kaslı erkekle sevişmek daha mı zevkli ? evet arkadaşlar cevap yazan elleriniz dert görmesin
Evet
Fark etmez
Eyer seviyorsam kas olmasada olur
Cevabım Yorumda
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tabiki kassiz erkegi arzulamam kasli olmasi gerek kesinlikle baklava olsun yalar yutarim herifi sex srasnda beni yegane havaya sokan seydir erkegmin kasli vucudu daha bir erkeksi daha bir seksi gelir hatta hic tanimadgm bryle kaslarndan tahrik oldugum icn bir gece gecirmistim iliskiye girmedim ama sevismisdim yani okaar onmlidir vucut benim icin
çok kaslı değil ama erkek olduğunu hissettirecek kadar olmalı. özellikle gögüs ve kol kası
Buda Soru mu .D Tabiki evet Evet Kendimden bilirim .D Eski kız arkadasım bayılırdı .D Simdi Monoton .)
Kaslar sadece yatağa girene kadar etkilidir bence, yatakta güçlü olması gereken organı bilirsiniz ;)
Cevap
3Cevap
şu aşağıdaki gizliler alın şunları şurdan 4some falan takılın, cvba gelince e yani biçimli vücut , hoş bir surat tabiki cinsel çekimi olumlu yönde etkiler
Sanki aynı kişi ardarda yazıp kaslı erkeğe methiyeler düzmüş gibi duruyor senin cevabından sonra bir göz gezdirdim de aşağıya :)
Fena bir exchange sayılmaz
Kaslı tabi ki o her tarafı şekillenmiş adonisleri belirginleşmiş adamın sana yaptığı her şey çok ayrı bir zevk veriyor...
sen göğüssüz bir kızla sevişmek istermisin:döle düşün:d
güzel örnek +1 :)
kas olmasa bende , bende bu örneği vermezdim:d
fazla kaslı erkeklerden hoslanmıyorum en fazla cem adrian kadar olsun :d
Kadın olsan tercihim kaslı olurdu:)
hayır :) göbişli olcak hafif
Cansın, baştacısın, harbi erkekten anlayan kadınsın :)) Eyvallah
Ex partnerlerime bir sorayım geliyorum hkjhsdflksj
Hayır , az kaslı .
Omuzları geniş olmalı .
Kesinlikle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?