Bazıları eşimin istemediğim halde yaptırdığını anlamış olacak, açıklama gereği duydum.
Kocamı kırmak istemiyorum. Bu duruma nasıl alışabilirim?
Bazıları eşimin istemediğim halde yaptırdığını anlamış olacak, açıklama gereği duydum.
canım senın yutman kımsenın yararına bırsey degıl ustelık sana kotu donuyor bu erkeklerı uzmıcem dıye kendınızı mahvetmeyın ya sevıyorsun da bunun ıcın her ıstedıgıne de evet denmez hıc hos bırsey degıl kocan senı bu duruma dusurdugu ıcın utanmalı assagılarmıs gıbı o ne oyle ya benı kotu anlamıs olabılırsın ama ben kadaının dedıgı erkegınkınden baskın olsun taraftarıyım ve kadına sex esnasında saygı duyulması gerektıgını dusunuyorum yanlıs dusundugumu dusunebılırsın hıc sorun degıl mutluluklar sana
teşekkürler duyarlılığın için canım:) Haksız sayılmazsın.
rıca ederım :)
oral sex aldıgı yetmiyor birde agzınamı boşalıyor:) bunu istemediğini ona söyle bende oral apıyorum ve genelde banyoda çok temiz ken . bir kere boşalabilirmiyim diye sordu hayır deyince bir şey demedi anlayışla karşıladı . kendini kasma rahatca istemediğini söyle
en güzel yöntemi ağzına boşalttır sonra ağzını silmeden öpüşmek iste. tadına baksın bir. eğer şayet ben bakmam tadına diyorsa la adam sen madem bundan tiskiniyon bana ne yutturuyon diye hesap sorabilirsin. kırılmaca olmaz adam akıllı hoşlanmadığını söyleyebilirsin sahte mutluluklar erkeği daha çok üzer. biranda deme ama en azından ilişki bittikten sonra aynı bize dediğin gibi bir müsait zamanda ya biz böyle yaptıydık ama ben yemeğe oturasım bile gelmiyor bir dahakine yapmasak olmazmı dersin.
bunu denedim zaten.
hemen sonrasında öpmek. Şok oldu. Ne yapacağını bilemedi. Öyle görünce de kıyamadım ama ya:(
bunu aşmanın yolu kendinde saklı eşle ilgili bir konu değil. onu vazgeçiremiyorsun o halde boğazına dibine kadar almadan ucundan al ve hemen koklamadan yutkun. bunu yaparken kendini bir p*rno yıldızıymış gibi düşün. bunu bir zaruretmiş gibi düşünürsen hiç haz almassın ve ilerde korkarım eşinden soğumana sebep olabilir.
tadını almadan yutmak en mantıklısı. Eşim zorlamıyor, ben geri çeviremiyorum.
uyumluyuz.
merhaba.
sende bir karar ver bacım!hem diyorsun sevmiyorum midem bulanıyor hem diyorsun eşimi çok seviyorum kırılmasını üzülmesini istemiyorum..böyle şey olur mu..kocan sana dese ki karıcığım benim merak ettiğim bişey var git kendini pencereden aşağı at ...yere düştüğünden ne hissettiğini bana anlat dese gidip atacak mısın kendini pencereden kocanı kırmamak için...çok yanlış yapıyorsun ilerde bunun bedelini ağır ödersin.
karar vereceğim bir durum yok ki. Evet midem bulanıyor ama aşmam lazım. At dese de gidip atacak değilim herhalde o kadarda değil:) Bedeli dediğin nedir ağır ödenecek?
yani sen böyle sırf kocam kırılmasın aman üzülmesin diye kendinden sürekli ödün verirsen işin iş...ee nasıl aşacaksın peki sperm yutma olayını hem diyorsun midem bulanıyor yemek yiyemiyorum! söyle dürüstçe ben yapmak istemiyorum böyle birşeyi..bu kadar kendini sıkmaya gerek yok...yarın birgün kocan senden başka şeyler isterse cinsel olarak yapmak zorunda kalırsın böyle devam ederse!
uç bir şey istemez, olursa da ben kabullenmem zaten
Cevap
35Cevap
O senin kocan demek ki bu ona daha çok haz veriyor bu durumu kocana belli etme sende alışmaya çalış senin anlıyorum kötü bir his ama eşin p.r.n. izlediği şeyler ona haz vermiş demek ki ama sende alış buna kocanı seviyorsan cinsel hayatınız bozulmasın seni kırmaz seni incitmek istemez iyi bir eş ama sende Türk erkeklerinin sekse nasıl düşkün olduğunu bilirsin kocanı bu zevkten mahrum etme derim bence ama çok bunalıyorsan da bir şekilde açıkla ama o kadar çok sıkmıyorsa kırma eşini okkkkk
ee sende açıkça söyle ona madem hoşlanmıyorsun bundan..anlayışla karşılar mutlaka
sperm yutmak iğrenç bişey değildir.sonuçta sperm temiz maddedir. ...çocuklar saf ve temiz olarak dünyaya geliyorsa sperm de temizdir... tabii yutma işini kimi beğenir sever kimi beğenmez..zorlamamak lazım bu konuda..zaten herkese de yapılmaz bu olay.güvendiğin sevdiğin adama yapılırsa tamamdır...
eşinde sıkıntı yok zaten sıkıntı sende,istemiyosan istemiyorum desene,neymiş efenim miğdesi bulanmaktan yemek yiyemese bile eşini kırmam istemiyomuş:) siz yapyonuz bu adamları zaten böyle rahat ,müstahaktır yaa,ne isterse yaptırsın sonunda bişeyi yapmayıncada yol kenarında vurup öldüryolar eşlerini :) günlerde onlarca hemde.
şöyle birşey var
Cinsellikte de herşey karşılıklıdir şayet bundan keyif almıyorsan bu durumu aşamıyorsan belli yerde bırakmalısın hoşuna gitmediğini ifade etmelisin
Zamanla alışabilirsin belki, zaman gerekiyor üstüne gitmen gerekiyor bu durumun
ona belli etmeden direk banyoya gidip tükürüyorum çoğu zaman.
Burada yazdıklarını eşine söylemelisin bence.
İnsanlar, konuşa konuşa... derler.
Düşünsene, bir gece yutmanla kusmanın bir olduğunu, bu daha kötü bir durum olur bence.
Bunun dışında, meyve ve sütlü tatlı ağırlıklı beslenmek de işe yarayabilir.
O halde paylaşırsan , tadının seni nasıl üzebileceği hakkında saglam fikri olur.
Ya da yan cozum olarak , seker yogun birşeyler kullanman olabilir.
paylaşırsam saygı duyar, ama ben onu kırmak istemiyorum.
veya direk tadını hissetmeden yutmak.
Aslında bu bana karşılıklı olarak iyiniyetle yapılan cifte hata gibi gorunuyor. Sen o boyle seviyorsa napim yaparım derken o da senin icin, o boyle seviyor neden esirgeyeyim fikri içinde olabilirsiniz. Bunu kırmanın tek yolu , daha farklı bir hal duruş tavır pozisyonda daha çok zevk aldığını gorseline alternatif olarak sokman olabilir. Bu konuşmadan tedavi eder durumu ...
merak etme adam ağzına boşalmazsa ölmez.belki senin hoşuna gittiğini sanıyor.p*rnolarda görmüş ...
bu deviirde kim her ilişkide ağza boşalır?
bu arada olabilecek bir şey sürekli olursa manyaklık olur.
aradadan biraz daha sık gibi.
eşine açıkca söylemen bence en doğrusu ki oda senin için sevemediğin birşeyi yapmaz. ağıza boşaltıp geri çıkarabilirsin, ilerde daha fazla olumsuzluklar yaşamamak için (soğumak vs) konuş söyle bence kırılmayacaktır
çikolata veya şekerleme tarzı şeylerle ağzını tadlandırdıktan sonra ağzında fazla bekletmekten yutmayı dene.ve ne yuttuğunu düşünme.bende zaman zaman isterdim partnerimden yutmasını.bana hoş bir duygu yaratır...
partneriniz denedi mi? Neden ister erkek ?
fark etmiyor. Siz benim sorumu cevaplamadınız?
Eşine söyle bence , yoksa istemediğin şeyi yapa yapa , eşinden soğumaya kadar gider bu durum, iletişimsizlik ilişkilerin katilidir.
bu pisliğe katlanmak zorunda değilsin .eşinin seni zorlaması hoş değil .
Notta zorlama olmadığını belirtmiştim.
anlıyorum sizi .ama hoşunagitmeyen bir şeyi sadece eşin üzülmesin diye yapmak zorunda değilsin
çok uç bir şey istese yapmazdım, bunu aşabilirim belki.
Ama şimdi de siz ülüyorsunuz bakın buraya yazma gereği duymuşsunuz. İstemediğiniz bişeyi birini mutlu etmek için yapmayın. Eşiniz olsa dahi. Daha sonra bu travmalar başka sorunlara yol açaaar
evet istemiyorum doğru ama aşabilirim belki diye sordum.
anlamışsındır yüzünden.
Zorla güzellik olmaz. Onu karşınıza alın anlatın. Nedir ya bu işkence mi?
Sizi size bıraksın. Birşey kendiliğinden olursa anlam kazanır. Zorla bir tadı olmaz
zorla olmadığını notta yazdım aslında, nasıl böyle bir anlam çıktı ki bir kaç kişide aynı cevabı vermiş.
sen de farklı bir fikirle git karşısına senin teklifini de kabul edecektir ve sonuçta seni mutlu ettiği için o da mutlu olcak
mesele ne olabilir?
söyle ya açıkca istemiyorsan rahatsız oluyorm de anlayış göstermesi lazım
bu duruma alışmak zorunda değilsin. eşine hoşlanmadığını belli et
onu çevirmek istemiyorum. Mutlu olduğunu görünce hayır diyemedim. Nasıl alışırımın yollarını düşünüyorum
kokusu bile kötü alışma boş ver
hem de nasıl, sorma.
ona baharatlı yemekler yerine tatlı yemekler sunmalısın o zaman sperm tadı değişecektir.
içine boşalt daha zevkli olduğunu söyle ara sırada ağızına boşalsın ama yutma iyibir şey değil.
bence de.
normal soyleyebılırsın tadı cok kotu de yanlız yuttugun sey vitamin deposu iyiki birkaçkez yutmussun :)
ya geri çevirmek istemiyorum diye bir durum olamaz. seks karşılıklı zevk anlamına geliyor. istemediğin bişeyi yapmazsın olur biter. sadece istemiyorum de. başka yerime boşal de.
tavrini acik acik ortaya koy bence, sen bisey demedikce o senin bu durumdan memnun oldugunu sanarak devam etmesini ister.
kimse hicbirseye zorlayamaz, sende insansin sonucta
Tatlım sevgilim sex öncesi ağzıma boşalmayı seviyor. Tadıda çok hos bende bayılıyorum acaba eşinin yediklerinde sorun mu var?
nasıl tadı hoş:) ondan ilginci de sen nasıl bayılıyorsun?
İstemiyorsan istemiyorum de yok seviyor-um yok kırmak istemiyorum falan. Amma hassas düşüncelisiniz ama o işi yaparken hiç hassas değilsiniz.
nerden biliyorsun hassas olmadığımızı:)
ne biçim evlilik bu?
istemediğini söyle bunun aşılacak bir tarafı yok.
yaptıktan sonra üzerine çikolta ye bişeyin kalmaz ama bence açıkca söyle anlayış göstermesini istediğiini
bence konuş..
şikayetini dile getir..seni anlayacağını düşünüyorum..
yutan kızlar sorun etmiyor demek sevmiyorsun.bunu ona söyle
Benimde kız arkadaşım yutuyor ama sonrası hemen meyve suyu içiyor arkasından gayet zevkle alıyor
meyve suyu içiyorsa sonrasında, tekrar nasıl alıyor meyve suyunu olaydan sonra içmişse, tekrar mı alıyor? Nasıl midesi bulanmıyor?
Yutuyor ve arakasında meyve suyu içiyor biraz tekrar devam ediyor not kız arkadaşım Japon ve en sevdıgı şey onu yutmak gerçekten
canım benim otur kocanla konuş böle böle sevmiyorum de susarak bişey yapamazsın.
Bunun tadini degistirecek seyler yap ananas yedir bol bol bir kac aya tadi degisir emin ol ;)
ananası biliyordum ama hep de onu mu yedireceğim:)
2 gune bir yedir 1-2 aya tadi cok degisor yemekleride tuzsuz yap biraz
partneriniz mi dedi?
Evet ve bilimsel olarakta ispatlanmis bir durum
Hemen, o an onu op.fransız olsun :)
yapmadığımı kim demiş:) Şok oldu adam:)
çözüm olabilir evet.
Nedim 69 nedir çözüm?
yediğine içtiğine dikkat ederse eğer spermin tadı daha güzel olabilir uzmanlar söylüyor :)
sen boşaldıgında aynısını ona yapsan bence işe yarar
hayır demeyi öğrenmelisin
abi kocan yanı dıceksn mıdem bulanıyo olcak bıtcek
bunu demek istemiyorum, onun için önemli bu. Bu arada artık değiştirsen şu profili kaç aydır yalvarıyorum sana din kardeşiyiz yapma böyle:)
aa senmısın hep gızlısın tanıyamıyrm senı :D
yapma ziya din kardeşiyiz, bir ara değiştiriver şu resmi artık, kabusum oldu ya:)
haha kabusun olmam ben merak etme :) bu arada benden sna bı tavsıye kocana tatlı seyler yedır spermın tadı tatlı olsun hanı etkılıyor bıl bunu :D
bilsem öncesinde yedireceğimde anlaşılmıyor ki neyine ne olacağı bazen.
walla zor durum sonucda guzel tatlı bısı degl sperm yanı bnce acık acık konus gıtsın kocandır ne dıcek senın saglıgın onemlı :)
yada senin şu nik maskeni takayım, ne fena olur ama :)
hahaha esın cozum verır bence :D
yuhhh beee.böyle fantaziler mi OLur ?
sık yapma ayda yılda bir yap ve yutma
Soyle canim o zaman ne diyecek
saygı duyar ama ben alışmak istiyorum, onu geri çeviremem.
yutulurmu ıyhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Aynen sana katılıyorum kesinlikle ıyhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ağıza boşalmak tamam neysede yutmadakı amac nedır
O zaman istemediğini söyle eşine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar