Türkiye’de yapılan bir araştırmaya göre, bariz şekilde göbekleri olan belirli kilo üzerindeki erkekler, daha ince yapılı hemcinslerine göre yatakta performans olarak daha iyi. Göbekli erkekler gerçekten de daha iyi seks partnerleri mi?
Bu konuya kesinlikle katılmıyorum göbekli olan erkekler zaten önünü göremiyor önünü görse beraberlik sırasında göbek birleşmeye engel oluyor anca hanımefendi beyfendinin üzerine oturacak onun gönlünü yapacak başka hiçbir çözümü yok😀
Kilolu nereye iyi sevişicek, adamda yağ var g. t göbek var kondisyon desen 0 , dayanıklılık desen 0, güç desen zayıfa göre fena değil ama yinede yeterli değil ; )
Bizim erkekler genelde hemen boşalmaya odaklı seks yapıyorlar. Oysa kadını önce bir güzel sevecen her yerini öpüp yalayacaksın uzun uzun... Gerekirse saatlerce yapacan bu işi... Finali sexle yapıp çığlık çığlığa büyük bir zevkle boşaltacaksın partnerini. Boşalttıktan sonra da dönüp uyumayacaksın. Partnerini okşayıp seveceksin beraber duş alıp sonra sarılıp uyuyacaksın. Bunu her daim yaparım. Ten uyumum olmayan bir kadınla asla yapmam. sekste duygusallık yaşayacağım kadınla bunu yaparım.
onun nedeni iyi beslenme, ve bol kalori alındığı için.. mesela bnde şu dönemi biraz kilo aldım 1 saatte bir 31 cekiorum genede kesmio:) gram yagsızken canım istemiodu hiç.. mantıklı bir korelasyon var yani.. tabi ne yedigine nası yaglandığınada baglı...
Çok göbek değil ama hafif göbekli beyler bencede daha iyiler bu konuda 🤔
7
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Göbekli erkek ilişki sırasında pek iyi performans sergileyemediği için ön sevişmeyi uzun tutar belki o yüzden olabilir. Ve genelinin penisi kısadır göbeklilerin.
7
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evet tesettürlü balık etli kadınım eşimin dönem dönem 5 yaptığını bilirim bana tesettürlü kraliçem der ve Eşim de '' Göbekli ''
Bunun bir tarifi yok kaslı erkek daha iyi yapar ya da göbekli çok iyi sevişir diye bilimsel birşey de yok. O an ki arzuya isteğe bağlı herşey yeter ki mutlu olmak isteyelim :)
Hmmm suphelendim simdi bende bir ara cok kilo aldim degil sevisme yurumeye aciz oluyosun hic hayattan zevk ve sevk kalmiyor simdi normaliteye dondum iyiyim kilo ne bosa hamallik spora ara ara devam ohhh miss
Mesleki açıdan bakmam gerekirse göbeklilerin torku yüksektir ama ivme hızı düşüktür performansı sınırlıdır itimat etmeyin bu tip araştırmalara makina alanında bile vaziyet bu 😂
Soruda ki resme bakarak sürtünmeden doğacak elektrik tarafımızca faturalarınıza manuel el'ektrik bedeli olarak yansıtılacaktır. Teşekkürler Alo186 Avcunuz avcumuzdur
Göbekli deyince herkes balkon gibi göbek hayal ediyor. Oysaki öyle değil. Ben bu soruyu geçen sene söylediğimde beni burada topa tuttular ama deneyimi fazla olan her kadın 30.40 yaş arası hafif göbekli erkekte bulduğunu unuyamaz
Sanmam. Ģöbek ne kadar büyukse o kadar zor yaklaşır dibe, oysa dibindedir lezzeti. Göbekli degil ama çelimsiz de olmamalı, birazcık kilolu olabilir belki, ama güçlü ve kuvvetli olmalı erkek... 💪💓
Ha ondan yapmayın dediniz hajsjdjd sevgilim göbekli ve ben göbeğinde uyuyorum çoğunlukla ve gğzel his veriyor göbekli olması çünkü boğazımıza düşkünüz mecbur o göbek olacakwjsjdkdkd