Kaç cm olursa ve ne kadar kalın olursa kadınlar psikolojik olarak memnun olur ve aldatmazlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl13 14 cm bi kadin icin yeterlidir ve kadinin zevk almasi tamamen senin performansınla alakalidir penisinin boyutuyla degil. penisine guvenmiyosan elinle yaparsin dilinle yaparsin bu kadar buyutmeyin bu meseleyi. kadina o an cok zevk aldigni hissettir ve birazcik sert davran. enough
13 Yorumla
Soran+1 yılİnaf ama kadınlar en az 16-17 istiyor diye biliyorum. Bir de 13-14 belki fizyolojik olarak yeterli olabilir ama psikolojik olarak kadınlar memnun olur mu? Hepsi sadece büyük istemiyor mu? Ayrıca işlev zaten önemli olduğu için onu yazmadım. Thx
- +1 yıl
hicbi cinsel iliskimin olmadigi ama bu konularda konustugum bi erkek 16 cm oldugunu kucuk buldugunu falan soylemisti ama emin ol eril enerji meselesi cm dinlemiyor 😁 evet lafta 19 20 cm daha 'doyurucu' geliyor ama gercekte zor. bunun bir de kadinin yapacagi orali var mesela. bi bakima kucuk olmasi daha iyi gibi geliyor.
Soran+1 yılAnladım, teşekkürler.
En İyi Cevaplar
+1 yılVajinanın ortalama 10-12 cm olup 20-22 cm'ye kadar esneyebildiğini ve genişliğin de esnekliğe bağlı olduğunu ele alırsak eğer sorunuz kadınların çoğunda değişkenlik gösterebilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılAma çoğu sadece büyük penisli erkek istiyor.
- +1 yıl
Bu normal bir durum. Sadece penis de değil yatakta tecrübeli erkekler de istenir. Erkekler ceset sayısı düşük erkekleri tercih ederken kadınlar bakir erkeği tercih etmezler.
Aldatmak isteyen aldatır
Ama bi kadının hamile kalması için 10 cm yeterli..
Vajinal derinlikleri 17 cm olduğu için ortalama işte 18cm birşeyin varsa kafan rahat14 Yorumla- +1 yıl
Vajina girişinden rahim ağzı ucuna kadar olan kısım normalde 12 cm olup 22 cm'ye kadar esneyebilir.
Soran+1 yıl10 cm olması kadının umrunda olmaz; en az 16-17 isterler
- +1 yıl
@mr_kaan_ Hayır bu esneme sadece rahimi korumak içindir ve her kadında 20 cm'nin üzerine uzyamabiliyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Bir tane daha bamyaaa.
Seni aldatırlar koçumm
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatırlar ama böyle bir üslupla konuşmanın amacı nedir?
+1 yılİşlevi, diye belirtmeme gerek var mı.. 😃
37 Yorumla
Soran+1 yılİşlev zaten önemli ama penisi büyük değil diye sevgilisinden/eşinden soğuyan, fizyolojik olarak tatmin olacaksa bile psikolojik olarak memnun olmayan hatta aldatan kadınlar var.
Soran+1 yılYoksa haklısınız.
- +1 yıl
Kaç olunca problem çıkıyor sence?
Soran+1 yılYani 15-16'nın altı sıkıntı diye biliyorum
- +1 yıl
😃
+1 yılEnaz 40 cm
11 Yorumla
Soran+1 yıl😅
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. keşke hepimizde 25 cm olsa
10 Yorumla
+1 yılBenim 19