yukarıda dediğim gibi sevgilimin cinsel oraganına masaj yapıyorum iki elimle ve de dilimle daha sonrada tüm vücudunda parmakları mı gezdiriyorum titriyor resmen hoşlandığı anlamına mı geliyor bu durum?
Cevabın nedir?
Yaşın kaç? Kim olsa hoşlanır, ne biçim soru bu? Soracak soru bulamadın, aklına bu mu geldi?
03 Yorumla
Soran+1 yılwalla bunu niye sordm blyrmsn tam da soramadım daha enler yapabrm delirtmek için onu diye:D
Soran+1 yılbiz seks yapmyrz zaten sadece ufak dokunşlr arada bu tarz şeyler hepsi bu evlnnce yapmayı düşünyrz seksi 5 yıllık sevglm bu sene başladk bunlrda zaten saol yorumn için:D
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılElin dilin soğuksa ondan titriyordur:))
115 Yorumla
Soran+1 yılahaha:D
Cevap sahibi+1 yılbak bende ilk soruyu okuduğumda aynen böyle demiştim
ahaha:D
Soran+1 yıl:D
Cevap sahibi+1 yılbi daha yaparken elini dilini ısıt adam titremesin kış da geliyor
Soran+1 yılöyle yaparm olur:D
Cevap sahibi+1 yıl:))))))))))
Cevap sahibi+1 yılEspri bir yana şayet onları yapıp titremeseydi sevgilin ben o sevgilinden şüphe ederdim belden aşağısı felç diye:)
Soran+1 yılyanii bende şüphe ederdm tepki vermsydi:D
Cevap sahibi+1 yılkim niye eksiledi beni yaaaaaaaaaaaa
Soran+1 yılben artıladm şimdi walla bilmem:D
Cevap sahibi+1 yılyaşasın gizli dayanışması heyooooooooo:))
Soran+1 yılaynen gizli :D
Cevap sahibi+1 yılbende sorunu 5 yıldız yaptım
Soran+1 yılteşekkürr ederm saollll:D
Cevap sahibi+1 yılsende saol ama inceden en iyi cevap seçme nezaketide güzel olurdu :))
Gizli Üye(30-35)+1 yıldeli olduğunu söylüyorsa neden burda soruyorsun kızım. gösteriş mi amacın? tabiki severler
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır daha nasıl delirtblrm onu amacım canım yaa napabrm
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbüyük ihtimal hoşuna gidiyordur..
senin gibi kız arkadaş herkese lazım..11 Yorumla
+1 yılbula bula bunumu buldun yazacak. kocan olmayan bırıyle yapman zaten doğru degıl bır kere.
32 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıllık sevglm cddi ilşkmz seks yapmyrz sadece bunlar bunlarıda yapmayan ilşknn olcagnı sanmyrm bakireym ve bu benm ilk sevglm zaten bu sene yaşadık bunları
- +1 yıl
pembe hayallerınde suya dusecegı günler gelecektır. sadece ınce pısmanlıklardan başka bısey olmayacak onlar.
+1 yılarada bir değişiklik yap göğüslerinin arasını da kullan
09 Yorumla
Soran+1 yılonuda yaptım:D
- +1 yıl
yapmadığın bir yerin kaldı mı?
Soran+1 yılseks yapmadık bel altı hiç dokunulmadı
- +1 yıl
sen onun bel altına çalışıyorsun ama o dokunmadı mı?
Soran+1 yılhayr evlnmeden o asla
- +1 yıl
sen onunkini evlenmeden yalıyorsun,o yalamak için evlenmenizi bekleyecek demek haksızlık değil mi ona?
Soran+1 yılkendi öyle istyr evlnmeden o boyuta girmyelm diye bende öyle düşünyrm
- +1 yıl
evlenince masajdan bıkmış olacan banal gelecek,devamlı o seni yalayacak ve mokoko yapacak anlaşıldı.
Soran+1 yılbıkmaz o hasta bana bnde ona:D
+1 yılBence ya ergenliğe girdin. Ya s.alaksın. Sence hangisi, soruna bakar mısın bir?
02 Yorumla
Soran+1 yılergenm abiii:D
- +1 yıl
Haklısın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılgıdıklanıyor olabilir bence
41 Yorumla
Soran+1 yılbencede:D
gitmez mi hem de nasıl yaa offf bana da böyle yapan bırı olsa keşke ya offf
013 Yorumla
Soran+1 yılolur sevgli yap uzun ilşkide oluyor
Soran+1 yılniye zor yaa herkesn sevglsi var sokakta bile çift kaynıyo her yer
Soran+1 yılaynen dolu çift var snde bul bir tane dolu kız var güzel:D
Soran+1 yılsev aşık ol o zamn daha süper oluyor :D
Soran+1 yılkesnlkle bak bzm 5 yıl aşıgız dört yıl hiç olmadı öyle şeyler bu yıl bir takım şeyler yaşyrz böyle ve aşırı heycnlı karşlklı daha bir baglanysn felan sahiplnysn seks yapmask bile oluyor bu durum
Soran+1 yıluzun ilşkde bunu yaşamalısın şiddetle tavsye ederm aklını başndan alablck bir kıza aşık ol ve zamanla deneyin süper fazla ilerrye gtmeden tabi:D
Soran+1 yılaynen bzde heycn yaşyrz işte:d
Hoşuna gider tabiki ama yavaş yavaş yap yapacaklarını.
026 Yorumla
Soran+1 yılyavaş yavaş yapıyrm deli oldgnu söylüyor
Soran+1 yılyaa bide dudaklarım dolgun benim bayıldıgını söylüyor hep yala diyor yani hastaym diyor dudaklarına felan bende hep isteedgni yapyrm aşırı tutkulu ve baglı bana
Soran+1 yılbenm vüctu hatlarmda dolgun ve yuvarlak balık etlym hafif benmki bana hasta yüzümde çok güzeldr aşırı bagladım çocugu kende 5yıl oldu borumu walla ewlnnce seks yapcaz seks yapmyrz ama böyle brbrmzi mutlue dyrz arada
Soran+1 yılevet çok begenyrm onu çok da aşıgıım ona aşırı seksi ve çok güzelsn felan diyor buda çıldrdgı anlamına geliyor dr zaten değilmi
- +1 yıl
O belli olmaz çünkü ortada bir sex olayı var seni seviyorum bayılıyorum der ama sadece şeyini şey yapmak için söyler belkide oda böyle olabilir onu sen bile bilemezsin. Beni azdırdın valla vücudunu bir an hayal ettimde şu anda sevgilimde yok zaten naapiim ben şimdi hep senin yüzüne oldu bunlar işin kötüsü bugünde cuma.
Soran+1 yılyahu 5 senelk sevglm bu yıl başladık böyle şeylere ve aşırı baglı bana aşırı seviyor hem de çok tukulu gözündend e kıskanyor beni seks yapmadık hiç evllnnce o sana kıyamam diyor zaten o konuda ama dierlerini yaşyrz artık onlarda yaşamıyorz uzaktyz zaten:D
Soran+1 yılyalnzıım evet devam sevglmi hayal edyrm telde konşrk yapyrm ona kafayı yiyor seslerme:D
Soran+1 yılneymiyim anlamadım
Soran+1 yılsevglm ne düşünür ahkkımda acaba onu merak edyrm ben yeni yeni işte seks yapmadn anlamaya çalşyrm inş sevglmde beni çok seksi buluyrdrD:
Soran+1 yılbeyaz tenli dolgun dudaklı 90 58 96 hafif balık etlym ama belim incecik brz basenlerm var hepsi o yüüzmde çok güzel oldgnu söylerler öyle brym yuvarlak hatlym walla sevglmn üstünde genel olrk nasıl bir etki brkrm bir erkek gözyle soryrm size
- +1 yıl
Valla sevgilin ne düşünüyordur bilemem çünkü herkesin zevki ayrıdır ama bir saniye bekle aha boşaldım şaka şaka benim tam istediğim bir vücut yemin ederim hele balık etli olman ve bir az basenlerinin olması beni 10 defa boşalttırır yemin ederim. Ama bu arada herkessin zevkleri ayrıdır onu denemek lazım ve sormak lazım ilişki sonrasında nasıldım deme gibi mesela.
Soran+1 yılhep süpersin dehsetsn sana hastayım mükemmel bşysn nasıl bşysn tarzı mesajlar atıyor işte
Soran+1 yılyaa özelde konuşmam ben yan,ig enel olrk bir erkek gözyle çok seksi ve çekici der yani saol yorumlarn için:D
Soran+1 yıl:Drica ederm iyi günlerrrr
Soran+1 yılmalese olmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılsadece masaj yapsan bana da 100 lira bir saatine, dilinle yaparsan 200 verirdim. yanlş anlama sadece masaj fazlası günah olur. mümkünmü?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıskandırmak için mi yapıyosunuz arkadaş ben anlamıyorum ki yaa
07 Yorumla
Soran+1 yılyoo neden öyle yapalım ki=)
Cevap sahibi+1 yılolan var olmayan var :D hatta şu an fena halde olmayan var yazık dgl mi bize :P
Soran+1 yılşekerim p*rnolar ne güne duruyor:D
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi bir arkadaşın falan yok mu :D
Soran+1 yıluzun ilşkilrde anca öyle sevgli bulursn .D
Cevap sahibi+1 yıldaha önce ztn oldu yalamalar da senin gibi fantastik olaydı diyerekten :D
Soran+1 yılfantastik onu da uzun ilşklrde ten uyumuyla yaklayblrsn karşlklı güven ve sevgyle bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılmasaj dediğin oral mı?
340 Yorumla
Soran+1 yılevet canım
Cevap sahibi+1 yılama bu çok normal herkes yapar:)
Soran+1 yılyukardklr sapıklıkla itam ettlr geneli bencede normal ama nedense hemen kötü kız moduna sokyrlr insanı sanki kenleri sütten çıkmış ak kaşık:D
Cevap sahibi+1 yılyok oral için normal dedim canım. ama ben evliyim evlenmeden de yaşamadım. bekar olduğun için denmiştir.
normal dediğim bu yaptığın çok değişik ekstra bir şey değil hani süper falan demişler.ama evli olsaydın bekar olman öyle değerlendirilir.
Soran+1 yıl5 yıllık sevglm yaa seks yapmadık canım sadece bu sene o da ufak doknşlar felan işte ciddi ilşkmz yani seksde yok zaten her sevgli yapıyor bunları millet burda sornca biri hemen tuhaflıyor
Cevap sahibi+1 yılinş. evlenirsiniz canım:) arada ne kadar sevgi olursa olsun tartışmalar olmuyor mu? bizde oluyordu.
Soran+1 yıloluyr canım inş.bakalım tartışmasz ilşki olmaz zaten:D
Cevap sahibi+1 yılolmaz desen inanmazdım ki:) o zaman insanın göreceği bile gelmiyor değil mi:)
Soran+1 yılaynen helede tartışmanın üstüne seni dudaklarndan öpmesi paha biçilemez:D
Cevap sahibi+1 yıldirek kaçıyorum o zaman:) sinir oluyorum:))
Soran+1 yıl=))))
Cevap sahibi+1 yılilişki yoksa çok fazla ne yapılabilir ki? bağlama falan kelepçe ile mi herhangi bir kumaşla mı mesela? üstte mastr. yapıyorum demişsin bu bana çok itici geliyor canım ya. bir kadının kendisine bunu sevgilisinin karşısında yapması.
Soran+1 yılben sevyrm çok hoşuna gdyr walla canım ilşkiş yok anca bunlar şşte:D
Cevap sahibi+1 yılmastr derken bakiresin nasıl yapıyorsun ki? kelepçe ile mi bağlıyorsun demiştim alttaki yorumumda:)
Soran+1 yılkelepçe ile bagladgm bir kere evet içine sokmadan yapıyrm canım blmyrmsn masturbasyon yapmayı
Cevap sahibi+1 yılhiç yapmadım ki, ihtiyaç hissetmedim valla:)
Soran+1 yılo yüzden blmysndr canım o dille yapılan bly içine sokmadan yani:D
Cevap sahibi+1 yılama karşısında yapıyorum demişsin, nasıl dille yapılıyor:)
Soran+1 yılşeynn dilyle canım yaa.D
Cevap sahibi+1 yılşeyinin dili ne? valla okunuyorsak rezil olduk canım:))
Soran+1 yılşeynn dili vajinanın dudaklarnn ortasndaki dil varya orayla oynyrsn evet rezil olduk ahaha:Dbunu nasıl bikmezsn canım evlsn birde:D
Cevap sahibi+1 yılama ona dil denmez ki anlamadım sen öyle deyince. rezil olduk bile. umarım okunmuyoruzdur. ama karşısında yapınca utanma olmuyor mu? hayatta yapamam valla:))
Soran+1 yılyoo neden utanym kaç senelk sevglm :Ddil diye blyrm ben ama ahaha
Cevap sahibi+1 yılya senin kaç yıllık sevgilinde , benim ki ne:)) benimki de kaç yıllık kocam utanırım yapamam karşısında öyle hiç mastr. falan:))
Soran+1 yıl5 yıllık sevglm walla seks yapıyosun sen pndanmı utancan kız neynden utanysn :D
Cevap sahibi+1 yılsexden utanmıyorum ama mastr yapmaya karşısında utanıyorum. Öyle bir yazıyorsun ki görende beş yıllık kocan sanacak:) hhhaa benimki de beş yıllık kocam ama yapamıyorum mastr falan karşısında hiç. diğerlerinden utanma yok ama:))
Soran+1 yılbzde dierlerni hiç yapmyrz walla ahaha:D
Cevap sahibi+1 yılyapılmaması çok normal kocan değil henüz çünkü:)
Soran+1 yılaynen:D
Cevap sahibi+1 yılöyle bir diyorsun ki sanki beşşşş yıllık kocan:)))
Soran+1 yılbeş yıllık sevglm ama her dkmız yanyanaydı bzm şimdi uzaktyz okul btnce o ayrı:D
Cevap sahibi+1 yılne okudunuz?
Soran+1 yılişletme
Cevap sahibi+1 yılbittiyse inş nasipde düğün var:)
Soran+1 yıliş bulursk düğün evet :D
Cevap sahibi+1 yılikinizde mi aynı bölüm? işletme çok tercih ediliyor nedir espirisi canım, lisansı zor mu ?
Soran+1 yıllisans btrdk biz çok zor gelmedi bilmem :D
Cevap sahibi+1 yılhiç mi zorlanmadın finallerde falan?:) ben bazen akıllı olan okumaz derdim:))
Soran+1 yılyani zorlandgm dersler oldu da çok da aman aman zorlanmadım hani,:D
Cevap sahibi+1 yılben her final akşamı isyanlardaydım canım:)) ekleyelim mi bir birimizi?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılElektrik pirizine parmak soktuğunda da benzer bir etkisi olur :)
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkesinlikle hoşuna gitmiyordur sakız fazla yapma senden soğuya bilir.
112 Yorumla
Soran+1 yılsakız ne yaa neden hoşuna gtmesn delirdgni söylüyor da daha neler yapablrm diye soruyrm
Cevap sahibi+1 yılsakın yazacaktım sakız oluvermiş birde başka neler yapabilirim diye sormamışsın hoşuna gidiyormu diye sormuşsun. birde amerikan otuzbiri yap ona daha çok delirir
Soran+1 yılonu da yaptım deliryr zaten yaparken dilimle ucuna doknyrm çıldryr:D
Cevap sahibi+1 yılbu saate ozelmi geldin insanın aklına neler getiriyosun
Soran+1 yılpardon hiç düşünmeedm yaa
Cevap sahibi+1 yılnapcaz şimdi akşama kadar
Soran+1 yılat aklından pardon da sende iki okumadan böylemi oldun yahu vbaşka şeyler düşünysn hemend:
Cevap sahibi+1 yılbir aydır siftah yok bir okumayla boyle olmuyor yani.
Soran+1 yılsen ölmüşssüna glayanaın yok:D
Cevap sahibi+1 yılbu akşam biri ağlıycak merak etme :)
Soran+1 yıliyi ağlatmlr:D
Cevap sahibi+1 yılsağolasın
Gizli Üye(36-45)+1 yılEllern ataga kelepceli sonra tangani giy karsisnda mastrbsyn yap. Cildirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılonuda yptm warya kafayı yedi:D
Cevap sahibi+1 yılSevişmey biliyorsun o zaman. Bende kz arkadsimi yataga baglarım dakiklarca vajinası yalarim. Sik diye yalvarirdi sıkmezdim. Aglardı nolur lutfen sok aşkım derdi :)
Soran+1 yılgüzelmiş:D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaptığın karşısında şoka giriyordur ondandır titremis sıcak tut battaniyeye falan sar geçer
011 Yorumla
Soran+1 yılşoka girmek derken hoşlanmyrmdr.D
Cevap sahibi+1 yılsence hoşlanmasa karşında öyle dururmu ya da boşalırmı bir düşün
Soran+1 yıldogruda zevk alıp almadgnı nasıl anlarm çok alıp almadgnı en son eline alıp kendi oynyrk boşalyr
Cevap sahibi+1 yılbence alıyor ama sen finali yaptırısan dah zevk alır sen boşalt onu
Soran+1 yılbkç kez yaptm ben :D
Cevap sahibi+1 yılozaman yine yaptır özelleikle dilini ağzını kullan
Soran+1 yılyaptm deliryr yannda masturbasynda yaptm göznn önnde delirdi :D
Cevap sahibi+1 yılsen ne süper sevgiliymişsin herkese senini gibisi nasib olmaz
Soran+1 yılolur olur daha neler var:D
Cevap sahibi+1 yılen azından bende seni gibisi yok ne diyelim kara bahtım kör talihim
Soran+1 yılinş.olur ne dylm:D
Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. yok adam acıkmış sadece
01 Yorumla
+1 yılsevgilinin yerinde olmak isterdim ;)
09 Yorumla
Soran+1 yılbul bir sevgli olrsn:D
- +1 yıl
tabi tabi,kızlarda sıraya girmiş bekliyor dimi,benim sevgilim olmak için :)
Soran+1 yılçabala biraz yaa böyle dersen olmaz tabi:D
- +1 yıl
tamam,çabalıyorum,özelden yaz bana.ne kadar çaba içinde olduğumu anlatayım :) gizli profilli afet :))
Soran+1 yılyazamam benm sevglm vare olmasada yazamam özelden felan yahu:Dsen dolu kız var burdan bulamazsnda çevrene bak bence burdan bulunan ne kadr sdaglam ve saglıklı olur düşünmk lazım:D
- +1 yıl
tamam da burdaki kızların çoğu canı seks istiyor ama hiçbiri yanaşmıyor.vede profilleri gizli.hem seks istiyorlar,hemde tanışmaya buluşmaya yanaşmıyorlar..bide üstüne profilleri gizli :))
madem istiyorsunuz açın profilleri,deyin ki sevgili istiyoruz.herkes muradına ersin :))
Soran+1 yılbenim öyle bir derdm yok valla onlar kmse olanlara söyle bir ilet :D
- +1 yıl
hepiniz aynısınız...
Soran+1 yılbenim sevglme özelm digerlerni bilemem walla:D
+1 yılsaçma ergen uydurması
00 YorumlaCinsellik konusunda 342 cevap paylaştı. şimdi okuyan herkezde bir ürperti olucak :)
11 Yorumla
üşümüştür ondan titrer :)
03 Yorumla
Soran+1 yılbuz gbym evet =)
Havalara uçuyordur :-)
01 Yorumla
+1 yılmeiyide yutyorsan iş tamamdır .
012 Yorumla
Soran+1 yılyutmuyorum ağzıma boşalıyor snra tüküryrm:D
- +1 yıl
ok başka bişey kalmıyor fazlasınıda yaparsın sen film izledikce yeni bişeyler öğrenirsin denersin o senin artık umarım sonu evlilik olur s
Soran+1 yılbana aşırı baglı ve tutkulu tapıyorm san felan diyor aşıgım hemde çok arzluyrm felan diyor hiç şey yapmadık evlnnce olcak o 5 senelik ilşkmz bu sene başladk böyle şeylere de işte zaten uzaktyz olmuyor bunlar artk da umarım evllk olur çok sevyrm onu çnkü:D
- +1 yıl
umarım olur sen burada böyle anlattıkca bizi bile etkilyorsun o ne yapsın tabiki titrer
Soran+1 yılpardn:D
- +1 yıl
yok hoşumua gidiyor devam et eklrsen azıcık sohbet ederiz
Soran+1 yılsoru sorduk ne sanysn siz soru sornları niye ekleym sevglm var dyrm otrp snnle öyle sohbetlermi edeym sevglm olmasa bile ayıp yahu herkese iş atysnz
- +1 yıl
özür ya sadce sohbet yoksa ne işi kimseden beklentizm yok
Soran+1 yılşaka şaka anladm zaten şaka yaptm yahu=(
- +1 yıl
iyi eğlenceler ne deyim başka
Soran+1 yılsaol...
Soran+1 yılsaol..
+1 yılbende kızlara aynısını yapıyorum ne tesadüf ...?
07 Yorumla
Soran+1 yıliiyymşş:D
- +1 yıl
iyi tabi önce masaj yapıp rahatlaması lazım sonra boşaltırım..:D
Soran+1 yılaynen öyle :D
- +1 yıl
karşılıklı tatmin meselesi ...:D oda oral yapar biraz masaj ohh...:D
Soran+1 yılen güzeli:D
- +1 yıl
yani güzel tabi..:D havalarda soğudu sıcak sıcak iyi giderdi..:D
+1 yılhımm gitmez mi gider tabi
05 Yorumla
Soran+1 yıldelirdgni söylüyor
- +1 yıl
delirmez mi her erkek delirir
- +1 yıl
nerede senin gibi partner bulmak :)
Soran+1 yılbulursn uzun bir ilşkide karşılıklı sevgi ve güvene baglı şeyler bunlar
yok gıdıklanıyordur
09 Yorumla
Soran+1 yılşakacı seni:D
Soran+1 yıldeli oldgnu söylüyor bu begendiği anlamına geliyor yani dimi :D
Soran+1 yılahaha:D
Soran+1 yıldaha nasıl delirtblrmi sorcktm ama ben yanlış telafuz etmşm sanrmö:D
- +1 yıl
evet sevgilin bundan çok zevk alıyor almasa zaten bunu çok açık belli eder. İlla sevgilini daha çok delirtmek istiyorsan senin daha çok delirmen gerek. Bu işleri deney gibi görmeyip kendinde cinselliği yaşadığın zaman olur o işler bak bu tiyolarıda herkese vermem kıymetimi bil hadi bakalım
Soran+1 yılteşekkürr ederm o zamn ama biz seks yapmyrz böyle ufak dokunşlr felan işte 5 yıllık ilşkide bu sene oldu o da evllnnce seksi düşünyrz da bakalım işte böyleside benm için heycan vericide onun da mutlu olmasnı istedgm için ne yapabrm başkayı sordum saol :D
+1 yılGıdıklanıyordur bellimi olur
00 Yorumla
+1 yılhayali bir hikaye
00 YorumlaSapıksın sen kızım
115 Yorumla
Soran+1 yılne alaka cinsellik yaşamak da sapıklık oldu
Soran+1 yılyaa herkes analtyr soruyor cinsellkte başka kime sorulablr ki böyle konular bende bu sitede sormak istedm
Soran+1 yılyok yemin ederm ki kızım normal anlattgmı sanmştm ama yanlış telaffuz ettysm affola..
Soran+1 yılumarım o da şansının farkındadr saolun.
Soran+1 yılteşekkürrlr anlaşılmıştr:D
Soran+1 yıl:Dsapıksın sen kızımı seçmemei beklemysnz heralde ahaha:D
Soran+1 yılaşkdan sevgiden tutkum sapıklıktan değil gerçkten 5 yıllık sevglm yahu onu ne mutlu etckse onu yapmak hoşuma gdyor diyelm hepsi bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılatıyosun
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri