Hem bayanlar hem erkekler için soruyorum,
Yaptıysanız ne hissettiniz acıma mı oluyor?çokkısayadaçokuzunmus
Yaptıysanız ne hissettiniz acıma mı oluyor?çokkısayadaçokuzunmus
seksten önce wc ye gitmem kesinlikle. mesanem doluyken müthiş orgazm oluyorum. çünkü mesane rahime baskı yapıyor ve orgazmın kalitesini arttıyor
Bayanda mesane aralığı dardır idrar torbası dolu olursa penis ilişki esnasında baskı yapar, bayanda konsantrasyon eksikliği olur.
boşalma sorunu yaratır,bırde hıssedemezsın doyasıya... cısımızı yapmalıyız:)) kızlarda fena sonuclar cıkabılır!
Cevap
14Cevap
Penis çok dik olabiliyor, başında yanma hissi oluşabiliyor. Bir de rahat olamıyorsun. Ama ara sıra daha geç boşalmaya sebep de olabiliyor. Yalnız boşaldıktan sonra vakit kaybetmeden işemek lazım.
Ben idrarım çok fazla varken mastürbasyonla boşaldım. İdrar falan gelmiyor, gayet şiddetli bir boşalma yaşanıyor. Zevkli de oluyor, çok sıcak meni geliyor salep gibi :))
Yok efenim, baştan aşağı rahatsız edici + Karın,kasık ağrısı kaçınılmaz.
cut.
çok bir zevk almıyorsun işemekle boşalmak arasında kalıyorsun gibi bişey:)
sanılanın aksine idrar ve spermin çıkış anları duygu olarak benzeşir...
ve idrar varken sevişen erkegin boşalması uzun sürmez...
Acımazda rahat olamazsın o yüzden idrarın olmadan yapmak daha rahat ve zevkli.
birleşirken işeyesim geliyor başka nolcak ama birlikte olduğum bayanın bu durumdayken benmle birlkte olmasını isterim
bence hiç denmeme boşalırken zevkten dışarı doğru fışkırır fiskeye gibi
bence ilişkiden önce erkek idrar yapmalı kadınlar yapmamalı daha zevkli oluyo ama banyoda tabiki ortalık sel...
senin için zevkli oluyodur ama kadının çektiği acıya ne demeli? bencilsiniz ya
bu önyargı değil kesin birşey. Siz sadece bencil varlıklarsınız,kendiniz zevk alında kadın acıdan kıvransın umrunuzda olmaz
Evet yaptım vajınaya bosaldıktan sonra işemeye basladım
Boşalirken yanma ve acıma oluyo... sende nasıl oluyoo...
agrı yapar gerek yok rahat rahat yapmak lazım:)
çişim gelince tulavete giderim.
yapmadım bence yapılmaz ya
boşaldıktan sonra idrarı yapmak çok zor oluyor :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar