Bir kızın biriyle yatması neden bu kadar önemli? Neden adına cinayetler işleniyor, doğmamış çocuklar ölüyor? Bu uğurda ileride oluşacak aileler bitiyor ve doğacak çocuklarin Allaha kulluk etme hakkı ellerinden alınıyor. Bakire olmayan kız ille namussuzmudur? Bakire olmayip farkli şekillerle bircok sey yasayan anal vs. Ama kanama yok diye bakire oluyor ve değerleniyor. Oysa bekaret el değmemiş demek değilmidir? Peki ya erkekler neden evlenmeden her kızı dener ama sonra bakire kız ister? Evlenmeden sevişen erkeğe niye aslan parçasi denir ama kadına or. spu? Herkesin yaptiğini yargilamasi gereken Allah değilmidir?
Cevabın nedir?
+1 yılZihniyet meselesi abla. Ben neler gördüm.
Bu ülkedekiler o kadar saçma ki, birçoğu.
Kadın şort giyiyor diye, hiç tanımadığı birisi tarafından şiddete uğruyor. Ulan kimsin sen? Sana ne yani? Çıplak da gezebilir, bakma! Önüne bakacaksın.
Ama ne anlar öyleleri işte. Zihniyet meselesinden kaynaklı bunlar.
Sana katılıyorum. Sevdiği insanla yaşamıştır bir şeyler, olabilir. Belki de kandırıldı, zorla oldu. Beni ilgilendirmez geçmişi. Ben, benden sonrasına bakarım.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Neden olacak? Hani el değmemiş mantığı, kanlı çarşafla bir şey ispatı, bir kıza ilk defa sahip olma böbürlenmesi ve namus kavramının pekişmesi başka neden yok.. Kızın o zarı nasıl kaybettiğinin bir önemi yok..
14 Yorumla
Soran+1 yılen iyi cevabi siz vermissiniz🙏🏾
Soran+1 yılevet belli ediyorsunuz zaten çokça
Bilmem midesi almıyordur dokunulmus kızı
12 Yorumla
Soran+1 yıle bizim midemiz alıyor ama mecburen dokunulmuş erkeği
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
24Cevap
+1 yılhaklı olduğun kısımlar var yani her kızı deneyip bakire isteyen erkeklerde hava alir çünkü mesela ben hiç bir kiza el vurmamişim evleneceğim kişininde temiz olmasini isterim çünkü ben kimseyle yatmamişim sonuçta temizim. ben temiz kiz istiyorum bu benim hakkim ama o önüne gelenle yatan erkeklerin hakki değil işte
02 Yorumla
Soran+1 yılyatmamışsan evet zaten hak ediyorsun temiz kızı
- +1 yıl
aynen kanka :) ama onlar hak etmiyorlar işte :)
+1 yıl50 kişinin elinin değdiğine nasıl hayatımın kadını derim ki?
136 Yorumla
Soran+1 yılbakire olmayan kadına neden 50 kişinin eli değsinki? Bende bakire değilim. Ve 1 kişinin eli değdi. Bakire olupta 50 kişinin eli değende çok var çeşitli yollardan.. Peki sen hiç ilişki yaşamadınmı? Yaşadıysan o sana niye hayatimin erkeği desin bu düsünceye göre?
- +1 yıl
bak güzel arkadaşım evet birlikte olduklarım oldu. ben yaptığım cevapta bakireliği el değmemiş olarak nitelendirdim zarla değil. sen ve bazı erkeklerde "önüne gelenle yatıp baki, re isten cahildir" vs tarzı cümleler kuruyor. peki bu erkekler erkekle mi yatıyor? yine kadınla dimi o yattıkları kadınlarda "namus 2 bacak arasında değil beyindedir" diye konuşup o çok övdükleri beyinleriyle 2 bacak arasına sahip çıkamayanlardır 1 fincan kahveye gece geçirip bu sözü söyleyenlerimn devrindeyiz. tecavüze uğramış olur başım üstüne boşanmış olur başım üstüne ama ne tecavüz var ne elenme var zevk için yatmış sonra bakire isteyenler cahildir yok öyle dünya. kadın istemeden birliktelik olmaz olursa ona biz tecavüz diyorum bunada top yekün ykarşıyız yani önüne gelen kadınla yatan erkek yok istediğiyle yatıp erkeklere önüne gelenle yatıyor diyen cahil bir kadın güruhu var.. benim düşüncem bu.
- +1 yıl
yorumlara dikkat edersen bakirelik benim için önemli değil diyen erkekler konuyu senle tanışmaya getiriyor sen bakire olmadığını söylediğin için. şimdi sence onlar dürüst mü? sen karar ver.
Soran+1 yıldeminki yorumum geldimi sana uzundu biraz ama?
Soran+1 yılgelmediyse bidaha yazıcam
- +1 yıl
yok uzun bir yorum gelmedi
Soran+1 yıltamam yazıyorum o zaman tek tek
- +1 yıl
tamam yorumada mesajada yazabilirsin geldiğimde okurum
Soran+1 yılŞöyle söyleyeceğim birlikte olduğum insan oldu demişsin. Yani sende bakir değilsin.1
2 Ben önüme gelen insanla yatmadim güzel kardeşim ben 4 senedir hayatimda olan aşık olduğum çok güzel zamanlar geçirdiğim tek bir insanla yattim. Uzun yorum yapılmıyor diye parca parca yazıyorum her dediğine cevap daha bitmedi
Soran+1 yılŞimdi namus bacak arasinda değildir tek. Çünkü namus hem fiziksel olarak kendini korumak yani birşey yaşamamak, öpüşmemek, el değmemesi hemde aynı zamanda güzel huydur. Doğru olmak, dürüst olmak, hak yememek 3
Soran+1 yıl2 bacak arasina sahip çıkamayan kadın değil sahip çıkmayan istemeyen kadın. Erkekte o zaman 2 bacak arasıyla birşey yaşamıyormu? Neden kadına sahip çıkması dayatılıyor? Din için4
Soran+1 yılAma aynı din yani islam erkeğede sahip çıkması gerektiğini söylemezmi? Yoksa Kuranda kafın bakire olsun ama erkek daha önce başkasıyla yatmış olabilir gibi ifademi geçer?5
Soran+1 yılBenim okuduğumda erkeğinde kadınında birbirine helal olması gerektiği yazılı. Yani beynini kullanıp yapmaması gerektiğini bilmesi gereken hem erkek hem kadın aynı zamanda 6
Soran+1 yılBen bir fincan kahveye ilişki yaşamadım. Ben 4 senelik bir aşkta ilişki yaşadım7
Soran+1 yılDemişsin zevk için yatmış diyorsun. Aynı zevk için erkekte yatmıyormu? Kadına yok öyle bir dünya ise erkeğe neden öyle bir dünya var? 8
Soran+1 yılÖnüne gelenle yatıyor demedim erkeklere. Erkekler istediğiyle yatıyor. Kadınlarda öyle. Neden kadından o zaman yaşamaması beklenir birşey ama erkek yaşar dedim ki bu cahillik değil çünkü bunlar kitaplarda yazıyor. Kadın helalse erkekte helal olmalı 9
- +1 yıl
bitti yazarsın sonuna yorumların bitince markete inip gelicem hepsine cevap vericem arkadaşım
Soran+1 yılbu yazdiklarimdan dolayı birşey yaşamış olmana rağmen bakire istemeni ben anlamıyorum kardeşim. Çünkü inancinda bunu söylemiyor erkek helalse temizse ancak helal ve temiz bir kadını hal eder diyor 10. Bu kadar diyeceklerim
Soran+1 yılevet dürüstler bence çünkü sitede bakir birçok erkeğinde pis pis amaçlar için mesaj attiğini görüyorum
Soran+1 yılYanlış birşey yazdiysam yanlış anlaşılan kusura bakma düşüncene kaf etme amacım yoktu. bitti
- +1 yıl
tamam bende cevapları yazıyorum arkadaşım bitince bitti yazarım sonuna
- +1 yıl
1- evet birlikte olduğuklarım oldu bakir değilim. ama bak dikkatli okumamışsın yazdıklarımı ben onalrın hiç birine tecavüz etmedim hepsi kendileri istediler.
2- önüne gelenle yatmışsın arkadaşım önüne gelen aşık olduğun biriyle kendi isteğinle yatmışsın sana bir tecavüz yok yani. yatmışsın ama seninle evlenmemiş. ayrılmışsınız bu şimdi senin ileride evleneceğin kocana ihanet değil mi? bence sen bahaneler arıyosun kendini aklamak için yazdıklarını bir daha gözden geçir.
Soran+1 yıltamam tecavüz etmedin kendileri istediler. Kadın kendi istediği için suçlu. Çünkü 2 bacak arasına sahip çıkmali. Ama erkek kendisi isteyince suçlu değil. Çünkü o erkek?
Soran+1 yılBenim hiçbir bahanem yok. Aklama niyetimde yok. Buradaki çifte standarda karşıyım sadece
Soran+1 yılSeninde karına neden ihanet değil o zaman bu?
Soran+1 yılKi bu bir ihanet değil. Evleneceğimiz kişiyi daha tanımıyoruz. Aklamak derdim yok. Hesabini zaten hesap günü Allaha vereceğiz
Soran+1 yılSende birdaha yazdiklarimi oku ve gözden geçir bence
- +1 yıl
3- namus tanımımız aynı burada bir çelişkimiz yok aklıda ekle birde o var.
4- nefs iledir dünyadaki savaşımız ve erkeğin nefsi zayıftır ben demiyorum ki erkek hatasızdır. benim dediğim erkek kadın istemeden cinsel ilişkiye giremez anca kadın isterse olur aksi tecavüze girer diyorum burada neden anlaşamadık anlamadım seni. kaldıki benim çoktur bir çok kadına başım ağrıyor dediğim.
5- aydı din? bu ibaren yanlış ama anlatmak istediğini anlıyorum derki; kadının tesettürü giysisi erkeğin ise göz kapaklarıdır. bu ayrı benim anlatmak istediğim günahına bahane bulma diyorum yaptığın hata ve bu hatayı kabul et kılıf arama. kuran derki herkes layığını yaşar.
6- (bu arada ben mi şıkları az yazdım anlamadım oysa tüm sorularına cevap verdim) :) evet bakire istiyorum el değmemiş yani bana swarmda buluşma teklif edip 1 saat içinde oral yapanda oldu evli olup yatmak isteyende seni çok seviyorum deyip yatmak isteyende kendisini helaline saklayamayan kadını ben eş olarak göremem. - +1 yıl
benim yaptıklarıma gelince evet hata yaptım zina yaptım yapmamam gerekirdi ben yine söylüyorum 50 kişi dediğim mecaz ama sen her seviyorum aşığım diyenle yat 1 olur 100 olur hiç fark etmez sonra gelip bana ben hayatının kadınıyım diyemezsin ben seni öyle görmem bu benim düşüncem ne seni yargılama hakkına sahibim nede sen beni. bitti
- +1 yıl
sen bitti demeden savunmaya geçmişsin ben yazdıklarını yeni gördüm haa birde evet dürüstler demişsin bir tanış bak senle tanışmak isteyenler var gör tabnı onları sonunda seninle yatmak isteyecekler bu kadar kör olma neyse sen çağdaşlık denilen kavramda ilerlermeye devam et bu senin hayt görüşün tartışmanın manası yok leküm diniküm velidyedin yani hadi hayırlı akşamlar sana.
- +1 yıl
ihanet değilse devam et evleninceye kaadr istediğinle yatmatya senin hayatın...
Soran+1 yılben istediğimle yatmiyorum zaten ben bu zamana kadar 1 tane istediğimle yattim. Demişsin hatamı kabul ettim. Kadında hatasını kabul etti. Ben bahane aramam neysem o ne yaptıysam o. Ama erkeğin iradesini daha düşük olmasi bir gerekçe değil. Dediğin şeyler evet doğru ama erkek içinde doğru olmali
Soran+1 yılBen kadına gelince namussuz, erkeğe gelince yapmıştır bir hata diyip hatta sirtnin sivazlanip aderin almasına karşıyım
- +1 yıl
evleneceğin erkeğe anlatırsın yattığını
benim yapacak bişeyim yok görüşümü yazdım buda son yorumum sana
Soran+1 yılBirde evleninceye kadar istediğinle yat demişsin. Sende öyle o zaman kardeşim sende evleninceye kadar istediğiin kadınla yatip bakire eş aramaya devam o zaman
Soran+1 yılsende evleenceğin kıza anlatirsin ben senden öncede birilerini arzuladim ama senin temiz olmani istedim diye. iyi aksamlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye kadınların ilişkiye girdikten sonra vajinasi aynı mı kalıyor. Farklı kişilerle yatsın sonra gelip başkasının olsun. Yok öyle dünya. Erkekte yapmasın kadın da yapmasın. Sonra evlenince oral istiyor. Doğal olarak seninde miden bulanıyor.
Anlaşamıyor sonrada ayriliyirsun. Yok kardeşim kusura bakma ikisi de yapmasın. İkisi de evleneceği kişiyi beklesin. Eğer yetmiyorsa kendi kendilerini tatmin etsin başka yolu yok.04 Yorumla
Soran+1 yılevet bende bunu diyorum iki kişininde yapmaması gerekir biri yapınca f. h. şe diğeri yapınca aferin olmasın
Cevap sahibi+1 yılOlmasın ikisi de olmasın.
Ama kadınlar daha fazla olmasın
Soran+1 yılniye kadınlar daha fazla?
Cevap sahibi+1 yılÇünkü gerçekten fiziksel değişim çok fazla oluyor. 1 2 bisi olmaz ama fazla oldu mu. Çok kötü görünüyor
Ne alaka genelleme yapmayalim
Benim kriterlerimde bekaret yok
Benim kriterlerim daha onemli seyrl15 Yorumla
Soran+1 yılgenelde öyle aranıyor. Bende bakire değilim. Kanamam olmadi esnekti. ama erkek arkadaşıma söyledim ilişki daha önce yaşadığımı. Bencede kriter olmamalı ama ladinlar öldürülüyo sırf bundan
Soran+1 yılbende onu demek istedim zaten bekaret kriter olmamalı diye eksik yazmışım
- Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılbütün bunlara kadınlarda sebep olmuyormu? o erkeklere tavizi veren kim? oğullarını yetiştiren kim? bakirelik el değmemiştir tabi. bazen göruyorum kız yattığı eski sevgilisini unumamış ben nasıl güvenip sevgili olcam?
26 Yorumla
Soran+1 yılsen yaşadınmı oeki? nasil güvrnicem demissinya. Bu çok yanlış bana göre düşüncen. Erkeğe tavizi veren diyorsun. Kadında istiyor erkekte. Erkek neden tavizi verem olmuyor? Oğullarini yetiştiren demişsin. Kadın yetiştiriyor oğlunu. Yolluyor üniye yurtta kalıyor çocuk. Arkadaşlarına uyuyor yatıyor biriyle. Burada kadının ne suçu var?
- +1 yıl
illa yaşamam mı lazım bunu acısını mı cekmeli? neden yanlış düşünce? kız sevgili oluyor ama sen unutamadıgını asla bilemiyosun.
siz taviz veriyosunuz madem öyle şerefsiz erkekler var neden sevgili oluyosunuz? adamın amacı seks yapıp sizi terketmek oldugu halde seviyorum ayrılmam diyen kim?
kadında istiyosa yapsın o zaman yapıyosanız arkasında durun. hep beni alan böyle alsın diyosunuz ama birine aşık olunca diktirsemmi bilmem ne ağlıyosunuz.
bende yurtta kaldım şehir dışında okudum kızlarla mı yattım peki?
Soran+1 yılsana demiyorum ama suçu yetiştiren anneye kadına atamazsın. Adamın amacı niye seks okuyor madem? Adamda burada ak kaşık değil. Hiçte diktirmedim valla kizlik zarim bozulmamış olmasina rağmen (esnek) bakire olmadiğimi söylüyorum
- +1 yıl
ben erkek suçsuz demiyorum bir erkek şerefsizse neden ona aşıksınız diyorum. ailenin yetiştirmesi önemli sende bakire değilsin sanırım değilseniz neden böyle sorular sorup çemkiriyosunuz kim ne nasıl isterse ister
Soran+1 yılşerefsiz birine aşık olmadım çünkü 4 sene beraberdik. Çemkirmiyorum toplumdaki çifte stamdarttan bahsettim hepsi bu
- +1 yıl
herşeyi kendi üzerine alınma istisnalar kaideyi bozmuyor. kızların çifte standartlarınıda biliyoz işinize geldiği gibi muamele
+1 yılBir araba düşün sifirini alacak imkana sahipken neden 2. el alayim. Nasil olsa her yıl yeni modeli çıkıyor.😃
05 Yorumla
Soran+1 yılsen 0 arabamisin peki? hiçbi kadınla olmadinmi?
- +1 yıl
Evet nerden bildin😃 Olay şu bakir olmayan kadınlara guvenmiyorum✌
Soran+1 yılhiçbi kadınla olamdıysan tamam. hee bu arada bakire olmayana güvenebilirsin yalan söylemez. Bakirenin ise her zaman söyleme şansı var unutma bunuda..
- +1 yıl
Valla bakir olmayan kizlaein nasil aldattiklarini gordukten sonra hic bir sey fikrimi degistiremez. Neyse uzme bu kadar kendini önem vermeyen erkeklerde vardır.
Soran+1 yılben üzmüyorum zaten. seven isteyen böyle sevsin istesin
Napim ben elin or. spusunu kendisi gibi gawatla evlensin
36 Yorumla
Soran+1 yılsen hickimseyle yatmadınmı? güzel kardeşim değilsin yani
Soran+1 yılgawat demistm ama🙈
Soran+1 yılevet bilmiyordum
+1 yılAklıma Cemal Süreya'nın meşhur sözünü getirdi. Sevişti bir bakir ile bakire, erkeğe milli dediler kadına f*hişe...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire olmayanın ne yaşadığını biliyoruz. Diğer türlü pislik yapanlarıda ALLAHa havale ediyorum ben, gözümün görmediği bişeyler varsa ALLAH bu dünyada gözümün gördüğü bir ceza versin. Erkeğede, kızada
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende bunu diyorum bakire olanin ne yaşadiği belli. Fakat yalan söylemiyo bakire kız söyleyemez. Vede neden kadında bekaret aranır erkeğin onu hak etmesi için onunda bakir olması gerekir
Cevap sahibi+1 yılBen aksi bişey demedim, evlenmeden birşeyler yaşayn kızında erğinde şerefine tüküreyim ben..
Soran+1 yılbende yaşadım. Şerefine tükürmek kimseye düşmez. Yukaridada Allahın adını anmişsin. Herkesin şerefini şerefsizliğini Allah bilir Allah yargılar
Cevap sahibi+1 yılMadem o kadar ALLAH diyosun, bunun yanlış olduğunu bilmen gerekli. Bekaretini kaybeden biri olarak bunu savunmam normalmiş, eğer bunu anlasaydım zaten yorum yapmazdım. Neyse ALLAH büyük, iyi geceler
Soran+1 yılben bu yanlış değil demiyorum kardeşim. Ben bu yanlışı kadın yapınca kabul edilemez hata ama erkek yapınca aferin almasına karşıyım hepsi bu
Cevap sahibi+1 yılBende dedim zaten, kadınada erkeğede diye
Hata ikisi içinde hata...
Saf cahilik hani bakire kiz isteyen erkek kendide bakire olsa eyvAllah diyecegim ama arkadad erkek camiasinda milli olmamis erkege adam demiyorlar bakire olmayan kizada iyi gozlr bakmiyorlar nasil is anlamiyorum yazık zihniyetlerine 🤤
10 YorumlaAllah yargılasa dünya böyle güzel kardeşim olmazsa diğer tarafta Yok ceza çekecek kimse Yok yok olup gidecek herkes hiçlik sonrası
04 Yorumla
Soran+1 yıldiyosun:)
Soran+1 yılkatilmiyorum pek ama takip edicem seni birazdan
Evlenecek çünkü. Eğlenmeyecek. Yeteri kadar eğlendi.
00 Yorumla
+1 yılPatlak baskasinin altinda inlemis kizi ne yapayim namussuzun onde gidenleridir gozumde
22 Yorumla
Soran+1 yılsen yapmadinmi hiç bir kizla?
- +1 yıl
Elime kiz eli degmedi
haklısın sonuna kadar. Seni yargılayan mı var? neden bu sitayiş
14 Yorumla
Soran+1 yılevet demin bir komşu bekaretten bahsediyordu. Oysali oğlu eve birsür kız getirdi. Burdan aklıma geldi
Soran+1 yılevet😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü evlendikten sonra kadının heyecan aranacağına inanılır
14 Yorumla
Soran+1 yılee evlilikten sonra kadın heyecan arar erkek aramazmı
Cevap sahibi+1 yılÖyle değil evlendikten önce bişey yaşamışsa evlendikten sonra da yaşayacağına inanılır beni suçlama günah keçisi değilim ben
Soran+1 yıle erkekte yaşamışsa oda evlendikten sonrada yaşar bu mantıkla?
Cevap sahibi+1 yılYa lütfen bu düşüncenin günah keçisi olarak beni seçme benim konu hakkındaki düşüncelerim daha farklı sebeplerden ben sana insanlarım genel düşünce tarzını yansıttım
+1 yılHerkesin kendince var bir düşüncesi.
04 Yorumla
Soran+1 yılvar benim olsun düşüncesi var. Ama çok saçma geliyor bana. Bakire olmayan dinsiz namussuz kötü bir insan değildirki. Bakire olup 100 erkekle konuşan insanlar görüyorum bazen
- +1 yıl
Evlilik dışı ilişki yaşamak zinadır? büyük günahlar arasında yer alır? namussuzluk olarak kabul edilir, dinden çıkmazsın fakat dinimiz bunu yasaklamıştır, bakire olup 100 tane erkekle konuşan insanları herkes görüyor bu size özel bir şey değil sanırım...
Sorunuz da ki ayrıntılara gelince anlattıklarınız ne kadar mantıken doğru olsa kültürümüz de maalesef bunlar yer almıyor ve uzun bir zaman da değişmeyeceği kesin, Allah'ın takdirine kalmış.
Son olarak sitede ne kadar üyesiniz bilmiyorum ama görüyorsunuz sorular da sürekli bakireliğine dikkat eden kızların sorularını ama erkekler de bu yok değil mi? Erkeğin bakireliğini kanıtlamanın bir yolu yok, yaratılış meselesi ne yapalım isyan mı edelim. :/
Soran+1 yılevet görüyorum bende kanitlama derdini anlamıyorum. sana inanmayan bir erkekle neden olursunki
- +1 yıl
Orasını size sormak gerekir aslında, güven olayını tanışmadan önce anlamak gerekir, tanıştıktan sonra bir çok dolap çevrilir.
Haklısın lakin Bakir ise erkek bakire isteyebilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılama öyle olmuyo toplumda. Kadın bakire olacak. Erkek ise ondan ona..
+1 yılSonuna kadar haklısın
10 Yorumlaevlenirsem bakirelige bakarım
09 Yorumla
Soran+1 yılsen bakirmisin?
Soran+1 yılbakireliğe bakıyorsan bakir olman gerekmiyormu diye dedim
Soran+1 yılilişki yaşamamiş erkeğe bakir denmiyormu🙈
Soran+1 yılbuna karşıyım işte erkek olunca yaşamamış zor bulursun kadın yapınca sürtk. kadın tek başınamı yapıyo
Soran+1 yılee para karsiliği olunca yasanan seks değilde baska birseymi oluyo? Bu tamamen erkeğin yasadiğini güzel gösterme, haklı cıkarma gibi geliyo. Biri yapinca tamam helal sana diğeri yapinca srtük
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bakirsem eşimde bakire olmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılbakir olmayanında bakire aradığını görüyoruz ama hep
Cevap sahibi+1 yılŞahsen bakir olmasam ben bakire aramam o arayanların sorunu 😐
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCehalet ve egitim eksikligi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende bakirim bakire isterim
05 Yorumla
Soran+1 yılevet normali bu cünkü
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle yoksa bakir olmayıp bakire istemek biraz saçmalık
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç
Soran+1 yıl21.
Cevap sahibi+1 yılGüzel yaş
+1 yılSoru neydi? :/
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılet parçası lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılo ne demek😄
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri