Bir kız size dildoyla bekaretini kaybettiğini söylese ne dersiniz?

Bu başlığı yazdım ki çarpıcı olsun. Öncelikle kendimden bahsedeyim. Ben 26 yaşındayım. Buraya yanlış yazdım üye olduktan sonra değiştiremedim küçük değilim yani. Üni. mezunuyum. Çok erkek arkadaş edinen biri değilim. İlk erkek arkadaşımı 20 yaşında edindim. En uzun süren de oydu. Ben nikahsız cinsel ilişkiye karşıyım. O bunu çok destekledi. Ama zamanla sevişmek istedi ben hayır dedim. Ortalıkta söz yok nişan yok dedim. Kavga çıkardı bende altta kalmadım yapıştırdım lafları ayrıldık. Sonrasında 2. erkek arkadaşım oldu. O da sordu sevgilin var mı yok mu ne kadar ileri gittin diye ben yalan söylemem ne olduysa anlattım ona da. O da zamanla sevişmek istedi. Onunla da olmadım. Ayrıldık. 3. erkek arkadaşım da aynı şekilde oldu. Ondan da ayrıldım. Ve anladım ki erkekler GENEL anlamda bakire sevgilileri olsun ya da evlenecekleri kadın bakire olsun ama sevgilileriyle sevişsinler seks yapsınlar istiyorlar. Göster ama elletme yapsın kızlar istiyorlar. Ben göstermedim de elletmedim de. Ben ara ara mast. yapan biriydim zaten eskiden beri. Sevgililerim olduktan sonra da değişmedi. Bir gün libidom arttı mast. yaptım. Eski yaşadıklarım da aklıma geldi sinirlendim. Titreşimli olan dildoyla mast. yaptım.1 ay önce bakire değilim şimdi. Ama 3 sevgilimle de öpüşmedim hiç erkekle seks de yapmadım. Tanıştığım birileri olunca konu buralara gelince eski sevgilimle oldu diyorum. Söylesem de inanmazlar zaten. Peki bu benim yaşadığım gerçek bunu biri size söylese ne düşünürsünüz ne tepki verirsiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Evlen diyenlere diyorum: Evlenmeyeceğim 3. den sonra dersimi aldım. kendi maaşımı kendim kazanıyorum evim barkımda var ayrı yaşıyorum. seks dışında bir erkeğe ihtiyacım yok onu da dildoyla gayet iyi karşılıyorum. en azından tekrar erekte olmasını beklemiyorum beni beğenir mi diye düşünmüyorum beni aldatıyor mu diye düşünmüyorum kıskanmıyorum salak saçma kısıtlamaları yok onunla geleceğimiz ben yeni bir dildo alana kadar. :D
Güncellemeler
+1 yıl
Evet arkadaşlar yorumlarınızdan ötürü hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu yazdığım soru tamamen yalandı. Gerçek değildi. Yani ben erkek bir kadının başına bunlar gelse ne düşünür? sorusunun cevabını bulmak için sormuştum. Bana gelirsek de ben bakireyim. Sevgilim falan da hiç olmadı. Bu tarz soruları da bilgilenmek için soruyorum. Fikir geliştirebilmek için soruyorum. İyi günler.
Bir kız size dildoyla bekaretini kaybettiğini söylese ne dersiniz?