Gana: 17,31
Venezuela: 17,03
Brezilya: 16,1
Fransa: 16,01
Çek Cumhuriyeti: 15,89
Belçika: 15,85
İtalya: 15,74
Bulgaristan: 15,02
Türkiye: 14,11
Endonezya: 11,67
Japonya: 10,92
Çin: 10,89
Güney Kore: 9,66
turklerın penıs ortalaması 13-14 cm cıvarıdır.20cmde gorebılırsın ama canını acıtır zevk alamazsn penısın boyu kadının zevk almasını arttıran faktor degıldır cnku vajına içinde 8 cmden sonra sinirler bulunmaz . 8 ve uzerı bır penıs kadına zevk verır. zevk ıcın asıl onemlı olan kalınlıktır.
bencede kalın olmalı
17 iyi mi :)
iyi iyi ama eksilemişler seni :)
Eksileyince kısalmıyor sorun yok :) en kısasını niye sordun ki cücesi filan var bunun :) değişir
merak ettim işte :)
Merak bence iyidir ben de senin gibiyim :) başka merak ettiklerin varsa ekleyip sorabilirsin :)
teşekkürler
Rica ederim, burdan da olabilir. Maksat merakını gidermene yardım etmek
Canım millet yoğurdum ekşi der mi :))) bizim Türklerin ortalaması belli de maşallah burada ki kişiler özel seçilmiş galiba hiç 17 18 den aşağı yok :)
ne alaka bizim ırkımız danimarkalılardan sonraki dünyadaki en büyük penis ortalanasına sahip ırk
Cevap
26Cevap
penis uzman araştırmacısı son söz
ne uzunu ne kısası
ne kalını ne incesi
en makbul olanı
içinde uzun süre kalanı
:))
Biraz öncede pipiniz kaç cm diye soranda eminim ki sensin bune y*arak merakı anlamadı gitti
yo öyle bir soru sormadım
Eminim sende yeni yetme Ergensin yoksa bu kadar merak olmazdı ama bir laf var unutma insanın başına ne gelirse ya meraktan ya da y*araktan gelirmiş bunuda unutma
20 yaşındayım merak ediyorum yalnız sinirlenme sebebini anlamıyorum bu kadar dert etmeyiniz penis boyunuzu
Güzelim Sende merak etme benim penis sana da yeter ...
Bide çok merak ediyorsan ve cam varsa göstereyim gözün penis görsün ama dudağın uçuklayabilir. :)))
Bugün herhalde kızların penis sorma günü! Erkekler hadi sizde göğüslerle ilgili sorun o zaman roller değişsin :)))
Average Penis Size diye aratsan her ülkenin ortalamasını görürsün haritada. Kore Çin falan ortalama 11 diye hatırlıyorum
Türkiye 13-14 cm
erkeklerin penis boyu sorularından kurtulamamışken şimdide kızlar başladı offkii off
:)))
olur niye olmasın kiiii...sıradışı olanlar her zaman vardır...ama oranları çooook düşüktür...
Mikro penisler var 10 cmden küçük 6-7 cm filan.En uzun hakkında yorum yapmak zor ama 22-23 olabiliyor azda olsa.Dünyanın en uzun penisli erkeğinin ki uzun mesela bayağı.
mikro penis demek heheh :D
:)
Bir soruda kocasının penisinin 5 cm olduğunu yazan bir kadın vardı, pek inanasım gelmedi ama mümkünde olabilir.
15-16 arası değişiyor bazende 14.5 oluyor kendiside bilmiyor ne yaptığnı :D
Benimki yalan yok gecen ölctum 15 cm yalniz biraz sola bakiyor sence nasil
Senin aklindaki boy kac şu kadar olsaydi iyi olurdu dediğin?
16-17-18-19
Benim problemim boyda değil 18cm tek problem kalın olması ilişki sırasında vajina darsa sıkıntı yaşıyorum
hımm
Heralde en az 8cm oluyor benimki 18-19 falan ve hala bilmiyorum uzun kısa farkediyor mu ?
ben çok küçük olsun istemem az 15 olsun yani ya
hiç ilişki yaşamadım ben 15 mi iyi sence ?
en az 15 demek istemiştim orada :)
üst sınır kaç? :)
21
Çok bence benimki bile bana çok büyük gözüküyor, gözün korkmaz mı :)
korkarda olsun senin kaç ki :)
Bunun kesin net bir ölçüsü olmaz duruma sertliğe göre değişir benimki en az 18-19cm filan
var altında ama türkiye ortalaması genellikle 12-14 arası galiba
15 cm piercing var benimkinde sanirim ortslamada bu
en büyük olana vercenmi. konuya bak abi ya..
Benim 17 cm sence iyi mi :)
evet iyi
türkiyede küçükle normal arasındaki sınır 14.11 cm
en fazlayı bilemem
ne yapmaya çalıştığını anlamadım bizi aşağılamak için mi güncelledin, hatırladığım kadarıyla ispanya, abd, ingiltere, arabistan gibi ülkelerde bizim altımızda, bizimki diğerleriyle karşılaştırınca normal büyüklük
cevap ver
aşağılamak mı? saçmalama
tamam öyleyse
7 8 cm olur 25 30 cm olur sen ne kadar
7-8 mi kilolularda oluyordur o zaman çok küçük ya :(
Evet ama tatmin eder oda normali 12 18 cm arasi sen kac cm istersin
16-17-18-19
12 olursa ne yaparsin
yapacak bir şey yok
benm 18 şikayet eden olmadı
40 cm e kadar yolu var
hehe :D
oldu olacak vagina caplarını da hesaplasaydın
sen eksiledin değil mi :) penisi büyük bir erkeğin bu soru hoşuna gider küçüklerin ise böyle işte
ben birşeyi eksilemedim
eksileyemem kendimi neden eksileyeyim?
neden hep penis? neden vagina capı degil ? bizi oyuncak gibi görmeyin
bende memnun değilim vajinamın görüntüsünden
hiç görmedinmi...
nerden buldun bu ölçüleri ilginç...;))
emeritus diye biri yazmış ya o siteden :)
himm bu kadar araştirmaci biri olduguna göre meraklı birisin sanirim...;)
hayır olmaz
ölçmedim bilmiyorum. sen neden bu kadar merak ediyorusn
öyle ettim işte
benim aklıma bişeyler geliyor ama yanlıştır inş.
sen kaç olmasını istiyorsun?
iyi araştırma
sana kac lazm :))
21 cmmmmmmmmmm
6800 cm alırsın ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar