Evet kızlar
sorum gayet acık ahlak dersi vermeden isteyen cevap versin isteyen vermesin.teşekkürler :)
sorum gayet acık ahlak dersi vermeden isteyen cevap versin isteyen vermesin.teşekkürler :)
Halen bakireyim ve evlenmedende olmaz diye dusunuyorum ve namus benim icin onemlidir
onnumara aynn devam
kaybetmedim evlenmeden niyetimde yok.
;)
Cevap
4Cevap
15 yasındaydım ozaman babamın işi geregi maltada kalıyoduk babam jinekolog orda olmustu
kiminle yaşadın bunu orda.neler hisettin?
Hayır ama yaptıktan sonra biraz fazla kanamıstı zar sert yapılıymıs babama muayene oldum. 4 sene gecti tam hatırlamıyorum bir arkadasımın 16. Yas partısınde olmustu
soytarılaşmayın babanmı yaptı diye ayıp oluyor efendi olun biraz.
ne kadar sıklıkla seks yapıyorsun
Ben tek yasıyorum ailem izmirde ben istanbulda kalıyorum ne zaman müsait olursak işte hafta 3-4 gece
sende benim gibi tek yaşıyorsun desene.seviyorum tek yaşamayı.neler yapıyorsun istanbulda.
İtüde endüstri okuyorum sen
ben çalışıyorum okul bitti. istersen özelden konuşalım.
yanlış bir sorumu sordum
ev arkadaşların falan yokmu sevgilinlemi kalıyorsun
Normall karsiladi dikkatli ol dedi zaten uzun sure yurt disinda kaldigi icin normal onun icin
benim sorumu begenmedin sanırım sohbet etmeye vaşılıyordum.bunlar normalde benimkimi saçmaydı
Bilmem hic hatirlamiyorum
allah saklasın ya ben evlenmeden bise yasarım diye çok kkorkuyorum o yzdn erkek arkadaşımla pek yakınlaşmıyorum.yakınlaşsam bile ben sna kıyamam evlenmeden ilerisi asla olmaz diyor
seksin kıymakla ne alakası var.alıp dövmüyor ya.
dövmekle bir ilgisi yok.arada nikah yok bişe yok.benim helalim olmadan sana dokunmam demesi kötü bişe mi?
degil saygı duyarım
tam evlenilecek bir arkadaş kıymetni bil
17 yasimda sevgilimle kendi evimde
tekmi yaşıyorsun?neler hissettin anlatırmısın
şanslı kız ..!
Ailem sehir disindaydi.3 gece birlikte kalmistik. Son saatlerde oldu.uzulmustum pisman olmustum
peki hala pişmanmısın?
Evet ama artik uzulmuyorum cunku hayatta daha onemli seyler var.terkedende bendim zaten ki hala deli gibi seviyor bu oldu diyr evlenmem onunla
tabiki bunun için evlenecek degilsin..zaten bunun içinde seninle evlenmiyecek olan hiç evlenmesin daha iyi.ne kadar sıklıkla yaşıyorsun
Bu kadari seni ilgilendirmez
15 yaşımda pramağımı bir soktuysam bozuldu :D
:))) sonra biri ile oldunmu
oldum tabii
kaçar mı diyorsun :)
ne zamandır?en son ne zaman yaşadın bunu
15 yaşımdan beri işte bozduktan snra ilk 17 yaşımda yattım sonra sexte haz veriyor tabii arkası geldii en son geçen hafta
ne kadar sıklıkla yaşıyorsun.seksin tadını güzel alabildiysen başta insan devam ediyor zaten.sınırların varmıdır
Yardırrrrrrr :))))
En iyisi kendi işini kendin yapacaksın ;))
önce korktum sonra : oh be ! içime giriiiin!
boş bırakmayı sevmem
bende boş kalmayı
sohbet edelim özelden ;)
sevgilim var
sohbet etmeye engelmi
sence ?
bence degil.sohbet sonuçta
Geçen sene sevgililer gününde.
hmm güzel bir hediye vermişsin sevgiline.nerde yaşadınız bunu ne hisettin
herkezin dürüstçe cevap verebilceğini sanmıyorum ama bende bakirim hala napcaz
Eşimle ünideykn onlarn evinde
neler hissettin
şu anda ne kadar sıklıkla oluyor
şaka yapıyorsun neden bu kadar az
ne zaman tamamen geliyor tek olmak zor olmuyormu
bu çekilmez olur istek oldugunda nasıl yapıyorsun?
eşimle ilk gecemizde ;) evde :D
:)) ne zamandı bu.ne hissettin
1 yıl oldu işte 2 ay önce :) ggayet mutluydum..hoştu :) :) hatta düşün nasıl hoşuma gittiyse bırakamıyom herifi :p
:)) hangi pozisyonu seviyorsun neler yapılmasını seversin
Kaybetmedim.
;)
Açılmadan paket iade olmasın da :)))
yüzde 30 u evlenmeden kaybediyor.
burda ki yorumlara göre dedim ben 15 te verdim 17 de diyorlar büyük şehirlerde daha yüksektir sanırım sen ne dersin?
aga sen neyin kafasını yasıyon :))
bu kızlara çok yazık zinacı köpekler.
kaybetmedim
;)
17 yaşında
nerde oldu bu neler hissettin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar