Bana yapamaz, uçsuz bucaksız kırlarda ılgıt ılgıt esen rüzgarlarda tatlı tatlı dans eden ve buram buram güzel kokular salan, derin derin nefesimizle yüreğimize işleyip neşeme neşe, huzuruma huzur, mutluluğuma mutluluk katan lavanta çiçeğim.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Klasik geliyor bana blöf yapar gibi tırnak geçirmeyi sevmiyorum... Sevişirken ellerimi sırtının her yerinde gezdirmeyi sırtını okşamayı, öpüşüyorken eellerimle kavrayıp parmaklarımla enseyii okşamayı, oralda saçlarını çekip kafasını bastırmayı severim. Tabiii ki her harekete inleme veya argo eşlik eder...
İki şaplağa caz yapan tiplerin tırnak geçirme arzusu samimiyetsiz. Kabul etmem, o anın ambiyansını bozup, bir tarafın canını yakarak düşüreceğini göz önünde bulundurursak, seçimimin haklılığına kanaat getiririz yavrum. Sadomazo değilsen, can acıtan işlere ilgi duymazsın..
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bence sen caz yaptın şu an. Sadomazolukla ilgisi yok bu tutkuyla ilgili bir şey. Tabi geçirmek diyince biraz vahşi canlanmış olabilir kafanda. Gezdirmek azcık gecirmek acı vermez
Gezdirmek ayrı, geçirmek ayrı. Kimse orgazm esnasında tenine kesici cisimlerin geçirilmesinden haz duymaz, aksine orgazm olacakken düşer. İşin içinde can acıtmak, kan akıtmak varsa orada normallik aranamaz, ona fantezi denir. Öyle bir fanteziyi de çekici bulmuyorum, bana hitap etmiyor..
Görüşlere kaldıysa mevzu, bizzat suratına sıçtığın fantezilere de ilgi duyanlar varlar. Bilhassa bununla ilgili bir soru sor, seni destekleyen görüşler geleceğine şüphe yok. Bunlar fantezi, sağlıklı insanlarda bulunmazlar. İşin içinde kan yoksa problem yok, hafif tırnak gezdirmek sorun değil, ne vakit tırnakları takıp teni yırtarsın o vakit sorun olur
Sadomazo değilse ilgi duymaz dedim, icabında karısını düdükletmeyi sevenler de varlar. Onlara da gavât değilse sevmez diyoruz. Fantezisiz olarak bakıldığında, insanlar acı duymayı sevmezler ilişkilerinde. Dediğim gibi, işin içinde acı yoksa, kan yoksa problem değil
O düşünerek yaptığın birşey değil aldığın zevkin hazzın etkisiyle yapılan bir şey sen masta devam et
0
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Düşünerek buraya yazıyorsam demek ki düşünerek yapılan bir şeymiş. Her zevk alan kadın tırnak mı gezdiriyor, geçiriyor? 😂😂 Bu fantezi bile olabilir. Bayağı saçmaladın.
Ya sen ne saçmalıyorsun çocuk gibi mi konusuyorum sence? Anlamadım yani düşüncemi belirtip cinsellik ile ilgili soru sordum diye niye çocuk oluyorum. Cinsellik başlığı altında soru soruyorsam tabi seksten bahsedicem, ee? Hayal ürünü olsa nolur olmasa nolur? İnsanların düşüncelerini öğrenmek kötü bir şey değil. Burası o yüzden var zaten. Sırf Şu an altta kalmamak için uzatıyorsun. Bence senin zeka yaşın çocuk. Daha fazla yazma lütfen.
Gayet düzgün sorduğum bir soruda aldığın hazla yapılan bir sey sen masta devam et diyip kaba konuşursan ben de saçma bulduysam cevabını veririm bu kadar. Hala konuyu değiştirip manipüle etmeye çalışıyorsun 😂 çok eğleniyorum emin ol