Arkadaşlar yalansız anlatacağim
Alexandra Daddario Boobs, naked, nude bilmem ne diye aratin, goguslerim aynen öyle 95 dik vs.
Neyse, belim 68 ama ince duruyor nasilsa, gobegim yok
Kalcam 100 dişari dogru, bacaklarim orta kalinlikta pantolonla acayip iyi duruyor
172 boy kilo 63
Sorun şu;
Belden yukarim cidden afeti devran ama bacaklarimda selulit var aslinda egilince veya bazi ışiklarda gidiyor ama biraz var işte gercekte :(..
Simdi 5 kilo verdigimde selulitler gidiyor daş gibi oluyor denedim gordum 1 yil once AMMA VELAKIIN goguslerim eriyor:((((((((
Gogusler herhalde 80 gibi bir sey oluyor, belim 64e kadar dusuyor
Popo ve bacaklardaki selulitler gidiyor
Tamam daha estetik duruyor ama ben goguslerimi cok seviyorum tabi yemek yemeyi de oyle shdghd
Ne yapsam bilmiyorum
Gencler abazalaştirici bir soru oldugunun farkindayim ama abazalasmadan ciddi ciddi bana tavsiyede bulunur musunuz
Ne yapayim
Vereyim mi 5 kilo?
Yoksa koca meme iyidir, biraz selulitten bir sey olmaz mi?
Alexandra Daddario Boobs, naked, nude bilmem ne diye aratin, goguslerim aynen öyle 95 dik vs.
Neyse, belim 68 ama ince duruyor nasilsa, gobegim yok
Kalcam 100 dişari dogru, bacaklarim orta kalinlikta pantolonla acayip iyi duruyor
172 boy kilo 63
Sorun şu;
Belden yukarim cidden afeti devran ama bacaklarimda selulit var aslinda egilince veya bazi ışiklarda gidiyor ama biraz var işte gercekte :(..
Simdi 5 kilo verdigimde selulitler gidiyor daş gibi oluyor denedim gordum 1 yil once AMMA VELAKIIN goguslerim eriyor:((((((((
Gogusler herhalde 80 gibi bir sey oluyor, belim 64e kadar dusuyor
Popo ve bacaklardaki selulitler gidiyor
Tamam daha estetik duruyor ama ben goguslerimi cok seviyorum tabi yemek yemeyi de oyle shdghd
Ne yapsam bilmiyorum
Gencler abazalaştirici bir soru oldugunun farkindayim ama abazalasmadan ciddi ciddi bana tavsiyede bulunur musunuz
Ne yapayim
Vereyim mi 5 kilo?
Yoksa koca meme iyidir, biraz selulitten bir sey olmaz mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer