eski erkek arkadaşım kendisi ilk sevgilimdi . bir yakınlaşmamız oldu göğüslerimin yumuşak olduğunu söledi . yani direk bana sölemedi ama ben bir şekilde itiraf ettirmiştim . sanki başka biri olarak onla konuştum . oda maceralarını anlatıyordu . bana sıra geldi o kızın göğüsleri çok yumuşaktı hoşuma gitmedi dedi . göğüs ölçüm 90 falan bu arada . dedi çok büyük ama yumuşak ben sert seviyorum eski kız arkadaşımın küçüktü ama sertti vs vs . böle iğrenç yorumlar yaptı . neyse şimdi yeni bir erkek arkadaşım var . onla birlikte olmayı düşünüyorum . yine aynı sorunu yaşar mıyım diye düşünüyorum . özgüvenim biraz kırıldı açıkcası . çünkü güzel bir kızım iyi biririymdir de . sevdiğimi çok severim sadığımdır vs . ama bunu sorun yapar mı hoşuna gitmez mi diye korkuyorum .
Cevabın nedir?
Her şeyden önce o sevgilinin eleştirisini takıntı haline getirme! Kimse mükemmel değildir..
Ne fiziksel ne kişilik anlamında..
Güzellik algısı ise tamamen kişiseldir. Onun beğendim dediği küçük göğüslerde bir başka erkek için itici bir özellik olabilir değil mi? Kendini sadece bir kişinin gözleriyle değerlendirmemeli ve sahip olduklarının kıymetini bilmelisin.
Fakat diğer yandan beden bir hazinedir! Tanrıdan bir armağan.. ONu korumak, sağlıklı tutmak, güzelleştirmek te senin ciddi bir sorumluluğundur. Bu konuda bilinçli olmayı, özenli olmayı da bırakmamak insani bir sorumluluktur.
Göğüslerinin daha sıkı, diri olmasını istiyorsan yapabileceklerin var.
* Sık sık kilo alıp vermemeye çalış. Diyet yaparsan da protein çok, karbonhidratı çok az diyetler yap.Protein, vücudunun daha sıkı bir dokuya sahip olmasını sağlar her zaman. Yani, yumurta, süt, et balık ürünlerini beslenmende her zaman bulundur.
* Her duş bitiminde göğüs bölgene çok soğuk su tut. En az 30 sn. süre ile duş başlığı ile bunu yaz kış yapmayı alışkanlık edin.Arada banyo çıkışı buzla dairesel masaj uygula.
* Geceleri bile bir penye sütyen olsa da, giymeden yatma. Göğüslerinin üzerine yani yüzükoyun uyumamaya dikkat et.
*Melek otu gibi bir kaç ot vardır ki bunların çayını dönüşümlü içtiğinde _ tabi abartmadan_ etkilerini görebilirsin. Nette bu bilgiler var.
Bütün bunlara dikkat eder uygularsan benim yaşıma bile geldiğinde varlıklarından memnun olacağın göğüslere gururla sahip olursun :) Sonuçta 90 ölçü potansiyelin varmış. Bu avantajı kullan :))
Kolay gelsin...02 Yorumla
Soran+1 yılteşşekür ederim canım bunları yapıcam
En İyi Cevaplar
bende buyuk seviyom ama napcaz olanla yetıncez deseydin
012 Yorumla
Soran+1 yılpuahaha valla onu hak ediyordu
Soran+1 yılne bileyim çok seviyordum
Soran+1 yıle yani orası ölede adam takıktı
Soran+1 yılevet hem yanaşıyordu yanıma hemde beğenmiordu bu nasıl iş anlamadım
Soran+1 yılaman o o açlıkla herkese yanaşır pis bir sapıktı . allah belasını versin gitti kurtuldum allahtan
Soran+1 yılyanımdayken şeyi inmıyordu pisliğin sonra bana bok atmaya başladı . iyiki vermemişim oh iyi oldu ona . illa birlikte olmak birşeyler yaşamak istiyordu hayvan pislik
Soran+1 yılinşş yine sorun çıkmaz
Cinsellik konusunda 439 cevap paylaştı. zevkler farklıdır tartışalamaz da çünkü kişiye göre değişir
ben büyük gögüs severim arkadaşım küçük
sert seveni duymadım pek
ama bence büyük ve yumuşak ideal :) bana göre bu ama başkasına göre de
küçük sert seviyorum derse kişi bir şey de denilemez
zevk meselesi02 Yorumla
Soran+1 yılöle haklısın . beni o yğzden bıraktı
sevgilim olsaydı sevgilimin herşeyi güzeldir benm için zaten yumuşak göğüslede bir sorunum yok. ben beğenirim şahsen. her erkek aynı fikirde olacak diye birşey yok. boşver senin için böyle konuşanı. kendini belli etmiş işte. hem göğüs göğüstür seni göğüsün için mi seviyor. sevgiye bak
04 Yorumla
Soran+1 yılöle sanırdım bende ama herkes sadece fiziğie bakıyor demek ki
Soran+1 yılfiziğim o kadınınkinden bin kat güzel . ama adam takık işte ben ne yapayım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
sızınle olanları bır baskası oldugunuzu sanarak sıze anlatan adamın heryerı yumusaktır sayın soran,boşverın memelerınızın yumusaklıgını sız adamın yumusaklıgına bakın...
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın . ama isim vermioyordu . bütün kızları anlattı . hatta evlendiği kadını bile
Soran+1 yılşerefsizdi tabi o ayrı konu
bu kişiden kişiye değişir. belki bu defaki aradıgını bulmuş olack. özgüvenin kaybolmasın. ama sık partner değiştirirsen sen kendin sürekli farklılık isteyebilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılçok sık değiştirmiorum . bu ilkim olucak . diğeriyle yakınlaşma oldu tam ilşkiye girmedim . e arkamdan böle deyince tabiki ilişkiye girmedim onla
+1 yılkafaya takma kişiden kişiye değişir yumuşak sevenlerde az değil çeşitli bakım kremleri var dene belki işe yarar, spor yap arada, kilo nasıl?
07 Yorumla
Soran+1 yılkilom normal yani . spor yapıyorum zaten . . ama büyük yani kaya gibi sert nasıl olcak
- +1 yıl
erkeklerde jinekomasti diye bir hastalık vardır memeleri büyür kadın memesi gibi olur, geneldede sarkar, arkadaşın birisinin plastik cerrahi arkadaşına ameliyat olayım demiş saçmalama spor yap geçer demiş, şimdi bir sorun yok. Göğüs büyültücü kremler yaygın, sertleştirici, sıkılaştırıcı kremlerde vardır büyük ihtimal, selülit kremlerinden falan sürsen fayda eder büyük ihtimal. Destekli sütyen tak, istersen akşam yatarken çıkar.
- +1 yıl
bu arada küçük ya da çok büyük olması en büyük sorun, tam ayarında göğüslerinin kıymetini bil bence.
Soran+1 yılevet sıkılaştırıcılarvar onlardan kullanayım ama korkuyorum her krem sürülmüor göğüse allah korusun kanser falan yapar korkuyorum
- +1 yıl
biliyorum dikkatli ol, doktora gittiğinde sor zararı olur mu diye? Büyülten kremler östrojen içerikli oluyor genelde, şifalı bitkilerede göz at istersen. Kantaron yağı hem cildi güzelleştirir, hemde damarları daraltır mesela.
Soran+1 yılkantoran mu sürsem ki . bebe yağı srüyordum bir ara mesaj yapıyordum . biraz değişti . ama yani yine yumuşak .
- +1 yıl
evet bebe yağlarında buğday yağı olur çoğunda e vitamini vardır buğday yağında. Kimisinde badem yağı kimisinde aleovera yağı olur. Ben sana çuha çiçeği yağı tavsiye diyorum aktarcılarda olur genelde, yüksek e vitamini var çuha çiçeğinde faydası çok özellikle bayanlara adet ağrılarına iyi gelir cildi güzelleştirir. Türk malı ucuz olanı var o yeterli. Birde ACE Plus Selenyum diye vitamin hapı var onunda faydası olur.
Korkma, rahat ol ve kendine güven. Her erkek öyle düşünmez. Senin ilgin bakışın dokunuşun sıcaklığın önemli olan. 🤗🌸😎
00 YorumlaPöfff.Adamın birine göremi yaşayacaksın hayatını çekmiş gitmiş zaten.Eldeki malzeme nyese sev ve gurur duy onunla.Başkaları kendini sana beğendirmeye çalışsın dik dur biraz özgüvenini tazele...
00 Yorumlagögüslerinin nasıl oldugunu merak ettim ama sanmıyorum başkalarının yargılarıyla düşüncelere kapılma cinsel ilişkiye girmek içinde böyle düşüncelere asla kapılma derim
06 Yorumla
Soran+1 yılöle demişti çok üzülmüştüm hala aklımda . bu sevgilimle evlenicez bu kış . ama evlenmeden önce birlikte olmak istiyorum birlikte olmasak da ufak şeyler yaşarız yine bu nedenden dolayı beni terk etmesinden korkuyorum
Soran+1 yılevet beni arzuluyor . çok seksisin bayılıyorum sana diyor .ama çıplak görmedi henüz değişir die korkuyorum
Soran+1 yılözel giyinmedim ki hiç .
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkesin zevki farklı mesela şu dediğini 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi yani. ben başka bir yere bakarim mesela..
04 Yorumla
Soran+1 yılevet benimde gelmezdi bu nedenden dolayı beğenilmeyeceğim
Cevap sahibi+1 yılsaçmalama erkekler sadece tek bir yere bakmaz. genelde bir erkek vücudunu beğenip öyle yaklaşmaya çalışır ben anlamadim senin olayı.. mesela ben ayaklarini begenmedigim kıza baştan yazmam.
Soran+1 yılevet oda beğenmişti ama umduğum gibi çıkmadı dedi
Cevap sahibi+1 yılyani böyle riskler var malesef. bende korkuyorum penisim 11 cm kızlar hep büyük istiyor bende terk edilecegim bu yüzden belki.
+1 yılo iş sakat hacı. bir kaç keere ellettir sertleşsin biraz.
04 Yorumla
Soran+1 yılelletirince sertleşior mu . ne bileyim ben seksi olduğunu düşünüordum büyük falan sarkık da değil
- +1 yıl
sertleşir sertleşir.
Soran+1 yılyani olabilir
- +1 yıl
:))
- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılYeniside sert göğüs seviyorsa, o da memnun kalmayacaktır.
03 Yorumla
Soran+1 yıliyide bu çok mu önemli . sonuçta iri göğüslüyüm sert nasıl olcak . küçük meme sevmezler ama küçük memedeki gibi sert olsun istiolar . onların ki gelişmemiş ki nasıl yumuşak olsun
- +1 yıl
Bazıları bu konulara takıktır maalesef. Kendi adıma konuşursam küçük ve dik göğüs veya iri ve yumuşak göğüs için sorun çıkarmam, zira sevince bütün sevilir parça parça değil.
Soran+1 yılorası öyle . ama bu adam takıktı . başka bir sorunumuz yoktu . beni terk etti . üstelik bana ilk dokunan erkekde oydu
Siz begeniyorsanız Problem Degil.Bedeni Büyük akabinde Sarkıkda Degiller Yumusak olması ne fark eder Görüntü Önemlidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloda canım hayvanlık etmiş.. kızların göğüsleri her zamanda taş gibi olamaz ya.. bence yap canım kimi erkekler yumuşak sever.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet hayvandı tam . pislikti . açıkcası şu an umrumda değil gitmesi . şimdikini daha çok seviyorum .ama aynı sorun olmasını istemiyorum
+1 yılya sacmalama ya onun penısı cokmu ıstedgın gıbı olucak :D rahatla relax
016 Yorumla
Soran+1 yılne bileyim özgüvenim kırıdlı
- +1 yıl
takma niye kırıyosun gögüs ölçülerin gayet guzel benım gıbı bır cok erkegın hayalını kurdugu ölculerde kişiden kişye gore degısır zevkler bence harıka göğüslerin var tadını cıkart bunun
Soran+1 yılbende öyle düşünüordum bu adamı tanıyana kadar .kız arkadaşlarım bile göğüslerime özenirdi . ne güzel büyük derlerdi . ama işte bu adam güvenimi sarstı . dekolte falan güzel gözüküor ama
- +1 yıl
hayatım sen ne bakıyosun o adama valla bak arkadaslarınada kulak ver banada göğüslerin harika birçok insanın imreneceği cinsten senin o dedıgın göğüs ölçüleri müthiş eli avucu doldurması harika ve hani iyide sakso cekılen gogusler ozellıkle doggy pozısyonunda duruşları harıka kesınlıkle kafana takma böyle goguslerın oldugu ıcın hava at hatta :))
Soran+1 yılbilmiorum o dönem bayağı üzülmüştüm bunları dedi diye . şimdide bilinç altımda kalmış
- +1 yıl
sen boşver bilinç altını benım sesıme kulak ver gercekten bak göğüslerin harika kafaya takılıcak birşey yok hanı bırlıkte oldugun adama goguslerını actıgında emınım agzının suyu akıcaktır :) müptelası olur
Soran+1 yılinşş yaa . beni beğenmedi arzulaması benim için çok önemli
- +1 yıl
sen merak etme azıcık zevk sahıbıyse arzulamanın ötesıne cıkar o göğüsleri kime gosterırsen goster arzular
Soran+1 yılo benim için çok önemli bir kere başıma böle birşey geldi ya souğuma oldu cinsellikten
- +1 yıl
ya sacmala gerckten bak cınsel hayatına yazık edersın gurur duyacagın goguslere sahıpsın
Soran+1 yılbilmiorum inşş herşey yolunda gider
- +1 yıl
sen merak etme öyle bı yolnda gıderkı zaten goguslerını emmekten yalamaktan sexe sıra gelmez :D
Soran+1 yılumarım beğenir
- +1 yıl
sen bana güven bak adımı not al begenmesse yaz yüzüme tukur o kadar net :)
Soran+1 yılinşş bakalım
- +1 yıl
sıkıntı etme sen haberdar et benı ama merak ederım
Takma kafana zaten hepsi yumuşak.emmesini
Bilene sorun değil00 Yorumla
+1 yılmuhteşem göğüslerin var canım kıymetini bilmezler canım ne güzel sevilir öpülür yalanır
01 Yorumla
Soran+1 yılevet kıymet bilmiorlar . herkes büyük ister bu büyüğü bulmuş yok yumaşmış yok bilmem ne salak
Cinsellik konusunda 386 cevap paylaştı. Kafana takma bişey yok :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpisliğin tekiymiş o özgüvenini geri kazan
11 Yorumla
Soran+1 yılallah belasını versin zaten ama buldu belasını
yumuşak olsun özelliği o zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılkaya gibi sert nasıl olcak meme bu sonuçta hemde büyük . küçük memeliler gibi sert olamaz ki .
Soran+1 yılellemedim heralde . ama arkadaşlarıma soruyorum . genelde küçükler dert oluyor gelişmedikleri için
yumuşak göğüsün ne gibi kötü bir yanı olabilir ki?
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılkimse takmaz böyle bişiye :DD asdas
010 Yorumla
Soran+1 yıltakan avr ama
- +1 yıl
takanla işin olmasın takıntı olur öyle insanlar. cidden bu sitede ne insanlar gordum ya yumusak sart ne olcak kızın moralini bozmaktan başka bişi degil.
Soran+1 yılvalla çok komik . memem yumuşakmış e ne olcaktı göğüs bu . erkek göğsü gibi mi olcak .
- +1 yıl
haha senın hatan öyle birilerinden uzaklaşman gerek hayatını kucumseme sen onun sagını solunu begenmıceksın o senın degil :)
Soran+1 yıluzakaştım zaten . hem beğenmior hemde birşeyler yaşamak istiyordu ne hikmetse salak
- +1 yıl
kız nımettır begenılmezmi :D ya boktan neden sürmüş ortaya :D
Soran+1 yılsalak ya gerizkalıydı
- +1 yıl
takma kafana etrafta erkek çok. ama hak edenle birlikte ol evli felanda bulma bu aralar ne sorular goruyoruz yazık.
Soran+1 yılyok ya ne evlisi .
- +1 yıl
bilmiyom sız kızlar biraz garip..
Sonuçta yoğurma için değil emmek için varlar
05 Yorumla
Soran+1 yılyani?
Soran+1 yılaçmadan nasıl olcak saçma saçma konuşma
+1 yılyaşamazsıno geriekalıymış galiba meme memedir ya
018 Yorumla
Soran+1 yılbir küçük memeliyle şu an o kişi :)
- +1 yıl
o demek ki bazı şeyleri aşamamış galiba deli midir nedir ya sertleştirmek bile onun elinde somura somura zevkini çıkarmak varken şikayet etmiş
Soran+1 yılevet o nedenden dolayı bıraktı beni inanması güç ama öle
- +1 yıl
o nedenden degildir ya sen kafana tama başka bişey vardır bunun altında
Soran+1 yılbaşka bir neden yoktu ki . zaten ilk erkek arkadaşımdı . yumuşaktı hoşlanmadım dedi . ki normalde çok seksi bir bayanım .
- +1 yıl
ya sen bilmiyorsun belki ama vardır muhakkak bir erkek memeler yumuşak die ayrılmaz bende erkegim biliyorum
Soran+1 yıliyide başka neden yoktu .
- +1 yıl
ya sen öyle diyorsun sadece nerden biliyorsun
Soran+1 yılöle demişti . o kızın göğüsleri yumuşaktı . eski sevgilimin taş gibiydi dedi . zaten ona döndü sonunda onla evlendiler . demek ki ondan
- +1 yıl
ekler misin beni sakıncası yoksa daha ayrıntılı konuşalım yanlış anlicaksan hiç cevap bile verme ama
- +1 yıl
bu arada kandırmışda olabilir seni seninleyken başkasıylada
Soran+1 yılbilmiorum ki . o kadını tercih etti . kadını görsen hiç güzel değil kara birşey .
- +1 yıl
biliorum ben bir erkek sadece kadının gögüsleri yumuşak die terketmez ve bunu ilk defa duyuyorum hiç birine demedim ben sneinkiler çok yumuşak
Soran+1 yılbende ilk defa duydum ama başıma geldi yoksa beni seviyordu beğeniordu ama işte hoşlanmadı demek yatak anlamında benden
- +1 yıl
yok sen hala yanlış düşünüyorsun sanırım bu işin altında bişey çıkcak bakalım nedir merak ettim bende saçmalık resmen ya
Soran+1 yılbencede saçmalık ama aynen böle oldu . valla billah . ilk sevgilimdi . kimse dokunmamıştı bana . ilk o dokundu öptü . mesela normalde bir erkek böle bir kız ister evlenmek için değil mi . ama o öyle yapmadı . gitti daha önce ilişkiye girmiş birinle evlendi . kadında benden büyük yaşı . ama onun göğüsleri sertmiş . ya inanması güç biliorum ama gerçek bu
- +1 yıl
ya şakasız ekler misin beni konuşmak istiyorum seninle ya çok ilginç bir durumla karşı karşıyayız
Soran+1 yıltamam .
Hoşuna gitmezse götüne jop girsin i*nenin
01 Yorumla
Soran+1 yılpuahaa onu istiolar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşımı koyup uyurdum. iyidir -.-
09 Yorumla
Soran+1 yılişte bazıları nankör gelior
Cevap sahibi+1 yıl:) onlar seni kullanmak istiyordur senin ne hissettiğini düşünmeden eşya gibi görüp söylerler.
bak onun dışında gerçekten kafana takıyorsan seni üzüyorsa spor yap etkisi olur. benim merak ettiğim ağırlık olunca acıyor mu? yüzüstü yatınca ya da biri başını koyunca felan:) çünkü bir hayalim var evlenirsem sevdiğimle bunu sırayla yapmak istiyorum :)
Soran+1 yılbenim büyük üstüne yatınca acımaz . ama yani insan sıkılıyor öyle olunca sürekli . küçük memelilerde nereye kafayı koyucan . önemli olan insan olmak ama işte
Cevap sahibi+1 yılkarakter olarak sempatik iyi birisin takma kafana rahat ol değişmek istiyorsan da en iyi çözüm spordur üzerinden yorgunluğu attığın için kendine güveninde artar. dedikya bir gün o yatar bir gün ben sıkılmaz:D sonuçta vardır azcık memesi hem elleri saçları yüzü felan buluruz sevcek bir yer:). hissiz obje gibi gören çok erkek var ben bu sebepten dikkat ediyorum onlardan farklı davranıyorum zaten bundan dolayı kızlarla iyi anlaşırım. yaptığın bir kötülük ya da iyiliğin karşılığı oluyor ya mutlaka:)
Soran+1 yıle olur tabi beni üzdü allah ona temiz iyi ahlaklı bir eş nasip etmedi bak . bakire bir kızla evlenemedi . kötü bir kadınla evlendi . benim ahımı aldı . ilk erkek arkadaşımdı . beni yarı yolda bıraktı . şimdi başkası var hayatımda ondan bin kat iyi allaha şükür
Cevap sahibi+1 yıltabi. iyi olanın değerini bilmezsen bu sefer kötü biri gelir. birde insanın içinde biraz gurur olduğu zaman bir süre sonra tekrar iyi biri karşısına çıktığında onuda kendine layık görmüyor geçmişinden dolayı şahit oldum çevremden.
Soran+1 yılöle ama yapıcak birşey yok bende evlenmek zorundayım
Cevap sahibi+1 yılben ondan bahsettim:)
Cevap sahibi+1 yılo zaten karakterli bir kızı taşıyamazdı.
Gizli Üye(30-35)+1 yıldokundumu memişlerine ?
02 Yorumla
Soran+1 yılevt
Cevap sahibi+1 yılcıplak cıplak
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri