+1 yılAnal ilişki sık olmamak kaydı ile hem fantezik hemde merakı olanın merakını gidermesi açısından ele alındığında cinsel ilişkiye farklı boyutlar katar. Ama kesinlik ile vajinal birleşmeye bir alternayif değildir. Hijyen çok önemlidir ve partnerimizin çok iyi hazıtlanması gerekir ve tabiki güven ve tam teslimiyet önemlidir. İyi araştırmak ve bilinçli olmak usule uygun davranmak acı ve tıravmaları önler. Unutmamalıyız ki Allah o organı cinsel ilişki için yaratmamış. Her ne kadar esneme özelliğide olsa bu esneme içten dışa doğru olacak şekildedir. Çok çabuk tahriş olabilecek kadar ince bir tabaka ile kaplı ve mikrobik bir ortamdır. Erkeğin muhakkak prezarvatif kullanması gerekir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKızın ağlaması çok zevkli acıdan.. Ayrıca anüsünün yırtılması ve sonradan hemoroid olması da çok zevkli oluyo... :(
010 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok zevkliymiş 😐😐😐
- +1 yıl
Evet evet... Ayrıca heryeri bir kaka kokusuda kaplıyor.. Erkek arkadaşın çok sevecek bunu.. normal hak yolu varken ne işi var orada çözemedim ki? :(((((
Soran+1 yılBakireyim bozmak istemiyor ondan
- +1 yıl
:))))))))))))) koptummmmm.. Anal olunca bakirelik kalıyor mu? Herşey bir zar parçası mı sence? :) :))))))))))))
Soran+1 yılHayır değil ama bozmam dedi ondan
- +1 yıl
bozmamasının sebebi nedir sence? hiç düşündün mü bunu? ilk analdan sonra güle güleee durumu.. zarda yok , bekaretimi bozdun da diyemezsin ayrıca öyle değil mi? Şöyle bir yöntem deneyin önce Kalın bir salatalığı o na analdan sok eğer sorun yoksa ; sonra sende anal yaparsın o na.. Kabul ettirmeye çalış bakalım ne diyecek. ? :))))))
Soran+1 yılKabul etmezki
- +1 yıl
sen neden kabul ediyorsun peki?
Soran+1 yılMerak. 😳
- +1 yıl
:))))))) koptummm.. :) :) :) :) yani girsin istiyorsun? domates kabuğu yapışmasın sonra? :) :) :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal ilişki benim için zevkli ben bayağıdır yapıyorum ama ilk kez yapacaksan eğer çok acı çekersin.
712 Yorumla
Soran+1 yılIlk olucak
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi ilk acı çekersin ama sonradan alışabilirsin. Acıya dayanıklıysan sorun olmaz.
Soran+1 yılÇokmu acıyo
Cevap sahibi+1 yılEvet parmaklayınca falan o kadar acı olmuyor ama girişte fena acıyor git gel yapınca biraz zevke gelirsin herhalde.
Soran+1 yılPeki bişi sorcam bu lavman. Miktar olarak nekadar kulanılmalı
Cevap sahibi+1 yılBen hiç kullanmadım ki zaten temizim ne gerek var ki
Soran+1 yılIçi kirli
Cevap sahibi+1 yıl@Efendisoz alakası yok ki karşısındaki kişiyle benim birde geniş o yüzden olmaz
Cevap sahibi+1 yılDar olsa dediğin doğru
- +1 yıl
yapan bilirse acımaz
+1 yıldenemedim ama cok acıdığını söylüyorlar zevki sonradan cıkıyormus s*keyim o zevki :D
15 Yorumla
Soran+1 yılZevki sonra dan nasıl çıksın
- +1 yıl
sürekli yaptıkca yani
Soran+1 yılNe gerek var ya bok yoluna
Soran+1 yılCaydm
- +1 yıl
Aynen öyle hiç yapma bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
erkeğe zevk verir bir dk , kadına acı , ızdırap ağrı, kanama, çatlama, verir tiskinti pislik. mantar, ömür boyu pişmanlık her aklına her gelişinde nedamet onun için en büyük günahlardandır anal yapan onmaz kadına yazık arkadan verdin kuçağa otutturdum. hak deliği varken b... k deliğine temas etmek iğrennç bir şey karar senin
30 YorumlaAnal ilişki etkeğin kadını rahatlatması, gevşetmesi ve hızını iyi ayarlamasıyla kaynaklanan bir durum.. Yani erkek ne kadar profrsyonelse kadının o kadar az canı acır..
10 Yorumla
+1 yılEşim ilk başlarda çok karşı çıktı ancak şimdi anal dan boşalıyor yani son altın vuruşu anala istiyor alıştı tamamen erkeğin dikkati ve ince davranmasına bağlı
41 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum.
+1 yılhatun anal ilişki hazırlığını iyi yapabiliyorsa anal yaparım fakat bir çoğu öncelikli hazırlığı bile yapmıyor.
220 Yorumla
Soran+1 yılNeden hazırlığı yapmıyor
- +1 yıl
bilmiyor. yani analı istiyor ama öncesinde lavman yapması gerektiğini bilmiyor. kadınımız çok cahil kalmış :)
Soran+1 yılO lavmanın hepsi sıkılımıyor değilmi anuse biraz sıkılması yeterli olurmu
- +1 yıl
lavmanı sen de bilmiyorsun değil mi
Soran+1 yılBiliyorum nekadar miktarda kullanıkması gerektiğini bilmiyorum
- +1 yıl
bak ilk önce tuvalette için boşaltırsın :) sora duşta fıskiyeyi çıkarırsın sadece boru kalır. o boruyu anüsünden sokar içini temizlersin. su çok sıcak ya da çok soğuk olmasına gerek yok. iyice içini boşalttıktan sonra bir şey yemezsin. midenin bağırsaklarının boş olduğuna emin olduğun zaman hazırsındır. kondomun üzerinde domates kabuğu görmek istemiyorum az dikkatli olun ya.. :)
Soran+1 yılBen sadece lavman yapıcam ama
- +1 yıl
lavman bu işte.. :)
Soran+1 yılBen sıvı olandan ladım zaten hortuma boruya ne gerek var
- +1 yıl
ya zararlı onlar suyun ne zararı var hem basıncoyla daha iyi temizler. ilkkez olacağı için biraz da genişletilmiş olursun
Soran+1 yılUğraşamam okadar zararlı olsa kabız lar kullanmaz
- +1 yıl
ilişki esnasında ishal ol da göreyim seni :-)
Soran+1 yıl3 saat önceden uygulaycam
- +1 yıl
su en güzeli tehlikeye atma kendini.
Soran+1 yılBen o yolu deneyemem yapamam hazor lavman daha kolay
- +1 yıl
belki yalayacak su daha temiz olur
Soran+1 yılYalamaz o
- +1 yıl
nereden biliyorsun daha önce yapmadınız ki
Soran+1 yılYalamam diyor çünkü
- +1 yıl
ona güvenme seks esnasında yapmam diyenler olur. sen ister misin yalamasını
- Cinsel Yaşam konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılzevkli diyen erkekler sırf kendileri yapmak için zevkli derler zevk alman için orda hiç bir sinir vs yok bagırsak orası yopk erkek işi biliyosa zevk alırmışta hepsi masal zaten sorsan herkes te işi biliyodur
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHemde fazlasıyla zevkli gerek pegging gerek normal olarak gayet keyfli
10 Yorumla
+1 yılanal, seksin skişin sevişmenin en üst en doruk noktasıdır, tabi erkeğin gtten yapmanın püf noktalarını biliyorsa
20 Yorumla
+1 yıleğer erkek işi biliyorsa kadın çok zevk alır bilmiyorsa tam bir faciadır
38 Yorumla
Soran+1 yılNeden bilmiyorsa faciadır
- +1 yıl
çünkü kadınların bir çoğu doğuştan vajinal ya da klitoral zevke yatkın olarak doğsalar da anal zevke çoğu kadın yatkın değildir erkeğin hal hareket ve tavırlarıyla sözleriyle ve yaptıklarıyla kadının o bölgesini zevk vermeye programlaması lazım ayrıca ilk anal sekste tecrübe şart yoksa zevk yerine acı çeker kadın hatta yırtık falan bile oluşabilir.
Soran+1 yılPeki ilk olcak karşımdaki bilmiyor bakir biriydi ilk yaşıcaz tecrübesiz yani onı nasıl yönlendirebilirim
- +1 yıl
valla ne diyim yaaa sanırım hayal kırıklığına uğrayacaksın çünkü bakir bir erkeğin kadına ilk anal seksini hakkıyla acı çektirmeden zevk vererek yaşatması neredeyse imkansız gibi bir şey
Soran+1 yılHaklısn gerçekten
- +1 yıl
keşke olmasaydım ama öyle maalesef normalde sırlarımı anlatmam ama takiplersen anlatabilirim sana buradan olmaz.
Soran+1 yılHayır teşekür ederim
- +1 yıl
peki byee
Gizli Üye(36-45)+1 yılasla hoşuna gidecek, zevk alacağın bişey değillll. bir kez bir kızla yaptım kızın isteğiyle kız bakire diye ama kız acıdan dayanamamıştı ve sonrasında bir hafta üstüne oturamadım demişti..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılerkekler için zevkli, kadın sert sever ve acıdan da zevk alan bir yapıdaysa kadın için de zevkli.
01 Yorumla- +1 yıl
tabi doğru şekilde yapıldığında acı minimuma indirilebilir elbet.
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Erkek ve kadın için farklı olur bu his.. Daha doğrusu giren ve girilen için diyelim..
00 Yorumla
+1 yılönce lavman yap sonra ağrı kesici krem sür bekle
15 dk sonra o da penisine sürsün ilk girişte beklesin en az 5 dk içinde
sonra yavaş yavaş git gel yaparak genişler zaten10 Yorumla
+1 yılben zevk almıyorum cınku anal soguk oluyor ama vajınal seks sıcacık sulu bır baska oluyor
10 Yorumla
+1 yılErkek için anal ilişki daha zevkli
Partnerin mi zorluyor seni02 Yorumla
Soran+1 yılHayır bakireyim ben istiyorum
- +1 yıl
Etkili bir iki taktik verebilirim istersen tecrübeli biri olarak anal için buradan uzun olur
+1 yılBizim için zevkli sayılabilir ama sizin için biraz acı veriyo diyebilirim
00 Yorumla
+1 yılErkek tarafından bakınca oldukça zevkli, kadınlar aynını söylemiyor ama
00 Yorumlatek anal yapacaksan yapma bir şey anlamazsın acı çekersin çift taraflı yapacaksan hoşuna gidecektir
00 Yorumla
+1 yılcok zor acıdan baska bişey degil yapmam vajina en iyisi
00 Yorumla
+1 yılFarkli bir deneyim oldu benim icin ama kiz arkadasim biraz fazla bagirdi
022 Yorumla
Soran+1 yılNeden çok bağırdı
- +1 yıl
Daha ilk defa yapti
- +1 yıl
Kremledik ama cok acidi galiba
- +1 yıl
Sence yapilmali mi
Soran+1 yılBenimde ilk olcak bilmiyorm
- +1 yıl
Kayganlastirici al kullan iyi olur kremde olur
- +1 yıl
Erkek arkadasinin ki buyuk mu
- +1 yıl
Buyukse sorun olur biraz bende de oldu
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Onden neden yapmiyorsun
Soran+1 yılBakireyim ondan olabilirmi
- +1 yıl
Arkadan iliskide hamile kalmazsin demi
- +1 yıl
Prezervatif derdide yok
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Sakso yapiyor musun sevgiline
Soran+1 yılSanane bundan
- +1 yıl
Sordum sadece yapiyorsan midem bulanmadan nasil yapiyorsun diye sadece bunu merak ettim
- +1 yıl
Amacim miden bulaniyor mu diye
Soran+1 yılBulanmıyo
- +1 yıl
Erkek arkadasin temiz oldugu icin mi yoksa sen mi dayaniyorsun ve isteyerek mi yapiyorsun yoksa sevgilim istedi diyemi
Soran+1 yılHerşeyi bilmene gerek yok
- +1 yıl
tamam ama anal iliskinin zararlarini goz onunde bulundur
+1 yılanal ilişki pislik hastalık günah demek yaşamadım ama yardımcı olduysam ne mutlu bana
ayrıca bu heves neden.00 Yorumlanormal ilişkiniz yok sevgiliniz anal mı yapmak istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzevki yok zaten kolay girmiyor acı veriyorsun çok ve sağlık açısındanda kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSağlığa zararlı islam dinine göre de günah ve nikahı düşürür
12 Yorumla
Soran+1 yılNikahımı düşürür 😕
Cevap sahibi+1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapmadım bkirim ama biriyle evlenirsem istemese bile yapıcam içinede boşalıcam 💗😀👍
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapmam diyen her kadın yaptıktan sonra müptelası oluyor
10 Yorumla
+1 yılAnal zevkli olsa bile iğrenç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen zevk alıyorum ve arada yapıyorum,
31 Yorumla
+1 yılBir kaç gün oturamazsın gö. tünün üstüne
00 Yorumla5 kere fılan denedım zevkı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir lere denesik çok acıdı devam edemedik bile
00 Yorumla
+1 yılErkegin hosuna giderde , senin canin yanabilir..
00 YorumlaDeneme çok az kadın sever
00 Yorumlafikrim firarda tahminim zevklidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kızlar için zevkli olmaz
00 Yorumla
+1 yılhayır yani pekde göründüğü gibi değil
10 Yorumla
+1 yılBiz her türlü zevk alıyoruz
00 Yorumlasanmam çok acılı
21 Yorumla- +1 yıl
bana bir yazarmisin
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 dakikalık zevk için günaha girmem
10 Yorumla
+1 yılEvet zevkli
28 Yorumla- +1 yıl
işte şimdi neden sana yazdığımı anladın mı ? bilgilisin ön yargılı değilsin doğruları açıkça söylemekten çekinmiyorsun bu da seni değerli kaliteli bir insan yapıyor gözümde.
- +1 yıl
@REDHOTLİNE07-4 anladım teşekkürler bu güzel görüşlerin için.
- +1 yıl
İnanma s*kecek
- +1 yıl
@Hemuellist herkesi kendin gibi o***pu çocuğu sanma
- +1 yıl
:D hazımsız p*ç kurusu seni. Direk küfürle başlamam da suçluluk psikolojisinden olsa gerek. Şu an şansını kaybettin kanımca, bir dahakine daha serin kanlı olmayı dene, ezik :D
- +1 yıl
@Hemuellist siz neyin kavgasını ediyorsunuz Allah aşkına ve suç sen de Hemuellist adama boş yere suç atıyorsun.
- +1 yıl
Ne kavga edeceğim be, banane. Eğleniyorum ben :D her neyse çekileyim aranızdan.
- +1 yıl
Gerçekten böyle mi düşünüyorsun? Neden ki?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılharika döt mıkmek cok hosuma gidiyor
00 YorumlaYerine göre zvkli
00 Yorumla
+1 yılYapmaaa
00 Yorumlacan yakar
00 YorumlaYapmadım
Yapmam00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılanal sevmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç yaşamıycağım şey
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler