• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Cinsellik

Evlenmeden olmaz derse ne düşünürsünz?

polyanna
polyanna Takip Et
Xper 2 Yaş: 37
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Öncelikle erkeklerin düşüncelerini merak ediyorum.

Sevgiliniz evlenmeden beraber olmak istemese buna tepkiniz nasıl olur?bu yüzden ayrılma kararı verilebilir mi saygı duymak varken..
Evlenmeden olmaz derse ne düşünürsünz?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• BLackEyebrows
    BLackEyebrows Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 69%
    +1 yıl

Şu konuştuğumuz garipsediğimiz konulara bakarmısın :) Ya aşk dediğin sadakattir.Sevgi demektir beklemek ve beklediğine değer demektir bir insanı sırf vucut hatları ıcın mı sever ınsan yada sex amaçlımı bir erkek sevdiği kıza bana vermessen evlenmem sogurum senden dıyıp kıa tekmeyı basıyorsa ben öyle erkeğin nokta nokta yani öyle erkek mi olur su geldiğimiz seviyelere bak eskide kim böyle düşünürdü namuz kavramı vardı ya bırak namusu ınsan sevdıgının elını tutmak ısterken ellı kere dusunurdu ne tepkı verır tokatı yermıyım acaba diye utangançlık vardı heyecan vardı.elleri ayakları titrer dili tutulurdu şimdi aşklara bak vermessen evlenmem hey allahım geldiğimiz su duruma bak sadece gülüyorum öyle yapanlara ne adam derim nede onu yapmasına ızın verene kadın derim kadın kadınlıgını bılıcek ağır olucak evlenmeden olmaz dıyıcek otur nıkah masasına evlen benımle ne ıstersen yap gerdek gecesı kacmıyorum bır yere diyicek erkekde erkekliğini bilip sevdiği kadına sahip cıkıcak evlenene kadar sadakatınden ödün vermeyecek sabredicek adam gibi sevicek. aşk budur aşk sex değildir. karıştırmayın bunu aşka sex girdimi aşk değildir işte o. çünkü sen erkeğini alıştırırsan dahada arkasını getıremessın stedıkce ıster erkekler doymaz doyuramassın yüz vermeye gelmez biz erkek milletine . aman ha kadınlar sabırlı olun evlenmeden olmaz diyin

12
    18 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

bu emek karşısında gerçekten şaşırdım en iyi cevap secebilrimm :))

Yorumla
    • eceak
      eceak
      +1 yıl

hakikat bu nasıl bi dünya böyle seven bekler beklemeyen bildiği yerekadar gitsin katılıyorum sana

Yorumla
    • BLackEyebrows
      BLackEyebrows
      +1 yıl

Geçen bir soru sordum sitede . Bır daha dunyaya gleme gibi bir şansımız olsaydı hangi yılda gelmek isterdiniz her kez genelde bu yılı tercıh etmıs en cok kan akan yıllar ayrılıgın cok oldugu sadakatın Anneye babaya saygının bıttıgı bır babanın oz kızına tecavuz ettıgı bu devırde sevdıgını soyleyıp 5 kısıyle aynı anda cıkan bay bayan nasıl olurda bız ınsanlar hala akıllanmaz 2000 yılları tercıh edıyoruz aldatıldıklarında aglamasını bılıyorlar demekkı bunlara kazık yemek aglamak yarıyormus.

Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

ben dünyayı hiç sevemedim

Yorumla
    • BLackEyebrows
      BLackEyebrows
      +1 yıl

Ama sevenlerin sayısı cok nasıl bir memnuniyet duyuyorlar anlıyamıyorum .

Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

bilmiyorum arkdaşım tek bildiğim yorgunlugum

kaçışlarım saoll çok güzel cevaplar

Yorumla
    • BLackEyebrows
      BLackEyebrows
      +1 yıl

Yorgunlugunu atmanın kaçışlarından kurtulmanın her zaman bir çaresi vardır.yeterki ne istediğini bil Ne için yaşadıgını ne amaç çalıştığını ne istiyorsan onu yap ve şu bir gerçektirki Ne düşündüğün önemli değil Önemli olan Düşündüğünü o an yapabilmektir.Bilmem anlatabildim mi .

Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

düşündüğünü yapabilmek bunu hep yaptım belki de ama vermiş oldugum karar beni hep pişman etti bazen hiç düşünmeden yaşamak istedim bazen bin kere düşündüm yapmadan önce ama şimdi görüyorum ki kazandıgım tek bir nokta yok hep iyi taraf olmak istedim ama saf dendi kırmak istemedim güvendim darbeyle doldu korkuyorum arkdaşım hemde çok daha neden korktugumu bile bilmiyorum sayfa çok boş dolduramıyorum işte gördüğün gibi çok karışıgım daha ne istediğimi bilmiyorum sadece emin oldugum birkaç şey huzur

Yorumla
    • BLackEyebrows
      BLackEyebrows
      +1 yıl

Ben hurgun dolduramıyorum sayfaları bugune kadar kaybedıyorsak ıyı nıyetımızden arkadasın borc ıcınde senden para ıstıyor verıyorsun enayı oluyorsun sevgılıne delı gıbı asıksın kıyamıyorsun dokunmaya sırf dokunmadıgın ıcın mutlulugu baskasının kolları altında buluyor.arkadaşını ezdirmemek için kendini feda ediyorsun senden öte salak yok ne yaparsak yapalım bu insan oğluna yararlanamayız ama dunya var oldugu gunden berı bır gercek varkı kotuler ne kadar kotu olursa olsun daima iyiler kazanıcak.

Yorumla
    • BLackEyebrows
      BLackEyebrows
      +1 yıl

500 kere darbe yiyip 5 kişiye yararlanabiliyorsam iyi yola itebiliyorsam kotuluk gormesıı engellıyorsam ne mutlu bana bir gün o 5 olur 50 -100 ama asla pes etmemek gerek karakterınden vaz gecıp kotulugu deıl ıcındekı ıyılıgı her zaman yasatmaktır onemli olan bosver ne ıstıyorsan yap hatada yapsan vaz gecme hatasız kul olmaz bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp biz hatalarımızdan ders alıp duzeltıyorsak kendımızı ne mutlu bıze bu dunyada insanın kendisinden baskası yalan ben bunu bilirim.

Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

saoll arkdaşım beni dinlediğin içinn gerçekten saolll

rahatladımm en azından anladın benii

Yorumla
    • BLackEyebrows
      BLackEyebrows
      +1 yıl

Estf. benim derdim bu sitede bu zaten bazı şeyleri anlata bilmek ama bazı şakrabanlar oluyor gerceklerı duyunca yerden yere vuran şakrabanlar onlara karşıda savaş veriyorum. Ben her zaman Burdayım bu konularda hem fikir ne olursa olsun bildiğimden ve huyumdan asla vazgeçmem asıl en teşekkür ederim. adam yerine sayıp cevap verdin eyw.

Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

böyle demen iyi olmadı ama adam yerine koymak bu benim hakkım değil zaman benm için değerli ve o özel zamanını ayırıp yardımcı olmaya calıştın herşeyi bir kenarar at beni dinledin bu benm için değerlidir saoll arkdaşım hep görmek isterim cevaplarını

Yorumla
    • BLackEyebrows
      BLackEyebrows
      +1 yıl

Tşk ederim.öyle söylememin amacı sonuçta sanal ortam burası her ne kadar insan bir şeyler yazsada insanlar güvenemiyor doğal olarak haklılarda.Hele erkek milleti olduugmuz ıcın hep kolpacı yorumlarımızla karsımızdakını etkılemeye calısırız Sanal ortamda böyle aksediliyor o yüzden ben açık sözlüyümdür öyle dizilerdeki gibi 32 bölüm uzatmam bizim doğamız inandırıcı gelmiyor sebebi ise bu düzene ayak uydurup bozulan gençlerimiz tek amaçlı cinsellik olan beyin gücümüz.yazık valla :(

Yorumla
    • BLackEyebrows
      BLackEyebrows
      +1 yıl

Bi kere bir erkek sevdiğyle telefonla konusurken cinselliğe kaçmasa seni istiyorum diyip zarf atıp mesaj vermeye calısmasa ben yanıyorum sondur beni anlasana demeye calısmasa adam gibi sevse ne kaybeder.gerçekten sevse karşısındaki terkmi edicek sevince evlendiğinde her şey zaten olucak neden evlılıgın kutsallıgına ınanmaz bız erkekler neden her seyın en guzelını evlılıge saklamaz kadın gecmısınde aldatılıyor baskası cıkınca erkek mıletı aynısınız dıyor kurunun yanında yasta yanıyor gelde evlen

Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

biliyormusn yazdıkların insana huzur veriyor sabaha kadr hic sıkılmadan dinleyeblrm seni aşkn en güzel hali temiz olanıdır keşke cocuk olabilsem düşünmeden uyusam içim acımasa keşke

Yorumla
    • BLackEyebrows
      BLackEyebrows
      +1 yıl

Benim seçme şansım olsaydı 13 yaşımdaki aşkı meşki bilmeyen bir insan olarak hep kalmak hıc buyumek istemezdim keşke seçme şansımız olabılseydi.

Yorumla
    • BLackEyebrows
      BLackEyebrows
      +1 yıl

Aşık veyselin Türküsünden bir mısra ... : Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.

Dünyaya gelmemde maksat ne idi: Bir sadık dost.

Güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa.

Seversin, alırsın, karın olur seversin, alamazsın, karasevdalın olur.

Severin Alırsın Karın Olur Seversin Alamazsın Karasevdan oLur . adam aşkı iki kelimeyle anlatmıştır.sevmekte budur kalp birini sever ve yanlzıca onun için atar Şimdi aşklara bak bide geçmişteki

Yorumla

En İyi Cevaplar

• tontana
    tontana Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 69%
    +1 yıl

aslında bu ifadesinden sonra kendisine olan saygım katlanır, ama ben çok paranoyak bi adamımdır ve istemesemde şu ihtimalleride düşünürüm: birincisi aslında beni evlenmeye ikna etmek için yapmış olduğu büyük bir blöf olabilir, ikincisi muhafazakar bir aile ve çevre baskısı yüzünden daha önce yaptıklarını yanlış olduğunu düşünerek benden gizleyip, yalan söyleyerek en son durak bana kapağı atıp kendini garantiye alma gibi saçma bi düşünceside olabilir... bütün bunları dışarıda ortamlarda konuştuğum zaman zeki biri olduğumu söylüyorlar, ama aslında öyle değil çünkü bunlar bu dünyada var olan hayatın gerçekleridir, kesin olur diye bi şey yok ama birebir başıma geledebilir, bilemezsin ! bu gibi durumlarda önemli olan karşı tarafın, geçmişi ve her haliyle içi dışı bir olması ve geçmiştekileri varsadaaa yoksada ya da düşüncelerini benden saklamaması gerekir, işte o zaman bende onu olduğu gibi kabullenirim, çünkü açık ve nettir, ortada riya, ikiyüzlülük yoktur, ama önceden bana olmaz deyipte evlenince evlenmeden önce başkalarıyla yaptıklarını bi şekilde ortaya çıkarırsam işte o zaman aptal yerine konmuş hissederim ve çok geçmeden bitiririm, he ispatlayamazsam görünürde yine sorun yok, devam eder. :)

2
    2 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

sende baya paranoyaksın be kardeşim :)) emnm aşırı derece de kıskanlık da vardır sen de

her yönden bulursun sen şühpe edilcek bir şeyy

Yorumla
    • tontana
      tontana
      +1 yıl

doğru söylüyosun inanılmaz paranoyağım, ama durduk yerde değilim bi düşün niye paranoyağım, böle olmamızın sebebi insanlar ve hayatın kendisi değil mi ? ama yanıldığın bi noktada var kıskanç değilimdir, ama dediğin gibi karşı taraf nedense böle düşünüyor genelde, ve gizleyip hata yapıyor, bende diyorum ki gizlemesine gerek yok çünkü ben sorun yapmayacağım zaten, sakin sakin, hiç bişeyi gizleme hiç sorun olmasın di mi ? sanada önerim ön yargı iyi bi şey değildir... :), kulağına küpe olsun...

Yorumla
  • Blackspace
    Blackspace Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Tek cevap madem birlikte olmayı o kadar çok istiyor bir erkek evlenir karısı olur yuzleri ak olur goğuslereni gere gere dolaşırlar .

Çokta sükse yapar.

3
    5 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

bende bunu düşünüyorum eger çok istiyorsa evlenir olur yok işine gelmiyorsada buyur kapı orda

Yorumla
    • Blackspace
      Blackspace
      +1 yıl

Ayneeeen öyle canımcım.

Yorumla
    • medyamaymunu
      medyamaymunu
      +1 yıl

doğrudur +1

Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

tamm yorum için saol canımcımm :)

Yorumla
    • Blackspace
      Blackspace
      +1 yıl

Tesekkürler.

Yorumla
  • vanityfair
    vanityfair Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Cok aci ama toplumumuzda iki sevgili sex yapmaya basladiklarinda yavas yavas ask bitiyor. Carpe diem demeyi bilemiyoruz sanirim :)

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

7

Cevap

46

Cevap

• astsb_oo
    astsb_oo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46
    +1 yıl

biz elde etmek için yırtınan..mutluluk ve paylaşımları har vurup harman savuran sonrada anlaşamıyoruz olmuyor ayakları kokuyor diyerek bahaneler üreten ve 10binlerce boşanmalar yaşıyan bir ülkede yaşıyoruz :))her şeyi yerinde ve zamanında yapsak eski evliliklerdeki saygı ve tahammülü paylaşma ve sahiplenmeleri de tadarız

2
    4 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

pekii güzell :)

Yorumla
    • astsb_oo
      astsb_oo
      +1 yıl

+1 diyosun yani:))

Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

:)) dedim bile

Yorumla
    • astsb_oo
      astsb_oo
      +1 yıl

tamamen şakaydı:))ama toplamda 4 kelime kullandın bana verdiğin cevapta çokşey anlattın kendinleilgili 4 kelimede ...umarım bu sorduğun sorunun kahramanı değilsindir

Yorumla
  • kadehteki_yakamoz
    kadehteki_yakamoz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 60%
    +1 yıl

4.5 yıl çıktım, evlenmeden olmaz dedi,

ama birgün ruhum daraldı, birkaç şey dedim, sen bana o gözle baktın dedi, üstündeki olaylar da katmeri oldu..

Demekki neymiş terk etmiyor ya da aldatmıyormuşum. Ama cinsellikle evlilik niye ilgili ki? sevişmek için mi evleneceğiz? Neyse yok diyorsa yoktur, ne yapalım :)

3
    1 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

sonu güzeldi ama duygusal çocuk:)

neyse yok diyorsa,ne yapalımm .. dedin yaa

Yorumla
  • my dawn
    my dawn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 49
    +1 yıl

bu yüzden ayrılmak şöyle dursun dahada bağlar beni kendine...eclenmeden olmaz diyorsa onunla özel bir günümüz olacak demek oluyor bu...ve sevmenin karşılıgı illaki yatmak olmadıgını anlatmış olur...eger erkek akıldan yoksunsa ayrılır..ama akıllı erkekşer asla ayrılmaz ve anlayışlada karşılar..altında çok hoş mesajların yattıgını bilir...

1
    4 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

evet o hoş mesajların ona özel oldugunu bilir :)yorum için saol

Yorumla
    • my dawn
      my dawn
      +1 yıl

sende saol güzel sorun için...

Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

:)

Yorumla
    • my dawn
      my dawn
      +1 yıl

aklıselim sorulara yanıt vermekte bir başka güzel..:)

Yorumla
  • redkıt77
    redkıt77 Takip Et
    Yoda Yaş: 59 , eic 34%
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 658 cevap paylaştı.

Kişiler hür düşüncelidir,ama erkekler bencil düşünür,bencilse evet ayrılma kararı alır, çünkü istediği olmadıgı için,sabır gösterememiştir.Ama aklı selim seven ve sabırlı olan ve karşısındaki kişinin düşüncesine saygı gösteren kişi daima onu bekler,anlayış önemlidir.

0
    2 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

yorum için teşekkürkr ederm redkıt

Yorumla
    • redkıt77
      redkıt77
      +1 yıl

ben teşekkür ederim

Yorumla
  • Ausname
    Ausname Takip Et
    Xper 4 Yaş: 50 , eic 32%
    +1 yıl

Ayrılma kararı alanın niyeti belli olmuş olur ve yol verilir... Ben Şahsen Saygı duyarım, ve bu hususta gösterdiği titizliği de takdir ederim... :-)

1
    1 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

Buna sevindim geneli bu konuyu çok abartıgımı düşünüyor

bu duruma tabiki saygı duyulmalı seviyorsa zaten saygısını gösterir

Yorumla
  • fashionist
    fashionist Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 31%
    +1 yıl

önemli olan benle birlikte olduğunda huzurlu olması evlendiğimizde bunu huzurlu rahat bir şekilde yapacaksa saygı duymak lazım. ama bunu bahane olarak söylemiyecek ve bana karşı arzu istek duyucak evlenicegim kadın bu arzu bir sarılmayla bile gösterile bilir illa birlikte olmaya gerek yok ama bunu göstericek bana.

0
    0 Yorumla
  • zafer1973
    zafer1973 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 52
    +1 yıl

sonuna kadar saygı duyarım ve eğer bunun için ayrıldıysa çok şanslısın gerçekten. çünkü bunun için ayrılan bir adam o kadını sevmiyor sadece elde etmeye çalışıyor demektir. onunla birlikte olsanda bırakacak demektir. bunun için bıraktıysa allaha şükretmelisin. büyük bir beladan kurtulduğun için

1
    4 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

işte bu konuda erkeklerin fikirlerine ihtiyac duydum bunu alay konusu görüp ha şimdi ha daha sonra diyen bir erkegin ciddi düşündüğünü sanmam zaten seven bir erkek bunu bekler gelnliğiyle benim olsun der dogrusuda budur zaten

Yorumla
    • zafer1973
      zafer1973
      +1 yıl

sadece bu konu değil her konuda saygı çok önemli

Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

tabikii saygı şart her konuda

Yorumla
    • zafer1973
      zafer1973
      +1 yıl

birbirimize karşı saygılı olduğunmuzda mutlu olabiliriz.

Yorumla
  • mahoni06
    mahoni06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

walla saf salak ayagına yatıp evlenmeden olmaz dıyen kasar turlerındense hıc vakıt kaybedemem ayrılırım.Ama gercekten saglam efendı kızdır (ki kendını bellı eder) kesınlıkle saygı duyar bas tacı yaparım.

4
    2 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

bu zaten ki anlaşılırr

Yorumla
    • mahoni06
      mahoni06
      +1 yıl

anlamıcak salak cok:)

Yorumla
  • buyukcubuk
    buyukcubuk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

sımdı soyle bısey var eyer erkek kızı sevmedıgı halde sevıyomus gıbı yapıp sadece bırlıkte olmak ıcın cabalıyosa kızı hemen defeder ... ama eyer gercekten sevıyorsa kı seven ınsan sevdıgıne degl bırlkte olmak bakmaya bıle korkar yanı eyer sevıyorsa evlenene kadr onu bekler ama sevmyosa el sallar ama arkasıdan :)

0
    1 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

hıımm yorum icin saoll

Yorumla
  • medyamaymunu
    medyamaymunu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

Böyle bi teklifte bulunmam ki esas kız hayır desin saygım sonsuzdur

1
    7 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

esas kız bak bu kısmı güzel oldu yorum için saoll

Yorumla
    • medyamaymunu
      medyamaymunu
      +1 yıl

senin başına geldiyse takılma bu konulara mayk

Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

takılmıyorum burdan aldıgım cevaplar fazlasıyla rahatlattı

tekrar teşekkürkr ederimmm

Yorumla
    • medyamaymunu
      medyamaymunu
      +1 yıl

böyle bir teklifle gelene güzel bir hareketle geri çevir :D

Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

:)yok ben tekmeyle geri cevirirm

Yorumla
    • medyamaymunu
      medyamaymunu
      +1 yıl

korkulur senden mayk nasıl bi psikopatsın :)

Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

:) yok normal bir pskopatım korkma yahuu

kesmeden gömmem

Yorumla
  • adrift
    adrift Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

Bence gercektende evlenmeden olmaması gerekir. Çünkü kadın dediğin gizemli olmasi gerek, evlenmeden keşfedilirse bir gizemi kalmaz. Bazen keşfedebilme ihtimali, keşfetmekten daha guzeldir:)

1
    1 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

Yorumla
  • marcotan
    marcotan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

Sevgilim sen olsaydın hiç sorun olmazdı karşımda dur bütün gün yüzüne baksam yeter :)) Ya şaka bir yana olmaz diyorsa olmaz seven insan sorun etmez ama ilişki süresi çok uzunsa libido sadakatin üzerine geçebilir bilemiyeceğim

1
    5 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

saygı duyarsın ama :) aldatırım diyorsun

bak olmadı bu iş..

Yorumla
    • marcotan
      marcotan
      +1 yıl

Hayır kesinlikle.. Ama bu evlilik işi çok uzarsa ve cinsellik arzusu üst düzeydeyse sıkıntı,huzursuzluk olur yoksa evliliğe kadar giden süreçte aşk,duygusal bağ varsa ki bu benim gibi adamlar için geçerli kesinlikle böyle bir zorlaması olamaz

Yorumla
    • marcotan
      marcotan
      +1 yıl

Sıkıntı ve huzursuzluğun sonu da ya ayrılık ya aldatma olur ben ayrılığı seçerim şüphesiz ama dediğim gibi öyle kızlar var ki aldatsın da aman ayrılmasın diye düşünür o yüzden öyle yazdım

Yorumla
    • roza35
      roza35
      +1 yıl

Bence saygı duymak gerekir,taner (roza)

Yorumla
    • marcotan
      marcotan
      +1 yıl

Bence de :)

Yorumla
  • doucett
    doucett Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 43%
    +1 yıl

sevgiliyle evlenmeyi düşünüyorsam saygı duyarım yok takılıyorsam bu bir eksikliktir ayrılırım davranışlarım değişir. ama biriyle ilişkiye girmek istiyorsam onu bi şekilde baştan çıkartırım.

0
    2 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

anlıyorum yorum için saol

Yorumla
    • doucett
      doucett
      +1 yıl

önemi yok..

Yorumla
  • matematikzede
    matematikzede Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

Erkek diyor evlenmeden olsun Kadın diyor evlenmeden olmaz

E neden erkeğin isteği ağır bassın ki.

(ben böyle bir talepte bulunmam bulunanlar için yazdım)

0
    1 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

yorumun için teşkkr ederim karanlık adam :)

Yorumla
  • kafasıkarışık123
    kafasıkarışık123 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

Erkek bana bunu derse bi sorun olduğunu düşünürüm şahsen

1
    1 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

bende düşünürm şahsen

Yorumla
  • deliyürek
    deliyürek Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

tabiki saygı duyarm ama burada bazı arkadaşlarn yaptğı yorumlara katılmıyorum mesela bakmaya kıyamaz, gerçekten seviyorsa zaten öyle bişe istemez falan demişler ben aksine birlikteliğin ilişkiyi daha da güçlendireceğni düşnyrm

0
    2 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

tabiki herkesin görüşü farklıdır.bazıları bunun ilişkiyi güclendiricegini düşünebiliyor

Yorumla
    • deliyürek
      deliyürek
      +1 yıl

ya aslında görüşlerim farklı diil saygı duyulcak bişi sonuçta.

Yorumla
  • fırat52
    fırat52 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Evlenmeden önce beraber olmak istersem beni bıraksın zaten

1
    1 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

hımm güzelll :)

Yorumla
  • Orcnn
    Orcnn Takip Et
    +1 yıl

Hmmm. Zor soru :)

Evlenmeyi düşündüğüm kıza bunu teklif bile etmem, hatta ima bile etmem.

1
    4 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

senden beklediğim cevap :)

Yorumla
    • Orcnn
      Orcnn
      +1 yıl

Teşekkür ederim, çok sağol. Şımartıyorsun beni... :))

Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

:) şımar

Yorumla
    • Orcnn
      Orcnn
      +1 yıl

Tamam :))

Yorumla
  • destroyer
    destroyer Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

saygı duyarım ama evlenmeyi bekleyecek kadar zamanım olmadığı için o ilişkiyi kısa zamanda bitiririm ...

0
    2 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

hım ayrılma kararını seciyorsun pekii

Yorumla
    • rumuzmumuzyok
      rumuzmumuzyok
      +1 yıl

hımmm...

Yorumla
  • E_emre
    E_emre Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Saygi duyardim elbette. Ki zaten boyle bisey li asla istemem ondan.

Boyle bir talebi olan erkekse zaten saygi duymamistir.

0
    0 Yorumla
  • KüccükCo
    KüccükCo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Eğer ki ciddiyse zaten anlayış karşılaması lazım. Ciddi değilse ayrılır. Kız vermedi diye ayrılıyorsa tüm geçmişini unut onunla.

1
    0 Yorumla
  • seksi_genç
    seksi_genç Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 399 cevap paylaştı.

İstemezse tabiki zorla yapacak değilim saygı duymaktan başka seçeneğim yok.mecburen istekli olduğu bir zamanda sevişirim

0
    0 Yorumla
  • çiğdemgül
    çiğdemgül Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

ayrılma kararı alan kişiyle benim işim olmaz amacı belli açık

0
    4 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

tabiki bur da sorulan soruların çogu bundan ibaret

beraber olmadıgım için sevgilim benden ayrıldı yada sogudu bunu beklemeyen erkek ya evlenir kardeşim yada ceker gider

Yorumla
    • çiğdemgül
      çiğdemgül
      +1 yıl

aynen öyle evlenmeyi düşünen kişi sabreder eğer evlilik düşünmüyorsa biran evvel sahip olmak ister yol yakınken

Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

yorum icin saol gülüm

Yorumla
    • çiğdemgül
      çiğdemgül
      +1 yıl

rica ederim

Yorumla
  • AdamGibiAdam_
    AdamGibiAdam_ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

aşkta beklemek ibadettir...

2
    3 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

bunu sanki bir şarkı sözünde duymuş gibiyim ama :)

Yorumla
    • AdamGibiAdam_
      AdamGibiAdam_
      +1 yıl

valla ben kafadan yazdım. şarkısını bilmiyorum... sen bi de beim son soruma bakar mısın?

Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

birazdan bakıcamm ayrıca yorum icn saoll

Yorumla
  • AyPrensi
    AyPrensi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 42
    +1 yıl

hep bana hep bana yok öyle yağma nasıl derse uymak zorundasın saygıda kusur yapılmazsa evlendikten sonra herşey çok daha güzel olur bence

1
    0 Yorumla
  • SlaYeRR
    SlaYeRR Takip Et
    +1 yıl

gözümde değeri çok fena yükselir bir anda o kızla ciddi düşünmek isterim :D

0
    3 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

bunu gerçekten içinden gelrek mi yazdın

yani o kız gözünde büyür mü?

Yorumla
    • SlaYeRR
      SlaYeRR
      +1 yıl

seninle ben nedense bir türlü anlaşamıyoruz kıza gelince evet tüm kalbimle söylüyorumki değeri çok fena artar

Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

neden senle alaşamdıgımızı hatırlamıyorum bir konuda sanırım tartışma yaşadık

ama bunu duymak güzel en azından gözünde büyümek

Yorumla
  • ekinokswest
    ekinokswest Takip Et
    Yoda Yaş: 43
    +1 yıl

çok da olumlu düşünmem evlilik demek 50,000 tl para falan gerek öyle birşey için. çok fazla.

1
    0 Yorumla
  • rigrah
    rigrah Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    +1 yıl

evlenmeden olmaz , annem göster ama elletme dedi :D:D

eski türk filmleri neydiya :D

0
    3 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

:)hatrlattın bak şimdi evet annem göster ama elletme dedii:)) unutlmaz yaa

peki bu konu hakkında düşüncen nedir?

Yorumla
    • rigrah
      rigrah
      +1 yıl

zaten olması gereken odur o yüzden teklif etmem bana ters :D herkesin inancınada saygım var

Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

peki yorum için saoll :)

Yorumla
  • ozkanks34
    ozkanks34 Takip Et
    +1 yıl

zorla tecavüzde edemiyeceğine göre ya ilerki zamanlara bırakıcaksın yada bişekilde ikna ediceksin:D

0
    3 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

yani yine de beklemek olmaz ikna cabasına girersin oda güzel :)

Yorumla
    • ozkanks34
      ozkanks34
      +1 yıl

tabi en mantıklısı :D

Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

:) saygı duyarım efendim

Yorumla
  • Zeusnki
    Zeusnki Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Kaşar millete verir bana gelince namuslu olur.. :))

0
    0 Yorumla
  • Berk28
    Berk28 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 42
    +1 yıl

Zaten olması gereken budur yani evlenmeden önce olmaması saygı duymak gerekir.

0
    1 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

tabiki sırf bu yüzden alay konusu bile olanlar var şekil ben :)

Yorumla
  • fearlessoguz
    fearlessoguz Takip Et
    +1 yıl

saygı duyarım zaten bence aile terbiyesi almış bir kız böyle söylemeli

2
    0 Yorumla
  • MimitaaTrinita
    MimitaaTrinita Takip Et
    +1 yıl

ona olan aşkım 100 kat artar + evlenmeden bende istemem belki büyük ihitmalle.

0
    0 Yorumla
  • huseyin08
    huseyin08 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

kanka sevişelim ama ilişkimizde bu seviyeye beni kasar derdim

0
    2 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

hımm saygı duydum bak şimdi sana :)pekii

Yorumla
    • huseyin08
      huseyin08
      +1 yıl

oww soruyu evlenmeden bi şeyler yapalım mı olarak okumuşum

Yorumla
  • JoKeR
    JoKeR Takip Et
    Yoda Yaş: 49 , eic 40%
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 307 cevap paylaştı.

"evlenmeden olmaz" derse OLMAZ :)

2
    4 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

hım fazlasıyla acıksözlüsün ayrılırsın yanii :) olduu

Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

pardon joker sanırım yanlış anladım olmaz derse saygı duyarm demek istedin

Yorumla
    • JoKeR
      JoKeR
      +1 yıl

evlenmeden olmaz derse o ilişki olmaz :) Tabi bu biraz yaşla alakalı bi durum. Benim birlikte olacağım kadın zaten genellikle bakire olmuyor. :) Yani evlendin ve baktın uyumsuzluk var ne olacak. ( bu arada bekareti önemsemeyen biri olarak konuşuyrum tabiki. Bakire olmayan biri ile evlenmek benim içimn sorun olmaz)

Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

hımm bak şimdi anladım :)sonunda pekii yorum için saoll jokerr

renk kattın

Yorumla
  • -ash-
    -ash- Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl

böyle insanlar da vardı dimi :(

1
    6 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

olmasın mıı :)

Yorumla
    • -ash-
      -ash-
      +1 yıl

olmasın tabii ne gerek var :(

Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

:) olduuu

Yorumla
    • -ash-
      -ash-
      +1 yıl

sevgilimle sevişemeyeceksem bunu neyle gidermeliyim ?

a) şişme bebek

b) kendimle

c) hayat kadınları

d) travesti

e) eşek

f) hepsi

saçmalamak serbestti dimi :))

Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

:)kıyamam yaa bu kadar düşersinn ya

Yorumla
    • -ash-
      -ash-
      +1 yıl

düşmek mi :)) başka hatun mu kalmadı, uçan tekme bedava :)

Yorumla
  • wolkit
    wolkit Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32 , eic 36%
    +1 yıl

ben evlenmeden vermem arkadaş :)

0
    3 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

bende vermem arkdaş :)

Yorumla
    • wolkit
      wolkit
      +1 yıl

böle devam et

Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

sen gibi devm edicem :)

yorum için saoll

Yorumla
  • demir77
    demir77 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 45
    +1 yıl

hayır kesinlikle saygı duyardım.

1
    0 Yorumla
  • alex-hunter
    alex-hunter Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

doğru kadın diye düşünülür

2
    3 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

dogru kadın+dogru adam

Yorumla
    • alex-hunter
      alex-hunter
      +1 yıl

saolasın

Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

sende

Yorumla
  • tekinvural
    tekinvural Takip Et
    +1 yıl

Eziyet oluyor açıkçası:)

0
    5 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

zor diyorsunn peki :)

Yorumla
    • tekinvural
      tekinvural
      +1 yıl

zor ne kelime evlenme kelimesi çıktığında toz olurum oradan:)

Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

yaa siz yokmusnzz :))

Yorumla
    • tekinvural
      tekinvural
      +1 yıl

Bir de evlenmeden olmaz diyipte 2. gün "harikaymış" diyenide var:)

Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

:)) tabiiki neden olmasunn

Yorumla
  • suunmxx
    suunmxx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    +1 yıl

insan kendini doğu kişiye saklamalı

0
    0 Yorumla
  • ssahin
    ssahin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Bende,Olmadan evlenmem derim :))

1
    0 Yorumla
  • Silent_night
    Silent_night Takip Et
    +1 yıl

hayır saygı duymak zorundayım

0
    1 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

:) pekiii

Yorumla
  • tangogirl
    tangogirl Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Saygı duyarım kesinlikle.

0
    0 Yorumla
  • 36schön
    36schön Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

eger beni seviyosan evlenmeden de olur derim :D

0
    2 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

pekii :)

Yorumla
    • 36schön
      36schön
      +1 yıl

Yorumla
  • memom3
    memom3 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

no no no :) kaç kaç hemen uzaklaş derim :)

0
    2 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

yes yes yes :)

Yorumla
    • memom3
      memom3
      +1 yıl

ben ters anlamısım soryyy tam tersii :)))

Yorumla
  • yolgezer
    yolgezer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

sağlamcı denir o kıza :)

1
    0 Yorumla
  • siriusX
    siriusX Takip Et
    +1 yıl

evlenince olacağının ne garantisi var derim ben.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

ten uyumu önemlidir. büyük risk almak bence bu.

0
    3 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

ten uyumu tabiki önemli.

boşanan çiftlerin çogunun anlaşamadıgı konulardan biri bu ama yine de verilebilecek çok zor bir karar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bence değil ama saygı duymak lazım elbette.

Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

tabikii

Yorumla
  • bireyseldegilim
    bireyseldegilim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48
    +1 yıl

sevmek

0
    3 Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

sevmek derken bun biraz acabilirmiyiz?

Yorumla
    • bireyseldegilim
      bireyseldegilim
      +1 yıl

bir erkek sevsede sevmesede bir kıza cinsel yönden mutlaka yaklaşır,ama kız evlenmeden olmaz derse erkek te seviyorsa anlayış gösterir,sabreder,herşey sevip sevmemekle alakalı onu anlatmak istedim.

Yorumla
    • polyanna
      polyanna
      +1 yıl

hımm güzel teşekkürr ederm

Yorumla
  • tostos
    tostos Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

saygı duyarım

0
    0 Yorumla
  • romantik86
    romantik86 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Evleniriz :P

0
    0 Yorumla
  • christian_troy
    christian_troy Takip Et
    +1 yıl

saygı duyardım

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsellik > Sorular > Evlenmeden olmaz derse ne düşünürsünz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlenmeden olmaz mı sence? 11 cevap verildi
Sizce de evlenmeden olmaz mı? 9 cevap verildi
Evlenmeden olmaz mı? 11 cevap verildi
Evlenmeden olmaz mı? 59 cevap verildi
İstekli arzulu olup evlenmeden olmaz diyen var mı? 3 cevap verildi
Düğün yapmadan evlenmek konusunda ne düşünüyorsunuz? 78 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Ayran gönüllümüsünüz?
  • Dut meyvesi yediniz mi? Severmisin?
  • Vişne ağacından vişne koparıp yediniz mi? severmisin?
  • Erik ağaçtan yedin mi? severmisin?
  • Atari oyunlarından en sevdiğiniz hangisiydi?
  • Tarihte hangi hükümdarın yerinde olmak isterdin ve neden onu seçerdin?
  • Bir kişiyi ihtiyacın olduğu için mi seversin yoksa sevdiğiniz için mi ona ihtiyaç duyarsın?
  • Kalbinin anahtarı kimde?
  • Spor salonuna başladığınızda hem etkili kilo verimi ve hem de kalıcı form kazanmak için tecrübe ettiğiniz tüyolar var mı?
  • En son rüyanızda ne gördüğünüzü tahmin edeyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨