorumla
+1 yılBen yapamam ayol gayim :)
00 Yorumlaçeneye kramp girene kadar yaparım kuzum
04 Yorumla
Soran+1 yılArada dinlenirsin yüze oturmalı olursa 😃😃
Soran+1 yılEvet altıma alirim
+1 yılyokluktan öyle geliyuor sana,
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılPartnerine bağlı çiçammm 😂
00 Yorumla
+1 yılYaparım herzaman böyle bir fırsat doğmaz
00 YorumlaSabah sabah olsada emsem uykudan kalkmışken
00 YorumlaYapma güzelim, saatlerce yapınca aşınır orası.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHpv agiz ve bogazda da cikiyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılOral ensevdigim şey emmmerim ben onuuuuuu
00 Yorumla
+1 yılyaparım tabi cok severim orali
00 Yorumlasaatlerce yaparim bende hic bikmadan
00 Yorumlasaatlerce mi yuh yarım saat yaparim :d
00 Yorumla
+1 yılsaatlerce ne demek günlerce yaparım :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılevet. en sevdiğim şeydir
00 Yorumla
+1 yılbence zevkten olursun dayanamazsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kadar sabırlı erkek bulmak zor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaparım sorun yok. damızlık aygırım ya ben
00 YorumlaSaatlercemi yapmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSAatlerce değil günlerce yapabilirim👅
00 Yorumla
+1 yılUçtun mu naptın